2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ne alıyorsunuz kız ben kaçırdım:))
maşaallah canım memlekete gidip kilo almamak herkesin harcı değil:)

inşaallah iyidri canım bebeğin rahat ol ağrılar normal diyor doktorlar

hadi inşaallah güzeldir evde taşınırsınız canım

maşaallah maşaallah:)
canı o korku bende de var en önemlisi detaylı zaten bir atlatsak hayırlısıyla

Merhaba bu yeni sistem beni mahvetti ben hep tel den giriyorum ama simdiki cok kotu tam kimlerin yazdigini anlayamıyorum kimler Online göremiyorum cok sıkıcı ama hepinizi cok opuyorum

Merhaba bu yeni sistem beni mahvetti ben hep tel den giriyorum ama simdiki cok kotu tam kimlerin yazdigini anlayamıyorum kimler Online göremiyorum cok sıkıcı ama hepinizi cok opuyorum

canım tespitin çok doğru ama bizde tam tersiydi inanması güç ama eşim bana dediğin şeyleri yaptı:)) çok sıkıntılı günler atlattık
hoş geldin canım amin:)

canım bayıldım eve çok hoş bence sakın kaçırmayın hem aydınlık hem bol dolaplı:) bir kadın başka ne ister:)
ah canım sıkıntılıymış inşaallah kuzun nasibiyle gelirde güzel bir ev alırsınız

üf şube bomboş canım sıkılıyo ya bari bıraksalar da evime gitsem. hazır enerjim varken evimi bi güzeeel toplasam temizlesem kocişime yemekler yapsam süslensem beklesem ihihihi :)
ayyy imrendirdin beni, bende bu akşam süsleneyim artık ne bu canım ölü balık gibi akşamlarımız tın tın geçiyor çocuğu uyut sonra sen düş uyu:))

ayyyy kaç sayfa alıntılama dolmuş ne yapalım toplu alıntılama sadece tek sayfada oluyor:))

kızlar ilişki konuşulmuş bu aralar hep eşimi rüyamda görüyorum anladınız siz onu ne yapsam ben korkuyorum sonradan çıkan düşük riski o geçti kasılmam başladı ya bir şey olursa

Ben kacirdim galiba yeni sistem ne ki mobil uygulamayi acamiyorum tapatalk uzerinden kullanilamaz falan diye bi uyari veriyor ne yapsam ki sinir oldum her seferinde googleden giris yap cok sıktı beni

Biz daha hic denemedik bebege zarari olmasindan korkuyoruz. Bundan önce vajinismus sorunum vrdi hamilelikten dolayi 4 ay ara vermis olduk zorlanacagimdan bende adim gibi eminim..

hepinize yorumlarından dolayı teşekkürler tatlışler akşam ev sahibiyle görüşecez inşallah bakalım kardeşlerim de gelecek oh be gelmiş benim ikon bu benim ikonum

Merhaba guzel anneler :)
Bugun afp Mom degerimiz çıktı 0.80 doktorum yoktu gosteremedim haftaya kaldi ama risksiz gruptaymisim cok sevindim.18 haftayi geciyorum artik saka maka 4.5 ay olmus :) sitenin bu halini sevemedim (( süt icemiyorum hala malesef.dun de midem kotu oldu cikardim cok nadir oluyor boyle.vitaminler verdi doktor 2 hafta once onlardan alir ins bebegim

hanımlar benim başıma hiç hoş olmayan bir şey geldi, kadının biri benim doğmamış bebeğime beddua etti,,, bana inşallah doğurduğunu görürsünde, eline almayı kısmet edemez dedi ve bunu 5-6 defa belki daha fazla defa söyledi,,,, tutmaz değil mi? hamileyim,,, daha önceden bir düşük yaptım,,,,çok endişeliyim zaten,,,, birde bu kadının hiç çocuğu olmamış,,,, biraz kıskançlık var pek normal bir kadın değil,,,, tutmaz değil mi?????

bir tek bana ters tepti sanırım hamilelikte 40 yıl yapmasam aklıma gelmez galiba Köşe bucak kaçıyorum adam dan kesin bende anormallik var hormonlar ters tepti

canım beddua etmek hiç hoş bir şey değil haksız yapılan beddua edenin başına geri döner üzme kendini boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…