2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Haklısın ben kendime bi sabit su şişesi ayarlayım yarından itibaren baslayım inşallah..

Kızlar özelden sanem isimli bir arkadasimiz yazdı bana 3 senedir çocukları olmuyormus malesef ve dua istedi benden ve sizlerden lütfen dua edelim hem sanem arkadasimiz hemde evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeslerimiz icin...
bizler çok sansliyiz her geçen gün icimizde bi mucize büyüyor rabbim bu sevgiyi ve duyguyu isteyen herkese yasatsin inşallah.
Kim cinsiyetini sorsa erkek desem olsun napicaksin deyip teselli vermeye başlıyor neyin tesellisidir bu yahu ben halimden memnunum rabbim sağlıklı evlat nasip etsin benim neyime buda erkek diye begenmemek.cok kızıyorum yüzüme karsi tüh ya kiz olsaymis iyiymis napicaksin olsun dedilermi ya ben karnimdaki evladıma haksızlık olarak algiliyorum bu sözleri sanki istenmeyen cocukmus gibi.ben cok istedim üçüncü evladım olsun rabbimde nasip etti başımın üstünde yeri var her bir evladimin canim onlar benim neler cektim ilk aylarda kolaymi bi evlat sahibi olmak dedim sabrettim hep hic isyankar olmadim şimdiye kadar hep şükür eden oldum rabbim isyankar olanlardan uzak etsin hakkimizda hayırlisi neyse o olsun insallah hepimiz icin ...

Aramiza hoşgeldin canim tebrik ederim :) bizimde kizimiz olacak. Kiz isimleri erkege göre daha zor sanki karar vermek açısından bizde liste yapiyoruz :)

Bizim milletimiz oyle maalesef canim. Insani yüreklendirmek yerine vahlara tühlere sığınıyorlar.. örnegin sana msj atan kardesimiz. O 1 taneyi bile ararken bizim cinsiyetinden dolayi ayrim yapmamiz ne haddimize. Rabbim tez zamanda kardesimizin ve nice evlat hasretiyle yanip tutusan kardeşlerimizin yüzünü güldürsün inşaAllah. Hazinesinde bol yeterki dua edip istemesini bilelim.. Hamd-u senalar olsun bu günümüze.

Sorun o ya işte ben su içemiyorum 1 ltre içsem şükretcem o derece.. İçecek türünü cok tüketiyorum o yuzden suya ihtiyaz duymuyorum napsam bilemedim

Içemiyorum deyip bırakma bence. Ben de normalde haftada bir bardak suyu zor içerdim, eşim hayatta kalmama hayret ederdi hep :) üç gündür zorluyorum kendimi 2-2.5 lt içebiliyorum. Biraz daha artırmaya çalışacağım. Pazartesi randevum var, tedirgin oluyorum maalesef ben de. Hepimiz hayırlı haberlerle dönelim inşallah doktorlardan.

Son düzenleme:
Aramiza hoşgeldin canim tebrik ederim :) bizimde kizimiz olacak. Kiz isimleri erkege göre daha zor sanki karar vermek açısından bizde liste yapiyoruz :)

Hosbuldum cok tesrkkurler hepinize telden yazdigm icin herkesin yazisini alinti yapamadim guzel dualariniz icin cok sagolun cok mutlu oldum aranizda olmaktan :) herkese iyi geceler bu arada bende kizimi 3,5 aydan beri hissediyorum allahim bu duyguyu herkese tattirsin yarabbim insallah amin cok sukur bizlerin haline :)

Merhaba Hanımlar

Bugün 5 hafta üzerine doktor randevumuz vardı, elhamdülillah çok iyi geçti.
Ama sıpamız yüzünü göstermedi hemde hiç 5

18 cm olmuş boyu, 260 gram (küsüratını hatırlamıyorum) ağırlığı
Kemik ölçümlerini yaptı doktorum, kolunun vücudunun ayrı ayrı yerlerini tek tek ölçtü.
Upuzun yazılarla dolu liste verdi, bebişin ölçümleriyle dolu.

Detaylı ultrason diye bir şey varmış hocam, çoğunlukla da size yönlendiriyorlarmış dedim; Ben zaten kendi hastalarıma her zaman detaylı olarak bakıyorum dedi. Ki öyle.
Ama bir daha ki randevuda tekrar organlara bakacağız dedi.

Eşim hocam erkek mi hala dedi Tabi ki erkek dedi, kız mı istiyordunuz yoksa diye sordu.
Bizde yok hocam bizim için cinsiyeti önemli değil, sadece değişmiş mi diye merak ettik dedik. Olur mu öyle şey niye değişsin dedi
12+3 ken söylemişti kesin erkek diye.

Ve önceki hesaplara göre 17+2' ydim bugün. Ama hoca 18+1 dedi bugün. Bebiş önden koşturuyor. Böyle giderse aralıkta doğum olacak

Benim çok bel ağrım olduğunu yine söyledim, bazı zamanlarda özellikle ağrıyan bölgeyi gösterdim.
Böbrek olma ihtimali var dedi. Tam idrar tahlili istedi.
Belime yük biniyor mu diye muayene sırasında bacaklarımı kaldırttı, eğer disklere bir şey olsaydı, ciddi bir bel ağrısı olsaydı bu hareket çok sancı verirdi dedi.
Ultrasonla sağ ve sol böbreğimi detaylı inceledi. Taş vs. yok dedi.
İdrar tahlilimde temiz çıktı. Sen beline yine dikkat et ağır kaldırma dedi. Şu an için bakmamız gereken şeylere baktık dedi.

