Maşallah canım ne mutlu sana...Slm kızlar bizde dün bebişimizi gördük maşallah 13 cm olmuş ne kadar hızlı büyüyyolar ya :) bu da bizim paşanın fotosu keyfe bakarmısnız :)
canim cok saol bilgiler icin hepsini dikkatlr yapicam ben cok et sevmiyorum ama yicez artkkben tatlım et yiyorum haftada iki veya üç defa bir öğünde 100 gr civarı et yiyorum,, ceviz bolca,, artık balık yemeğe başladım yavaş yavaş,,,günde 1 yumurta, muz, süt yoğurt ve peynir,,, tam tahıllı ekmek,,,,,, meyve ama çok abartmıyorum,,,,,,,
aslında günde 70-80 gr et tavuk veya balık tüketmek gerekiyor ama ben hafta da iki veya üç öğün yiyorum....
birde bol bol su,sıvı,,, çünkü istediğin kadar iyi beslen eğer yeterince sıvı yoksa besindeki yararlı maddeler bebeğe ulaşmıyor,,, birde c vitamini olan sebze ve meyvleri hergün tüket çünkü C vitamini sayesinde bebeğe besin maddeleri gidiyor,,,,,,
sanirim bnm de gec dollenme zaten pko vardi hep tedavi ile hamile kaldm ama bu kendilignden oldu 5yil sonra boyle olunca herseyi takar oldum canmbenim de haftama göre 2 hafta geriden geliyo ama bende geç döllenme var zaten adetim düzensizdi belki senin de öyle bişeydir
ayy o nasıl bişi ya bi insan ne kadar cnmı yakarsa yaksın beddua etmek kaldıki böyle bi beddua etmek hiç aklıma gelmezdi!insanlıktan nasibini alamamış müsvettehanımlar benim başıma hiç hoş olmayan bir şey geldi, kadının biri benim doğmamış bebeğime beddua etti,,, bana inşallah doğurduğunu görürsünde, eline almayı kısmet edemez dedi ve bunu 5-6 defa belki daha fazla defa söyledi,,,, tutmaz değil mi? hamileyim,,, daha önceden bir düşük yaptım,,,,çok endişeliyim zaten,,,, birde bu kadının hiç çocuğu olmamış,,,, biraz kıskançlık var pek normal bir kadın değil,,,, tutmaz değil mi?????
Yalnız değilsin cnmbir tek bana ters tepti sanırım hamilelikte 40 yıl yapmasam aklıma gelmez galibaKöşe bucak kaçıyorum adam dan kesin bende anormallik var hormonlar ters tepti
ayy olsada yeseydik ama offkestane şekeriiiiiii miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hanımlar benim başıma hiç hoş olmayan bir şey geldi, kadının biri benim doğmamış bebeğime beddua etti,,, bana inşallah doğurduğunu görürsünde, eline almayı kısmet edemez dedi ve bunu 5-6 defa belki daha fazla defa söyledi,,,, tutmaz değil mi? hamileyim,,, daha önceden bir düşük yaptım,,,,çok endişeliyim zaten,,,, birde bu kadının hiç çocuğu olmamış,,,, biraz kıskançlık var pek normal bir kadın değil,,,, tutmaz değil mi?????
Maşaallah bebişine keyfi yerinde :)Slm kızlar bizde dün bebişimizi gördük maşallah 13 cm olmuş ne kadar hızlı büyüyyolar ya :) bu da bizim paşanın fotosu keyfe bakarmısnız :)
bir tek bana ters tepti sanırım hamilelikte 40 yıl yapmasam aklıma gelmez galibaKöşe bucak kaçıyorum adam dan kesin bende anormallik var hormonlar ters tepti
Doktorun bunun neden olabileceğini ve neler yapılabileceğini söylemedi mi? Bir arkadaş daha söylemiş, bence de geç döllenme olabilir. Değilse bile sıkıntı olacağını zannetmiyorum, arayı kapatırmış bebişler.slm arkadaslar nasilsiniz bebisler nasil,bnm oglusum olucakmis insallah,17.haftaya girdik iki gun oldu kilosu haftaya gore biraz geride dedi ne yapabilirim sizce var mi bu durumla karsilasan
ah kuzum çok zor inşaallah çok katlı değildir apartman, bizimkide 3. kat ne yapıcam benilkinde asansör vardı
19-23 arası diyorlar, genelde de 20+ da çağırıyorlar. Ben de inş haftaya randevu alacağım 20+ da gitmiş olacağım Rabbim nasip ederse... Inş sağsalim huzurla kolaylıkla atlatırız..detaylı ultrasona ne zaman gideceksiniz bu arada doktorum 19 ve 23 hafta arası dedi ama ne zaman gitmek en iyi olur acaba
acaba arasam mı doktoru
Zordur tahmin edebiliyorum Allah yardımcın olsun. Ben de bir yandan okul, bir yandan yüksek lisans nasıl olacak onu düsünüyorum. Bu dönemi bir atlatsaydım hayırlısıylaiyi akşamlar anneler sitenin bu halini hiç beğenmedim yaa
kızımla okullu olduk formasyon derslerine gidiyoruz perişan oluyoruz yollarda çok zor hamile hamile otobüs lere binmek
Bendede hiç iştah yok prensesim için yiyorum sadece.4aylık olduk hiç göbüşte yok dışarda 4 ayda yarım kilo aldımben de yemek yiyorum 1-2 saat sonra acıkıyorum. dün gece bir anda midem kazındı çok fazla.
canın bir şey isteseydi keşke.
Ben de annemin yemeklerini istiyorum... bizi beslemeleri lazım.
20. Haftadan sonra daha sağlıklı olur dedi benim doktorum önce 4lü test yapalım sonra bakarız dedidetaylı ultrasona ne zaman gideceksiniz bu arada doktorum 19 ve 23 hafta arası dedi ama ne zaman gitmek en iyi olur acaba
acaba arasam mı doktoru
Amin canım inşallah bi garip oluyorum her seferinde nefesimi tutarak yatıyorum oraya onu görünce rahatlıyorum yaniMaşallah canım ne mutlu sana...
ben de cuma günü görücem kısmet ise. meraklıyım çok.
yüzümüz hep gülsün inşallah bebeklerimizden yana.
Sorma aynı babası kryif adamı olcak bu da :)Maşaallah bebişine keyfi yerinde :)
19-23 arası diyorlar, genelde de 20+ da çağırıyorlar. Ben de inş haftaya randevu alacağım 20+ da gitmiş olacağım Rabbim nasip ederse... Inş sağsalim huzurla kolaylıkla atlatırız..
Zordur tahmin edebiliyorum Allah yardımcın olsun. Ben de bir yandan okul, bir yandan yüksek lisans nasıl olacak onu düsünüyorum. Bu dönemi bir atlatsaydım hayırlısıyla
Bu arada benim iki doktorum da 20-21. Hafta dedi ayrıntılı ultrason için.
Bendede hiç iştah yok prensesim için yiyorum sadece.4aylık olduk hiç göbüşte yok dışarda 4 ayda yarım kilo aldım
20. Haftadan sonra daha sağlıklı olur dedi benim doktorum önce 4lü test yapalım sonra bakarız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?