2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Topluca alıntı yapmak zorunda kaldım :) canım düsünmemeye calisiyorum da iste yaşayan bilir inşaAllah olma tekrar fazlada üzerinde durmak istemiyorum..

Kızlar benim elti tutturdu havuz gidelim diye sadece bayanlara . Bunun bi tehlikesi olur mu . Ben temelli vatana gelmeden önce yurt dışında yanlış hatırlamıyorsam havuza girmek yüzmek yasakti 6. Aya kadar. Doktoruma bi soruyumda öyle plan yapalim dedim.. önce sizlerin fikrini almak istedim. Ikili testte herşey normal çıktı düşük riski falan yok hamdolsun.

Canım 2 güne vajinismus demiyelim biz 1.5 sene çektik o derdi.. derdi veren Rabbim dermaninida veriyor işte.. hala ugrasan bu forumdan arkadaşlarim var rabbim tez zamanda kurtarsın inşaAlah.. benim bebişde w gün öncesine kadar pek bi hareketliydi 2 gundur cok sakin.. endiseleniyorum ama sonra sertligini hissedince geciyor, belkide bundan önceki hissettiklerim hareketleri bile degildi iste tecrübesizlik naparsin

off alinti yapmak cok zor yaa ayyy anneler bu arada ben az once minigimi hissettim sanorim cok duygusalimmmm hatta ben disardan dokundum misir patlagim iceerdenn, boyle oyun oynadik bir sure darisi henuz hissetmemis annelerin basinaaa
Yaa ben de hissetmek istiyorum artık aslında gün içinde hiç aceleci olmuyorum, kuzum sağlıklı olsun da geç hareket etse de olur diyorum. Ama burda böyle şeyler okuyunca bir an önce o karnımda o kıpırtılardan istiyorum :)
Sağlıkla sıhhatle büyüsün kuzum. Annesi biraz daha bekler napalim.

Ya netim yoktu giremıyodum bide idrar yolumu üştmşm antıbıyotık

Hanımlar herkese ıyı geceler... Bni uyku tutmadı bu arasa siteye yenilikler eklnmiş... Immm sewdımm bunu

Dilekcim senidemi uyku tutmadı.... Bebegim suanda içerde i haltlar karıstırıyo onun uyuymasını beklıyorum....
Aslında cokda ıykum var ama

Kızlar bgun cok yogundum.. Hastaneye gittim.. Kıxımın dogum günü için malzemeleri aldım...
Pasta siparişi verdik eşimle.. Sonra ewe geldim... Epilasyonumu yaptım.. Bikini bölgesi bacak koltuk altı... Miss gibi tiril tiril oldular.....
Güsel bi dus aldım... Yalnız gittikçe hassaslasıyprun cok canım yandı ... Ama dewam jılet falan süremem orama..zatenkremide önermıyolar hamıleyken..epilatorde kullanamam ...
Doguma cok raht oluo ama .. Miss gibi .. Bi yapıyorum 18 gun de anca cıktıkar... Ne gusel düşündenizr....
Yemk yedık... Caydı bulasıktı ..
Birde kızımla dısarda saat 5 ten sonra oarka indik ve gusel vakit gecirdık.. Cok yıruldunm.. Herkese ii geceler

az kaldi bence canim hissedemeyenlerin de hissetmesine :) azcik sabir annesi o minik tekmeleri hareketleri sen de hissedeceksin. benim de ilk hissedisim tam manasiyla.. hep minik minik hissediyodum son hafta ama bagirsaktir diyodum. bu aksam elimi gobek deligi dolaylarina koyup bekledim yine minik pitirtilar oldu, sonra ben.disardan ayni yere parmagimla hafif hafif vurdum yine hareket geldi :) o zaman anladim ki bagirdak degil misir patlagim

Yoook yook ona vajinismus denir mi hiiç. Sadece hemen olur diyorduk ama bayağı zorlanmıştık.
Aynen öyle atlattıysanız bir daha hatırlama bile Allah'ın izniyle. Bu durumda olanlara Allah en kısa zamanda şifa versin.

Havuza benim doktorum temizliğine güveniyorsan gir dedi.
Ben geçen hafta sonu başladım. Denizde istediğin kadar yüzebilirsin, ama havuza dikkat et dedi.
Bende memnunum havuzda. Olimpik havuz zaten, en çok çok yüzücüler var normalde, onlar enfeksiyon kapmazsa bize de bir şey olmaz inşallah. Çok iyi geliyor bel ağrılarıma. Havuza girmeden önce ısınma yapılıyor, 50 dakika da suda geçiyor. Ama harika bir şey

Evet heves ediyor insan. Benimki de hareketli ama çok değil. İnşallah hepsini sağlık sıhhatle yaşarız

Ooo çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Bu enfeksiyon için hamilelere uygun mu veriyorlar? Yoksa mecburen normal antibiyotik mi acaba. İnşallah en kısa zamanda geçer

Hanımlar herkese ıyı geceler... Bni uyku tutmadı bu arasa siteye yenilikler eklnmiş... Immm sewdımm bunu

Bende birazdan yatarım inşallah. Akşam üzeri yorgunluktan koltukta uyumuşum, şimdi uyku tutacak mı bakalım Senin bebiş uyutmuyor mu annesini

Ama bu mesajın az önce yoktu Mervecim yaa, daha fazla mesaj göster diye bir tuşa bastım senin bu mesajın çıktı aradan.
İşimiz var sitenin bu haliyle yaw

Oh ohh temizlenmişsin mis gibi. Hazırlıklarınızda da kolay gelsin. Hem yorucu hem çok güzel bir telaş bu da.
Şimdiden sonra daha çok anlamaya başlayacak kızçen zaten, daha çok mutlu olacak inşallah

ohh simdidenn mutluluklar kuzenine, Allah bir omur daim etsin huzurlarini.. guzel telaslar bunlar ama sen yine de kendini cok yorma annesiiii bebis de etkilenmesin bu kosturmacada icerde horon tepse hissetmen zor zaten bence :) yakindir ama tepinmesi merak etme

BBana doktorum tatile gidicem deyince kesinlikle havuz yasak demişti sor bence doktoruna canım

Bendr uyuyamadim canim ya siteyle bogusuyom

Ohh cok yorulmussundur ama bir cok seyi halletmissin ay bende cuma gunu zor yaptim agdami cok acidi artik onumuzdeki ay koafore giderim
Dedigin gibi digerlerini hic kullanmadim bakalim msjim oldumu

ben de uyuyayamadim bayanlaaar siteyle bogusmaktan uykum kacti :) nasilsinizz?

Ooy iletişime mi geçtin miniklee.. Ay Allahım sabırsızlanıyorum maşaallah.

Evet heves ediyor insan. Benimki de hareketli ama çok değil. İnşallah hepsini sağlık sıhhatle yaşarız
Amin inşallah.. Ya bu arada ben telde smileyleri kullanamıyorum, yazdıklarım odun gibi oluyor. Nerde bunlar :)

Ben yinede bi soruyumda içim rahat etsin :)

günaydın fıstıklar cumaya detaylı ultrasonum var..Cok heyecanlıyım. tam 21+0 olucaz..Ama hla hareket yok benım bebüde

larkinim benı sormussum protesto ediyorum ben forumu. Hamile hamile algım zaten zayıf hepten rezil oldu :)..Ay ne okudugumu anlıyorum ne birsey..Telefondan da girilmiyor..Çildirıcımmm :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…