2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selamlar hanımlar :)
ne çok yazmışsınız bugün masallah okuyamadım bile hepsini :) ama genel olarak ocak annelerinin kocaları beklemeye mahkum onu anladık :) hihihih

benim de randevum perşembe :)

bu arada dün 6. kat merdivenlerimden dert yandım bugün ev tuttuk. ama çok tuhaf geldi evimden ayrılacağımı bilmek ..

Canim randevun nasil gecti nasilmis bebegimiz cinsiyetiniz belli oldumu gelde yaz bakalim guzel haberlerini bekliyoruz
Canim aklina hic kotu seyler getirip bu guzel hamilelik donemini zehir etme kendine hele suan 2 inci doneminde yani en rahat oldugumuz zamandayiz en guzel gecirmemiz gereken zamanlar bunlar tadini cikar bebegin cok iyidir annesi insallah da hep iyi olucak
yarı resimler böyle mutfağı falan da akşam tutmaya gidecez o zaman çekerim
Canim hayirli olsun insallah sorunsuz bi sekilde hallolur islemlerin de yeni evine bebegin dogmadan tasinirsin cok guzelmis gordum resimlerinide hayirli olsun
canım en son 6 haftalıkken bir kere olmuştu sıkıntı yoktu:)) sonrası bomboş:)) bu aralar isteğim çoğaldı ne yapıcam bilmem:) riskten korkuyorum
Bende senin tam tersine isteksizlik var hic aklima bile gelmiyor
Biz daha hic denemedik bebege zarari olmasindan korkuyoruz. Bundan önce vajinismus sorunum vrdi hamilelikten dolayi 4 ay ara vermis olduk zorlanacagimdan bende adim gibi eminim..
Canim insallah zorlanmassin oyle dusunme sen onu bi kere yenmis hamile bile kalmissin insallah yenilemez artik
yok canim tutmaz merak etme her beddua edenin bedduasi tutsaydi hic takilma bile cok ayip o kadinin da yaptigi hamile oldugunu bile bile nasil beddua eder insanlik kalmamis kimsede artik
Slm kızlar bizde dün bebişimizi gördük maşallah 13 cm olmuş ne kadar hızlı büyüyyolar ya :) bu da bizim paşanın fotosu keyfe bakarmısnız :)
oyy masallah pasamiza yerim onu ya gobek kordonuna bakin ilk defa bu kadar net goruyorum gobek kordonunu
benim daha nerdeyse 1 ay var oglusumu gormeyee gecermi yaaa kontrole gidenler bol bol resim eklesinde kardes bebisleri gorup hasret giderelim bari
detaylı ultrasona ne zaman gideceksiniz bu arada doktorum 19 ve 23 hafta arası dedi ama ne zaman gitmek en iyi olur acaba
acaba arasam mı doktoru
canim detayli ultrason icin en iyi canim 20 ve 21 inci haftalar benimki 21+4 te olucak insallah

