2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bende iki elbise bi yelek diktiriyorum :) ama gunluk giymek icin :) bu yil dugunleri kaciracam malesef ..
bide tesetture uygun kiyafet bulunmuyormus hamilelikte .. magazalar da ekose desene oyle bi takmislar ki butun kiyafetler jileler okul uniformasi gibi :)

Hani bu uyku hali geçecekti :) Yalanmış hepsi kafamı tutamıyorum hala :)

ben daha bakmadım ama gönül kolat varya o tesettürlü abiye yapıyor kendisi de hamileymiş bakacam artık

zaten Kayra da hamile kıyafeti yok belki aker de falan vardır

günaydın kızlar nasılsınız ben 20 gündür memleketteeteydim..nete giremedim...biz iyiyiz çok şükür tatilde bir sabah uyandım altım sırılsıklam korkuyla hastaneye gittim...doktor muayene etti herşey normal bebek gayet iyi dedi..altıma kaçırmışım farkında olmadan neyse ben sormadan cinsiyeti kız gibi dedi..kesin değil ama büyük ihtimal kız dedi..15 haftalıktık ozaman bir daha gitmedim..gidersem bizimde cinsiyet kesinleşir artık heralde buarada bazı kuzuların cinsiyetler değişmiş..mervee yusuf geliyor inşallah...sılma seninde hayırlı olsun 3..oğlun..rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..gözüme çarpanlar bunlar oldu..hepinizi çok özledim pazartesi iş başı yapıcam..geldiğimden beri temizlik yapıyom batmış ev..

Larkincim seni merak ediyodum rahim ağzı konusu ile ilgili. Bi sorun olmadığına çok sevindim. İnş 9 ayın rahat geçer ve bebeğini kucağına alırsın. Bu ölçüm içini rahatlatmıştır zaten. Mustafana da maşallah. Bazen bebekler uyuyo ve hareket etmiyo. Bikaç kez benim de başıma geldi ilk gebeliğimde. Düşün 20. haftadaki ayrıntılı usg ye gelmişti hem de ve üç kere çıkıp çikolata komasına girmek zorunda kalmıştım. Sağlıklı olsunlar da önemli değil. Bakalım benim randevuma da çok az kaldı. Haftaya salı gittiğimde 17 haftalık olcam. Bi zahmet cinsiyeti öğrenmek istiyorum artık.

Gunaydin kizlar dun dr gittim gelisimi suyu iyiymis ama biraz rahim agzina yakinmis biraz bu aralar dikkat et dedi vee kizimiz olcak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun canım gelsin kızlar darısı badima

Pazartesi inşallah

Bende pzt gidicem doktara sabah 9 da inş ilimizde hayırlı haberlerle geliriz

Hani bu uyku hali geçecekti :) Yalanmış hepsi kafamı tutamıyorum hala :)

işin enteresanı bende önceden yoktu uyku şimdi ağlamak istiyorum sabahları yataktan kalkarken, kahvaltıdan sonra işyerinde gözlerim kapanıyo off hiç enerjimde yok bulaşıkları makineye koymak yemek yapmak hepsi iş gibi geliyo

Canım uyku halini ben gebeliğimi öğrenmeden önce yaşamaya başladım. 2 hafta falan geçti şimdi tekrar başladı. Akşam işten geliyorum yemeği yeyip doğğğru yatağa. Kocam uyuz oluyordur kesin :)

Hayırlı olsun canım gelsin kızlar darısı badima

Bende pzt gidicem doktara sabah 9 da inş ilimizde hayırlı haberlerle geliriz

Ptesiye ne kaldi ki canimmm geliverir hayirli evlat olsun herseyden once canim allah razı olsun

yalnız değilsiniz,ben üçüz olduğu halde hiiiç mide bulantısı yaşamadım ve sürekli açlık hissiyle gezdim ve şimdiye kadar 5 kilo aldım,zaten üçüz gebelik beni çok zorlayacak, sonrasını düşünmek bile istemiyorum :)))

Kızlar herkese hayırlı cumalar, Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Sizlere bir sorum olacak; ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz? Bana doktorum ayda 1 gel dedi ama ben 10.günde dayanamıyorum, gidip yavrumu görmek istiyorum. Henüz cinsiyetimiz de belli olmadı, gerçi cinsiyet önemli değil ama ufak tefek bişeyler almak istiyorum. Sırf hayal kurmak için bile cinsiyetini öğrenmek istiyorum :) En son 25 Temmuz'da gittim doktora, sıkıntı yoktu çok şükür. Eşim eylül ayının başında gideriz diyor, ben yarın gitmek istiyorum Herkese kucak dolusu sevgiler, bebişlerinize ve kendinize iyi bakın

,

Bende ayda 1 gidiyorum ki anneme kalsa daha geç gideyim ultrasona girmeyeyim zırt pırt

Merveee sevsinler senin o tatli kizini. Masaallah Allah nazarlardan korusun. Ben de ablam icin bakarken nette su elbiseyi gorup cok begendim. Belki senin de hosuna gider:

Eklentiler

• $1407486732234.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 41

doğumdaşım bu elbise çok tatlıymış hangi marka bu

selam hanımlar,,,
bir iki kişi merak etmiş beni,,, ben tatildeydim yeni döndüm,,, eşi dostu arkadaşı görmekten intertte girmeye fırsat olmadı dünde ayağımın tozu ile doktora gittim herşey yolunda,,,,,, tek bir sorun var oda 7 kilo aldım biraz yavaşlamam gerek oda yemekted ziyade hareketsizlikden oldu,,

günaydıııınnn vee hayırlı cumalar annişlerrr

doktora gidecekler hayırlı haberlerle gelirler inş

larkin bebiş göstermemiş yüzü ama olsun sağlıklı olsun yavrun da o önemli değil doktorun çok iyi bir doktormuş ben bir türlü istediğim gibi doktoru bulamadım ama artık değiştirmem sanırım

bir kız bebek daha katımış aramızı hayırlı olsun annesine ismini unuttum

aynen canım en iyisi öyle yapmak zaten fazla tüketmiyorum

Üçüz mü? ☺️masallah yaa ne guzel. Allah sag salim kavustursun insaallah... Bende istahimi kesemesemde ekmekten uzak durmaya calisiyorum. Evet İlerisini dusunmek gerek. Bide hamile platesi varmis. Sorucam bakalim kilo dengelememde ise yararsa denerim ,neden olmasin 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…