2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bugün ayrıntılı ultrosana gırdım. Bebegın bu haftada suyun azalması bırtek bebegın böbregıyle ilgili bı sıkıntısı wardır demektir dedi. Ayrıntılıda da sag bobrek var fakat kistli hastalıklı sol böbrekde oluşmamış bu yuzden idrar yapamıo bebek. Bebegın bu haftada duyunun %95 ini idrarıylA kndi oluştururmuş % 5 lik kısmı bizim içtiğimiz suymuş. Bbk idrar yapamamasıda işlevli bir gelişim olamıomuş. Doğsada yaşamaz dediler aldırman lazım dediler... Fikri olan

canım çok üzüldüm ....başka bir doktora daha görünsen kafan rahat etse zor bir durum ...sağlıksız denen ve sapa sağlam dogan bir sürü bebek var

Son düzenleme:

Ben de buna baktım ama yorumlarda paketlerin güvenlik ambalajı olmadığından tüplerinden açık geldiğinden bahsetmişler 😒 orjinallil şüphesi var.. N11 de başka bi dükkanda aynı boyutu daha pahalı. Bi eczacı tanıdığa sordum çok daha uçuk rakamlar söyledi nette nasıl bu fiyattan satıyorlar anlamıyorum mümkün değil dedi kadın... Sen ce bı güvenilirmidir... Bebek olmasa sorun değil ama krem işte sür geç derdim ama bebeğe bir zararı olur diye korkuyorum... Senin fikrin ne .. Benim artık karnım çıkmaya başladı bu hafta ve çok gerikdiğimi hissediyorum

dün gece bebiş hareket etti 2 kere şimdi de hareket etti rahat durmuyo

Bebişin kaç haftalık merak ettim bide hareketlerini gözle görebiliomusun yoksa hissediomusun :)
Benim oğlan tembel 18deyiz günde bi kere oda kelebek misali :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne kadarlıksın suan arkadaşım okuyunca sok oldum ya

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım Allah yardımcın olsun zor bir durum. Ekim annelerinden bir arkadaşın bebeğinde de böbrek ve kalp problemi olduğu tespit edilmişti. Üniversite hastanesinde ayrıntılı incelendi ve kurul bebeğin doğduktan sonra yaşamasına engel olacak boyutta sorun olduğu için gebeliğin sonlandırılması kararı vermişti. Hangi ildesin bilmiyorum ama üniversite hastanesine ya da araştırma hastanesine gitme imkanın varsa mutlaka dene.
Bebek amniyon sıvısını yutarak böbreklerinden geçtikten sonra idrarla tekrar keseye salıyor ve amniyon sıvısının tazeliği böyle sağlanıyor diye biliyorum. Anne karnında böbreklerin gelişimi için yapılabilecek bir tedavi yok mu acaba?

Rabbim sifa versin canim bence baska bi dr gorun o ne diycek bakalim bence aldirma rabbimin vardir bunda da bi hayir diyip dua et canim

Ewet yuttugu suyu tekrar böbrekden idrarla atamıo problemde bu atamadıgı için su azalıoo heyete cıktı onlarda aynısını söledi..
E

Canim cok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum inan
Bi başka doktora daha gitsen oda ayni şeyleri söylerse esinle ve aileninle oturup güzelce düşünürsun.
Ha sen olsaydin napardin dersen yasamicani bile bile dogumunu bekleyemezdim herhâlde. ..
Çok üzücü bir durum bu aylara kadar gelip böyle sonuçlanması ama elden gelen birsey yok malesef oda rabbimin taktiri ...

Ben n11 den hiç alışveriş yapmadım, internetten özellikle kozmetik siparişi vermek biraz risk doğrusu. İnternette daha ucuz olmasının sebebi fazla aracı olmaması, insanın kafası karışıyor ama maalesef. Ben buradan ( http://www.dermobakim.com/lierac-phytolastil-jel-200-ml|2.html#0 ) aldım. Pakette koruma bandı vardı. Son kullanma tarihi de 2016 yılı. Ama işte 5-10 tl değil epey fark var.

Ewet yuttugu suyu tekrar böbrekden idrarla atamıo problemde bu atamadıgı için su azalıoo heyete cıktı onlarda aynısını söledi..
E

Heyet de ayni şeyleri soyluyorsa malesef durum kesin demek rabbim sabir versin canım cok üzgünüm çok (
Peki bu durum normal kontroldemi belli oldu yoksa bi rahatsız falan mi oldu ?

Daha ayrıntılı inceleyebilecek olan, bu işi daha profesyonel yapan bir yerler varsa onlara da görün lütfen. Zor bir durum elbette ama nolur içini sıkma. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin. Çok bilgim yok bebeğin yaşayıp yaşayamayaşıyla ilgili ama yer gök dua üstüne. Bu mübarek gün çoğumuzdan dua alacaksın. Kendin de dua et bol bol lütfen..

Canımmm o kadar üzüldüm ki şu an tarifi mümkün değil. Yıllar sonra ilk defa dua ettim, bebeğin için.
Sana akıl vermek bana düşmez, zaten çok bilinçlisin gereken her yere gidersin eminim. Senin için dua etmeye devam edicem, Allah'tan bir mucize gelir belli mi olur.
Bir arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı, hamilelikte toksoplazma çıktı kanında, bebeği aldır dedi bütün doktorlar. Engelli olur dediler, yaşamaz dediler şimdi sapasağlam bebeği.
Allah'tan umut kesilmez, sana ve yavruna kuvvet versin.

Yani bu durumda ilerleyen dönemde bebegin suyunun tamamen bitme gibi bir riski mi var...Canım acil şifalar suyun az olması nedeniyle mi girdin detaylı ya

Bn rutin kontrole gittim Suyu azalmıs desi 0 a yakın dedi ayrıntıkıya gırıp bebege bakmak için ayrıntılıya girdim normalde20. Haftada ayrıntılıya girilio... Eğer azalma varsa bebegin böbrek sorunu war demekmiş

hoşgeldin cnm
cnm çok bi çeşidi yok aslında serum var onu hamilelilk sonrası yeni oluşmş çatlaklara bide phytolastil jel var onu şimdi kullanıyorum dün n11den 400ml(2*200ml)115e aldım
O dert bende de var canim ama benim plsentam rahim agzina yakinmis o yuzden oluyormus bole bi durum yoksa normal cunku hizla buyuyoruz
benimde plasenta yakın rahimağzına kasık ağrım yok ama 2 gündr göğüslerim felaket acıyo hassaslıkta yok ara ara giriyo acı anlayamadım:26:

Cnm bı o tarz bı sey olsa dediğin ddoğrı ama su vucudunda devir olmayınca sırayla ciğer kalp hepsimi etkiliyormus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…