kızzzzz :)kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm doktordan cinsiyet tahmini alayım :))))
kızzzzz :)kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm doktordan cinsiyet tahmini alayım :))))
çok uğraştırmasından belliymiş prenses olduğu:)
canım gerçekten takma dinle sen beni taktığın kadar kilo alıyorsun, kesinlikle doğum sonrası verirsin emzirirken patır patır gidiyor ilkinde emzirememişsn çok ama bu sefer sen artık emzirme konusunda kimsenin canını sıkmasına izin vermiyceksin böylelikle kilo derdin olmayacak, ben oğluşda 3 ayda 10 kilo verdim hemde tatlılar şıralı tahinler lokumlar neler yedim ona rağmen verdim, şimdi onları yemeyi düşünmüyorum süt olsun diye sadece süt yapıcı çayım ve 4 litre suyum yeter bana böylece çok çabuk gider kilom Allah'ın izniyle, tadını çıkar canının istediğini ye abartmadığın sürece kilo almazsın
hepsi var bendede cnm sabah kahvaltı hazırlıyorum belim kopacak sandım birde uyurken dönmelerimde hep uyanıyorum ve sızım oluyo birde sana bişiy sorucam sola yatıyorum mesela tam dönücem top gibi bitarafa yığılıyo elimle hissediyorum onu korkuyorum normal dimi buKızlar bende dewam eden şikayetler sunlar...
Bel agrısı böle adet olucakmısım gibi sıcak sıcak...
Vajınamın üstü agrıyo özellikle saah yataktan kalkarlen olıyo bikac saat sonra geçiyo... Dr rahım buyuyo oyüsden dedi.. Dewamlı olmayan hiçbirrahatsızşıgın önem yok dedı.. Bas donmesi dewam tansıyon düşüklüğünden olsa gerek.. Akıntım cok var... Sol bacagım bazen cok agrıyo ole ki üstüne basınca baskı yapıyo sanki kasıklarıma...
Duygusallak hala öön planda..
Ve yeni gelişen istah artması
Aynen canım bnde dönmekerimde ıyanıyprum... Bnde soluma yatıyorum ole yıgılıyo ... Mormal yanı ... Bnmli sag tarafta mesela orayada pek yatamıyom hemen tekmeler baslıyo sıkısıyomu artık neyse...hepsi var bendede cnm sabah kahvaltı hazırlıyorum belim kopacak sandım birde uyurken dönmelerimde hep uyanıyorum ve sızım oluyo birde sana bişiy sorucam sola yatıyorum mesela tam dönücem top gibi bitarafa yığılıyo elimle hissediyorum onu korkuyorum normal dimi bu
Ewet canım bn 17 haftalıkken yaptırdım ... Yarın sonuclarımı alıcam...Uzun bir aradan sonra merhaba üçlü test yaptıranlar ne zaman yaptırdılar. Benimde bu aralar yaptırmam gerek sanırım.
. Canum benim doktorum gerek gormedi ben yaptirmayacamUzun bir aradan sonra merhaba üçlü test yaptıranlar ne zaman yaptırdılar. Benimde bu aralar yaptırmam gerek sanırım.
Valla kizlargenel olarak bende yorgunluk var dun evde is yaptim daha sonra disari ciktik ikea ya gittik ilk esyasini alldim oglusumun battaniye....eve geldigim de ayaklarim sis ve uzerine basamiyordum...kilo ya gelince son iki ayda 5 kilo nasil
Canim ben vucut olarak kilo alnaya musaitim...yediklerime dikkat ediyorum ama surekli midem kaziniyor.....son gunlerde aldigimiz kotu haberlerden sonra cokta onemli degil saglikli sihatli. Olsunda ben kilo alayim raziyimbende 5 kg aldım cnm homili gırtlak yiyorum yani napim
Canim ben vucut olarak kilo alnaya musaitim...yediklerime dikkat ediyorum ama surekli midem kaziniyor.....son gunlerde aldigimiz kotu haberlerden sonra cokta onemli degil saglikli sihatli. Olsunda ben kilo alayim raziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?