Normal yapmıcaksan çatına bakmaları çok saçma canım bence. Çatıyla işin yokki. KArnın katmanlarını kesip rahme ulaşcak. Çatıyla işi kalmıyor.
İlk doğumda daha doğum şekli genelde belli olmadığı için bakıyolar.
Ben de 16. haftamdayım ve 2.5 kilo aldım. Karnım baya çıktı. İlk hamileliğimde 20 kilo vermiştim. ALtı ay emzirme sürecinin yoğunluğu bittikten sonra dikkat etmiştim ve vermiştim. Kiloyu çok dert etmemek lazım bence canım. Veriliyor. Hele ki hareketlnince çocuk, çok koşuyosun peşinden verililyo.
Canım bi uzmandan yardım al bence. Bu çok önemli bi konu çünkü tırnaklarını koparma aşaması olmuş. Yani kıskançlık belliki yüzeyselliği geçmiş.
İlk gebeliğimde 20. hafta olduğu zaman doktorum artık hissedersin demişti. ve bikaç hafta sonra hissettim. Benimle bir arkadaşım yedinci haftasında hissedemiyodu daha. Karın yapısı vs biçok şeyle ilgili bu canım. Hele ki ilk gebelikse hiç panik yapmayın.
Ayakta kalır ve yorulursam bende de çok ağrı oluyor dinlenmemiz lazım ya
Benim ilki normaldi, ikinci de normal olsun istiyorum. Bi sekiz saati daha çıkarabilirim hayatımdan sonuçta
Sucuk sosis gibi işlem görmüş şeyleri yemiyorum. ARada kola vs içiyorum kahve de. Abartmadığımız sürece sorun yok canım.
Öncvelikle hayırlı bir kızım olması için ne dualar ettim anlatamamBu haftada kız dedikten sonra erkeğe dönceğini pek sanmıyorum canım. Çünkü çıkıntı görülüp kordonla karışabiliyo ama çıkıntı görünmeyip sonra uzayan bişey olmadığı için bence değişmez. Ama kız annesi olmak çok güzel bişey bence şükret.
Bana kesik atmışlardı ama onu her zaman yapmıolar. Doğumu kolaylaştırmak adınayapıolar. Bazen bebeğin çıkışı dara girdiğinde sorun olduğunda yapılıo. Ama o sancının arasında hiç anlamadım ben. Zaten anlasan da müdahale etcek durumda diilsin o an o yüzden allah tecrübeli ve iyi doktorlarla ebelerle karşılaştırır inş
KIZLAR BEN COK KÖTÜYÜM BUGUN KONYROLÜM VARDI BEBEGİN SUYU BAYAGAA AZALMIŞ DR bebegin böbrekleri ile ilgili sıkıntı olabilir dedi ayrıntılı organ testine göndericek beni yarın nolur dua edin... Fikri olan varmı
Bnm özel kalp atışı vardı... Yarın ayrıntılıya gircem cnm. Banada su olmazsa yasamaz dedi allahdan hayırlısı...
Doktorun özel mi canım? benim devlette dr. Ve ayrıntılı ultrason taa 4 eylülde şom ağızli dr. Su içmezsen kalbi durur dedi daha çok korkuttu bugünde idrarın beyazsa bebeğe su gitmeye başlamıştır dedi ultrasonda bakmadı bile su içiyorum özele gitsem mi ne yapsam bilemiyorum...ultrasonda bebeğini gördün mü benimki toplanmis hareket bile edemiyordu susuzluktan :-( :-( :-(
masallah mervem yuzu cok net belli oglusunun degistirdim canim yavrucum ne zamandir kiz diye geciyor listede
canim icini ferah tut insallah yarina hicbir sorun cikmaz suyunu duzenli icmeye dikkat et yarina iyi haberlrini bekliyoruz
canim bendede oluyor bel agrisi arada tek yapabilecegin hemen uzanip dinlenmek insallah simdi daha iyisindir
canim sat ve yas tarihini yaz bebeginin cinsiyeti erkek ti dimi hayirli olsun oglusun
Canim bolca su ic. Insaallah hic bir sorun yoktur bebisinde de. Hayirlisiyla duzelir korkma.
Canim gecmis olsun. Eger yardima gelebilecek biri varsa ara bi acile git istersen. Icin rahat eder en azindan. Insaallah ciddi birsey yoktur. Hepimizde zaman zaman boyle agri vs oluyor ama bebisi gormeden insanin ici rahat etmiyor.
Masaallah sevsinler onun agzini burnusunu :)
Gozun aydin canimmm hayirli ugurlu olsun prensesin. Darisi bana artik :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Suyu bol içecegiz elimizden gelen birşey yok dua ve sudan, tevekkül, teslimiyetten başka bende özele gitsem bi halini sorsam mı ne yapsam bilemiyorum...:-( :-( :-( kafam çok karışık babası da sorun olsa dr. Bugün bakardı diyor...
Canım yeni gördüm. Çok geçmiş olsun. Bana da hep az içiyormuşum gibi geliyor. Bakalım cumartesi muayenem çok korkuyorum. Sen az mı içiyordun sence?
Cemil hoca mı dedi bunu? Böbreklerinde bir sıkıntı yoktur inşallah, içini ferah tut. Aynı durum birkaç kişide oldu bu ara bak demek ki genel bişey var.Bu yaz aylarında çok su kaybımız oldu herhalde.
Cnm swn iyi duruon valla ben ayrıntılıya yarın gtcm drum git öle konusalım dedi. Böbrekle ilgili bbkde sıkıntı warmı yokmu ona bakacaklar
Bnm özel kalp atışı vardı... Yarın ayrıntılıya gircem cnm. Banada su olmazsa yasamaz dedi allahdan hayırlısı...
