Bugün ayrıntılı ultrosana gırdım. Bebegın bu haftada suyun azalması bırtek bebegın böbregıyle ilgili bı sıkıntısı wardır demektir dedi. Ayrıntılıda da sag bobrek var fakat kistli hastalıklı sol böbrekde oluşmamış bu yuzden idrar yapamıo bebek. Bebegın bu haftada duyunun %95 ini idrarıylA kndi oluştururmuş % 5 lik kısmı bizim içtiğimiz suymuş. Bbk idrar yapamamasıda işlevli bir gelişim olamıomuş. Doğsada yaşamaz dediler aldırman lazım dediler... Fikri olan
Canım şu anda en ucuz burada galiba. http://www.n11.com/lierac-phytolastil-gel-200-ml-2-adet200200-P19127248 Phytolastil Gel olanı çatlak önleyici. Ben başka bir yerden 2 tanesini 173 tl ye almıştım üstelik indirimli diye sevinmiştim. 15'inde maaşlar yattıktan sonra aynı fiyatta olursa buradan da alacağım.
dün gece bebiş hareket etti 2 kere şimdi de hareket etti rahat durmuyo
Bugün ayrıntılı ultrosana gırdım. Bebegın bu haftada suyun azalması bırtek bebegın böbregıyle ilgili bı sıkıntısı wardır demektir dedi. Ayrıntılıda da sag bobrek var fakat kistli hastalıklı sol böbrekde oluşmamış bu yuzden idrar yapamıo bebek. Bebegın bu haftada duyunun %95 ini idrarıylA kndi oluştururmuş % 5 lik kısmı bizim içtiğimiz suymuş. Bbk idrar yapamamasıda işlevli bir gelişim olamıomuş. Doğsada yaşamaz dediler aldırman lazım dediler... Fikri olan
Ewet yuttugu suyu tekrar böbrekden idrarla atamıo problemde bu atamadıgı için su azalıoo heyete cıktı onlarda aynısını söledi..Canım Allah yardımcın olsun zor bir durum. Ekim annelerinden bir arkadaşın bebeğinde de böbrek ve kalp problemi olduğu tespit edilmişti. Üniversite hastanesinde ayrıntılı incelendi ve kurul bebeğin doğduktan sonra yaşamasına engel olacak boyutta sorun olduğu için gebeliğin sonlandırılması kararı vermişti. Hangi ildesin bilmiyorum ama üniversite hastanesine ya da araştırma hastanesine gitme imkanın varsa mutlaka dene.
Bebek amniyon sıvısını yutarak böbreklerinden geçtikten sonra idrarla tekrar keseye salıyor ve amniyon sıvısının tazeliği böyle sağlanıyor diye biliyorum. Anne karnında böbreklerin gelişimi için yapılabilecek bir tedavi yok mu acaba?
Canim cok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum inanBugün ayrıntılı ultrosana gırdım. Bebegın bu haftada suyun azalması bırtek bebegın böbregıyle ilgili bı sıkıntısı wardır demektir dedi. Ayrıntılıda da sag bobrek var fakat kistli hastalıklı sol böbrekde oluşmamış bu yuzden idrar yapamıo bebek. Bebegın bu haftada duyunun %95 ini idrarıylA kndi oluştururmuş % 5 lik kısmı bizim içtiğimiz suymuş. Bbk idrar yapamamasıda işlevli bir gelişim olamıomuş. Doğsada yaşamaz dediler aldırman lazım dediler... Fikri olan
Ewet yuttugu suyu tekrar böbrekden idrarla atamıo problemde bu atamadıgı için su azalıoo heyete cıktı onlarda aynısını söledi..
E
Ben de buna baktım ama yorumlarda paketlerin güvenlik ambalajı olmadığından tüplerinden açık geldiğinden bahsetmişler 😒 orjinallil şüphesi var.. N11 de başka bi dükkanda aynı boyutu daha pahalı. Bi eczacı tanıdığa sordum çok daha uçuk rakamlar söyledi nette nasıl bu fiyattan satıyorlar anlamıyorum mümkün değil dedi kadın... Sen ce bı güvenilirmidir... Bebek olmasa sorun değil ama krem işte sür geç derdim ama bebeğe bir zararı olur diye korkuyorum... Senin fikrin ne .. Benim artık karnım çıkmaya başladı bu hafta ve çok gerikdiğimi hissediyorum
Rabbim sifa versin canim bence baska bi dr gorun o ne diycek bakalim bence aldirma rabbimin vardir bunda da bi hayir diyip dua et canim
Ewet yuttugu suyu tekrar böbrekden idrarla atamıo problemde bu atamadıgı için su azalıoo heyete cıktı onlarda aynısını söledi..
E
Yani bu durumda ilerleyen dönemde bebegin suyunun tamamen bitme gibi bir riski mi var...Canım acil şifalar suyun az olması nedeniyle mi girdin detaylı ya
hoşgeldin cnmCok tesekkur ederim arkadasim:) isimler icinde tesekkur ederim :)
ben bu grubu yeni kesfettim bilmiyordum hic ama iki gundur forumu bastan sona okudum neyseki artik buradayim :)
Bu arada ben ankarada yasiyorum varmi buralardan..
Bide kasiklarimda ve karnimda bazen agri oluyor galiba rahim buyudugundenmis sizlerde de varmi bide goguslerime ara ara cok fena sanci giriyor sizde durumlar nasil
cnm çok bi çeşidi yok aslında serum var onu hamilelilk sonrası yeni oluşmş çatlaklara bide phytolastil jel var onu şimdi kullanıyorum dün n11den 400ml(2*200ml)115e aldımMerhaba
Arkadaşlar çatlak için ne yapıyorsunuz ? Sanırım en etkilisi lierac ... Ama bi sürü çeşit var internette. Hangisini kullanmamız lazım çözemedim... Bazı sitelerde çok ucuz bazıların da çok pahalı kafam karıştı 😒 netten aldığınız memnun kaşdığınız bi yer var mı? Ben bi ara bebe yağı kullandım ama o beni daha fena yaptı pul pul döküldün resmen.. Bıraktım onuda ... Tavsiye bekliyorum sizlerden lütfen cevap veriniz 😀😀
benimde plasenta yakın rahimağzına kasık ağrım yok ama 2 gündr göğüslerim felaket acıyo hassaslıkta yok ara ara giriyo acı anlayamadım:26:O dert bende de var canim ama benim plsentam rahim agzina yakinmis o yuzden oluyormus bole bi durum yoksa normal cunku hizla buyuyoruz
Canımmm o kadar üzüldüm ki şu an tarifi mümkün değil. Yıllar sonra ilk defa dua ettim, bebeğin için.
Sana akıl vermek bana düşmez, zaten çok bilinçlisin gereken her yere gidersin eminim. Senin için dua etmeye devam edicem, Allah'tan bir mucize gelir belli mi olur.
Bir arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı, hamilelikte toksoplazma çıktı kanında, bebeği aldır dedi bütün doktorlar. Engelli olur dediler, yaşamaz dediler şimdi sapasağlam bebeği.
Allah'tan umut kesilmez, sana ve yavruna kuvvet versin.
Yani bu durumda ilerleyen dönemde bebegin suyunun tamamen bitme gibi bir riski mi var...Canım acil şifalar suyun az olması nedeniyle mi girdin detaylı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?