2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Evet cnm ya ayakta kalmamak gerek uzun süre ama bazen kaptiriyoruz galiba.

Elektrik gitti istanbulda yağmur falan daha yeni geldi ya doğal olarak modemde gitti giremedim kaç saattir nete eskiden insanlar ne yapıyormuş ya sıcak da cabası ....

Canım yeni gördüm. Çok geçmiş olsun. Bana da hep az içiyormuşum gibi geliyor. Bakalım cumartesi muayenem çok korkuyorum. Sen az mı içiyordun sence?
Cemil hoca mı dedi bunu? Böbreklerinde bir sıkıntı yoktur inşallah, içini ferah tut. Aynı durum birkaç kişide oldu bu ara bak demek ki genel bişey var.Bu yaz aylarında çok su kaybımız oldu herhalde.

Bnm özel kalp atışı vardı... Yarın ayrıntılıya gircem cnm. Banada su olmazsa yasamaz dedi allahdan hayırlısı...

Suyu bol içecegiz elimizden gelen birşey yok dua ve sudan, tevekkül, teslimiyetten başka bende özele gitsem bi halini sorsam mı ne yapsam bilemiyorum...:-( :-( :-( kafam çok karışık babası da sorun olsa dr. Bugün bakardı diyor...

Son düzenleme:

Bence başka bir doktora git de için rahat etsin arkadaşım. Bazen doktorlar insanın canını sıkabiliyor. Bakarsın seni rahatlatacak şeyler duyarsın başka doktordan. Ben inanıyorum artmıştır suyun.

Canim hic olmamisti bi anda olunca panikledim ama şuan iyiyiz kipir kipir hissediyorum bebegimi :)

Teşekkur ederim canim yokladi gecti tekrarlarsa doktorumu bi ararim.. kioir kipir hissediyorum o yuzden rahatladim :)

Kizlar suyu yeterince icmedigimizde bebegin suyunda azalmami oluyor? Ben hic içemiyorum doktorumda hic kontrollerde uyarmadi korkmaya basladim simdi sizin yorumlari okuyunca..

Cnm swn iyi duruon valla ben ayrıntılıya yarın gtcm drum git öle konusalım dedi. Böbrekle ilgili bbkde sıkıntı warmı yokmu ona bakacaklar

Evet cemil hoca söledi bana... Yarın bi dra gonderdi oraya gt ayrıntılı cektir iki şeklinide düşünelim konusalım dedi dua edin nolurr

Bnm özel kalp atışı vardı... Yarın ayrıntılıya gircem cnm. Banada su olmazsa yasamaz dedi allahdan hayırlısı...

Çok geçmiş olsun içini ferah tut rabbimin izni ile bişey olmaz inşallah ibrahim Saraçoğlu hoca havuç suyunun bebegin suyunu arttirdigini soyledi muhakkak iç

Kizlar suyu yeterince icmedigimizde bebegin suyunda azalmami oluyor? Ben hic içemiyorum doktorumda hic kontrollerde uyarmadi korkmaya basladim simdi sizin yorumlari okuyunca..

Günde en az 3 litre iç ve idrarının beyaz gelmesine dikkat et canim ne umutlarla gitmiştim doktara üzüle üzüle döndüm

Hayırlı olsun kızın

Teşekkür ederim hepinize. Öğrenenemeyenlerede nasip etsin Allah 😄

Ben bugün doktora sordum kızlar içtiğin suyun çocuğun suyuyla doğrudan bağlantısı var ama bazen çocuğun suyu sen su içsende azalabilir dedi ama yinede hertürlü riske karşın suyu 3 lt civarı iç dedi ben zaten en az 2,5lt içiyorum sen içebiliyomysun CNm
Çok geçmiş olsun CNm inş güzel haberlerle gelirsin..günlük su tüketimin ne kadar?

Merhaba arkadaşlar ben Özge 27 yaşımdayım ve hamileyim 31 agustos 2013 te evlendim ilk ay hamile kalmisim 1 ay olmadan kahverengi lekelenmelerim oldu ben regl oldum sandim megerse dusuk yapmisim ekim ayinda tekrar hamile kalmisim yine ayni kahverengi leke ben lekelenmenin 4.gununde falan doktora gittim dusuk yaptigimi ogrendim yikilmistik esimle kimseye soylemedik ve doktor 3 ay korunmamizi soyledi korunduk ve artik bebek istiyorduk korunmadik 2. Ayda yani son kez 24 martta regl oldum 2 mayis yani benim dogum gunumde 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim hamileyim cok sukur cok mutluyuz :) fakat benim reglim duzensizlesti dusuklerden sonra o sebeple bebegim ocak ayinin ilk haftasi gelecek insallah yani 3 ocak gorunuyor son muayeneme gore
Ya ben bu arada cok anlattim bunalttiysam kusuruma bakmayin... :)
Bu arada kizim olacak isim onerilerinize oldukca acigim :)
Benide ekler misiniz yeni kayit oldugum icin ozel msj atamadim
Arkadaslar insallah hepimizde bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz :)

Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun prensesin :)
İnşallah dogmamis kardeslerinin ömrü de kizina eklensin canım sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına aldigin gunleride gormek nasip etsin insallah rabbim ...
Listemize ekledim kizinla seni :))

Sorun o ya işte ben su içemiyorum 1 ltre içsem şükretcem o derece.. İçecek türünü cok tüketiyorum o yuzden suya ihtiyaz duymuyorum napsam bilemedim

Sorun o ya işte ben su içemiyorum 1 ltre içsem şükretcem o derece.. İçecek türünü cok tüketiyorum o yuzden suya ihtiyaz duymuyorum napsam bilemedim

Canim ne icersen ic hicbiri suyun yerini tutamaz o yüzden sadece su ic diger ictiklerini birak içmeyi onkari icmeyince istesende istemesende su icmeyi cogaltirsin zaten Allah korusun bak dünden beri iki arkadasimiz oldu suyum ahmis bebegim tehlikedeymis yazan ben dünden beri daha çok dikkat eder oldum ictigim suya bebeklerimiz icin ne gerekiyorsa onu yapmaya mecburuz ki su senin icinde büyük ihtiyac mutlaka artir su icmeyi...

Kızlar herkes aksam gelsin o gun kac litre su icti buraya yazsin birbirimizi takip edelim böylelikle daha dikkatli oluruz belki:)

Kız bebeklere bitane daha ekleyin lütfen öğrendik artık yuppiiiiii😄😄😄

Hayırlı olsun canım

Aramıza hoş geldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…