Ve rahim ağzı ölçümü yaptırmak istediğimi daha önce burada söylemiştim
Rahim ağzını da vajinal ultrasonla ölçtü. Çok iyi dedi rahim ağzının uzunluğu ve sımsıkı kapalı hiç bir tehlike yok dedi erken doğum riski için.

Vee kolu hariç hiç kıpırdamadı Mustafamız
Secde ediyor gibi duruyor dedi. O kadar ölçümler yaptı, karnımı dürttü öksürttü yok dönmüyor hiç.
Gönderdi bizi. Gidin bir şeyler yiyin, dolaşın gelin dedi.
Ablam, ben, eşim üçlüsü gittik limonata içtim, pasta yedim, dolaştık geldik yeniden baktı.
Maalesef aynı secde pozisyonunda duruyor hiiiiç kıpırdamadı. Yine çok bekledik, uyanık ama dönmüyor dedi.
Yüzünün yanına da elini koyuyor hiç görünmüyor suratı
5 hafta bekledik göremedik yüzünü

Bir daha ki randevum 4 Eylül'de.

Çok uzun oldu ama yaşadıklarımı, doktorumun söylediklerimi paylaşmak istedim

Kız bebeklere bitane daha ekleyin lütfen öğrendik artık yuppiiiiii😄😄😄

Maşallah bebeğine canım. Kuku gördünüz demek ki😄😄😄 hayırlı evlat olsun, evinize bereket getirsin inşallah...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbim isteyen herkeze evlat versin aman benimde erkek olursa ayni tepkiyi verecekler ama benim umrumda değil yeterli sağlıklı olsun bebisim aciz insanların davranışları onlar

Maşallah mustafana doktorun ne güzel incelemiş aman boşver yüzünü gostermede olur yeterli sağlıklı olsunda

Günnayyyddddınn
Günaydın canim

Bende tanıstım özelden sanemle bugun inşallah cumamı okuduktan sonra tevhidlerle yasinleride bagıslama duası yapıp duamda sanemide anıcam ....
Balım insanların lafına bakma... Aynısını banada dediler.. İlkten kıza benzettiler ya sordular sölüyrum işte diolar ki olsun bidahaki erkek olur.. Olsun ne demek ya ... Sen ben mi karar vericez cinsiyete... Bende diodum ki öle diyenlere Allah lütfedip vermiş saglıklı hayırlı olsun da cinsiyet sana bna kalmadı onuda karar veren Allah... Susuyoşardı... Bu ne böle yane kadar cahılız hala... Ewladın kzı erkegimi olur... Ya hiçmi dogurmadın... Boşwerin kızlar bu milletin agzı cuvaş degil büzesin.. Biz hiçbişeyi takmıcaz kafaya...

Kızlar yakına kardeşim nişanlancak... Elbise diktircem kendime... Kumas alıcam aynı modelden kızımada kısa elbise diktircem sizce cok abest mi olur... Ama ben kızımla aynı giyinmeyi seviyorum... Begendigim modelide atayım fikrinizi alayım hemen... Kızımada aynı modelin kısa olanını diktircem ...

Bende olsam aynısını yapardım bir ornek giyinmeleri çok beyeniyorum ben bence harika bir fikir

Bence çok tatlı olur:)

Evet cemil hoca söledi bana... Yarın bi dra gonderdi oraya gt ayrıntılı cektir iki şeklinide düşünelim konusalım dedi dua edin nolurr

İnşallah güzel haberlerle gelirsin, bebiş de çok sağlıklıdır. Haberlerini bekliyorum canım, merakta bırakma.

Evet cemil hoca söledi bana... Yarın bi dra gonderdi oraya gt ayrıntılı cektir iki şeklinide düşünelim konusalım dedi dua edin nolurr

İnşallah güzel haberlerle gelirsin, bebiş de çok sağlıklıdır. Haberlerini bekliyorum canım, merakta bırakma.

Hoş geldin canım aramıza. Hiç sıkmadı yazdıkların merak etme. Bunca zamandır nerelerdeydin sen😊 ben kız olsa idi damla koyacaktım. Soyadımız ile çok uyumlu diye.Defne ismini de seviyorum. Üç arkadaşıma önerdim ikisi defne koydu biri henüz doğmadı ama o da koyacak inşallah😄😄 bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah... Tekrar hoş geldin.

Kızlar modeller bunlar... Göbegim oldugu için gögüs altından baslıcak kiloş olmaya
Kızımada aynı model ve renk kalın askılı belden kusaklı ve arkasında kocaman fıyonklu yaptırıcam yani modele ek olarak arkada fiyonk ana renk hangısı olursa
Saclarına masa bide sac bandı yaparım aynı kumastan basıl olur
SiCe hngisi

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407474946.981827.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…