Canim ne icersen ic hicbiri suyun yerini tutamaz o yüzden sadece su ic diger ictiklerini birak içmeyi onkari icmeyince istesende istemesende su icmeyi cogaltirsin zaten Allah korusun bak dünden beri iki arkadasimiz oldu suyum ahmis bebegim tehlikedeymis yazan ben dünden beri daha çok dikkat eder oldum ictigim suya bebeklerimiz icin ne gerekiyorsa onu yapmaya mecburuz ki su senin icinde büyük ihtiyac mutlaka artir su icmeyi...
Kızlar herkes aksam gelsin o gun kac litre su icti buraya yazsin birbirimizi takip edelim böylelikle daha dikkatli oluruz belki:)
Merhaba arkadaşlar ben Özge 27 yaşımdayım ve hamileyim 31 agustos 2013 te evlendim ilk ay hamile kalmisim 1 ay olmadan kahverengi lekelenmelerim oldu ben regl oldum sandim megerse dusuk yapmisim ekim ayinda tekrar hamile kalmisim yine ayni kahverengi leke ben lekelenmenin 4.gununde falan doktora gittim dusuk yaptigimi ogrendim yikilmistik esimle kimseye soylemedik ve doktor 3 ay korunmamizi soyledi korunduk ve artik bebek istiyorduk korunmadik 2. Ayda yani son kez 24 martta regl oldum 2 mayis yani benim dogum gunumde 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim hamileyim cok sukur cok mutluyuz :) fakat benim reglim duzensizlesti dusuklerden sonra o sebeple bebegim ocak ayinin ilk haftasi gelecek insallah yani 3 ocak gorunuyor son muayeneme gore
Ya ben bu arada cok anlattim bunalttiysam kusuruma bakmayin... :)
Bu arada kizim olacak isim onerilerinize oldukca acigim :)
Benide ekler misiniz yeni kayit oldugum icin ozel msj atamadim
Arkadaslar insallah hepimizde bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz :)
Kızlar özelden sanem isimli bir arkadasimiz yazdı bana 3 senedir çocukları olmuyormus malesef ve dua istedi benden ve sizlerden lütfen dua edelim hem sanem arkadasimiz hemde evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeslerimiz icin...
bizler çok sansliyiz her geçen gün icimizde bi mucize büyüyor rabbim bu sevgiyi ve duyguyu isteyen herkese yasatsin inşallah.
Kim cinsiyetini sorsa erkek desem olsun napicaksin deyip teselli vermeye başlıyor neyin tesellisidir bu yahu ben halimden memnunum rabbim sağlıklı evlat nasip etsin benim neyime buda erkek diye begenmemek.cok kızıyorum yüzüme karsi tüh ya kiz olsaymis iyiymis napicaksin olsun dedilermi ya ben karnimdaki evladıma haksızlık olarak algiliyorum bu sözleri sanki istenmeyen cocukmus gibi.ben cok istedim üçüncü evladım olsun rabbimde nasip etti başımın üstünde yeri var her bir evladimin canim onlar benim neler cektim ilk aylarda kolaymi bi evlat sahibi olmak dedim sabrettim hep hic isyankar olmadim şimdiye kadar hep şükür eden oldum rabbim isyankar olanlardan uzak etsin hakkimizda hayırlisi neyse o olsun insallah hepimiz icin ...
Sorun o ya işte ben su içemiyorum 1 ltre içsem şükretcem o derece.. İçecek türünü cok tüketiyorum o yuzden suya ihtiyaz duymuyorum napsam bilemedim
Aramiza hoşgeldin canim tebrik ederim :) bizimde kizimiz olacak. Kiz isimleri erkege göre daha zor sanki karar vermek açısından bizde liste yapiyoruz :)
Kız bebeklere bitane daha ekleyin lütfen öğrendik artık yuppiiiiii😄😄😄
Kızlar özelden sanem isimli bir arkadasimiz yazdı bana 3 senedir çocukları olmuyormus malesef ve dua istedi benden ve sizlerden lütfen dua edelim hem sa nem arkadasimiz hemde evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeslerimiz icin...
bizler çok sansliyiz her geçen gün icimizde bi mucize büyüyor rabbim bu sevgiyi ve duyguyu isteyen herkese yasatsin inşallah.
Kim cinsiyetini sorsa erkek desem olsun napicaksin deyip teselli vermeye başlıyor neyin tesellisidir bu yahu ben halimden memnunum rabbim sağlıklı evlat nasip etsin benim neyime buda erkek diye begenmemek.cok kızıyorum yüzüme karsi tüh ya kiz olsaymis iyiymis napicaksin olsun dedilermi ya ben karnimdaki evladıma haksızlık olarak algiliyorum bu sözleri sanki istenmeyen cocukmus gibi.ben cok istedim üçüncü evladım olsun rabbimde nasip etti başımın üstünde yeri var her bir evladimin canim onlar benim neler cektim ilk aylarda kolaymi bi evlat sahibi olmak dedim sabrettim hep hic isyankar olmadim şimdiye kadar hep şükür eden oldum rabbim isyankar olanlardan uzak etsin hakkimizda hayırlisi neyse o olsun insallah hepimiz icin ...
Merhaba sa nem
Bugün 5 hafta üzerine doktor randevumuz vardı, elhamdülillah çok iyi geçti.
Ama sıpamız yüzünü göstermedi hemde hiç5
18 cm olmuş boyu, 260 gram (küsüratını hatırlamıyorum) ağırlığı
Kemik ölçümlerini yaptı doktorum, kolunun vücudunun ayrı ayrı yerlerini tek tek ölçtü.
