2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cnm vercem hbrde dua edın nolurr DUALARINIZA İHTİYACIM VAR...

Canım bu güsel hayırlı mubarek günün hürmetine rabbim senin yüZünü güldürsün... Coook güsel haberlerle hayırlı haberlerle gel ....
Allahım yar ve yardımcın olsun....
İnşalşah bizi habersiz bırakma ...
Bismillah de gir dr yanına.... Sen onu unutmaki oda seni unutmasın bitanem...

Ben 4. Modeli beğendim, çok şık. Vişne rengi çok hoş ve moda bir renk. Kızına vişne elbise beyaz fiyonk, beyaz üzerine işlemeli saç bandı yapabilirsin.

Mervecim benim pek duayla alakam yoktur, dua bilirim ama çok oldu okumayalı. Şimdi huzurum için okumak istiyorum. Hangi duaları okumalı böyle durumda sen bilgilisin bana yardımcı olur musun?

Maşallah bebeğine canım. Kuku gördünüz demek ki😄😄😄 hayırlı evlat olsun, evinize bereket getirsin inşallah...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok çok teşekkür ederim 😄darısı öğrenemeyenlerin başına en kısa zamanda inş
Sorun o ya işte ben su içemiyorum 1 ltre içsem şükretcem o derece.. İçecek türünü cok tüketiyorum o yuzden suya ihtiyaz duymuyorum napsam bilemedim

İçecek türü derken ne tüketiyorsun ki CNm

cok guzel olursunuz anne kiz bi ornek :) bnde hep cok imrenmisimdir :)
elbiselerinin modelleri birbirine cok benziyor ama bana kirmizi bi zarif gorundu :) bide sari cok hos gorunuyor .. etegi tullu olan modeller gogus altindan gelecegi icin seni kilolu gosterebilir poponu falan .. daha akar bi kumasla hem zayif hem zarif gorunebilirsin diye dusunuyorum. yani ben olsam oyle bi model tercih ederdim sanirim :) bu arada hangi ilde yasiyorsunuz ? terzini merak ettim de :) kolay gelsin :)

Mervecim benim pek duayla alakam yoktur, dua bilirim ama çok oldu okumayalı. Şimdi huzurum için okumak istiyorum. Hangi duaları okumalı böyle durumda sen bilgilisin bana yardımcı olur musun?

Canm benim illa bi dua bilmene gerek yokki... İçinden geçenleri kalbinden geçenleri arkadasımız için Allaha yönelip iste o en güsel dualardan ewladır... Ama illede dua istersen
La havle vela kuvvete vela kudrete illa billahil aliyyül azim...( kısaca anlamı sıkıntılarımı gider sen kuvvet ver kudret ver ) bunu 100 defa huzurum arkadasa şifa niyetine dersen onun için Allahtan sıkıntısını gidermesini ona kıvvet ve kıdret vermesini istemiş olacaksın...

Bismillahi ya şafi diye 100 defa cek niyetin yine huzurum arkadasımın bebeginin şifası için olsun
Şöle niyet ettim Allahım senin rızan için huzurum arkadasın şifasına diyip 100 defa bismillahi ya şafi cek...

7 defa ayetel kürsi okuyabılırsin

Yasini şerif okuyabılırsın ki yasını şerif hastalar okundıgunda şifa bulur sıkıntısı olana okudugunda sıkıntısı gider inşallah...

Bitanem bunun gbi cok var...
Ama sen dedigim cNı gönülden ellerini acıp ALLAHIM SEN BU KULUNUN SIKINTILARINI GİDER... Onun yawrusuna şifa ver... Muhakkki sen şifa verensin desen bile rabbm geri cevirmez.....

