2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

aynen,benim de üçüncü gebeliğim üzerinden 13 sene geçti unutmuşum resmen gebelik nasıl bişeydi,hareket derseniz tık yok ,hani biz erken hissediyorduk :)):)

ayyy bizde de tam tersi,eşim sürekli her konuyu bebeklere getiriyor ve sürekli onlardan bahsediyor ben bu duruma sinir oluyorum,sanki bana sarılırken bile kızlarına sarılıyormuş hissi uyanıyor bende ve kıskanıyorum ,benim bir an önce toparlanmam lazım yoksa işim çok zor...

evi çok sevdimmmm foto yükleyecem birazdan

Kızlar ev konusu acılmıs... Bnde pek memnun degilim malesef .. Kiptasın sitelerinde oturuyorum.. Önden giriş arka taraftan 3. Kat oluyo.. Malesed arka taraf parka denk geliyo.. Gürültü tawan...
Girişte ole malesef.. Hele kısın afedersiniz öle ayılar var ki cereyan yapcanı bile bile pat bırakıyolar kapıyı.. Sabah 5 te baslıyo pat küt kapı sesi.. Aksam 12 olmadan bitmiyo gürültüsü.. Bide asansör beklerken bögüre bögüre kousanlar.. Giriste cocuguna asansor gelene kadar top oynatanlar..bıktım usandım yemin ederim.. Şimdi bide kısın dogum yapcam.. Giristeki gürültü yaIn dısardan gelen gürültü logusalık sinirde yapıyo normaldede cabuk sinirlenirşm.. Söle 150 bine bi ew bulsam.. Muhit olarak seviyorum burayı ama dairemiz cok kötü yerde...
Kara kara düşünüyorum ....sürekli birikerini ikaz etmekten yoruldum... Halden anlamayan cok kişi var.. Hele son 3 gündür cocu hasta gece uyumuyo gündüz yatıcak girişteki sesten korkup uyanıyo .. Yinede Allah baska dert vermesin

Canım Allah gönlünüze göre versin hayırlısı inşallah,. Nerde oturuyosunuz siz il ilçe olarak.. Ew cok güsele benziyo.. Geniş ve ferah.. Sorması ayıp nekadara kıra vericeksiniz

Canım Allah gönlünüze göre versin hayırlısı inşallah,. Nerde oturuyosunuz siz il ilçe olarak.. Ew cok güsele benziyo.. Geniş ve ferah.. Sorması ayıp nekadara kıra vericeksiniz

gölbaşı burası şu an 650 veriyorum kuzey eve

burası güney 800 verecez hemde 0 ev yani

Anam millette anlayis diye bisi yok benim alt katimda surekli bagris caris rabbim gonlune gore versin canim

üf şube bomboş canım sıkılıyo ya bari bıraksalar da evime gitsem. hazır enerjim varken evimi bi güzeeel toplasam temizlesem kocişime yemekler yapsam süslensem beklesem ihihihi :)

Canım caddedeki evimden sırf Hanzolar yüzünden taşındım saray gibi de eöşemiştim arabamıza pislik yapmalar arkadaşından ayı diye seslenmeler gezi zamanı çanak çömleği kafamızda patlatmalar... Şükür kurtuldum muhit komşu çok önemli..

CANIM arada bende senin gibi düşünüyorum biliyormusun....sanırım sitede çok aktif olan arkadaşların soruları daha çabuk cevaplanıyor gibi
canım yanliş düşünüyorsun kendi adıma herkesin sorusunu cevaplıyorum ama bazı soru soran arkadaşlar verdiğim cevaba bir dönüş yapmıyor hem soruyorlar hem de ortadan kaybuloyorlar, birde bazılar sırf kendiyle ilgili soru sorup çıkıyor kimesnin halini hatırını sormuyor, günlük hayattada biriye konuşurken sadece kendini düşünerek konuşulsa itici olur sözüm aska sana ya da ervaya değil ben gördüğüm an cevaplıyorum ama dediğim gibi yazanlara artık cevap vermiyorum

canım en son 6 haftalıkken bir kere olmuştu sıkıntı yoktu:)) sonrası bomboş:)) bu aralar isteğim çoğaldı ne yapıcam bilmem:) riskten korkuyorum

ah kuzum çok zor inşaallah çok katlı değildir apartman, bizimkide 3. kat ne yapıcam ben ilkinde asansör vardı

Selammm canlarımmm cigerlerim... Sonucumu ögrendim şükür hersey normal dedi dr um... İyi dilek ve dualarınız için tesekkür ediyorum... Ve birkez daha sizleriiiii öpüyıorunmm

çok şükür canım
kız sende ki iyi cesaret o kadar lekenmen oldu bırakmadın bu işi:)) ben cesaret edemiyorum bir düşük yaşadığım için sanırım ama bu ara libido tavan yaptı bir an önce vuslat olması lazım:)

canım inşaallah bir şeyi yoktur bebeğinin, dediğin ilacı ben kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…