Ben n11 den hiç alışveriş yapmadım, internetten özellikle kozmetik siparişi vermek biraz risk doğrusu. İnternette daha ucuz olmasının sebebi fazla aracı olmaması, insanın kafası karışıyor ama maalesef. Ben buradan ( http://www.dermobakim.com/lierac-phytolastil-jel-200-ml|2.html#0 ) aldım. Pakette koruma bandı vardı. Son kullanma tarihi de 2016 yılı. Ama işte 5-10 tl değil epey fark var.
Canim cok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum inan
Bi başka doktora daha gitsen oda ayni şeyleri söylerse esinle ve aileninle oturup güzelce düşünürsun.
Ha sen olsaydin napardin dersen yasamicani bile bile dogumunu bekleyemezdim herhâlde. ..
Çok üzücü bir durum bu aylara kadar gelip böyle sonuçlanması ama elden gelen birsey yok malesef oda rabbimin taktiri ...
Canım ben de Sıla gibi düşünüyorum. Doktorlar gebeliği devam ettirme durumunda neler yaşayabileceğin konusunda bilgi verdi mi? Su azaldığı için ani bir problem yaşanıp senin hayatını tehlikeye atma riski var mı? Evet bazı durumlarda doktorlar yanılabiliyor ama suyun azalması kesin bilgi.4 dr gördü heyette gördü hepsi aynı karara vardı
Bugün ayrıntılı ultrosana gırdım. Bebegın bu haftada suyun azalması bırtek bebegın böbregıyle ilgili bı sıkıntısı wardır demektir dedi. Ayrıntılıda da sag bobrek var fakat kistli hastalıklı sol böbrekde oluşmamış bu yuzden idrar yapamıo bebek. Bebegın bu haftada duyunun %95 ini idrarıylA kndi oluştururmuş % 5 lik kısmı bizim içtiğimiz suymuş. Bbk idrar yapamamasıda işlevli bir gelişim olamıomuş. Doğsada yaşamaz dediler aldırman lazım dediler... Fikri olan
Kızlar biraz su alışveriş yazismalarina ara verelim lütfen ...
Huzurumm06 arkadasimizin durumu kedinlesene kadar alışveriş ve bebek eşyası konusu paylasmayalim nolur yanlış anlamayın ama onun yerinde suan bizlerden biride olabilir ben bu durumda olsam şahsen üzülürüm ben ne derdindeyim bunlar neler paylaşıyor diye burda birimizin üzüntüsü hepimizi etkiliyor malesef
Huzurumm06 canim rabbim sabırlar versin sana ve esine ...
Bugün ayrıntılı ultrosana gırdım. Bebegın bu haftada suyun azalması bırtek bebegın böbregıyle ilgili bı sıkıntısı wardır demektir dedi. Ayrıntılıda da sag bobrek var fakat kistli hastalıklı sol böbrekde oluşmamış bu yuzden idrar yapamıo bebek. Bebegın bu haftada duyunun %95 ini idrarıylA kndi oluştururmuş % 5 lik kısmı bizim içtiğimiz suymuş. Bbk idrar yapamamasıda işlevli bir gelişim olamıomuş. Doğsada yaşamaz dediler aldırman lazım dediler... Fikri olan
Kızlar biraz su alışveriş yazismalarina ara verelim lütfen ...
Huzurumm06 arkadasimizin durumu kedinlesene kadar alışveriş ve bebek eşyası konusu paylasmayalim nolur yanlış anlamayın ama onun yerinde suan bizlerden biride olabilir ben bu durumda olsam şahsen üzülürüm ben ne derdindeyim bunlar neler paylaşıyor diye burda birimizin üzüntüsü hepimizi etkiliyor malesef
Huzurumm06 canim rabbim sabırlar versin sana ve esine ...
senin gibi cinsiyeti inanılmaz merak ediyordum. tek derdim de alışveriş yapıp senin gibi hayal kurmaktı. yoksa evladın kızı oğlanı olmuyor ama hitap şekli oluyor. :) neyse, ben kendi doktorumdan farklı bir doktora gittim. 14+1 de kemik yapısı erkek demişti. 16 da kesin söylerim deyip gün vermişti ve o gün gerçektende pipimizi fotoğraflayıp elime verdi.
kendi doktoruma 2 hafta önce gittiğimde erkeğe benzettim demekle yetindi. bende kafam rahat olduğu için üstelemedim.