Kizlar suyu yeterince icmedigimizde bebegin suyunda azalmami oluyor? Ben hic içemiyorum doktorumda hic kontrollerde uyarmadi korkmaya basladim simdi sizin yorumlari okuyunca..
Günde en az 3 litre iç ve idrarının beyaz gelmesine dikkat et canim ne umutlarla gitmiştim doktara üzüle üzüle döndüm
Yanaginin altındaki o minik sey elimi yerim onu brn. Maşallah annesi
Ayhskk havanizi sevsier maşallah canim benimm gözünüz aydın. Ne güzel bi mutluluk olmusss
Hayırlı olsun kızın
Canim bolca su ic. Insaallah hic bir sorun yoktur bebisinde de. Hayirlisiyla duzelir korkma.
Canim gecmis olsun. Eger yardima gelebilecek biri varsa ara bi acile git istersen. Icin rahat eder en azindan. Insaallah ciddi birsey yoktur. Hepimizde zaman zaman boyle agri vs oluyor ama bebisi gormeden insanin ici rahat etmiyor.
Masaallah sevsinler onun agzini burnusunu :)
Gozun aydin canimmm hayirli ugurlu olsun prensesin. Darisi bana artik :)
Ben bugün doktora sordum kızlar içtiğin suyun çocuğun suyuyla doğrudan bağlantısı var ama bazen çocuğun suyu sen su içsende azalabilir dedi ama yinede hertürlü riske karşın suyu 3 lt civarı iç dedi ben zaten en az 2,5lt içiyorum sen içebiliyomysun CNmKizlar suyu yeterince icmedigimizde bebegin suyunda azalmami oluyor? Ben hic içemiyorum doktorumda hic kontrollerde uyarmadi korkmaya basladim simdi sizin yorumlari okuyunca..
Çok geçmiş olsun CNm inş güzel haberlerle gelirsin..günlük su tüketimin ne kadar?KIZLAR BEN COK KÖTÜYÜM BUGUN KONYROLÜM VARDI BEBEGİN SUYU BAYAGAA AZALMIŞ DR bebegin böbrekleri ile ilgili sıkıntı olabilir dedi ayrıntılı organ testine göndericek beni yarın nolur dua edin... Fikri olan varmı
Merhaba arkadaşlar ben Özge 27 yaşımdayım ve hamileyim 31 agustos 2013 te evlendim ilk ay hamile kalmisim 1 ay olmadan kahverengi lekelenmelerim oldu ben regl oldum sandim megerse dusuk yapmisim ekim ayinda tekrar hamile kalmisim yine ayni kahverengi leke ben lekelenmenin 4.gununde falan doktora gittim dusuk yaptigimi ogrendim yikilmistik esimle kimseye soylemedik ve doktor 3 ay korunmamizi soyledi korunduk ve artik bebek istiyorduk korunmadik 2. Ayda yani son kez 24 martta regl oldum 2 mayis yani benim dogum gunumde 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim hamileyim cok sukur cok mutluyuz :) fakat benim reglim duzensizlesti dusuklerden sonra o sebeple bebegim ocak ayinin ilk haftasi gelecek insallah yani 3 ocak gorunuyor son muayeneme gore
Ya ben bu arada cok anlattim bunalttiysam kusuruma bakmayin... :)
Bu arada kizim olacak isim onerilerinize oldukca acigim :)
Benide ekler misiniz yeni kayit oldugum icin ozel msj atamadim
Arkadaslar insallah hepimizde bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz :)
Ben bugün doktora sordum kızlar içtiğin suyun çocuğun suyuyla doğrudan bağlantısı var ama bazen çocuğun suyu sen su içsende azalabilir dedi ama yinede hertürlü riske karşın suyu 3 lt civarı iç dedi ben zaten en az 2,5lt içiyorum sen içebiliyomysun CNm
Sorun o ya işte ben su içemiyorum 1 ltre içsem şükretcem o derece.. İçecek türünü cok tüketiyorum o yuzden suya ihtiyaz duymuyorum napsam bilemedim
Sılammm bnm bebişin cinsiyetini degiştirrr gulummm....)
Kızlar bu bebegımın yüzü 4 boyutlu nasıl ama...
Eki Görüntüle 1212674
Ah maşallah çok tatlı ya simdi neyin olacak mervecim kafam karisti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kız bebeklere bitane daha ekleyin lütfen öğrendik artık yuppiiiiii😄😄😄
Merhaba arkadaşlar ben Özge 27 yaşımdayım ve hamileyim 31 agustos 2013 te evlendim ilk ay hamile kalmisim 1 ay olmadan kahverengi lekelenmelerim oldu ben regl oldum sandim megerse dusuk yapmisim ekim ayinda tekrar hamile kalmisim yine ayni kahverengi leke ben lekelenmenin 4.gununde falan doktora gittim dusuk yaptigimi ogrendim yikilmistik esimle kimseye soylemedik ve doktor 3 ay korunmamizi soyledi korunduk ve artik bebek istiyorduk korunmadik 2. Ayda yani son kez 24 martta regl oldum 2 mayis yani benim dogum gunumde 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim hamileyim cok sukur cok mutluyuz :) fakat benim reglim duzensizlesti dusuklerden sonra o sebeple bebegim ocak ayinin ilk haftasi gelecek insallah yani 3 ocak gorunuyor son muayeneme gore
Ya ben bu arada cok anlattim bunalttiysam kusuruma bakmayin... :)
Bu arada kizim olacak isim onerilerinize oldukca acigim :)
Benide ekler misiniz yeni kayit oldugum icin ozel msj atamadim
Arkadaslar insallah hepimizde bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?