Benim üçüncü bebeğim hala hissedemiyorum ben galiba. En son hamileliğimin üzerinden de 10 sene geçti. Hiç hatırlamıyorum nasıldı diye. Ama o balon patlaması gibi şey bende de oluyor bazen ben gaz sanıyordum. Merak ta etmeye başladım açıkçası bende 19 haftadayım hala bir tekme falan yok.
canım çok doğru tespit etmişsin annemde hep der babanız benim için her zaman daha önemli diye hamileliğimin ilk zamanlarında eşimde bana dedi sen artık benimle ilgilenmiyorsun diye ara sıra tartışmaya başladık sonra ben farkettim ki gerçekten hep bebekten bahseder olmuşum kendimi firenleyince her şey düzeldi
Canim ev isinmiyorsa kisin cok zor gecen sene ben villada kaliyordum mantolamsi yoktu tribleks di birde dogalgaz en sonda yaniyor ikitane ufo calisiyor ama genede isitamiyordum evi .oglumu hasta etmeden kisi cikardim ya ona dua etim..demem o ki isinmayan evde kucuk bebekle olmak zor.gonlune gore bir ev bullursun insalah
beğendim gerçekten güzel görünüyo aydınlık gibi de :) allah gönlüne göre versin inş :)yarı resimler böyle mutfağı falan da akşam tutmaya gidecez o zaman çekerim
Eki Görüntüle 1216371 Eki Görüntüle 1216372 Eki Görüntüle 1216371 Eki Görüntüle 1216372 Eki Görüntüle 1216374 Eki Görüntüle 1216375 Eki Görüntüle 1216376 Eki Görüntüle 1216377
Canım Allah gönlünüze göre versin hayırlısı inşallah,. Nerde oturuyosunuz siz il ilçe olarak.. Ew cok güsele benziyo.. Geniş ve ferah.. Sorması ayıp nekadara kıra vericeksinizyarı resimler böyle mutfağı falan da akşam tutmaya gidecez o zaman çekerim
Eki Görüntüle 1216371 Eki Görüntüle 1216372 Eki Görüntüle 1216371 Eki Görüntüle 1216372 Eki Görüntüle 1216374 Eki Görüntüle 1216375 Eki Görüntüle 1216376 Eki Görüntüle 1216377
beğendim gerçekten güzel görünüyo aydınlık gibi de :) allah gönlüne göre versin inş :)
Canım Allah gönlünüze göre versin hayırlısı inşallah,. Nerde oturuyosunuz siz il ilçe olarak.. Ew cok güsele benziyo.. Geniş ve ferah.. Sorması ayıp nekadara kıra vericeksiniz
yarı resimler böyle mutfağı falan da akşam tutmaya gidecez o zaman çekerim
Kızlar ev konusu acılmıs... Bnde pek memnun degilim malesef .. Kiptasın sitelerinde oturuyorum.. Önden giriş arka taraftan 3. Kat oluyo.. Malesed arka taraf parka denk geliyo.. Gürültü tawan...
Girişte ole malesef.. Hele kısın afedersiniz öle ayılar var ki cereyan yapcanı bile bile pat bırakıyolar kapıyı.. Sabah 5 te baslıyo pat küt kapı sesi.. Aksam 12 olmadan bitmiyo gürültüsü.. Bide asansör beklerken bögüre bögüre kousanlar.. Giriste cocuguna asansor gelene kadar top oynatanlar..bıktım usandım yemin ederim.. Şimdi bide kısın dogum yapcam.. Giristeki gürültü yaIn dısardan gelen gürültü logusalık sinirde yapıyo normaldede cabuk sinirlenirşm.. Söle 150 bine bi ew bulsam.. Muhit olarak seviyorum burayı ama dairemiz cok kötü yerde...
Kara kara düşünüyorum ....sürekli birikerini ikaz etmekten yoruldum... Halden anlamayan cok kişi var.. Hele son 3 gündür cocu hasta gece uyumuyo gündüz yatıcak girişteki sesten korkup uyanıyo .. Yinede Allah baska dert vermesin
Ev pırıl pırıl çok güzel inş gönlünüze göre olur her şey ben de severim evinizi :))yarı resimler böyle mutfağı falan da akşam tutmaya gidecez o zaman çekerim
Kızlar ev konusu acılmıs... Bnde pek memnun degilim malesef .. Kiptasın sitelerinde oturuyorum.. Önden giriş arka taraftan 3. Kat oluyo.. Malesed arka taraf parka denk geliyo.. Gürültü tawan...
