2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar sıcak diye sakın çoraplarınız çıkartmayın ceryan yaptırmayın kapriler şortlar giymeyin evin içinde, yatılı misafirim vardı 3 gün ablamlar bendeydi çok yorulmadım ama ayakta durmak ve sıcak diye çorap giymemek sonucu cumartesi acillik oldum belden aşağım çok şiddetli ağrıdı en son adet sancımda olunca ve bu sıcakta belden aşağım donunca korktum hamdolsun bebeğim iyiymiş ama çektiğim ağrı fenaydı doğum sancısı gibiydi, giydim polar alt eşofmanı örttüm bacaklarıma bu sıcakta battaniyeyi öyle geçti hamdolsun.

Kızlar bende dewam eden şikayetler sunlar...
Bel agrısı böle adet olucakmısım gibi sıcak sıcak...
Vajınamın üstü agrıyo özellikle saah yataktan kalkarlen olıyo bikac saat sonra geçiyo... Dr rahım buyuyo oyüsden dedi.. Dewamlı olmayan hiçbirrahatsızşıgın önem yok dedı.. Bas donmesi dewam tansıyon düşüklüğünden olsa gerek.. Akıntım cok var... Sol bacagım bazen cok agrıyo ole ki üstüne basınca baskı yapıyo sanki kasıklarıma...
Duygusallak hala öön planda..
Ve yeni gelişen istah artması

Kızlar bende dewam eden şikayetler sunlar...
Bel agrısı böle adet olucakmısım gibi sıcak sıcak...
Vajınamın üstü agrıyo özellikle saah yataktan kalkarlen olıyo bikac saat sonra geçiyo... Dr rahım buyuyo oyüsden dedi.. Dewamlı olmayan hiçbirrahatsızşıgın önem yok dedı.. Bas donmesi dewam tansıyon düşüklüğünden olsa gerek.. Akıntım cok var... Sol bacagım bazen cok agrıyo ole ki üstüne basınca baskı yapıyo sanki kasıklarıma...
Duygusallak hala öön planda..
Ve yeni gelişen istah artması

İnşallah

İnşallah bacım benim ya... Ewet kesinlikle sür konusında kımseyi takmıcam...

Sua sırt üstü yattım bebegim kıpır kıpır ... Bişiler yedim heralde canlandı sığammm

hepsi var bendede cnm sabah kahvaltı hazırlıyorum belim kopacak sandım birde uyurken dönmelerimde hep uyanıyorum ve sızım oluyo birde sana bişiy sorucam sola yatıyorum mesela tam dönücem top gibi bitarafa yığılıyo elimle hissediyorum onu korkuyorum normal dimi bu

Uzun bir aradan sonra merhaba üçlü test yaptıranlar ne zaman yaptırdılar. Benimde bu aralar yaptırmam gerek sanırım.

Ay
Aynen canım bnde dönmekerimde ıyanıyprum... Bnde soluma yatıyorum ole yıgılıyo ... Mormal yanı ... Bnmli sag tarafta mesela orayada pek yatamıyom hemen tekmeler baslıyo sıkısıyomu artık neyse...
Artık belli oluyolar yani

Uzun bir aradan sonra merhaba üçlü test yaptıranlar ne zaman yaptırdılar. Benimde bu aralar yaptırmam gerek sanırım.
Ewet canım bn 17 haftalıkken yaptırdım ... Yarın sonuclarımı alıcam...

Valla kizlargenel olarak bende yorgunluk var dun evde is yaptim daha sonra disari ciktik ikea ya gittik ilk esyasini alldim oglusumun battaniye....eve geldigim de ayaklarim sis ve uzerine basamiyordum...kilo ya gelince son iki ayda 5 kilo nasil

Valla kizlargenel olarak bende yorgunluk var dun evde is yaptim daha sonra disari ciktik ikea ya gittik ilk esyasini alldim oglusumun battaniye....eve geldigim de ayaklarim sis ve uzerine basamiyordum...kilo ya gelince son iki ayda 5 kilo nasil

bende 5 kg aldım cnm homili gırtlak yiyorum yani napim

Slm canlarim herzamanki gibi yeni uyandım kahvaltı hazırlıyorum.
Fairy canım hayırlı olsun prensesin rabbim acisini gostermesin inşallah cok sevindim istediğin oldu kaynanaya inat :)

Bende bugün 18+1 oldum 3 kg almisim şimdiye kadar bundan sonra ayda 2-3 kilo aliriz kilo isi yemekten içmekten çok bunyeyle ilgili ben çok kilo aliyorum malesef ama takmiyorum verir inşallah öncelikle oğluşum sağlıkla dogsun yeterki

Canim ben vucut olarak kilo alnaya musaitim...yediklerime dikkat ediyorum ama surekli midem kaziniyor.....son gunlerde aldigimiz kotu haberlerden sonra cokta onemli degil saglikli sihatli. Olsunda ben kilo alayim raziyim

bencede öyle tabiki o sağlıklı olsunda eşimin yanında şuram ağrıyo diyemiyorum sabah namazına kalktı adam dün gece bi baktım elini karnıma koymuş subanallah çekiyor okadar üzüldümkü rabbim herkesin kucağını doldursun sağlıklı hayırlı evlatlar versin doğuncuya kadar sıkıntı hep böle doğuncada aynı olacak tabiki rabbim yardım etsin

Kızlar bende tembellik hat safhada... Şimdi size sorucam... Camasır dolabımı silcem yerleştiricem... Odaşarımı silcem süpürcem yemek yapıcam tahmınen kac saat sürer... Yarın hastane işim var ..
Kızımn iki yas asısı var.. Carsambamıtfak dolabımı düzenlicem ... Halılarımı yıkatcam .. Sermıcem ama.. Yedekleı sercem... Camları silcem...
İnşallah cumartesi aksamı kızımın dogum günün kutlıcaz... Ayrıntıyı paylascam bakalım begencekmısonız ....
Cok işim var dimi

Cumartesi aksamı kp mın evinde yapcaz.. Onların büyük bi bahcesi var.. İlitane kocaman asmalar falan.. Gecen senede orda yapmıstık.. Onlar bize gelemıyo hayvanları var.. Tamda kurban bayramı ıstu hırsızlık olayı olduundan dolayı pek cıkmayolar.. Nese amcaları yengeleri amca cocukları annemler kozıön teyzelerı dayısı,bnm teyzemler ve amcamlar toplamda coluk cocuk 40 kısı falan oluyoruz... Dısarıda iki asmayı suslıcem tulle kurdela yapıcam.. Belki yapöayadabılırım..
Masalar sandalyeler kadınlar yerde oturmayı tercıh edıyo bi hasır serıyoz ohh..
Amcası kuranıkerım okucak...
Kuzenı emre var .. 21 yasında oda ilahı sölicek..
Sonra mangal yapılcak.. Semaver cayları olmassa olmaz.. En sonda pastayı servis edicem.. Yanında mesrubatla beraber..
Misafirkerime giderkende hatıra olsun diye küçük renkli karton kagıda hadisi serifler özellikle cocuklarla ilgili hadislerden yazıp küçük kurdelayla baglıcam.. Pembe süs tüllerinin içine beyaz pembe karısık badem sekerlerini baglayıp ikisini yapıstırcam.. Misafirlerii ugurlarkwn kzıım tepsiyi tutcak vericek... Nasıl.....
Resim cekerim muhakkak sizlerlede paylasırım

Kızlar bana musade.... Sizleri cok seviyorummmmm

Eklentiler

• image.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…