2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bnde
kızımda ılk 5 ayda 8 kılo almıştımm.. İştahım cok yu... Anammm eflalimmm o iştah gerı geldii

bende nedense hala kız hissediyorum kız isteğim olduğu için değil olsa derdim tam tersi eşim ve oğlum erkek istediği için mutlu bile oldum hatta erkek büyütmeyi biliyorum kız olursa ne yaparım diyordum ama dr erkek dedi tabi yüzde demedi direk erkek dedi bir daha sormadım kontrollerde,içimdeki ses kız diyor:)

anladım canım o zaman hiç ses etme doktora verirse karşılaştırırsın ona göre içmeye devam edersin. haklısın valla bazı doktorların burnu bi karış havada allah iyileriyle karşılaştırsın hepimizi

yaa ben eczacıya sordum bunun eş değeri yok yutarak içeceksin dedi. ilacı hatırlamıyorum da bak demek ki varmış
anladım canım. benimki tylol hot tarzından minik paketler halinde toz suya döküp içiyosun arkadaşım da kapsil halinde suda eritip içiyo değişik değişik var demekki ama her türlü işe yarıyo :)

Bnde

kızımda ılk 5 ayda 8 kılo almıştımm.. İştahım cok yu... Anammm eflalimmm o iştah gerı geldii
canım benimde iştahım arttı sorma ama dengeliyorum az az sık sık yemek prensibi işe yarıyor bende, çok iştahlıysam kısmıyorum o an yiyorum diğer öğünde dengeliyorum, ilkine göre çok iyi almışsın canım, sende sık sık protein kalsiyum ağırlıklı beslenmeye çalış, iştahın çok olunca önce bir kase yoğurt ye canın hala istiyorsa yersin istediğini ama yoğurt dengeliyor iştahı, birde ben bu hamileliğimin başında çok üzüldüm kilolu hamile kaldım diye sonra amaaaan dedim kaç kere hamile olucam zaten iki çocuk olacak veririm hiç takmadım ayda bir tartıldım ve gerçekten takmayınca çok alınmıyor, oğlumda her hafta tartılıyordum sonuç 18 kilo oldu

Canlar şöyle oldu
Gittim ilk olarak sağlık ocağına ebem izindeymiş diğer ebe arayın haftaya 19 de tetenoza gelin dedi
sonra çıktım hastaneye gittim decavit e başlayalım dedi lierac ı sordum alabilirsin dedi
geç döllenme vardı ya tamamlar mı dedim adete göre bakacaz ondan 1 hafta geçe kadar bekleriz dedi 1 hafta geride olduğu için
sonra gittim ultrasona yattım bacak bacak üstüne atmış arası gözükmüyor baktı baktı yok pozisyon tam dik bi şekilde duruyor benimki aşağı doğru inatçı keçi Karadenizli annenin kızı diyor :) kalktım azıcık gezdim geldim geri yan bile çevirdi beni düşünün yok hanımefendi kapattı bacaklarını 25 dk da gördük bi anda açtı kız dedi gözümden yaş geldi
4 hafta sonra detaylı için gidecem yaaa benimki neden uygunsuz duruyor yaaa hadi bebeğim üzme doktorlarımızı dedi 2 kişi baktı

5
kaç kilo aldın cnm sen
5. Ayımı doldurucam nerdeyse 3 kılo aldım .. Ama son iki gündür fena acıkıyorum ve doymak bilmiyeum... Eflalımın tavsiyelerıne uyuycam.. Yok takmıyorum desem yalan olur ama dikkat etmeye calısıyorum... Sonrada kılo vermek cok zor.. He suda var 2 cocouk olumca gercekten verirmiyim

3 kilo çok değil cnm ya bende 17 haftalık hamileyim 3 kilo aldım normal dediler.

çok uğraştırmasından belliymiş prenses olduğu:)
canım gerçekten takma dinle sen beni taktığın kadar kilo alıyorsun, kesinlikle doğum sonrası verirsin emzirirken patır patır gidiyor ilkinde emzirememişsn çok ama bu sefer sen artık emzirme konusunda kimsenin canını sıkmasına izin vermiyceksin böylelikle kilo derdin olmayacak, ben oğluşda 3 ayda 10 kilo verdim hemde tatlılar şıralı tahinler lokumlar neler yedim ona rağmen verdim, şimdi onları yemeyi düşünmüyorum süt olsun diye sadece süt yapıcı çayım ve 4 litre suyum yeter bana böylece çok çabuk gider kilom Allah'ın izniyle, tadını çıkar canının istediğini ye abartmadığın sürece kilo almazsın

Sizler nasil az kilo alirim diye düsünüyorsunuz bende nasil kilo alirim diye düsünuyorum hala 60 kiloyum. Iştah açmasi ve kilo almam icin cüccam tozu önerdiler. Ben emin olamadim bilgisi olan var mi bu konuda

Günaydın arkadaşlar biz de 17 haftalık olduk fakat ben hissetmiyorum hala baktım çoğunuz hissediyorsunuz neden olabilirki böyle

17 haftalıkken bende hissetmedim cnm 19 bugün bitiyor yeni yeni hissediyorum merak etme ilk bebekse 20-22 haftalarda diyorlar

Günaydın arkadaşlar biz de 17 haftalık olduk fakat ben hissetmiyorum hala baktım çoğunuz hissediyorsunuz neden olabilirki böyle

17 haftalıkken bende hissetmedim cnm 19 bugün bitiyor yeni yeni hissediyorum merak etme ilk bebekse 20-22 haftalarda diyorlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…