Canim randevun nasil gecti nasilmis bebegimiz cinsiyetiniz belli oldumu gelde yaz bakalim guzel haberlerini bekliyoruz
Canim aklina hic kotu seyler getirip bu guzel hamilelik donemini zehir etme kendine hele suan 2 inci doneminde yani en rahat oldugumuz zamandayiz en guzel gecirmemiz gereken zamanlar bunlar tadini cikar bebegin cok iyidir annesi insallah da hep iyi olucak
Canim hayirli olsun insallah sorunsuz bi sekilde hallolur islemlerin de yeni evine bebegin dogmadan tasinirsin cok guzelmis gordum resimlerinide hayirli olsun
Bende senin tam tersine isteksizlik var hic aklima bile gelmiyor
Canim insallah zorlanmassin oyle dusunme sen onu bi kere yenmis hamile bile kalmissin insallah yenilemez artik
yok canim tutmaz merak etme her beddua edenin bedduasi tutsaydi hic takilma bile cok ayip o kadinin da yaptigi hamile oldugunu bile bile nasil beddua eder insanlik kalmamis kimsede artik
oyy masallah pasamiza yerim onu ya gobek kordonuna bakin ilk defa bu kadar net goruyorum gobek kordonunu
benim daha nerdeyse 1 ay var oglusumu gormeyee gecermi yaaa kontrole gidenler bol bol resim eklesinde kardes bebisleri gorup hasret giderelim bari
canim detayli ultrason icin en iyi canim 20 ve 21 inci haftalar benimki 21+4 te olucak insallah
Canım 2 güne vajinismus demiyelim biz 1.5 sene çektik o derdi.. derdi veren Rabbim dermaninida veriyor işte.. hala ugrasan bu forumdan arkadaşlarim var rabbim tez zamanda kurtarsın inşaAlah.. benim bebişde w gün öncesine kadar pek bi hareketliydi 2 gundur cok sakin.. endiseleniyorum ama sonra sertligini hissedince geciyor, belkide bundan önceki hissettiklerim hareketleri bile degildi iste tecrübesizlik naparsinİyi geceler hanımlar.
Biz çok telaşlıyız bu aralar. Sülalemizin son kızını da everiyoruz. Onun hazırlıklarındayız. Gündüzleri hiç giremiyorum maalesef.
Son olduğu için kına gecemiz biraz şatafatlı olsun istedik kuzenler olarak. Davetiyeler, kaftanlar, müzik grubu, karaoke derken şunları bir atlatsak.
Bugünde cümbür cemaat dolap iç örtülerini diktik. Çok yorulduk.
Fairytale canım yeni evinin fotosu çok güzel görünüyor, inşallah bu kontrat işini hayırlısıyla atlatmışsınızdır.
Allah bütün kiracıların yardımcısı olsun, ay başı dediğin şıp diye gelir. 800 TL ne çok para. İnşallah herkes bir an önce ev sahibi olur
SerBet sende ev bulmuşsun çok şükür hayırlısıyla taşının ağız tadı sağlık mutlulukla oturun inşallah.
Leblecim o ne biçim beddua öyle. Rabbim korusun haksız yere atılan iftiradan bedduadan hepimizi inşallah...
Mervecim 3'lü testti galiba yaptırdığın sonucun iyi çıkmış gözün aydın..
Sılacım annen Türkiye de mi? Yoksa senede bir mi görme imkanın var?
MrsSoydas maşallah sübhanallah dışardan da görmüşsün hareketi darısı başımıza
Bizimki çok oynamıyor yaa
Mssdely nerelerdesin yahuuuu
Mrssuperfine canım yaa seninde mi asansör yok. Hay Allah kolaylık versin
Vajinismusu yenen arkadaşlar, Allah daim etsin bir daha olmasın inşallah.
