arkadaşlar bu arada 17 kusurr haftalığız şuan itibari ile tamı tamına 3 kg almış durumdayımböyle giderse 80 i gececeğim doğumda 67.6 kilo ile hamile kaldım bu sabah 70.6 kiloydum:18: dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyo ne istersem yiyorum 2 akşamdır ekmek yemeyi kestim ama pilav makarna devam
sucuk sosis yadafanta içiyormusunuz arada, türk kahvesi de içiyorum 15 de bir gibi yarım fincanbunları tamaen kesmelimiyiz
arkadaşlar bu arada 17 kusurr haftalığız şuan itibari ile tamı tamına 3 kg almış durumdayımböyle giderse 80 i gececeğim doğumda 67.6 kilo ile hamile kaldım bu sabah 70.6 kiloydum:18: dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyo ne istersem yiyorum 2 akşamdır ekmek yemeyi kestim ama pilav makarna devam
sucuk sosis yadafanta içiyormusunuz arada, türk kahvesi de içiyorum 15 de bir gibi yarım fincanbunları tamaen kesmelimiyiz
Biz daha küçüğüz teyzesi 16 haftalık olmak üzereyiz bikaç gün kaldı.ama ultrasonda ileri geri çıkar bilemiyorum artık. Doktor söylerim demişti nasip akşam 7 de randevu 😄
Yazılanları okudukça Merakım kabardı benimde😄😄
Ben de ilk gebeliğimde geç hissetmiştim daha doğrusu anlayamamıştım yaşımda küçüktü.Şimdi daha dün hissettim sol tarafta pıt pıtAllah'ın izniyle arkadaşlarında dediği gibi 17-18. hafta gibi hissetmeye başlarsın üzülme.
Bende aynen öyle yapıyorum 7.30 da kalkıp eşimin kahvaltını vs. hazılayıp 8 de uyuyorum 11-11.30 gibide kalkıp ikinci kahvaltımı yapıyorum
Ben kullanmadım ama fiyatını da merak ettim
hayırlı olsun bebeğiniz
Allah gönlüne göre versin cnm Karakterimiz aynı senle bende öğrenir öğrenmez kimseye demem sanırım garanti olana kadar değişebilir diye pimpirikliyim de:)))
Allah kayırlı sağlıklı evlat nasip etsin yalnız ismine bayıldım eşime danışıcam kız ismi tamamdı ama erkek ismi Muhammed yanına isim düşünüyorduk Muhammed Kayra olabilir aslında
Teşekkür ederim canım. Seninde bebişin hayırlı olsun. Sağlıkla kucaklarımıza da alırız inşallah bebişlerimizi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrb kızlar,şimdi geldim doktordan kızımız olacakmış,ben hep erkek hissediyordum eşimde öyle,çok şaşırdım birazda üzüldüm sanırım,kendime kızıyorum ama engelde olamıyorum içimdeki bu duyguya,yanılma olur mu acaba? yüzde doksak kız dedi.
mrb kızlar,şimdi geldim doktordan kızımız olacakmış,ben hep erkek hissediyordum eşimde öyle,çok şaşırdım birazda üzüldüm sanırım,kendime kızıyorum ama engelde olamıyorum içimdeki bu duyguya,yanılma olur mu acaba? yüzde doksak kız dedi.
Seninkide pipili gibi geldi....bana ne hissediyorsun merve
Demekkki birtek kendimde yanılıyorum.. Cınku kendimde güçlü bir şekilde kız hissediyodum.. Erkek cıktı... Senin oglunda hayırlara vesile olsun hep nşalşahMercecim bu kez tutturdun o halde. Pipili geliyor canım hayırlısı ile😃 sılam a yazayım hemen.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilk bebeğiniz mi? kızma canım bende kız istiyorum erkek çıkarsa da ne yapayım sağlıklı olsun da
Gözün aydın canım. Bana da erkek demişti 12 h'da, şimdi gidicem iki gün sonra acaba kız der mi diye heyecanla bekliyorum. Aslında erkek fikrine de alışmaya başladım. Allah bizi hastalıkla sınamasın, bunu düşün üzülme. Sağlıklı bebek dünyalara bedel.
Seninkide pipili gibi geldi....
Demekkki birtek kendimde yanılıyorum.. Cınku kendimde güçlü bir şekilde kız hissediyodum.. Erkek cıktı... Senin oglunda hayırlara vesile olsun hep nşalşah
valla annem beni 4,5kg ne kesi var ne yırtık çatır çatır doğurmuş kardeşim 4 klo hem epizyo var hemde makata kadar tırtılarak doğurmuş. bendeki doktorlarının çok iyi olduğunu söyler, bu tamamen doktorun tecrübesiyle alakalı bişey zaten. akrabalardan biri 3 ay önce 2kilo 150gramlık bebek doğurdu normal onda bile epizyo var düşünsene ya minnacık bebek içinAynen, annem de ablam da normal doğum yaptı ama ikisinde de epizyotomi var. Gerçi onların doğurdukları da 4 kilo koca bebek ama yine de doktorlar işlerini kısaltmak için kesi atıveriyorlar. Doktorum normal doğumu teşvik eden biriymiş araştırdığım kadarıyla. Benimkiler ikiz zaten küçük olacaklar umarım epizyosuz normal doğum yapabilirim.
cnm ben aynı umutla bekliyorum kesin erkek diyemediler bana benzettiler ama bebişler küçükken klitorisi pipiye benzetebiliyolarmış bakalım 25 ğustosta dananın kuyruğu kopar heraldekizlarr acaba önce erkek diyipte sonra kiz diyebilirmii :) ben saglikli olsunda diyodum ama erkekte olursa ucuncu dusunmeme diyodum tansiyonolunca bende zor geciyo diye cok sevindim erkek diyince ama degisir diyede kimseye bisey demedim bir sizz ber ben birde bebek biliyo :) babamiza dahi demedim dusunun :26::26:
cnm hemşire kuzenmin söylediği ayı yaklaşmışsa doktorlar sezeryana almak için suyun bitti kordon dolanmış plasentadaki damar eskimiş gbi bahanelerle hemen cart diye yatırıyolar. e tabi anne olarak risk alamıyosun sende başka biyere daha soruym diyemeden sezeryanla doğurmş oluyosunBu acil doğuma almalar ne kadar arttı Allah korusun.. Sağlıkla büyüsün inşallah.
ay geçen hafta gittiğimde indirimdeydi 50 yada 58tlydi alsamıydım acaba:26: tepsisi falan bi gıdım ama ya ona anca biberon sığar sankibende baktım çok beğeniyordum ikeadakini ama tepsisi pek kullanışlı gemedi dokununca düşüyordu sankiama aklım hala onda sanırım birdaha gidince tekrar bakacağım hem çok kullanışlı hem katlanınca az yer kaplıcak
gözün aydın cnm, kız anneleri şanslı olurmuş bak burda onlarca kişi var(bnde dahil)kız diye bağrınıp erkek bekleyen. Mevlam illaki hayırlısını nasip eder insan alışıyo diğer fikre demrb kızlar,şimdi geldim doktordan kızımız olacakmış,ben hep erkek hissediyordum eşimde öyle,çok şaşırdım birazda üzüldüm sanırım,kendime kızıyorum ama engelde olamıyorum içimdeki bu duyguya,yanılma olur mu acaba? yüzde doksak kız dedi.
pipili olması da sorun değil de k. valideme uyuz olduğum için kız istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?