bende aynı sorunu yaşıyorum geçen hafta başladı benimde doktora gitti rahimde bebekte çok şükür sıkıntı yok doktorum magnezyum verdi kalsiyum magnezyum eksikliğinden olur dedi cumadan beri kullanıyorum çok rahatlattı beni. hatta doktordan çıktım çarşıda önce sağ sonra sol bacağıma arka arkaya kramp girdi bebeklerimiz artık büyüyo demekki bizde ikimize de yetecek kadar alamıyoruz mineralleri canım. doktoruna danış sende başla
hissetmek de hissetmemek de çok normal canım şuan. bir sürü etken var bebeğin çok hareketli olması iç karnın dar olması annenin zayıf olması gibi takma kafana bi kaç haftaya hepimiz hissedicez :) kızlar tembel olur derler ama benim kızım 14ten beri hissettiriyo kendini bazı erkek bebeklerde hissettirmeyebiliyo :)
bende aynı sorunu yaşıyorum geçen hafta başladı benimde doktora gitti rahimde bebekte çok şükür sıkıntı yok doktorum magnezyum verdi kalsiyum magnezyum eksikliğinden olur dedi cumadan beri kullanıyorum çok rahatlattı beni. hatta doktordan çıktım çarşıda önce sağ sonra sol bacağıma arka arkaya kramp girdi bebeklerimiz artık büyüyo demekki bizde ikimize de yetecek kadar alamıyoruz mineralleri canım. doktoruna danış sende başla
iç canım hiç aksatma kramp ağrısından iyidir ben belki 10 dakika çarşının ortasında kıvrandım allahtan eşim yanımdaydı. genelde suda eriyen ilaçlar veiyolar hapını ilk defa duydum. benimkinin adı magvital toz suya atıp içiyorum ben
Ben ona en son gittiğimde önceki doktorumuz değiştirip girmiştim onu millet tavsiye ediyor diye oda bana önceden takibini kim yapıyordu dedi ondan öncekinin ismini söyledim eskiyi kötülemek gibi olmasin diye ona sira bulamadim size geldim dedim kadin bi cadilasti beni ultrasona yatirinca yok suyu az.kolunu bacagini göremiyorum filan beni bayaa korkuttu zaten ilk hamileligim ne bileyim ben su olayini ozeldeki Dr.a onun dediklerini anlatınca hemen yatirdi ultrasona ve sen onun dediklerini yanlis anlamissin su normal (maşallah)dedi güldü... Yani başka Dr.a gittiğini öğrenirse yine cadilasmasindan korkuyorum devlette bazi Dr.lar çok karmasik...nazil diyeyim ben başka Dr. Bu ilaci verdi diye
iç canım hiç aksatma kramp ağrısından iyidir ben belki 10 dakika çarşının ortasında kıvrandım allahtan eşim yanımdaydı. genelde suda eriyen ilaçlar veiyolar hapını ilk defa duydum. benimkinin adı magvital toz suya atıp içiyorum ben
Kızlar aclıktan ölücem sanki....bu ne
Tartışdım.. 5 ayda 3 kılo almısım... Nasıl sizce.. Ben bormal buldum ama bundan sonra kat be kat artacak gibi ... Heran acımmmm
Tartışdım.. 5 ayda 3 kılo almısım... Nasıl sizce.. Ben bormal buldum ama bundan sonra kat be kat artacak gibi ... Heran acımmmm
seninki sadece magnezyummu yoksa kalsiyumda var mı kalsiyum varsa içinde yüzden haptır,ben vicium kullanıyorum magnezyum kalsiyum çinko bir şey daha vardı içinde kocaman hap, birde magnezyum tozu kullanıyorum magvital ama o da ilk başlarda bulantımı artırıyordu şimdi midemi yakıyor
canım çok mu bence çok normal, ben ilk 12 hafta 700 gr aldım, sonra 12 den 16 ya da 1 kilo aldım, bu ayda 1 kilo toplamda 3 kilo aldım ben seviniyorum az diye:)) oğlumda daha hızlı almıştım beşinci ayda 4 kilo birden almıştım:)