2 güncük zorlanmıştık bizde eşimle, halbuki birbirimize saldırmayı zor bekliyorduk
Ama düğün hazırlık vs. stresi oldu herhalde. O iki gün bile ne zordu. İnşallah her şeyiniz her zaman mükemmel olur
Bizim en yakın dostumuz vazelindi
Veee bu arada en sevdiğim 2 smiley geri gelmiiiişşşşşş ben bunların hastasıyım buve bu
Yaa ben de hissetmek istiyorum artıkoff alinti yapmak cok zor yaaayyy anneler bu arada ben az once minigimi hissettim sanorim cok duygusalimmmm hatta ben disardan dokundum misir patlagim iceerdenn, boyle oyun oynadik bir sure darisi henuz hissetmemis annelerin basinaaa
Ya netim yoktu giremıyodum bide idrar yolumu üştmşm antıbıyotıkCanim pazardan beri kurcaliyorum bende anlayabilmek icin ama kurcaladikca cozuyorum sanirim suan alistim gibi halada eksikler var ama ogrenicez artik:)
canim gozun aydin riskin yokmus cok sevindim malaesef bende sut icemiyorumm yumurta yiyemiyorum daha dogrusu sagikli beslenemiyorum nasi olcak bilmiyorum boyle
merak etme canim yanliz degilsin bende ayni durumdayim sanki cocuk oldu pil bitti :)
canim hic takilma bunlara saglikli olsun minicik yavrudan ne bekliyorsun annesi kiyamam avcunun icine bile sigmaz yavrum daha oyy yesinler :)
bende ne kazinma ne bisey sirf yemis olmak icin yiyorumm.ay ne guzel az kalmis yaa benim daha 1 aya yakin zamanim var nerdeyse lutfen fotograf ekleyin bebisleri gorunce sizin bebislerle bari hasret giderelim :)
hayirli olsun canim oglusun mutlaka gec dollenme olmustur hic sorun olmaz merak etme zamanla yetisir o arkadaslarina annesi yeterki saglikli olsun :)
merhaba canim yenimi goruyorsun biz 3 gundur savas yapiyoruz resmen siteyi cozebilmek icin sende alisirsin :)
ahh canim hic sorma bende bugun cok agladim hem hamilelik duygusalligi hem anne ozlemi baya duygusal bi gun yasadim esim disari cikardi da azcik iyiyim sukur simdi annemmmm yerini kimseler tutamaz onlarin
bende istiyorum yemekleri olmasada olur annem olsun yanimda yeter
insallah canim amin insallah hep yuzumuz guler evlatlarimizdan yana :)
5yil sonra mucize olmus senin icin canim rabbim tamamina erdirsin insallah ..
huzurumu bende cok merak ediyorum ya buraya yazmadi dimi yoksa yazdida benmi gormedim ?
internet faydali oldugu kadar zararlida olabiliyor bazen fazla arastirip kurcalamamk lazim canim ozellikle kafamiza takilan saglik konularini ...
ayy canim ya az kalmis ne guzel guzel haberleriyle birlikte resim istiyorummmmmmmmm :)
hayirli olsun canim evin dogumdan once kurtulman iyi olmus ordan yksa cok zorlanirdin gercekten.
hihihihi ha gulersin tabi 2 gun sonra bebisi gorcen keyifler yerinde dimi resim istiyorummmmmm :)
Dilekcim senidemi uyku tutmadı.... Bebegim suanda içerde i haltlar karıstırıyo onun uyuymasını beklıyorum....Ya netim yoktu giremıyodum bide idrar yolumu üştmşm antıbıyotık
Yaa ben de hissetmek istiyorum artıkaslında gün içinde hiç aceleci olmuyorum, kuzum sağlıklı olsun da geç hareket etse de olur diyorum. Ama burda böyle şeyler okuyunca bir an önce o karnımda o kıpırtılardan istiyorum :)
Sağlıkla sıhhatle büyüsün kuzum. Annesi biraz daha bekler napalim.
Topluca alıntı yapmak zorunda kaldım :) canım düsünmemeye calisiyorum da iste yaşayan bilir inşaAllah olma tekrar fazlada üzerinde durmak istemiyorum..
Kızlar benim elti tutturdu havuz gidelim diye sadece bayanlara . Bunun bi tehlikesi olur mu . Ben temelli vatana gelmeden önce yurt dışında yanlış hatırlamıyorsam havuza girmek yüzmek yasakti 6. Aya kadar. Doktoruma bi soruyumda öyle plan yapalim dedim.. önce sizlerin fikrini almak istedim. Ikili testte herşey normal çıktı düşük riski falan yok hamdolsun.
