2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar biraz su alışveriş yazismalarina ara verelim lütfen ...
Huzurumm06 arkadasimizin durumu kedinlesene kadar alışveriş ve bebek eşyası konusu paylasmayalim nolur yanlış anlamayın ama onun yerinde suan bizlerden biride olabilir ben bu durumda olsam şahsen üzülürüm ben ne derdindeyim bunlar neler paylaşıyor diye burda birimizin üzüntüsü hepimizi etkiliyor malesef

Huzurumm06 canim rabbim sabırlar versin sana ve esine ...

Bence fazla vermişsün ama orjinal ürün almışsın... Herşeyi bi yana bırak jelatini bile olmayan orjinal ürün olmaz bence.. Ben de buradan alabilirim... Çok gerilmeye başladım benin zaten bacaklarımda biraz çatlak var.. Daha kötü olmasından korkuyorum..

4 dr gördü heyette gördü hepsi aynı karara vardı
Canım ben de Sıla gibi düşünüyorum. Doktorlar gebeliği devam ettirme durumunda neler yaşayabileceğin konusunda bilgi verdi mi? Su azaldığı için ani bir problem yaşanıp senin hayatını tehlikeye atma riski var mı? Evet bazı durumlarda doktorlar yanılabiliyor ama suyun azalması kesin bilgi.

Çok üzüldüm canım ama hiçbir fikrim yok. ilk defa duydum böyle bişey. Doktorların her dediği çıkmıyo ama yerinde olsam napardım bilemedim şu an. Allah sana doğru kararı verdirsin inşallah.

sen çok duyarlı hatunsun sılacım.....

yani ben ne diceğimi bilemiyorum çok çok üzgünüm cnm Allahım sabrını versin ama arkadaşlarda söylemiş zaten başka bi hastaneye mümkünse bi ünv hastanesine daha görün. evet kendi hastanende kurul görmüş ama farklı bi bakış açısı bişey kaybetmezsin. Allah yardımcın olsun, mucize olsun inşallah şifa versin bebeğine

Canım haklısın.. Kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysam.. Sadece mesajlara cevap yazdığım için şu anda diğer yazışmaları göremedim..
Allahım şu mübarek gün hürmetine şifalar versin inşallah..

evet canım benim doktorum da öyle. bakıyorum burada herkes doktor bana onu verdi buna başlattı diyor bizimki neden sonra başlayalım der. Hatta hamileliğin başında tiroidim düşük çıktı aslında ilaca başlamam lazımdı. Bu ay geçsin o ay geçsin derken daha bayramda başladım ki tiroit probleminde hemen başlatıyorlar. Mesela şu an foilc asit bitti aradım ne yapayım diye tamam bişey kullanma dedi yalvar yakar yaptım halsizim şuyum buyum dedim peki demir alalım dedi bu sefer gittiğimde de balık hapı alayım noooluurr diye yalvarmayı düşünüyorum.
başta bende 2 doktora gittim ama sonra arada kalmaktan korktum bıraktım birini bıraktım.Bide çalıştığım için devamlı devamlı zor oluyor.

Tobb hastanesinde 2 dr baskentte drum gördü başkentde kurulda gördü bakalım

Yok canım senin mesajinla alakası yok yazımın malum su aralar cinsiyetlerde belli oldu herkesde bi alışveriş telasi o yüzden yazayım dedim.
Aldiginiz veya almayi düşündüğünüz şeyleri diger 2015 OCAK ANNELERi ciciler sayfasından paylaşabilirsiniz.
Ben cok üzgünüm şuan rabbim arkadaşıma sabır versin dua edelim birbirimize. ..

kesin bir bilgim yok ama bir tanıdığımızın bebeği de böbrekten hastaydı ama tedavi görüyor iyi şimdilik ama aynı problem mi bilmiyorum. Bence daha 1-2 doktora hatta profa başvur ayrıntılı ultrasonu çok kaliteli olan yerler var ve proflara danış.
Ama gerçekten çok üzüldüm şimdi Allah yardım etsin inşallah, doğru insanlarla karşılaş ve en doğru kararı al.

Kızlar merhaba doktor büyük ihtimal bebek kız dedi tam göremedim dedi 16. HaftadyZ, düşük tehlikemiz devam ediyor yatmaya devam, dedi ki bebeğin eşi rahime yapışmamış tam bu istediğimiz bi durum değil dedi, istirahat iğne 4 günde bir ne oldğnu bilmyrm endişeliyim kendime aileme bakamıyorum eşimin ütüsünü yemeğini yapamıyorum bide gribim 😢kızlar yaaa 😢bi yol gösterin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ne diyeceğimi bilemiyorum...
RAbbim hakkınızda en hayırlı olanı ve en hayırlı kararı vermenizi nasip etsin.
Bende tüm arkadaşlar gibi, yinede başka bir doktor başka bir profesör, üniversite hastanesine gitmenden yanayım. Aynı şeyi söyleyecek dahi olsalar.
Hay Allah... Doğsa da yaşamaz demişler. Peki bu şartlar altında hamilelik tamamlanabilir mi?
Çünkü su gittikçe azalıyor.

Ben ne desem boş.. Allah'ım hakkınızda en hayırlı olanı yaşatsın, yar ve yardımcınız olsun.
Bizden istediğin bir şey varsa kendi adıma hazırım.

Allahım o meleğin yüzüne gülsün anneciğinin içine serin sular serpsin inşallah...

canım benzer bır sorunu kuzenım yaşadı. Ankarada bir doktora gittiler. Kız bebeği.. Doktor aldırman lazım demişler Ankarada ki doktor sorun yok demiş. Tek diyecegım başka bir doktora görün lütfen.. Hatta yalvarıyorum bak.. Şu anda dünya tatlisi bir kızı var.
Tek böbrekli demişler kıza vsvs...

Huzurum rabbim hakkında hayırlısını versin zor bir sınav dan geçiyorsun ne olur dirayetli olmaya çalış ..dualarım senin le

Yok cnm 9 ayı tamamlayamazsın dio zaten

Canim yatmaya devam etmekten başka care yok malesef doktor ne diyorsa onu yapicaz ki ilerde pişman olmayalim zaten yariladik sayilir inşallahh en kisa zamanda gecer tehliken biliyorum yazması kolay yasadigini anca sen bilirsin ama elimden anca bu kadarı geliyor malesef
Esinin utusunu yemegini yapicagin cok zamanin olucak daha yeterki bebegin sağlıkla doğsun takma onları kafana :)

canım benim gerçekten çok üzüldüm.İnşallah bi yanlışlık falan vardır inşallah profesörler yanılmıştırda Allahım bebeğinin yaşamasına kucağına almanı nasip eder inşallah.Gerçekten hiç bi şekild bu konularda bilgim yok ne desem boş.Yanlışda yönlendirmek istemem tabi.Ama başka doktorlara git belki ufakta olsa bi umut vardır yanılma payı vardır.Allahım seni şuan zor bi sınavla sınıyo dilerim bu sınavı en az sorunsuz en kolay şekilde meleğine bişey olmadan atlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…