Upuzun yazılarla dolu liste verdi, bebişin ölçümleriyle dolu.
Detaylı ultrason diye bir şey varmış hocam, çoğunlukla da size yönlendiriyorlarmış dedim; Ben zaten kendi hastalarıma her zaman detaylı olarak bakıyorum dedi. Ki öyle.
Ama bir daha ki randevuda tekrar organlara bakacağız dedi.
Eşim hocam erkek mi hala dediTabi ki erkek dedi, kız mı istiyordunuz yoksa diye sordu.
Bizde yok hocam bizim için cinsiyeti önemli değil, sadece değişmiş mi diye merak ettik dedik. Olur mu öyle şey niye değişsin dedi
12+3 ken söylemişti kesin erkek diye.
Ve önceki hesaplara göre 17+2' ydim bugün. Ama hoca 18+1 dedi bugün. Bebiş önden koşturuyor. Böyle giderse aralıkta doğum olacak
Benim çok bel ağrım olduğunu yine söyledim, bazı zamanlarda özellikle ağrıyan bölgeyi gösterdim.
Böbrek olma ihtimali var dedi. Tam idrar tahlili istedi.
Belime yük biniyor mu diye muayene sırasında bacaklarımı kaldırttı, eğer disklere bir şey olsaydı, ciddi bir bel ağrısı olsaydı bu hareket çok sancı verirdi dedi.
Ultrasonla sağ ve sol böbreğimi detaylı inceledi. Taş vs. yok dedi.
İdrar tahlilimde temiz çıktı. Sen beline yine dikkat et ağır kaldırma dedi. Şu an için bakmamız gereken şeylere baktık dedi.
Ve rahim ağzı ölçümü yaptırmak istediğimi daha önce burada söylemiştim
Rahim ağzını da vajinal ultrasonla ölçtü. Çok iyi dedi rahim ağzının uzunluğu ve sımsıkı kapalı hiç bir tehlike yok dedi erken doğum riski için.
Vee kolu hariç hiç kıpırdamadı Mustafamız
Secde ediyor gibi duruyor dedi. O kadar ölçümler yaptı, karnımı dürttü öksürttü yok dönmüyor hiç.
Gönderdi bizi. Gidin bir şeyler yiyin, dolaşın gelin dedi.
Ablam, ben, eşim üçlüsügittik limonata içtim, pasta yedim, dolaştık geldik yeniden baktı.
Maalesef aynı secde pozisyonunda duruyor hiiiiç kıpırdamadı. Yine çok bekledik, uyanık ama dönmüyor dedi.
Yüzünün yanına da elini koyuyor hiç görünmüyor suratı
5 hafta bekledik göremedik yüzünü
Bir daha ki randevum 4 Eylül'de.
Çok uzun oldu ama yaşadıklarımı, doktorumun söylediklerimi paylaşmak istedim
Günaydın canimGünnayyyddddınn
Kızlar özelden sanem isimli bir arkadasimiz yazdı bana 3 senedir çocukları olmuyormus malesef ve dua istedi benden ve sizlerden lütfen dua edelim hem sanem arkadasimiz hemde evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeslerimiz icin...
Kızlar yakına kardeşim nişanlancak... Elbise diktircem kendime... Kumas alıcam aynı modelden kızımada kısa elbise diktircem sizce cok abest mi olur... Ama ben kızımla aynı giyinmeyi seviyorum... Begendigim modelide atayım fikrinizi alayım hemen... Kızımada aynı modelin kısa olanını diktircem ...
Kızlar yakına kardeşim nişanlancak... Elbise diktircem kendime... Kumas alıcam aynı modelden kızımada kısa elbise diktircem sizce cok abest mi olur... Ama ben kızımla aynı giyinmeyi seviyorum... Begendigim modelide atayım fikrinizi alayım hemen... Kızımada aynı modelin kısa olanını diktircem ...
Evet cemil hoca söledi bana... Yarın bi dra gonderdi oraya gt ayrıntılı cektir iki şeklinide düşünelim konusalım dedi dua edin nolurr
Evet cemil hoca söledi bana... Yarın bi dra gonderdi oraya gt ayrıntılı cektir iki şeklinide düşünelim konusalım dedi dua edin nolurr
Merhaba arkadaşlar ben Özge 27 yaşımdayım ve hamileyim 31 agustos 2013 te evlendim ilk ay hamile kalmisim 1 ay olmadan kahverengi lekelenmelerim oldu ben regl oldum sandim megerse dusuk yapmisim ekim ayinda tekrar hamile kalmisim yine ayni kahverengi leke ben lekelenmenin 4.gununde falan doktora gittim dusuk yaptigimi ogrendim yikilmistik esimle kimseye soylemedik ve doktor 3 ay korunmamizi soyledi korunduk ve artik bebek istiyorduk korunmadik 2. Ayda yani son kez 24 martta regl oldum 2 mayis yani benim dogum gunumde 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim hamileyim cok sukur cok mutluyuz :) fakat benim reglim duzensizlesti dusuklerden sonra o sebeple bebegim ocak ayinin ilk haftasi gelecek insallah yani 3 ocak gorunuyor son muayeneme gore
Ya ben bu arada cok anlattim bunalttiysam kusuruma bakmayin... :)
Bu arada kizim olacak isim onerilerinize oldukca acigim :)
Benide ekler misiniz yeni kayit oldugum icin ozel msj atamadim
Arkadaslar insallah hepimizde bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz :)
İnşallah güzel haberlerle gelirsin, bebiş de çok sağlıklıdır. Haberlerini bekliyorum canım, merakta bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?