Ben 4. Modeli beğendim, çok şık. Vişne rengi çok hoş ve moda bir renk. Kızına vişne elbise beyaz fiyonk, beyaz üzerine işlemeli saç bandı yapabilirsin.
Bende onu begwndim ama altı öle tüllü olmıcak kumas olucak dökümlü... Kızımada aynı dedigin gibi düşünüyorum
Saol canım ... Ewet bende tüllü düşünmüyorum... Hamileyim kalca malca cıktı ne kadarda olsa dökümlü bi kumastan olcak
İstanbulda oturuyorum canım... Fatihte terzim genelde ona giderim ama bu sefer kalıpcı daha usta birine götürcem ..bayandı hep terzim busefer erkek işini uatası o yüsden ona götürecem... Nişan olcak yani birsürü milletii öüne cıkcan dost var düşman var

Larkincim gözün aydın, güzel haberler almışsın. Maşallah bebiş mustafa bey'de çok iyiymiş. Adının ciddiyetiyle size fazla yüz vermemiş olabilir:)
Bebek arabası bakmaya gittik yine de senin yazmanı bekliyordum. Muum'a baktık bu sefer. Ankara'da 3 yerde bulabildim 2'si kırmızı biri mavi dedi. Neyse biz görmek için kırmızı olan bi yere gittik. Modeli çok beğendik, %90 muum olacak bizimki.
Mağazada bir aile ile konuştuk 7 aylık kızları vardı rider+matrix kullanıyorlardı. Bebiş mışıl mışıl uyuyordu matrixin içinde. Çok memnun kalmışlar araçtan. Yalnız onlar isofix baza da almışlar ve parasına kesinlikle değiyor çok kullanışlı dediler. Ama ben düşündüm almicam. Çünkü ana kucağını araba koltuğu olarak kullanacağım 7-8 ay. Bu kadar süre için o kadar para verecek kadar zengin değilim. Daha gerekli bişeyler alırım dedim. Emniyet kemeriyle takmak da zor görünmüyor videolarda.
Bu arada mavi muum bulduğumuz yer 1600 dedi sanıyorum geçen seneden kalma model. 2014 renkleri de çok güzel. Firmayla görüştüm yenileri sipariş etmişler 1,5 ay sonra gelir dediler. Gümrük işleri uzun sürer bence en az 2,5 ay olur o. Bi de yeniler gelince fiyat da artacak gibi. Kararsızım bu maviyi alsam mı yoksa yenileri beklesem mi diye.

Çok teşekkürler canım. Şimdi işte olduğum için 7 ayetel kürsi uygun olur.

Bu arada sarı elbisede hosuma gitmedi degil aslında tam benim tarzım....

Haklısın ben kendime bi sabit su şişesi ayarlayım yarından itibaren baslayım inşallah..
Öyle yap CNm ben iş yerinde öğleden önce 1 lt şişe su öğleden sonra 1-1,5lt şişe su tüketiyorum evde olursamda yine ölçülü 1-1,5 lt şişeden içiyorum sende öyle yap. Sürahiden içmiyorum.

Sılam çok haklısın.bu son dediğini yapalım birbirimizi teşvik ederiz çok güzel olur😊

İyi o zaman bakalım herkes su içsinnn

Ben hersaat bası birbardak su içiyorum hiç olmasa günde 2 litre bazen daha fazla su oluyo .....
Öneririm

Canım çalışırken bende cok içiyordum. Çok derken 2 içerdim heralde bana göre çok :) işi bıraktıktan sonra böyle oldu ama bugun başlıyorum inşallah zorlaya zorlaya içeceö artık bebeğim için ..

Daha çok meyve suyu canım portakal elme karışık vs.

Hımmm meyve suyunu içmektense meyvenin kendisini yersen hem daha sağlıklı olur hemde miden sıvıyla dolmamış olur böylelikle suyu rahatlıkla içersin.

Evdede aynısını uygula CNm ölçülü 1litrelik cam şişeden içiyorum ben sende öyle yap

Gunaydin kizlar dun dr gittim gelisimi suyu iyiymis ama biraz rahim agzina yakinmis biraz bu aralar dikkat et dedi vee kizimiz olcak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6 yaşında büyüdü baya ama kıskanmıycak sanki oda hevesleniyo

maşallah yerim ben o cimcimeyi bende ilk abla olduğumda 2 yaşındaydım onu pek anlamadım 2. sinde 6 yaşındaydım kardeşime annelik yaptım onu salladım uyuttum annem yemek yaparken büyüğü kıskanıyordu rahat bırakmıyordu gerçi ben hiç kıskanmadım kardeşlerimi 3 kız büyüdük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…