Merhaba bu yeni sistem beni mahvetti ben hep tel den giriyorum ama simdiki cok kotu tam kimlerin yazdigini anlayamıyorum kimler Online göremiyorum cok sıkıcı ama hepinizi cok opuyorum
Canim pazardan beri kurcaliyorum bende anlayabilmek icin ama kurcaladikca cozuyorum sanirim suan alistim gibi halada eksikler var ama ogrenicez artik:)
canim gozun aydin riskin yokmus cok sevindim malaesef bende sut icemiyorumm yumurta yiyemiyorum daha dogrusu sagikli beslenemiyorum nasi olcak bilmiyorum boyle
bir tek bana ters tepti sanırım hamilelikte 40 yıl yapmasam aklıma gelmez galiba Köşe bucak kaçıyorum adam dan kesin bende anormallik var hormonlar ters tepti
merak etme canim yanliz degilsin bende ayni durumdayim sanki cocuk oldu pil bitti :)
Teşekkür ederim. Yok boyuna takılmadim da ilk duyduğumda kısa gibi gelmişti, sanki ne bekliyorsam :)
canim hic takilma bunlara saglikli olsun minicik yavrudan ne bekliyorsun annesi kiyamam avcunun icine bile sigmaz yavrum daha oyy yesinler :)
Merhaba kızlarrr...
mide kazınmalarınız ne durumda?
ben sürekli acıkmaya başladım. :) ve bebeğimi görmeme Allah izin verirse 2 gün kaldı.
bende ne kazinma ne bisey sirf yemis olmak icin yiyorumm.ay ne guzel az kalmis yaa benim daha 1 aya yakin zamanim var nerdeyse lutfen fotograf ekleyin bebisleri gorunce sizin bebislerle bari hasret giderelim :)
slm arkadaslar nasilsiniz bebisler nasil,bnm oglusum olucakmis insallah,17.haftaya girdik iki gun oldu kilosu haftaya gore biraz geride dedi ne yapabilirim sizce var mi bu durumla karsilasan
hayirli olsun canim oglusun mutlaka gec dollenme olmustur hic sorun olmaz merak etme zamanla yetisir o arkadaslarina annesi yeterki saglikli olsun :)
Ananm siteye neolmuş tlfdan giriyom bişe anlamadım
merhaba canim yenimi goruyorsun biz 3 gundur savas yapiyoruz resmen siteyi cozebilmek icin sende alisirsin :)
ben şu an ve her daim açım :) ama işin kötüsü canım hiç bişi istemiyo annemi özledim o gelsin yapsın bana yemek
ahh canim hic sorma bende bugun cok agladim hem hamilelik duygusalligi hem anne ozlemi baya duygusal bi gun yasadim esim disari cikardi da azcik iyiyim sukur simdi annemmmm yerini kimseler tutamaz onlarin
ben de yemek yiyorum 1-2 saat sonra acıkıyorum. dün gece bir anda midem kazındı çok fazla.
canın bir şey isteseydi keşke.
Ben de annemin yemeklerini istiyorum... bizi beslemeleri lazım.
bende istiyorum yemekleri olmasada olur annem olsun yanimda yeter
Maşallah canım ne mutlu sana...
ben de cuma günü görücem kısmet ise. meraklıyım çok.
yüzümüz hep gülsün inşallah bebeklerimizden yana.
insallah canim amin insallah hep yuzumuz guler evlatlarimizdan yana :)
sanirim bnm de gec dollenme zaten pko vardi hep tedavi ile hamile kaldm ama bu kendilignden oldu 5yil sonra boyle olunca herseyi takar oldum canm
5yil sonra mucize olmus senin icin canim rabbim tamamina erdirsin insallah ..
huzurumu bende cok merak ediyorum ya buraya yazmadi dimi yoksa yazdida benmi gormedim ?
internet faydali oldugu kadar zararlida olabiliyor bazen fazla arastirip kurcalamamk lazim canim ozellikle kafamiza takilan saglik konularini ...
Benim de cumartesi ihihi oglusumu gorecem yasasinnnn
ayy canim ya az kalmis ne guzel guzel haberleriyle birlikte resim istiyorummmmmmmmm :)
hayirli olsun canim evin dogumdan once kurtulman iyi olmus ordan yksa cok zorlanirdin gercekten.
hihihihi ha gulersin tabi 2 gun sonra bebisi gorcen keyifler yerinde dimi resim istiyorummmmmm :)

kızlar bir sürü alinri yapmistim hata verdi yazamadim aranizda dokturu veya saglik ocağı d vitamini veren var mi kozlar. bana dun verdi doktor ama internette bir yazi okudum gebelerde d vitamini zararlu diye kafam allak bullak oldu ne yapayim ben simdiii

Günaydın bayanlar bizde öğrendik cinsiyetimizi yagız bir delikanlı daha geliyor aramıza bu yıl kesin erkek yılı:) bu arada resim bi türlü ekleyemedim..
Canim hayirli olsun oglusun resim istiyorum bananeee yaaa :))
en guzelini yapiyorsun canim hepimiz elimizden geldikce herkese yazmaya calisiyoruz maksat birbirimize destek olabilmek :)
hic oye dusunme canim eminimki esin boyle dusunmuyordur sen onun canini tasiyorsun sonucta bebegin sagliki bi dogsun esinle ilgilnemeye bol bol zamanin olucak insallah tabiki bebek uyudugu zaman :)))
bende gribim çok kötü salya sümük tarhanaya dadandım bide meyveler geçer inş ya off. boğaz ağrımda var baya sanırım klimalar yzünden oldu benimki
cok gecmis olsun canim umarim cabuk atlatirsin ...
zeynep cok guzel ve hic eskimeyen bi isim kizim olsaydi benimde dusundugum bi isimdi :))
esinin cevabina cok guldum yaa :)))
canim bu dertte olan herkes biran onca kurtulur insallah bundan sukur ki sen atlatmis bebek sahibi bile olmussun.bu sebebten dolayi yuvasi yikilan bile var maleseff rabbim yardimcisi olsun herkesin
masallah canim ugramayali kocaman olmus bebegin duzenli hareketlere baslamasi cok guzell :))
Selammm canlarımmm cigerlerim... Sonucumu ögrendim şükür hersey normal dedi dr um... İyi dilek ve dualarınız için tesekkür ediyorum... Ve birkez daha sizleriiiii öpüyıorunmm
gozun aydin canimmmm :))
canimm insallah onemli birsey yoktur bidahaki konntrolunde bisey girek hersey yolunda der doktorunnn icini ferah tut insallah iyi bebegin ...
masallah ne guzel tatil yapmissin memlekette canim bakalim senin cinsiyet kiz tarafimi olucak erkek tarafimi :))

off alinti yapmak cok zor yaa ayyy anneler bu arada ben az once minigimi hissettim sanorim cok duygusalimmmm hatta ben disardan dokundum misir patlagim iceerdenn, boyle oyun oynadik bir sure darisi henuz hissetmemis annelerin basinaaa

Ev meselesini kolayca halletmenize sevindim sağlıkla kolaylıkla yerleşin ve taşınırsın de çok dikkatli ol canım..