Canım 2 güne vajinismus demiyelim biz 1.5 sene çektik o derdi.. derdi veren Rabbim dermaninida veriyor işte.. hala ugrasan bu forumdan arkadaşlarim var rabbim tez zamanda kurtarsın inşaAlah.. benim bebişde w gün öncesine kadar pek bi hareketliydi 2 gundur cok sakin.. endiseleniyorum ama sonra sertligini hissedince geciyor, belkide bundan önceki hissettiklerim hareketleri bile degildi iste tecrübesizlik naparsin
Yaa ben de hissetmek istiyorum artıkaslında gün içinde hiç aceleci olmuyorum, kuzum sağlıklı olsun da geç hareket etse de olur diyorum. Ama burda böyle şeyler okuyunca bir an önce o karnımda o kıpırtılardan istiyorum :)
Sağlıkla sıhhatle büyüsün kuzum. Annesi biraz daha bekler napalim.
Ya netim yoktu giremıyodum bide idrar yolumu üştmşm antıbıyotık
Hanımlar herkese ıyı geceler... Bni uyku tutmadı bu arasa siteye yenilikler eklnmiş... Immm sewdımm bunu
Kızlar bgun cok yogundum.. Hastaneye gittim.. Kıxımın dogum günü için malzemeleri aldım...
Pasta siparişi verdik eşimle.. Sonra ewe geldim... Epilasyonumu yaptım.. Bikini bölgesi bacak koltuk altı... Miss gibi tiril tiril oldular.....
Güsel bi dus aldım... Yalnız gittikçe hassaslasıyprun cok canım yandı ... Ama dewam jılet falan süremem orama..zatenkremide önermıyolar hamıleyken..epilatorde kullanamam ...
Doguma cok raht oluo ama .. Miss gibi .. Bi yapıyorum 18 gun de anca cıktıkar... Ne gusel düşündenizr....
Yemk yedık... Caydı bulasıktı ..
Birde kızımla dısarda saat 5 ten sonra oarka indik ve gusel vakit gecirdık.. Cok yıruldunm.. Herkese ii geceler
İyi geceler hanımlar.
Biz çok telaşlıyız bu aralar. Sülalemizin son kızını da everiyoruz. Onun hazırlıklarındayız. Gündüzleri hiç giremiyorum maalesef.
Son olduğu için kına gecemiz biraz şatafatlı olsun istedik kuzenler olarak. Davetiyeler, kaftanlar, müzik grubu, karaoke derken şunları bir atlatsak.
Bugünde cümbür cemaat dolap iç örtülerini diktik. Çok yorulduk.
Fairytale canım yeni evinin fotosu çok güzel görünüyor, inşallah bu kontrat işini hayırlısıyla atlatmışsınızdır.
Allah bütün kiracıların yardımcısı olsun, ay başı dediğin şıp diye gelir. 800 TL ne çok para. İnşallah herkes bir an önce ev sahibi olur
SerBet sende ev bulmuşsun çok şükür hayırlısıyla taşının ağız tadı sağlık mutlulukla oturun inşallah.
Leblecim o ne biçim beddua öyle. Rabbim korusun haksız yere atılan iftiradan bedduadan hepimizi inşallah...
Mervecim 3'lü testti galiba yaptırdığın sonucun iyi çıkmış gözün aydın..
Sılacım annen Türkiye de mi? Yoksa senede bir mi görme imkanın var?
MrsSoydas maşallah sübhanallah dışardan da görmüşsün hareketi darısı başımıza
Bizimki çok oynamıyor yaa
Mssdely nerelerdesin yahuuuu
Mrssuperfine canım yaa seninde mi asansör yok. Hay Allah kolaylık versin
Vajinismusu yenen arkadaşlar, Allah daim etsin bir daha olmasın inşallah.
2 güncük zorlanmıştık bizde eşimle, halbuki birbirimize saldırmayı zor bekliyorduk
Ama düğün hazırlık vs. stresi oldu herhalde. O iki gün bile ne zordu. İnşallah her şeyiniz her zaman mükemmel olur
Bizim en yakın dostumuz vazelindi
Veee bu arada en sevdiğim 2 smiley geri gelmiiiişşşşşş ben bunların hastasıyım buve bu
Topluca alıntı yapmak zorunda kaldım :) canım düsünmemeye calisiyorum da iste yaşayan bilir inşaAllah olma tekrar fazlada üzerinde durmak istemiyorum..
