Cnm vercem hbrde dua edın nolurr DUALARINIZA İHTİYACIM VAR...
Eki Görüntüle 1213001 Eki Görüntüle 1213002 Eki Görüntüle 1213003 Eki Görüntüle 1213004 Eki Görüntüle 1213005
Kızlar modeller bunlar... Göbegim oldugu için gögüs altından baslıcak kiloş olmaya
Kızımada aynı model ve renk kalın askılı belden kusaklı ve arkasında kocaman fıyonklu yaptırıcam yani modele ek olarak arkada fiyonk ana renk hangısı olursa
Saclarına masa bide sac bandı yaparım aynı kumastan basıl olur
SiCe hngisi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bu güsel hayırlı mubarek günün hürmetine rabbim senin yüZünü güldürsün... Coook güsel haberlerle hayırlı haberlerle gel ....
Allahım yar ve yardımcın olsun....
İnşalşah bizi habersiz bırakma ...
Bismillah de gir dr yanına.... Sen onu unutmaki oda seni unutmasın bitanem...
Maşallah bebeğine canım. Kuku gördünüz demek ki😄😄😄 hayırlı evlat olsun, evinize bereket getirsin inşallah...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok çok teşekkür ederim 😄darısı öğrenemeyenlerin başına en kısa zamanda inşHayırlı olsun
Sorun o ya işte ben su içemiyorum 1 ltre içsem şükretcem o derece.. İçecek türünü cok tüketiyorum o yuzden suya ihtiyaz duymuyorum napsam bilemedim
Mervecim benim pek duayla alakam yoktur, dua bilirim ama çok oldu okumayalı. Şimdi huzurum için okumak istiyorum. Hangi duaları okumalı böyle durumda sen bilgilisin bana yardımcı olur musun?
Bende onu begwndim ama altı öle tüllü olmıcak kumas olucak dökümlü... Kızımada aynı dedigin gibi düşünüyorumBen 4. Modeli beğendim, çok şık. Vişne rengi çok hoş ve moda bir renk. Kızına vişne elbise beyaz fiyonk, beyaz üzerine işlemeli saç bandı yapabilirsin.
Saol canım ... Ewet bende tüllü düşünmüyorum... Hamileyim kalca malca cıktı ne kadarda olsa dökümlü bi kumastan olcakcok guzel olursunuz anne kiz bi ornek :) bnde hep cok imrenmisimdir :)
elbiselerinin modelleri birbirine cok benziyor ama bana kirmizi bi zarif gorundu :) bide sari cok hos gorunuyor .. etegi tullu olan modeller gogus altindan gelecegi icin seni kilolu gosterebilir poponu falan .. daha akar bi kumasla hem zayif hem zarif gorunebilirsin diye dusunuyorum. yani ben olsam oyle bi model tercih ederdim sanirim :) bu arada hangi ilde yasiyorsunuz ? terzini merak ettim de :) kolay gelsin :)
Larkincim gözün aydın, güzel haberler almışsın. Maşallah bebiş mustafa bey'de çok iyiymiş. Adının ciddiyetiyle size fazla yüz vermemiş olabilir:)Merhaba Hanımlar
Bugün 5 hafta üzerine doktor randevumuz vardı, elhamdülillah çok iyi geçti.
Ama sıpamız yüzünü göstermedi hemde hiç5
18 cm olmuş boyu, 260 gram (küsüratını hatırlamıyorum) ağırlığı
Kemik ölçümlerini yaptı doktorum, kolunun vücudunun ayrı ayrı yerlerini tek tek ölçtü.
Upuzun yazılarla dolu liste verdi, bebişin ölçümleriyle dolu.
Vee kolu hariç hiç kıpırdamadı Mustafamız
Secde ediyor gibi duruyor dedi. O kadar ölçümler yaptı, karnımı dürttü öksürttü yok dönmüyor hiç.
Gönderdi bizi. Gidin bir şeyler yiyin, dolaşın gelin dedi.
