2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tobb hastanesinde 2 dr baskentte drum gördü başkentde kurulda gördü bakalım

Kelimelerin anlamii yitirdigi an sanirim ama arkadasim her an bi mucize gerceklesebilir rabbimin haznesi o kadar geniz ki ya safi ismiyle tecelli etsin yavruna sana ins . Bu mubarek cumanin yüzü suyu hürmetine rabbim sanada sabirlar versin ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım rabbim acil şifalar versin inş hayırlısı olsun bence başka doktorlara da görünmelisin arkadaşların dediği gibi kalbini ferah tutmaya çalış dualarımız seninle

bizde 18 deyiz canım daha önce de hissetiştim 3 hafta falan önce 1 kere ama bayadır ses yoktu düngece uyku tutmadı beni uzanırken oldu üst üste 2 kere sabahta kalkınca kahvaltıdan sonra oldu dün gece çikolatalı bisküvi yemiştim acaba ondan mı oldu

Huzurum Allah size Safi sifatiyla muamele etsin insAllah .. dualarimiz seninle ..

Yok cnm 9 ayı tamamlayamazsın dio zaten

Canım Ankara'da Gazi'de ikisi de Prof. Ahmet Erdem, Mehmet Erdem kardeşler var. Benim genetik tahlillerim Gazi'de yapılmıştı Mehmet Hoca muayene etmişti. Koru Hastanesi'nde de muayene ediyordu diye biliyorum. Riski gebelik konusunda uzmanlar, epey yoğunlar uzun uzun sohbet etmeye vakitleri olmuyor normal olarak ama tetkikler konusunda hassaslar. Ankara'da doktor seçeneği çoktur ama onlar da aklında bulunsun.

Canım sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak. Rabbim yanında olsun inşallah. Çok zor bir durum ne diyeceğimi şaşırdım.

Çok üzüldüm canım ne desem bilemiyorum allahım sana güç ve sabir versin hakkında hayırlısı ne ise o olsun

Çok üzüldüm canım ne desem bilemiyorum allahım sana güç ve sabir versin hakkında hayırlısı ne ise o olsun

Canim inan ki cok uzuldum, Rabb'im acil sifalar versin insaallah. Balgat Koru hastanesinde Prof.dr.Aydan Biri var. O da detayli ultrasonla bakiyor. Perinatoloji uzmani. Ona da bi gorun istersen. Cok ovuluyor. Inaniyorum ki hersey yoluna girecek hayirlisiyla. Bak bu kadar hamile bayan senin icin dua ediyoruz..

hoşgeldinnnn 7 kilo mu

Devlet hastanesine gitmen lazım kesinlikle Huzurum bu durumlarda devlet daha iyidir...

Gazinin hocası var Mehmet hoca onun telefonunu alabilirim istersen arkadaşımdan

😔 cok uzuldum,cok saskinim. Ne diycegimi bilemeden yazmak istedim. Bende dua edicem ins. Rabbim hepimiz icin en hayirli olani nasip etsin. Bunca zaman sonra cok zor. İns. Bi yolu vardir.
Rabbim sabirlar versin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allahım sen evlatlarımızın yüzü suyu hürmetine huzuruma yol göster yarabbim. Çok çok çok üzgünüm şu an. Mafoldum. Allahım yardım etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ewet yuttugu suyu tekrar böbrekden idrarla atamıo problemde bu atamadıgı için su azalıoo heyete cıktı onlarda aynısını söledi..
E

Canım çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda güzel bi kapı açsın size hakikaten çok zor hemde çok.. Başka doktorlarada gidin bence hemde hiç vakit kaybetmeden.. Prof.lar var imkanınız var bir Prof.a görünsen için rahat eder hiç değilse derdi veren Rabbim dermanda verecektir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…