Girişte ole malesef.. Hele kısın afedersiniz öle ayılar var ki cereyan yapcanı bile bile pat bırakıyolar kapıyı.. Sabah 5 te baslıyo pat küt kapı sesi.. Aksam 12 olmadan bitmiyo gürültüsü.. Bide asansör beklerken bögüre bögüre kousanlar.. Giriste cocuguna asansor gelene kadar top oynatanlar..bıktım usandım yemin ederim.. Şimdi bide kısın dogum yapcam.. Giristeki gürültü yaIn dısardan gelen gürültü logusalık sinirde yapıyo normaldede cabuk sinirlenirşm.. Söle 150 bine bi ew bulsam.. Muhit olarak seviyorum burayı ama dairemiz cok kötü yerde...
Kara kara düşünüyorum ....sürekli birikerini ikaz etmekten yoruldum... Halden anlamayan cok kişi var.. Hele son 3 gündür cocu hasta gece uyumuyo gündüz yatıcak girişteki sesten korkup uyanıyo .. Yinede Allah baska dert vermesin
O göbek işini hiiçsoema canım ben de fenalardayım..bi de galiba benim karnım çok çıktı ne alaka bilmiyorum ama baya bildiğin 6 -7 aylık hamile gibiyim :)
canım yanliş düşünüyorsun kendi adıma herkesin sorusunu cevaplıyorum ama bazı soru soran arkadaşlar verdiğim cevaba bir dönüş yapmıyor hem soruyorlar hem de ortadan kaybuloyorlar, birde bazılar sırf kendiyle ilgili soru sorup çıkıyor kimesnin halini hatırını sormuyor, günlük hayattada biriye konuşurken sadece kendini düşünerek konuşulsa itici olur sözüm aska sana ya da ervaya değil ben gördüğüm an cevaplıyorum ama dediğim gibi yazanlara artık cevap vermiyorumCANIM arada bende senin gibi düşünüyorum biliyormusun....sanırım sitede çok aktif olan arkadaşların soruları daha çabuk cevaplanıyor gibi
canım en son 6 haftalıkken bir kere olmuştu sıkıntı yoktu:)) sonrası bomboş:)) bu aralar isteğim çoğaldı ne yapıcam bilmem:) riskten korkuyorumGÜNAYDIN KIZLAR..
BENİM Bİ SORUNUM VAR KOCACIĞIMLA BİRLİKTE OLAMIYORUM CANIM ÇOK ACIYOSANKİ ORDA Bİ BASKI VAR İTTİRİYO OĞLUŞUM KISKANIYO DA İTTİRİYO MU ACABA VAR MI BENİM GİBİ HİSSEDEN? ÇOK ÜZÜLÜYORUM YA KOCAM BENDEN UZAKLAŞIRSA
ah kuzum çok zor inşaallah çok katlı değildir apartman, bizimkide 3. kat ne yapıcam benCanım benim evim de merdivenli ve sezaryan dönüşü ne yapacağımı bilmiyorum yandık valla :)) bir de elde valizler bebekler çantalar vs vs
Sen hastane çantanı önceden hastaneye gideceğini arabaya koy sancıların başlayınca dikkatlice merdivenlerden inersin bu kolay olan :) zaten ağırlaştıkça kışın doğum yaklaşır ve çok da inip çıkamaz gezemezsin herhalde... Merdiven çıkıp inmek yürüyüş doğumu açılmayı hızlandıran şeyler sancı çektiğin zamanlar yapabilirsen..
Selammm canlarımmm cigerlerim... Sonucumu ögrendim şükür hersey normal dedi dr um... İyi dilek ve dualarınız için tesekkür ediyorum... Ve birkez daha sizleriiiii öpüyıorunmm
kız sende ki iyi cesaret o kadar lekenmen oldu bırakmadın bu işi:)) ben cesaret edemiyorum bir düşük yaşadığım için sanırım ama bu ara libido tavan yaptı bir an önce vuslat olması lazım:)Kızlar ilşkiyi terketmeyin bile bile... Eşiniz sizden sogumasa bile siz ondan sogursunuz... Sonra insan cok üşenıyo...
:)
Bnce enguseli herseyın tadını cıkarmak..
Bizde şükür öle bişi yok...ııııııı omaaaazzz gariii
canım inşaallah bir şeyi yoktur bebeğinin, dediğin ilacı ben kullanıyorumKızlar doktor bebisimin kalbinde beyaz bir leke gördüğünü söyledi ve ayrıntılı ultrasona gir dedi bu konuda bilginiz var mı? İnşallah kötü birşey yoktur yaa.
Doktor "imom omega" adında vitamin içeren bir ilaç yazdı kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?