bana 2 doktorun faydası oldu. kendi doktorum doğumda ve bebe konusunda uzman ve inanılmaz tecrübeli. fekat tek sıkıntısı ilaç vermiyor ve fazla kiloyu sevmiyor. yedek doktorum, demir hapı ve balık yağına başlattı. ve ben araştırmalarım sonucunda bunda bir sıkıntı görmedim. ilaçlarımı kullanıyorum. kendi doktorumdan hala ses yok ilaç konusunda. 2 hafta sonra gittiğimde büyük ihtimalle demire başlatır. vitamin alma kilo yapıyor der vs vs vs.
senin anlayacağın yada okuyanlara da hitap edeyim, iki doktorun faydasını gördüm. sana tavsiyem bu olabilir. :))))
not: aynı şeyi benden 15 hafta büyük olan bir arkadaşım yaptı. aynı doktora gidiyoruz. o da öğrenemeyince doktordan çıkıp başka bir doktora gitti ve bebeğinin cinsiyetini öğrendi :) biz hanımlar biraz aceleciyiz.
yani ben ne diceğimi bilemiyorum çok çok üzgünüm cnm Allahım sabrını versin ama arkadaşlarda söylemiş zaten başka bi hastaneye mümkünse bi ünv hastanesine daha görün. evet kendi hastanende kurul görmüş ama farklı bi bakış açısı bişey kaybetmezsin. Allah yardımcın olsun, mucize olsun inşallah şifa versin bebeğine
Canım haklısın.. Kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysam.. Sadece mesajlara cevap yazdığım için şu anda diğer yazışmaları göremedim..
Allahım şu mübarek gün hürmetine şifalar versin inşallah..
Yok canım senin mesajinla alakası yok yazımın malum su aralar cinsiyetlerde belli oldu herkesde bi alışveriş telasi o yüzden yazayım dedim.
Aldiginiz veya almayi düşündüğünüz şeyleri diger 2015 OCAK ANNELERi ciciler sayfasından paylaşabilirsiniz.
Ben cok üzgünüm şuan rabbim arkadaşıma sabır versin dua edelim birbirimize. ..
Sıfıra yaklasmıs zaten
Ben ne diyeceğimi bilemiyorum...
RAbbim hakkınızda en hayırlı olanı ve en hayırlı kararı vermenizi nasip etsin.
Bende tüm arkadaşlar gibi, yinede başka bir doktor başka bir profesör, üniversite hastanesine gitmenden yanayım. Aynı şeyi söyleyecek dahi olsalar.
Hay Allah... Doğsa da yaşamaz demişler. Peki bu şartlar altında hamilelik tamamlanabilir mi?
Çünkü su gittikçe azalıyor.
Ben ne desem boş.. Allah'ım hakkınızda en hayırlı olanı yaşatsın, yar ve yardımcınız olsun.
Bizden istediğin bir şey varsa kendi adıma hazırım.
Kızlar merhaba doktor büyük ihtimal bebek kız dedi tam göremedim dedi 16. HaftadyZ, düşük tehlikemiz devam ediyor yatmaya devam, dedi ki bebeğin eşi rahime yapışmamış tam bu istediğimiz bi durum değil dedi, istirahat iğne 4 günde bir ne oldğnu bilmyrm endişeliyim kendime aileme bakamıyorum eşimin ütüsünü yemeğini yapamıyorum bide gribim 😢kızlar yaaa 😢bi yol gösterin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim gerçekten çok üzüldüm.İnşallah bi yanlışlık falan vardır inşallah profesörler yanılmıştırda Allahım bebeğinin yaşamasına kucağına almanı nasip eder inşallah.Gerçekten hiç bi şekild bu konularda bilgim yok ne desem boş.Yanlışda yönlendirmek istemem tabi.Ama başka doktorlara git belki ufakta olsa bi umut vardır yanılma payı vardır.Allahım seni şuan zor bi sınavla sınıyo dilerim bu sınavı en az sorunsuz en kolay şekilde meleğine bişey olmadan atlatırsın.Bugün ayrıntılı ultrosana gırdım. Bebegın bu haftada suyun azalması bırtek bebegın böbregıyle ilgili bı sıkıntısı wardır demektir dedi. Ayrıntılıda da sag bobrek var fakat kistli hastalıklı sol böbrekde oluşmamış bu yuzden idrar yapamıo bebek. Bebegın bu haftada duyunun %95 ini idrarıylA kndi oluştururmuş % 5 lik kısmı bizim içtiğimiz suymuş. Bbk idrar yapamamasıda işlevli bir gelişim olamıomuş. Doğsada yaşamaz dediler aldırman lazım dediler... Fikri olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?