2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar suyu yeterince icmedigimizde bebegin suyunda azalmami oluyor? Ben hic içemiyorum doktorumda hic kontrollerde uyarmadi korkmaya basladim simdi sizin yorumlari okuyunca..

doktor her gittiğimde bol sıvı diyor başka bişey demiyor seninki neden demedi ki :44::44::44::44::44::44::44:

Çok geçmiş olsun canım sonunda muradınıza ermişsiniz

hoşgeldiniz aramıza

ay onları dövecem bazıları da diyor ki ilk çocuk erkek olsun erkek iyidir.

Allah Allah insanda biraz inanç olacak Allah ne verirse o arkadaşım sağlıklı olsun da... Biz 3 kız kardeşiz ne babam ne annem bi de oğlan olsun dememiş

darısı başıma sende benim gibi çok kız istiyordun

Çok kız istiyorum demedim aslında ama ilk bebeğimin kız olmasını düşündüm açıkçası.allah sanada bu güzel haberi almayı nasip etsin 15+2 de öğrendik.12. Haftada tahmin etmişti doktorum helal olsun doktoruma😄 haberlerini bekliyoruz😄

Cnm benim doktorum yeme icme konusunda fazla konusmuyor ilk cocugumdada ona gitmistim herseyin azi karar cogu zarardir diyor kahve bende iciyorum sabah aksam ama asitli ve salam sosis gibi seyleri cok canin istediginde az bisey yiyip icip nefsini korert sadece bence

Gunaydin kizlar dun dr gittim gelisimi suyu iyiymis ama biraz rahim agzina yakinmis biraz bu aralar dikkat et dedi vee kizimiz olcak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok devindim...
Allah hayırlı etsin inşallah canım ... Şimdi onun datluk datluk kıyafetleri olur

kızlar günaydın bugun itibariyle 17+5 oldum bugun kesin karar aldım beyaz ekmeği kestim şekeride kesiyorum akşamda 7 den sonra sadece oda acıkırsam meyve yiyorum ay şimdiye kadar 5 kilo almışım ya evdede spor yapmaya başlıcam şimdide yarım saat yürüyüp gelcem .......

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim de kurban da kardeşimin nişanı olacak inşallah

o zamana karnım çok çıkar mı ki

yeşil olanı beğendim ben

ayrıca bende tesettürlüyüm :13::13::13:

Cnm vercem hbrde dua edın nolurr DUALARINIZA İHTİYACIM VAR...
Canım biliyorsun bize de suyun az dedi ya merak ediyorum...dr. Bobreklerine su gitmemesinden sadece ultrasona bakıp mı şüphelendi yoksa senin kan idrar tahlillerine de baktı mı ve kaç haftalık oldunuz? Sen böbrek deyince bende şüphelendim ama dr. Bana sadece su iç dedi öyle birşey demedi özellikle öğlen kan idrar tahlili dortlu testime bakincada suyun az olduğunu hatırlattım ama yeni birşey demedi...hastanede konuştugum hastaları bizede öyle demişti su ictik düzeldi dediler Allahin izniyle onlarında 4 aylıkken filan olmuş böyle...

Pazartesi inşallah

mervişim ben 1 ve 4ü beğendim ama göğüs altından kiloş olcaksa bellerinde kemerleri var nasıl olur bilemedim ama terzi ayarlar heralde. ben anne kız yada baba oğul giyinenleri çok seviyorum hiçte abes olmaz çok şirin olur kızçendee
benim de kurban da kardeşimin nişanı olacak inşallah

o zamana karnım çok çıkar mı ki

benim gibiysen eğer cnm aramızda 4 gün var baya bi çıkar diye düşünüyorum. benim bitek sabahları sakin yemek yiyince bişi oluyo tobaaacaannn bişi oluyo 6 aylık hale geliyorum

Ben zaten kilolu olduğum için midem vardı karnım yoktu aynı eski midem duruyor yok hiç çıkmadı ama çıkar mı bilmem o zamana ona göre alırım ya da diktiririm boydan elbise

Merhaba hayırlı cumalar, aslında Ocak annesi olacam ama hep Şubat'a yazıyorum ara sıra okuyorum burayıda :))

Ben zaten kilolu olduğum için midem vardı karnım yoktu aynı eski midem duruyor yok hiç çıkmadı ama çıkar mı bilmem o zamana ona göre alırım ya da diktiririm boydan elbise
bende de göbek yok ama mide vardı cnm anlamadımki ondan mı diyodum acaba bende yemekten sonra böyle şişmeler..
Hayırlı Cuma lar kızlar günaydın

günaydın cnm hayırlı cumalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…