2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

hoş geldin canım merak ettik tabi maşallah iyi tatil yaptın yavaş yavaş hareketlen hem doğumda kolay olur hem sağlığın için yaşasın spor yapmak

Leble tatilden dönmüş, gözümüz aydın. Kızlar Tool'dan haberiniz var mı? Çok girerdi önceden, hiç görmüyorum ne zamandır.

senin gibi cinsiyeti inanılmaz merak ediyordum. tek derdim de alışveriş yapıp senin gibi hayal kurmaktı. yoksa evladın kızı oğlanı olmuyor ama hitap şekli oluyor. :) neyse, ben kendi doktorumdan farklı bir doktora gittim. 14+1 de kemik yapısı erkek demişti. 16 da kesin söylerim deyip gün vermişti ve o gün gerçektende pipimizi fotoğraflayıp elime verdi.
kendi doktoruma 2 hafta önce gittiğimde erkeğe benzettim demekle yetindi. bende kafam rahat olduğu için üstelemedim.

bana 2 doktorun faydası oldu. kendi doktorum doğumda ve bebe konusunda uzman ve inanılmaz tecrübeli. fekat tek sıkıntısı ilaç vermiyor ve fazla kiloyu sevmiyor. yedek doktorum, demir hapı ve balık yağına başlattı. ve ben araştırmalarım sonucunda bunda bir sıkıntı görmedim. ilaçlarımı kullanıyorum. kendi doktorumdan hala ses yok ilaç konusunda. 2 hafta sonra gittiğimde büyük ihtimalle demire başlatır. vitamin alma kilo yapıyor der vs vs vs.

senin anlayacağın yada okuyanlara da hitap edeyim, iki doktorun faydasını gördüm. sana tavsiyem bu olabilir. :))))

not: aynı şeyi benden 15 hafta büyük olan bir arkadaşım yaptı. aynı doktora gidiyoruz. o da öğrenemeyince doktordan çıkıp başka bir doktora gitti ve bebeğinin cinsiyetini öğrendi :) biz hanımlar biraz aceleciyiz.

Ptesiye ne kaldi ki canimmm geliverir hayirli evlat olsun herseyden once canim allah razı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet aynen öyle geldi çok şükür

Ayda bir gidiyorum bende canim

ya beyaz ekmek ben zaten hiç tüketmem hep tam buğday ekmeği oda çok değildir yani ama makarnadan uzak duramıyorum bide börek poğça hem yağlılar da off offf
Leble tatilden dönmüş, gözümüz aydın. Kızlar Tool'dan haberiniz var mı? Çok girerdi önceden, hiç görmüyorum ne zamandır.
hakkat ya toolda yok bayadır o da mı tatilde acaba ??

Prensesimin ismini iklima hanne koymayi düşünüyorum sizun yorumlariniz nedir

En son kontrolüm var demişsin, merak ettik doğrusu ses çıkmayınca senden. İyi olmanıza sevindim, tekrar hoş geldin.

Prensesimin ismini iklima hanne koymayi düşünüyorum sizun yorumlariniz nedir

Anlamı nedir güzelse neden olmasın??biz farklı koymayız büyük ihtimal karıkoca farklı isim olsun demiyoruz ben yağmur Zeynep Eylül gibi isimler düşünüyorum özellikte Zeynep favorim ama zamanla hersey değişebilir

İklimayı biliyorum ama hanne ne demek? ikisi ynyana bide ağır geldi bana biraz zor geldi cnm ama senin tercihin tabi

Iklima hz.ademin kizinin adi dunyaya gelmis en guzel 3kadindan biri hanne de hz.meryemin annesinin adi ikiside hosuma gitti doguma kadar dusuncez bakalim

Cok tesekkur ederim arkadasim:) isimler icinde tesekkur ederim :)
ben bu grubu yeni kesfettim bilmiyordum hic ama iki gundur forumu bastan sona okudum neyseki artik buradayim :)
Bu arada ben ankarada yasiyorum varmi buralardan..
Bide kasiklarimda ve karnimda bazen agri oluyor galiba rahim buyudugundenmis sizlerde de varmi bide goguslerime ara ara cok fena sanci giriyor sizde durumlar nasil

Merhabalar canim hosgeldin minik kuzunla beraber 😊😊 saglikla gelsin tum kuzularimiz. Bende ankarada yasiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba
Arkadaşlar çatlak için ne yapıyorsunuz ? Sanırım en etkilisi lierac ... Ama bi sürü çeşit var internette. Hangisini kullanmamız lazım çözemedim... Bazı sitelerde çok ucuz bazıların da çok pahalı kafam karıştı 😒 netten aldığınız memnun kaşdığınız bi yer var mı? Ben bi ara bebe yağı kullandım ama o beni daha fena yaptı pul pul döküldün resmen.. Bıraktım onuda ... Tavsiye bekliyorum sizlerden lütfen cevap veriniz 😀😀

O dert bende de var canim ama benim plsentam rahim agzina yakinmis o yuzden oluyormus bole bi durum yoksa normal cunku hizla buyuyoruz

Canım şu anda en ucuz burada galiba. http://www.n11.com/lierac-phytolastil-gel-200-ml-2-adet200200-P19127248 Phytolastil Gel olanı çatlak önleyici. Ben başka bir yerden 2 tanesini 173 tl ye almıştım üstelik indirimli diye sevinmiştim. 15'inde maaşlar yattıktan sonra aynı fiyatta olursa buradan da alacağım.

ben çatlakla için badem yağı kullanıyorum duş sonrasa aklıma geldikçe günde nurojin vucut kremi kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…