selam hanımlar,,,
bir iki kişi merak etmiş beni,,, ben tatildeydim yeni döndüm,,, eşi dostu arkadaşı görmekten intertte girmeye fırsat olmadı dünde ayağımın tozu ile doktora gittim herşey yolunda,,,,,, tek bir sorun var oda 7 kilo aldım biraz yavaşlamam gerek oda yemekted ziyade hareketsizlikden oldu,,
hadi ya
bunları doktor mu söylüyor
benim haberim yok da
hadi ya
benim haberim yok da
hadi ya
benim haberim yok da
Kızlar herkese hayırlı cumalar, Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Sizlere bir sorum olacak; ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz? Bana doktorum ayda 1 gel dedi ama ben 10.günde dayanamıyorum, gidip yavrumu görmek istiyorum. Henüz cinsiyetimiz de belli olmadı, gerçi cinsiyet önemli değil ama ufak tefek bişeyler almak istiyorum. Sırf hayal kurmak için bile cinsiyetini öğrenmek istiyorum :) En son 25 Temmuz'da gittim doktora, sıkıntı yoktu çok şükür. Eşim eylül ayının başında gideriz diyor, ben yarın gitmek istiyorumHerkese kucak dolusu sevgiler, bebişlerinize ve kendinize iyi bakın
Ptesiye ne kaldi ki canimmm geliverir hayirli evlat olsun herseyden once canim allah razı olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar herkese hayırlı cumalar, Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Sizlere bir sorum olacak; ne sıklıkla doktora gidiyorsunuz? Bana doktorum ayda 1 gel dedi ama ben 10.günde dayanamıyorum, gidip yavrumu görmek istiyorum. Henüz cinsiyetimiz de belli olmadı, gerçi cinsiyet önemli değil ama ufak tefek bişeyler almak istiyorum. Sırf hayal kurmak için bile cinsiyetini öğrenmek istiyorum :) En son 25 Temmuz'da gittim doktora, sıkıntı yoktu çok şükür. Eşim eylül ayının başında gideriz diyor, ben yarın gitmek istiyorumHerkese kucak dolusu sevgiler, bebişlerinize ve kendinize iyi bakın
ya beyaz ekmek ben zaten hiç tüketmem hep tam buğday ekmeği oda çok değildir yani ama makarnadan uzak duramıyorum bide börek poğçaÜçüz mü? ☺️masallah yaa ne guzel. Allah sag salim kavustursun insaallah... Bende istahimi kesemesemde ekmekten uzak durmaya calisiyorum. Evet İlerisini dusunmek gerek. Bide hamile platesi varmis. Sorucam bakalim kilo dengelememde ise yararsa denerim ,neden olmasin 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hakkat ya toolda yok bayadır o da mı tatilde acaba ??Leble tatilden dönmüş, gözümüz aydın. Kızlar Tool'dan haberiniz var mı? Çok girerdi önceden, hiç görmüyorum ne zamandır.
selam hanımlar,,,
bir iki kişi merak etmiş beni,,, ben tatildeydim yeni döndüm,,, eşi dostu arkadaşı görmekten intertte girmeye fırsat olmadı dünde ayağımın tozu ile doktora gittim herşey yolunda,,,,,, tek bir sorun var oda 7 kilo aldım biraz yavaşlamam gerek oda yemekted ziyade hareketsizlikden oldu,,
Prensesimin ismini iklima hanne koymayi düşünüyorum sizun yorumlariniz nedir
Prensesimin ismini iklima hanne koymayi düşünüyorum sizun yorumlariniz nedir
Anlamı nedir güzelse neden olmasın??biz farklı koymayız büyük ihtimal karıkoca farklı isim olsun demiyoruz ben yağmur Zeynep Eylül gibi isimler düşünüyorum özellikte Zeynep favorim ama zamanla hersey değişebilir
İklimayı biliyorum ama hanne ne demek? ikisi ynyana bide ağır geldi bana biraz zor geldi cnm ama senin tercihin tabi
Hoş geldin canım aramıza. Hiç sıkmadı yazdıkların merak etme. Bunca zamandır nerelerdeydin sen😊 ben kız olsa idi damla koyacaktım. Soyadımız ile çok uyumlu diye.Defne ismini de seviyorum. Üç arkadaşıma önerdim ikisi defne koydu biri henüz doğmadı ama o da koyacak inşallah😄😄 bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah... Tekrar hoş geldin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok tesekkur ederim arkadasim:) isimler icinde tesekkur ederim :)
ben bu grubu yeni kesfettim bilmiyordum hic ama iki gundur forumu bastan sona okudum neyseki artik buradayim :)
Bu arada ben ankarada yasiyorum varmi buralardan..
Bide kasiklarimda ve karnimda bazen agri oluyor galiba rahim buyudugundenmis sizlerde de varmi bide goguslerime ara ara cok fena sanci giriyor sizde durumlar nasil
Cok tesekkur ederim arkadasim:) isimler icinde tesekkur ederim :)
ben bu grubu yeni kesfettim bilmiyordum hic ama iki gundur forumu bastan sona okudum neyseki artik buradayim :)
Bu arada ben ankarada yasiyorum varmi buralardan..
Bide kasiklarimda ve karnimda bazen agri oluyor galiba rahim buyudugundenmis sizlerde de varmi bide goguslerime ara ara cok fena sanci giriyor sizde durumlar nasil
Merhaba
Arkadaşlar çatlak için ne yapıyorsunuz ? Sanırım en etkilisi lierac ... Ama bi sürü çeşit var internette. Hangisini kullanmamız lazım çözemedim... Bazı sitelerde çok ucuz bazıların da çok pahalı kafam karıştı 😒 netten aldığınız memnun kaşdığınız bi yer var mı? Ben bi ara bebe yağı kullandım ama o beni daha fena yaptı pul pul döküldün resmen.. Bıraktım onuda ... Tavsiye bekliyorum sizlerden lütfen cevap veriniz 😀😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?