Cok faydası olıyo git e
vevefim git eczaneden al hem hamile oldugunu söle kadın vardır..
Sana daha bitkisel olandan falan verir ... Cok faydası var emin ol mıptelası olacaksın:)))
Anam azdırmayın beni ....aksama daha cok var..
maşaallah canım memlekete gidip kilo almamak herkesin harcı değil:)Tunaydin kizlar yaklasik 18 gundur memlekwtteydim foruma gicik avea yuzunden giremedim ..hersey bizde yolunda cinsiyeti bugun yarin ogrenirim insallah...evet hala ogrenemedim :))3 lu test yaptirmayacagim ikili yaptirmistim...oglanlar atak yapmis hayirlisi bakalim... karnim buyudu artik hamile oldugum belli yalniz kilom ayni 62:/insallah sizdede hersey yolundadir :))
Bugün saat üçte randevum var. Bir aydır ağrum var kasıklarda onu sormak istiyorum. Böyle vajinaya baskı şeklinde. İnşallah kötü bişey yoktur. İnş cinsiyeti de öğrenebilirim artık 17. haftaya girdik yahu
Eşim almaya geliyor beni bi ev vardı ona bakmaya gidecez eşim babam ben :)
nette çok güzel anlatmış bakalım nasıldır
şu an ki eve 650 veriyoruz 90 m2 kuzey batı ısınmıyor alttakiler yakmıyor bi de en üst kat kışın dondum bu evde bebiş olmaz zaten mutfak küçücük banyosunda dolabı yok falan inşallah anlaşabiliriz de ağırlaşmadan taşınmış oluruz
bu evin kileri giyinme odası herşeyi var güvenlikli falan ankastre
Halıları hemen yıkamaya gönderecem eğer olursa gidecem orda temiz temiz serecem dua edin kızlar hayırlısı olsun
ya kızlar maşallah subanallah nazarlar değmesin benim bebek hareket etmiyor diye yakınıyorum ya inanın sabah 9 da beni kıpraşmasıyla bi uyandırdı hala daha içimde boks yapıyo sanki bilgisayar kucağımda şimdi çıkacak o yazacak ne oluyo buna maşallah diyeyim aman sizde diyin
canı o korku bende de var en önemlisi detaylı zaten bir atlatsak hayırlısıylaKızlar merhaba, detaylı ultrason için 22 sine randevu aldım, ama korkuyorum ben. Ne yapıcam ben bu düşüncelerimi yaa, tevekkül edip Allaha sığınamadığım için büyük pişmanlık içindeyim felaket bi savaş var içimde nasıl sağ salim çıkıcam bilmiyorum
Selam kızlar, bence hamilelik döneminde asla uzaklaşmayın eşinizden. İstemeseniz bile zorlayın kendinizi. Ben baktığım boşanma davalarında çok dikkat ediyorum hep 2-3 yaş civarı çocukları oluyor ailelerin. Hiç ummadığım insanlar sorun yaşıyor, anneler bebişlere çok konsantre oluyor, kendilerine ve eşlerine daha az vakit ayırıyor. Babayla annenin yaklaşımı asla aynı olmuyor. Zaten ister istemez bir deformasyon oluyor annelerde. Hamilelik döneminde anlaşılmadan atlatılıyor fakat sonra bazen annelerin karakterini değiştiriyor, bebek dünyanın merkezi haline getiriliyor bu da zamanla eşlerin uzaklaşmasına sebep oluyor. Hep çok mükemmel anne dediğim insanların başına geliyor bu sorun. Biraz daha geniş, kendisiyle de ilgilenen, hamileliği ve bebeği hayatın merkezi yapmayan annelerin hem kendileri, hem eşleri ve dolayısı ile bebişleri uzun vadede daha mutlu oluyor.
hoş geldin canım amin:)Kızlar tatildeydim uzun bi süredir. Döndüğümde yaklaşık 200 sayfa okudum canım çıktı okurken. Tüm konulara hakim olmadan da yazmak istemedim.
Ben de kız annesi olacağım Allah kısmet ederse. Daha bebeği pek hissedemiyorum. Sırt üstü yatıp beklersem bir iki pıt oluyor ama bebek mi anlayamıyorum.