canim alinti yapmayi kolaylastirmislar bende yeni yeni basladim cozmeye :)
d vitamini kemik gelisimi icin diye biliyorum ben niye verdiki doktorun soylemedimi birsey icin rahat etmcekse icme yarin telefin ac iice ogren neyse sonra alirsin ona gore. onun harici baska bi vitamin aliyormussun?
  • Kızlar nihayet girebildim yeni siteye yaa huzurumdan haberi olan var mı? Geçmişe bakamadım da
canim bende cok merak ediyorum huzurumu birsey yazmadi daha malesef
off alinti yapmak cok zor yaa ayyy anneler bu arada ben az once minigimi hissettim sanorim cok duygusalimmmm hatta ben disardan dokundum misir patlagim iceerdenn, boyle oyun oynadik bir sure darisi henuz hissetmemis annelerin basinaaa
canim her mesajin altinda coklu alinti secenegi var alinti yapmak istedigin mesajlar icin onu tikla.sonrasinda alttaki hizli cevap secenegine baktiginda alintilari goster secenegini tikliyorsun karsina alintilar geliyor enter tusuna bastiginda alinti yaptigin tum mesajlar hizli cevap kutunda karsinda oluyor cok zor degl aslinda alisirsin insallah bende yeni yeni cozuyorum :)
misir patlaginla oynasiyorsun demek yerim ya onlari artik hissediyoruz ya cok guzel geliyor bana :))

canlarim benden bugunluk bu kadar cok yorgunumm hayvanat bahcesine goturduk ogluslarimi bugun tum gun gez dolas ayaklarim sizliyor suan
opuyorum hepinizi ii geceler

canim aslinda şöyle.. ben memleketimde tatildeyim 1bucuk aydir. burada farklı doktorlara muayene oldum. gorumcem de hamile aramizda 2hafta var. o dedi ki bana sağlık.ocagindan ebe d vitamini verdi sen de doktora gidince.bi sor dedi. benim yasadigim yere dönmeme daha 20gun var. dun kontrolde doktora ben sordum aslimda o yazmayacakti. sorunca evet icmen gerekiyor dedi d vitamini yazdi..anlamlar da biz hamileligimizde kullanmadik o bebeklere veriliyor niye verdi ki diyince kafama taklidi internetten vaktim.bi sayfada hamilelere zararli gazisini gördüm kafam karisti. boyle iste.. baya uzun oldu yaa

canim alinti yapiyorum da yazarken imleci kaybedince bir daha alt satira getiremiyorum telefondan goroyorum diye mi boyle acaba? ogrenince onu da yazsanaaaa :)

canlarim benden bugunluk bu kadar cok yorgunumm hayvanat bahcesine goturduk ogluslarimi bugun tum gun gez dolas ayaklarim sizliyor suan
opuyorum hepinizi ii geceler

iyi geceler canim ogluslarin mutlu yatmistir en azindan, sen de o mutlulukla bir guzel dinlen bebisinle :)

İyi geceler hanımlar.
Biz çok telaşlıyız bu aralar. Sülalemizin son kızını da everiyoruz. Onun hazırlıklarındayız. Gündüzleri hiç giremiyorum maalesef.
Son olduğu için kına gecemiz biraz şatafatlı olsun istedik kuzenler olarak. Davetiyeler, kaftanlar, müzik grubu, karaoke derken şunları bir atlatsak.
Bugünde cümbür cemaat dolap iç örtülerini diktik. Çok yorulduk.

Fairytale canım yeni evinin fotosu çok güzel görünüyor, inşallah bu kontrat işini hayırlısıyla atlatmışsınızdır.
Allah bütün kiracıların yardımcısı olsun, ay başı dediğin şıp diye gelir. 800 TL ne çok para. İnşallah herkes bir an önce ev sahibi olur

SerBet sende ev bulmuşsun çok şükür hayırlısıyla taşının ağız tadı sağlık mutlulukla oturun inşallah.

Leblecim o ne biçim beddua öyle. Rabbim korusun haksız yere atılan iftiradan bedduadan hepimizi inşallah...

Mervecim 3'lü testti galiba yaptırdığın sonucun iyi çıkmış gözün aydın..

Sılacım annen Türkiye de mi? Yoksa senede bir mi görme imkanın var?

MrsSoydas maşallah sübhanallah dışardan da görmüşsün hareketi darısı başımıza

Bizimki çok oynamıyor yaa

Mssdely nerelerdesin yahuuuu

Mrssuperfine canım yaa seninde mi asansör yok. Hay Allah kolaylık versin

Vajinismusu yenen arkadaşlar, Allah daim etsin bir daha olmasın inşallah.
2 güncük zorlanmıştık bizde eşimle, halbuki birbirimize saldırmayı zor bekliyorduk
Ama düğün hazırlık vs. stresi oldu herhalde. O iki gün bile ne zordu. İnşallah her şeyiniz her zaman mükemmel olur
Bizim en yakın dostumuz vazelindi

Veee bu arada en sevdiğim 2 smiley geri gelmiiiişşşşşş ben bunların hastasıyım bu ve bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…