2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım bi laf vardır köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı diye sıkma sen canını nasıl bi insan küçücük bi can için böyle bişey söyleye biliyor aklım almadı

Teşekkür ederim. Yok boyuna takılmadim da ilk duyduğumda kısa gibi gelmişti, sanki ne bekliyorsam :)

Üff sinir oldum bir alıntı yapayım dedim bin kere hata verdi.

Son düzenleme:

ne hakkı varmış sana beddua etmeye yuvasınımı dağıttın ekmeğinemi mani oldun naptında sana bu denli beddua etti beddua döner dolaşır insanın kendini bulur boşver sen takma kafana rabbime havala et hergünde dua et rabbim evlatlarımızı korusun

kk ninde reklamlarına hastayım tam bişi yazıyorum aradan kestane şekeri çıkıyo nerden bulayımda alayım şimdi hey allahım burası hamile sitesi

aa manyağa bak ya döv

töbe töbee ay nası tuttun kendini saçını başını yolsaydın hiç takma canım sen kafana neden tutsun allah korusun bebişlerimizi diye burda dua eden kaç kişiyiz bizim duamız daha ağır basar bence allahım güzel dileklerimiz iduyup kabul ediyodr merak etmi sen :*

Merhaba kızlarrr...
mide kazınmalarınız ne durumda?
ben sürekli acıkmaya başladım. :) ve bebeğimi görmeme Allah izin verirse 2 gün kaldı.

sen dua et canım Allah korur sizi

slm arkadaslar nasilsiniz bebisler nasil,bnm oglusum olucakmis insallah,17.haftaya girdik iki gun oldu kilosu haftaya gore biraz geride dedi ne yapabilirim sizce var mi bu durumla karsilasan

bir şey yok bence,,, bendenyaşça çok büyük bir kadın biraz çekememe var sanırsam,,,, ama çok
tuttum walla,,,, bende öyle düşünüyorum neden tutsun ki,,,, ben düşmanım olsa öl diye beddua edemem, kaldı ki minicik bir bebeğe,,,, (bir keresinde çok kızmışşdım birine ölsün demiştim,, ama çok küçükdüm 17 yaşında, sonra o kişi ölüm tehlikesi geçirdi nasıl kötü oldum günlerce, sonuçda o kişinin de çoluğu cocuğu, ailesi var,, ogün bugündür biri istediğini yapsın hayatta beddua etmem,,, hala şaşkınlık içindeyim 60 yaşına gelmiş bir kadının bana böyle konuşması, herhalde bedduaları tutmuyor ki böyle konuşuyor,,, yada kıskanıyor,,,, insanlar gerçekten çok tuhaf,,,, ama burası iyi sakinleşdim,,,daha önceden bir düşüğüm olduğu için çok korkuyorm,,,,

slm arkadaslar nasilsiniz bebisler nasil,bnm oglusum olucakmis insallah,17.haftaya girdik iki gun oldu kilosu haftaya gore biraz geride dedi ne yapabilirim sizce var mi bu durumla karsilasan
ben tatlım et yiyorum haftada iki veya üç defa bir öğünde 100 gr civarı et yiyorum,, ceviz bolca,, artık balık yemeğe başladım yavaş yavaş,,,günde 1 yumurta, muz, süt yoğurt ve peynir,,, tam tahıllı ekmek,,,,,, meyve ama çok abartmıyorum,,,,,,,
aslında günde 70-80 gr et tavuk veya balık tüketmek gerekiyor ama ben hafta da iki veya üç öğün yiyorum....
birde bol bol su,sıvı,,, çünkü istediğin kadar iyi beslen eğer yeterince sıvı yoksa besindeki yararlı maddeler bebeğe ulaşmıyor,,, birde c vitamini olan sebze ve meyvleri hergün tüket çünkü C vitamini sayesinde bebeğe besin maddeleri gidiyor,,,,,,

Merhaba kızlarrr...
mide kazınmalarınız ne durumda?
ben sürekli acıkmaya başladım. :) ve bebeğimi görmeme Allah izin verirse 2 gün kaldı.
ben şu an ve her daim açım :) ama işin kötüsü canım hiç bişi istemiyo annemi özledim o gelsin yapsın bana yemek

benim de haftama göre 2 hafta geriden geliyo ama bende geç döllenme var zaten adetim düzensizdi belki senin de öyle bişeydir

ben şu an ve her daim açım :) ama işin kötüsü canım hiç bişi istemiyo annemi özledim o gelsin yapsın bana yemek

ben de yemek yiyorum 1-2 saat sonra acıkıyorum. dün gece bir anda midem kazındı çok fazla.
canın bir şey isteseydi keşke.
Ben de annemin yemeklerini istiyorum... bizi beslemeleri lazım.

bir şey yok bence,,, bendenyaşça çok büyük bir kadın biraz çekememe var sanırsam,,,, ama çok tuhafıma gitti,,, bayağa ağladım evde,,, ama buraya yazınca rahatladım,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…