- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Kizlar suyu yeterince icmedigimizde bebegin suyunda azalmami oluyor? Ben hic içemiyorum doktorumda hic kontrollerde uyarmadi korkmaya basladim simdi sizin yorumlari okuyunca..
Merhaba arkadaşlar ben Özge 27 yaşımdayım ve hamileyim 31 agustos 2013 te evlendim ilk ay hamile kalmisim 1 ay olmadan kahverengi lekelenmelerim oldu ben regl oldum sandim megerse dusuk yapmisim ekim ayinda tekrar hamile kalmisim yine ayni kahverengi leke ben lekelenmenin 4.gununde falan doktora gittim dusuk yaptigimi ogrendim yikilmistik esimle kimseye soylemedik ve doktor 3 ay korunmamizi soyledi korunduk ve artik bebek istiyorduk korunmadik 2. Ayda yani son kez 24 martta regl oldum 2 mayis yani benim dogum gunumde 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim hamileyim cok sukur cok mutluyuz :) fakat benim reglim duzensizlesti dusuklerden sonra o sebeple bebegim ocak ayinin ilk haftasi gelecek insallah yani 3 ocak gorunuyor son muayeneme gore
Ya ben bu arada cok anlattim bunalttiysam kusuruma bakmayin... :)
Bu arada kizim olacak isim onerilerinize oldukca acigim :)
Benide ekler misiniz yeni kayit oldugum icin ozel msj atamadim
Arkadaslar insallah hepimizde bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz :)
Kızlar özelden sanem isimli bir arkadasimiz yazdı bana 3 senedir çocukları olmuyormus malesef ve dua istedi benden ve sizlerden lütfen dua edelim hem sanem arkadasimiz hemde evlat hasretiyle yanıp tutuşan kardeslerimiz icin...
bizler çok sansliyiz her geçen gün icimizde bi mucize büyüyor rabbim bu sevgiyi ve duyguyu isteyen herkese yasatsin inşallah.
Kim cinsiyetini sorsa erkek desem olsun napicaksin deyip teselli vermeye başlıyor neyin tesellisidir bu yahu ben halimden memnunum rabbim sağlıklı evlat nasip etsin benim neyime buda erkek diye begenmemek.cok kızıyorum yüzüme karsi tüh ya kiz olsaymis iyiymis napicaksin olsun dedilermi ya ben karnimdaki evladıma haksızlık olarak algiliyorum bu sözleri sanki istenmeyen cocukmus gibi.ben cok istedim üçüncü evladım olsun rabbimde nasip etti başımın üstünde yeri var her bir evladimin canim onlar benim neler cektim ilk aylarda kolaymi bi evlat sahibi olmak dedim sabrettim hep hic isyankar olmadim şimdiye kadar hep şükür eden oldum rabbim isyankar olanlardan uzak etsin hakkimizda hayırlisi neyse o olsun insallah hepimiz icin ...
darısı başıma sende benim gibi çok kız istiyordun
arkadaşlar bu arada 17 kusurr haftalığız şuan itibari ile tamı tamına 3 kg almış durumdayımböyle giderse 80 i gececeğim doğumda 67.6 kilo ile hamile kaldım bu sabah 70.6 kiloydum:18: dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyo ne istersem yiyorum 2 akşamdır ekmek yemeyi kestim ama pilav makarna devam
sucuk sosis yadafanta içiyormusunuz arada, türk kahvesi de içiyorum 15 de bir gibi yarım fincanbunları tamaen kesmelimiyiz
Gunaydin kizlar dun dr gittim gelisimi suyu iyiymis ama biraz rahim agzina yakinmis biraz bu aralar dikkat et dedi vee kizimiz olcak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok devindim...
Allah hayırlı etsin inşallah canım ... Şimdi onun datluk datluk kıyafetleri olur
Kızlar yakına kardeşim nişanlancak... Elbise diktircem kendime... Kumas alıcam aynı modelden kızımada kısa elbise diktircem sizce cok abest mi olur... Ama ben kızımla aynı giyinmeyi seviyorum... Begendigim modelide atayım fikrinizi alayım hemen... Kızımada aynı modelin kısa olanını diktircem ...
