2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

aslinda ben de cok kolay alabilen bir yapiya sahibim ama hamilelikte tamamen degisti bunyem.. zaten biraz da tombik hamile kalinca korkmustim acikcasi.. ama oyle olmadi :) 68le basladim 12 haftada 64 oldum, simdi 18.haftadayim 65,5 olmusum mutluyum :)

Kizlar merhaba. Siteye ne olmus cozemedim hala. Simgelerde gitmis ben seviyodum onlari haftaya sali 3lu test ve kontrolumuz var minik kizimi gorucem yine. Karnimda agri var biraz ama kendimi cok dinleyip korkutmayayim diyorum

kızlar ablam benden 3 ay once doğum yapacak
kız bebeği olacak
ona şık bir takım almak istiyorum
dantelli bir hastane çıkışı gibi
tavsiye ettiğiniz bir site var mı alacağım ?

Merhaba guzel hamislerrr. Ben telefondan mobil uygulamayi kullaniyordum. Giriyorum giriyorum hic msj yok. Ben de diyorum nerde bu hamislerr. Megerse site yenilenmis ama uygulamayi guncellememisler. O yuzden uygulamada yeni msjlar gorunmuyormus. Bir de netten gireyim dedim ki bir suru sayfa dolmus :) herkes iyi sanirim.
Dogumdasim FAIRTALE gozun aydin canim. Prensesin hayirli olsun. Darisi bana ins :)

sorma sorma çok uğraştırdı :))))

slm anneler.. oğlum olacakmış 1 yaşındada kızım var güzel oldu farklı olması. rahimde kasılma çıktı dinlen dedi. ama rapor vermedi. aynı sorunu yaşayan var mı birşey olmaz değil mi? açıkçası korktum biraz ilk hamileliğimde böyle bir sorun yaşamadım. bide dr 15 günde bir çağırıyor. prosedürmü değişti geçen hamileliğimde ayda bir gidiyordum.

merhaba kızlar. bebişlerinize birşeyler almaya başladınız mı? haftasonu casual cadillac air araba ve graco park yatak aldık. birkaç tulum. şimdilik bu kadar

kızlar ablam benden 3 ay once doğum yapacak
kız bebeği olacak
ona şık bir takım almak istiyorum
dantelli bir hastane çıkışı gibi
tavsiye ettiğiniz bir site var mı alacağım ?

lohusashop var bakabilirsin.. ya da marka olarak aquanin takimlari cokk guzel hatta ben de ordan almayi dusunuyorum..

Sorma sorma çok erkek bekliyordu kendisi görümcem kız istiyordu yazdım ona kız olacak diye hayal kırıklığına uğradı herhalde heheheeh :) bi de diyorki belki değişir beni sinir edecek ya

sağol tatlım benim amin inşallah sende öğrenirsin artık
benimki gibi zorlarsa anla ki kız
erkekler yatıyormuş bacaklarını açıp kızın utangaçlığı mahremiyeti anne karnında başlarmış test edildi onaylandı

oh herkesler de burdaymış :) bende patlıyorum iki gündür :) mobilin azizliğine uğradık :)

fairy tebrik ederim kız annesi :) bende insallah gün sayıyorum perşembe gelse de öğrensem artık :)

bu sabah sanki göbeğimin biraz altında bi sertlik oldu :) belki öyle olsun istediğimden uyduruyorumdur ama sanki eli ya da ayağı gibi geldi bana :)

Canm ablana hediye almak istiyosan bence dantelli takım alma.. Cok kullanıslı degil... Bidefa giyer oda mevlüt okutursa baskada zannetmem cocuk rahat etmez içinde...

Imm söle yapabilirsin mesela fikir yani..bnm kardeşim bna bi kutu hazırlamıstı....
İçinde cok güsel prenses resımlı hastane cıkısı hepsine pembe kırdela yapıp cengelle igneyle birleştırmıstı...
Biberon takımı vardı...küçük minnacık tırnak makası.. Sac fırcası hepsi kurdeleliydi..
2 tane penye patik vardı....
Birtane dalin sampuan...
Birtanede battanıye ama su içinde pamuk varmıs gıbı puf puf olan varya ondan vardı... Cok hosuma gotmıştı.. Hmm bide oyuncak vardı 0 1 yas a göre...
Bide durumuna baglı ceyrek veya gram takabılırsın..
Böle hepsine pembiş pembiş kurdela yap.. İçinede güsel kokulu kagıtlardan notlar yaz....güsel bi kutuya yerlestır öle süslü kuru bulamassan bakkaldan bi kutu al.. Yapıskanlı folyolar var... Cicicli bicili böle kutuyu süsle onunla... Cok güsel olur ..sayet cok güsel olur... Bn hala sac taragını battanıyeyı fırcayı tırnk makasını kullanıyorum... Biberonları falan hep kullandım....

İnşallah

İnşallah bacım benim ya... Ewet kesinlikle sür konusında kımseyi takmıcam...

Sua sırt üstü yattım bebegim kıpır kıpır ... Bişiler yedim heralde canlandı sığammm
benimkide çok kıpırdak geçen gün yazmışsın benimkide dışardan görünüyor dalgalanıyor karnım, ilk oğlumdan hareketli çıktı bu kuzum yandım ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…