Ablam, ben, eşim üçlüsügittik limonata içtim, pasta yedim, dolaştık geldik yeniden baktı.
Maalesef aynı secde pozisyonunda duruyor hiiiiç kıpırdamadı. Yine çok bekledik, uyanık ama dönmüyor dedi.
Çok teşekkürler canım. Şimdi işte olduğum için 7 ayetel kürsi uygun olur.Canm benim illa bi dua bilmene gerek yokki... İçinden geçenleri kalbinden geçenleri arkadasımız için Allaha yönelip iste o en güsel dualardan ewladır... Ama illede dua istersen
La havle vela kuvvete vela kudrete illa billahil aliyyül azim...( kısaca anlamı sıkıntılarımı gider sen kuvvet ver kudret ver ) bunu 100 defa huzurum arkadasa şifa niyetine dersen onun için Allahtan sıkıntısını gidermesini ona kıvvet ve kıdret vermesini istemiş olacaksın...
Bismillahi ya şafi diye 100 defa cek niyetin yine huzurum arkadasımın bebeginin şifası için olsun
Şöle niyet ettim Allahım senin rızan için huzurum arkadasın şifasına diyip 100 defa bismillahi ya şafi cek...
7 defa ayetel kürsi okuyabılırsin
Yasini şerif okuyabılırsın ki yasını şerif hastalar okundıgunda şifa bulur sıkıntısı olana okudugunda sıkıntısı gider inşallah...
Bitanem bunun gbi cok var...
Ama sen dedigim cNı gönülden ellerini acıp ALLAHIM SEN BU KULUNUN SIKINTILARINI GİDER... Onun yawrusuna şifa ver... Muhakkki sen şifa verensin desen bile rabbm geri cevirmez.....
Çok teşekkürler canım. Şimdi işte olduğum için 7 ayetel kürsi uygun olur.
Öyle yap CNm ben iş yerinde öğleden önce 1 lt şişe su öğleden sonra 1-1,5lt şişe su tüketiyorum evde olursamda yine ölçülü 1-1,5 lt şişeden içiyorum sende öyle yap. Sürahiden içmiyorum.Haklısın ben kendime bi sabit su şişesi ayarlayım yarından itibaren baslayım inşallah..
Canim ne icersen ic hicbiri suyun yerini tutamaz o yüzden sadece su ic diger ictiklerini birak içmeyi onkari icmeyince istesende istemesende su icmeyi cogaltirsin zaten Allah korusun bak dünden beri iki arkadasimiz oldu suyum ahmis bebegim tehlikedeymis yazan ben dünden beri daha çok dikkat eder oldum ictigim suya bebeklerimiz icin ne gerekiyorsa onu yapmaya mecburuz ki su senin icinde büyük ihtiyac mutlaka artir su icmeyi...
Kızlar herkes aksam gelsin o gun kac litre su icti buraya yazsin birbirimizi takip edelim böylelikle daha dikkatli oluruz belki:)
Çok çok teşekkür ederim 😄darısı öğrenemeyenlerin başına en kısa zamanda inş
İçecek türü derken ne tüketiyorsun ki CNm
Öyle yap CNm ben iş yerinde öğleden önce 1 lt şişe su öğleden sonra 1-1,5lt şişe su tüketiyorum evde olursamda yine ölçülü 1-1,5 lt şişeden içiyorum sende öyle yap. Sürahiden içmiyorum.
Sılam çok haklısın.bu son dediğini yapalım birbirimizi teşvik ederiz çok güzel olur😊
Daha çok meyve suyu canım portakal elme karışık vs.
Canım çalışırken bende cok içiyordum. Çok derken 2 içerdim heralde bana göre çok :) işi bıraktıktan sonra böyle oldu ama bugun başlıyorum inşallah zorlaya zorlaya içeceö artık bebeğim için ..
6 yaşında büyüdü baya ama kıskanmıycak sanki oda hevesleniyo
Kız bebeklere bitane daha ekleyin lütfen öğrendik artık yuppiiiiii😄😄😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?