Eki Görüntüle 1213001 Eki Görüntüle 1213002 Eki Görüntüle 1213003 Eki Görüntüle 1213004 Eki Görüntüle 1213005
Kızlar modeller bunlar... Göbegim oldugu için gögüs altından baslıcak kiloş olmaya
Kızımada aynı model ve renk kalın askılı belden kusaklı ve arkasında kocaman fıyonklu yaptırıcam yani modele ek olarak arkada fiyonk ana renk hangısı olursa
Saclarına masa bide sac bandı yaparım aynı kumastan basıl olur
SiCe hngisi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım biliyorsun bize de suyun az dedi ya merak ediyorum...dr. Bobreklerine su gitmemesinden sadece ultrasona bakıp mı şüphelendi yoksa senin kan idrar tahlillerine de baktı mı ve kaç haftalık oldunuz? Sen böbrek deyince bende şüphelendim ama dr. Bana sadece su iç dedi öyle birşey demedi özellikle öğlen kan idrar tahlili dortlu testime bakincada suyun az olduğunu hatırlattım ama yeni birşey demedi...hastanede konuştugum hastaları bizede öyle demişti su ictik düzeldi dediler Allahin izniyle onlarında 4 aylıkken filan olmuş böyle...Cnm vercem hbrde dua edın nolurr DUALARINIZA İHTİYACIM VAR...
Çok kız istiyorum demedim aslında ama ilk bebeğimin kız olmasını düşündüm açıkçası.allah sanada bu güzel haberi almayı nasip etsin 15+2 de öğrendik.12. Haftada tahmin etmişti doktorum helal olsun doktoruma😄 haberlerini bekliyoruz😄
mervişim ben 1 ve 4ü beğendim ama göğüs altından kiloş olcaksa bellerinde kemerleri var nasıl olur bilemedim ama terzi ayarlar heralde. ben anne kız yada baba oğul giyinenleri çok seviyorum hiçte abes olmaz çok şirin olur kızçendeeEki Görüntüle 1213001 Eki Görüntüle 1213002 Eki Görüntüle 1213003 Eki Görüntüle 1213004 Eki Görüntüle 1213005
Kızlar modeller bunlar... Göbegim oldugu için gögüs altından baslıcak kiloş olmaya
Kızımada aynı model ve renk kalın askılı belden kusaklı ve arkasında kocaman fıyonklu yaptırıcam yani modele ek olarak arkada fiyonk ana renk hangısı olursa
Saclarına masa bide sac bandı yaparım aynı kumastan basıl olur
SiCe hngisi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim de kurban da kardeşimin nişanı olacak inşallah
o zamana karnım çok çıkar mı ki
mervişim ben 1 ve 4ü beğendim ama göğüs altından kiloş olcaksa bellerinde kemerleri var nasıl olur bilemedim ama terzi ayarlar heralde. ben anne kız yada baba oğul giyinenleri çok seviyorum hiçte abes olmaz çok şirin olur kızçendee
benim gibiysen eğer cnm aramızda 4 gün var baya bi çıkar diye düşünüyorum. benim bitek sabahları sakin yemek yiyince bişi oluyo tobaaacaannn bişi oluyo 6 aylık hale geliyorum
Pazartesi inşallah
doktor her gittiğimde bol sıvı diyor başka bişey demiyor seninki neden demedi ki :44::44::44::44::44::44::44:
bende de göbek yok ama mide vardı cnm anlamadımki ondan mı diyodum acaba bende yemekten sonra böyle şişmeler..Ben zaten kilolu olduğum için midem vardı karnım yoktu aynı eski midem duruyor yok hiç çıkmadı ama çıkar mı bilmem o zamana ona göre alırım ya da diktiririm boydan elbise
Hayırlı Cuma lar kızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?