Kızlar benim elti tutturdu havuz gidelim diye sadece bayanlara . Bunun bi tehlikesi olur mu . Ben temelli vatana gelmeden önce yurt dışında yanlış hatırlamıyorsam havuza girmek yüzmek yasakti 6. Aya kadar. Doktoruma bi soruyumda öyle plan yapalim dedim.. önce sizlerin fikrini almak istedim. Ikili testte herşey normal çıktı düşük riski falan yok hamdolsun.
Hanımlar herkese ıyı geceler... Bni uyku tutmadı bu arasa siteye yenilikler eklnmiş... Immm sewdımm bunu
Kızlar bgun cok yogundum.. Hastaneye gittim.. Kıxımın dogum günü için malzemeleri aldım...
Pasta siparişi verdik eşimle.. Sonra ewe geldim... Epilasyonumu yaptım.. Bikini bölgesi bacak koltuk altı... Miss gibi tiril tiril oldular.....
Güsel bi dus aldım... Yalnız gittikçe hassaslasıyprun cok canım yandı ... Ama dewam jılet falan süremem orama..zatenkremide önermıyolar hamıleyken..epilatorde kullanamam ...
Doguma cok raht oluo ama .. Miss gibi .. Bi yapıyorum 18 gun de anca cıktıkar... Ne gusel düşündenizr....
Yemk yedık... Caydı bulasıktı ..
Birde kızımla dısarda saat 5 ten sonra oarka indik ve gusel vakit gecirdık.. Cok yıruldunm.. Herkese ii geceler
ben de uyuyayamadim bayanlaaar siteyle bogusmaktan uykum kacti :) nasilsinizz?
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin kizinmrhba kızlar hyrlsıyla bnmde kzıım olacak ins cok mutluyum ve sabırsız
Ooy iletişime mi geçtin miniklee.. Ay Allahım sabırsızlanıyorumaz kaldi bence canim hissedemeyenlerin de hissetmesine :) azcik sabir annesi o minik tekmeleri hareketleri sen de hissedeceksin. benim de ilk hissedisim tam manasiyla.. hep minik minik hissediyodum son hafta ama bagirsaktir diyodum. bu aksam elimi gobek deligi dolaylarina koyup bekledim yine minik pitirtilar oldu, sonra ben.disardan ayni yere parmagimla hafif hafif vurdum yine hareket geldi :) o zaman anladim ki bagirdak degil misir patlagim
Amin inşallah.. Ya bu arada ben telde smileyleri kullanamıyorum, yazdıklarım odun gibi oluyor. Nerde bunlar :)
Evet heves ediyor insan. Benimki de hareketli ama çok değil. İnşallah hepsini sağlık sıhhatle yaşarız
Yoook yook ona vajinismus denir mi hiiç. Sadece hemen olur diyorduk ama bayağı zorlanmıştık.
Aynen öyle atlattıysanız bir daha hatırlama bile Allah'ın izniyle. Bu durumda olanlara Allah en kısa zamanda şifa versin.
Havuza benim doktorum temizliğine güveniyorsan gir dedi.
Ben geçen hafta sonu başladım. Denizde istediğin kadar yüzebilirsin, ama havuza dikkat et dedi.
Bende memnunum havuzda. Olimpik havuz zaten, en çok çok yüzücüler var normalde, onlar enfeksiyon kapmazsa bize de bir şey olmaz inşallah. Çok iyi geliyor bel ağrılarıma. Havuza girmeden önce ısınma yapılıyor, 50 dakika da suda geçiyor. Ama harika bir şey
Evet heves ediyor insan. Benimki de hareketli ama çok değil. İnşallah hepsini sağlık sıhhatle yaşarız
Ooo çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Bu enfeksiyon için hamilelere uygun mu veriyorlar? Yoksa mecburen normal antibiyotik mi acaba. İnşallah en kısa zamanda geçer
Bende birazdan yatarım inşallah. Akşam üzeri yorgunluktan koltukta uyumuşum, şimdi uyku tutacak mı bakalımSenin bebiş uyutmuyor mu annesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?