2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

sucuk yıyorum canım sosis hiç yemedım.fanta canım cekerse içiyorum. Kahvede öyle arada abartmadan. bunlar zehir degil ya..Azı karar cogu zarar

canım sosis hamilelikten öncede yemezdim ama kalitesine güvendiğim sucuğu yiyorum onu hiç kesmedim fanta şimdiye kadar toplasan 2 bardak anca içmişimdir. kahveyi de haftada bi iki fincan bazen 10 güne çıkıyo bu süre içiyorum

hımmmm hadi bakalım :13::13::13::13:

500 550 civarı canım ayrı almakla aynıya geliyo benim çok hoşuma gitti bu

Allah gönlüne göre versin cnm Karakterimiz aynı senle bende öğrenir öğrenmez kimseye demem sanırım garanti olana kadar değişebilir diye pimpirikliyim de:)))

Eşim sabah karnımı seviyor uyandığımızda hadiii diyor öğrenelım artık hadi kalk hatta şimdi gidelim diyor ay diyorum izin almadım bişey almadım 17yi bekleyelım dedim diyor ki sen öğrendin de bana mı söylemıyorsun ben dayanamam ki hemen söylerim çatlarım yoksa

Allah kayırlı sağlıklı evlat nasip etsin yalnız ismine bayıldım eşime danışıcam kız ismi tamamdı ama erkek ismi Muhammed yanına isim düşünüyorduk Muhammed Kayra olabilir aslında

Amin canım Allah razı olsun. Evlerimize bereket getirsin bebişlerimiz. Koy tabiki canım anlamı da güzel. Adaş olur bebişlerimiz. Muhammet kayra da yakıştı hani😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim eşim ilk hamileligimdede erkek demisti tutturdu simdi bundada erkek diyor aman su pazartesi gelsede öğrenmek hem ben 2 li testi yaptiramadim kacirdim simdi uçlu yada dörtlü yaparız dedi doktorum yüz ustu yatıyordu bebisim pipiyi yada Kikuyu göremedim kemik yapısından erkeğe benziyo dedi ama haftaya kesin görürüz dedi inş testlerde iyi çıkar cinsiyeti de ogrenirim ama içimdeki ses erkek diyo hayırlısı tabi simdi bugünkü isime doneyim dolapları toplicam giyinme odasının dolaplarında bakicam simdi görüşürüz kizlar

Son düzenleme:

ben fanta severim çok ama hamilelik boyunca 4 kez içtim ayda 1 oluyor işte bende 90 ı geçerim herhalde 79la hamile kaldım şu an 75 ama artık kilo alırım herhalde

mrb kızlar,şimdi geldim doktordan kızımız olacakmış,ben hep erkek hissediyordum eşimde öyle,çok şaşırdım birazda üzüldüm sanırım,kendime kızıyorum ama engelde olamıyorum içimdeki bu duyguya,yanılma olur mu acaba? yüzde doksak kız dedi.

ilk bebeğiniz mi? kızma canım bende kız istiyorum erkek çıkarsa da ne yapayım sağlıklı olsun da

Gözün aydın canım. Bana da erkek demişti 12 h'da, şimdi gidicem iki gün sonra acaba kız der mi diye heyecanla bekliyorum. Aslında erkek fikrine de alışmaya başladım. Allah bizi hastalıkla sınamasın, bunu düşün üzülme. Sağlıklı bebek dünyalara bedel.

bana ne hissediyorsun merve
Seninkide pipili gibi geldi....
Mercecim bu kez tutturdun o halde. Pipili geliyor canım hayırlısı ile😃 sılam a yazayım hemen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Demekkki birtek kendimde yanılıyorum.. Cınku kendimde güçlü bir şekilde kız hissediyodum.. Erkek cıktı... Senin oglunda hayırlara vesile olsun hep nşalşah

hayırlı olsun canım. hiç üzülme insan kendini çok inandırıyo ondan küçük bi şok geçiriyo :) bende hep erkek hissettim erkek duyacağımı sandım kız dedi doktor %90. biz bu bebekleri cinsiyetini bilmeden en başından beri seviyoruz kızım beni yanılttı erkek fatma olcak heralde de

bende ne yalan söyleyim kız istiyordum hep ama doktor erkek dediğinde havalara uçtum.zaten iki alternatif olacak.Allah sağlıkla sınamasın.Rabbım bıze bağışlasın onları

ilk bebeğiniz mi? kızma canım bende kız istiyorum erkek çıkarsa da ne yapayım sağlıklı olsun da

ilk gebeliğim ama hep erkeğe alıştırmışım kendimi farkında olmadan üzüldüm kız deyince ağladım hatta.iyi değilim sanırım.

Seninkide pipili gibi geldi....

Demekkki birtek kendimde yanılıyorum.. Cınku kendimde güçlü bir şekilde kız hissediyodum.. Erkek cıktı... Senin oglunda hayırlara vesile olsun hep nşalşah

pipili olması da sorun değil de k. valideme uyuz olduğum için kız istiyorum

valla annem beni 4,5kg ne kesi var ne yırtık çatır çatır doğurmuş kardeşim 4 klo hem epizyo var hemde makata kadar tırtılarak doğurmuş. bendeki doktorlarının çok iyi olduğunu söyler, bu tamamen doktorun tecrübesiyle alakalı bişey zaten. akrabalardan biri 3 ay önce 2kilo 150gramlık bebek doğurdu normal onda bile epizyo var düşünsene ya minnacık bebek için
cnm ben aynı umutla bekliyorum kesin erkek diyemediler bana benzettiler ama bebişler küçükken klitorisi pipiye benzetebiliyolarmış bakalım 25 ğustosta dananın kuyruğu kopar heralde

Bu acil doğuma almalar ne kadar arttı Allah korusun.. Sağlıkla büyüsün inşallah.
cnm hemşire kuzenmin söylediği ayı yaklaşmışsa doktorlar sezeryana almak için suyun bitti kordon dolanmış plasentadaki damar eskimiş gbi bahanelerle hemen cart diye yatırıyolar. e tabi anne olarak risk alamıyosun sende başka biyere daha soruym diyemeden sezeryanla doğurmş oluyosun
ay geçen hafta gittiğimde indirimdeydi 50 yada 58tlydi alsamıydım acaba:26: tepsisi falan bi gıdım ama ya ona anca biberon sığar sanki
gözün aydın cnm, kız anneleri şanslı olurmuş bak burda onlarca kişi var(bnde dahil)kız diye bağrınıp erkek bekleyen. Mevlam illaki hayırlısını nasip eder insan alışıyo diğer fikre de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…