bende de göbek yok ama mide vardı cnm anlamadımki ondan mı diyodum acaba bende yemekten sonra böyle şişmeler..
günaydın cnm hayırlı cumalarr
bende iki elbise bi yelek diktiriyorum :) ama gunluk giymek icin :) bu yil dugunleri kaciracam malesef ..
bide tesetture uygun kiyafet bulunmuyormus hamilelikte .. magazalar da ekose desene oyle bi takmislar ki butun kiyafetler jileler okul uniformasi gibi :)
Gunaydin kizlar dun dr gittim gelisimi suyu iyiymis ama biraz rahim agzina yakinmis biraz bu aralar dikkat et dedi vee kizimiz olcak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pazartesi inşallah
Hayırlı olsun canım gelsin kızlar darısı badima
Bende pzt gidicem doktara sabah 9 da inş ilimizde hayırlı haberlerle geliriz
Hani bu uyku hali geçecekti :) Yalanmış hepsi kafamı tutamıyorum hala :)
işin enteresanı bende önceden yoktu uyku şimdi ağlamak istiyorum sabahları yataktan kalkarken, kahvaltıdan sonra işyerinde gözlerim kapanıyo off hiç enerjimde yok bulaşıkları makineye koymak yemek yapmak hepsi iş gibi geliyo
Hayırlı olsun canım gelsin kızlar darısı badima
Bende pzt gidicem doktara sabah 9 da inş ilimizde hayırlı haberlerle geliriz
😊😊 selam ; yazdiklarini okuyunca yok cnm dedim. Var miymis benim gibi 😊 sasirdim acikcasi... Hamile kim varsa etrafimda herseyden tikainmis haldeler. Yemek problemi olmayan surekli ac gezen bi benim diyodum ☺️ bende 17+2 oldum ve 3,5 kilo aldim. Nasil oldu hic anlamadan hemde... İns. Saglikla kavusuruz bebislere. Sonrasinda kilo da veririrz. Yeter ki iyi olsunlar ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
,Kızlar herkese hayırlı cumalar, Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Sizlere bir sorum olacak; ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz? Bana doktorum ayda 1 gel dedi ama ben 10.günde dayanamıyorum, gidip yavrumu görmek istiyorum. Henüz cinsiyetimiz de belli olmadı, gerçi cinsiyet önemli değil ama ufak tefek bişeyler almak istiyorum. Sırf hayal kurmak için bile cinsiyetini öğrenmek istiyorum :) En son 25 Temmuz'da gittim doktora, sıkıntı yoktu çok şükür. Eşim eylül ayının başında gideriz diyor, ben yarın gitmek istiyorumHerkese kucak dolusu sevgiler, bebişlerinize ve kendinize iyi bakın
Eki Görüntüle 1213001 Eki Görüntüle 1213002 Eki Görüntüle 1213003 Eki Görüntüle 1213004 Eki Görüntüle 1213005
Kızlar modeller bunlar... Göbegim oldugu için gögüs altından baslıcak kiloş olmaya
Kızımada aynı model ve renk kalın askılı belden kusaklı ve arkasında kocaman fıyonklu yaptırıcam yani modele ek olarak arkada fiyonk ana renk hangısı olursa
Saclarına masa bide sac bandı yaparım aynı kumastan basıl olur
SiCe hngisi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merveee sevsinler senin o tatli kizini. Masaallah Allah nazarlardan korusun. Ben de ablam icin bakarken nette su elbiseyi gorup cok begendim. Belki senin de hosuna gider:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm benim doktorum yeme icme konusunda fazla konusmuyor ilk cocugumdada ona gitmistim herseyin azi karar cogu zarardir diyor kahve bende iciyorum sabah aksam ama asitli ve salam sosis gibi seyleri cok canin istediginde az bisey yiyip icip nefsini korert sadece bence
yalnız değilsiniz,ben üçüz olduğu halde hiiiç mide bulantısı yaşamadım ve sürekli açlık hissiyle gezdim ve şimdiye kadar 5 kilo aldım,zaten üçüz gebelik beni çok zorlayacak, sonrasını düşünmek bile istemiyorum :)))
ben daha bakmadım ama gönül kolat varya o tesettürlü abiye yapıyor kendisi de hamileymiş bakacam artık
zaten Kayra da hamile kıyafeti yok belki aker de falan vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?