Kimimiz kilo aldığından dertli kimimiz alamadığından. Ben hiç kilo alamadım. Sıcaktan pek iştahım da yok yemekler yapmaya üşenmem de cabası.
Bebeklerini kaybeden arkadaşlara Allah'tan sabır diliyorum.
Haftaya doktora randevum var. Sırt testi mi sırt kontrolü mü ne yapacakmış, kan da vereceksin dedi. Hiç anlamadım bu üçlü test mi oluyor. Ikiliyi yaptırmıştım çünkü. Ayrıntılı ultrason randevum da 16 Eylül'de.
Hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
yarı resimler böyle mutfağı falan da akşam tutmaya gidecez o zaman çekerim
Eki Görüntüle 1216371 Eki Görüntüle 1216372 Eki Görüntüle 1216371 Eki Görüntüle 1216372 Eki Görüntüle 1216374 Eki Görüntüle 1216375 Eki Görüntüle 1216376 Eki Görüntüle 1216377
ah canım sıkıntılıymış inşaallah kuzun nasibiyle gelirde güzel bir ev alırsınızKızlar ev konusu acılmıs... Bnde pek memnun degilim malesef .. Kiptasın sitelerinde oturuyorum.. Önden giriş arka taraftan 3. Kat oluyo.. Malesed arka taraf parka denk geliyo.. Gürültü tawan...
Girişte ole malesef.. Hele kısın afedersiniz öle ayılar var ki cereyan yapcanı bile bile pat bırakıyolar kapıyı.. Sabah 5 te baslıyo pat küt kapı sesi.. Aksam 12 olmadan bitmiyo gürültüsü.. Bide asansör beklerken bögüre bögüre kousanlar.. Giriste cocuguna asansor gelene kadar top oynatanlar..bıktım usandım yemin ederim.. Şimdi bide kısın dogum yapcam.. Giristeki gürültü yaIn dısardan gelen gürültü logusalık sinirde yapıyo normaldede cabuk sinirlenirşm.. Söle 150 bine bi ew bulsam.. Muhit olarak seviyorum burayı ama dairemiz cok kötü yerde...
Kara kara düşünüyorum ....sürekli birikerini ikaz etmekten yoruldum... Halden anlamayan cok kişi var.. Hele son 3 gündür cocu hasta gece uyumuyo gündüz yatıcak girişteki sesten korkup uyanıyo .. Yinede Allah baska dert vermesin
ayyy imrendirdin beni, bende bu akşam süsleneyim artık ne bu canım ölü balık gibi akşamlarımız tın tın geçiyor çocuğu uyut sonra sen düş uyu:))üf şube bomboş canım sıkılıyo ya bari bıraksalar da evime gitsem. hazır enerjim varken evimi bi güzeeel toplasam temizlesem kocişime yemekler yapsam süslensem beklesem ihihihi :)
GÜNAYDIN KIZLAR..
BENİM Bİ SORUNUM VAR KOCACIĞIMLA BİRLİKTE OLAMIYORUM CANIM ÇOK ACIYOSANKİ ORDA Bİ BASKI VAR İTTİRİYO OĞLUŞUM KISKANIYO DA İTTİRİYO MU ACABA VAR MI BENİM GİBİ HİSSEDEN? ÇOK ÜZÜLÜYORUM YA KOCAM BENDEN UZAKLAŞIRSA
Cancazim cok guzelmis anlasabildiniz mi
ayyyy kaç sayfa alıntılama dolmuş ne yapalım toplu alıntılama sadece tek sayfada oluyor:))
kızlar ilişki konuşulmuş bu aralar hep eşimi rüyamda görüyorum anladınız siz onune yapsam ben korkuyorum sonradan çıkan düşük riski o geçti kasılmam başladı ya bir şey olursa
hanımlar benim başıma hiç hoş olmayan bir şey geldi, kadının biri benim doğmamış bebeğime beddua etti,,, bana inşallah doğurduğunu görürsünde, eline almayı kısmet edemez dedi ve bunu 5-6 defa belki daha fazla defa söyledi,,,, tutmaz değil mi? hamileyim,,, daha önceden bir düşük yaptım,,,,çok endişeliyim zaten,,,, birde bu kadının hiç çocuğu olmamış,,,, biraz kıskançlık var pek normal bir kadın değil,,,, tutmaz değil mi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?