2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Merhaba anne adayları
Bende Ocak annesi olucam ama Şubat topiğindeyim . Haliyle ilerde olduğum için bazı soruların cevaplarını orda alamıyorum . Benimde sürekli okuyup takip ettiğim burası geldi aklıma :)
Ben 15+5te doktora gittiğimde şöyle birşeyle karşılaştık . Doktoruma çok güvensemde yaşayan duyan var mı diye merak ediyorum . Kafatasında iki tane kist gördü. Ama beyninde değil , kesinlikle hiç bi zararı yok ve geçici dedi . Bende o öyle diyince üstüne çok soru sormak istemedim . Sizde oldumu ? DEdimi doktorunuz böyle birşey ? Geçtimi ? Neler düşünüyorsunuz çok merak ediyorum . Teşekkür ederim :)
Hepimiz sağlıklı birşekilde evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah

cabnım oncelıkle takma kafana..Benım bebektede var kist. Üzme bebegide yıpratma.Şimdi o kist hemen geçmiyor 26.haftadan sonra geçmesini bekliyor doktorlar.Eğer 2li test kötü çıksaydı yada bağırsak,kalp ve diğer organlarda sorun görseydi doktorlar söylerlerdi mutlaka..Ama hiç takılam diye benım doktorumda belirtti illa

Cevap verdiğin için teşekkür ederim :) Evet doktorumda takılma dedi ama keşke dedikleri kadar mümkün olsaa... 2li testim için çok iyi hiç bir problem yok dedi , hatta amniyosentez falan içinde gerek yok boş yere para vermeyin dedi .. Ama 26. haftaya kadar kalıcağını söylemedi . Epey uzun bir süreymiş. Bende 3 hafta sonra gidicektim belki geçer diye düşünüyordum. Ayy . Hep bi telaş hep bi korku . Ne zaman geçicek bu günler alalım biran önce kucağımıza da rahatlayalım. Dün gece rüyamda emzirdiğimi gördüm aman Allahım nasıl güzel bi duygu. Gerçeğini yaşamak nasıldır kimbilir .....

Kızlar hepinize teşekkürler ev için yaptığınız yorumlar için
dün tuttuk evi 15 gün içinde taşınıyoruz inşallah

benım doktorum baya geveze canım herşeyi anlatır.Hatta bende kist var dedikten 1hafta sonra gitmiştim geçtimi diye. 'hee geçti nezle ya bu'diye dalga geçmişti ..
26.haftadan sonra en gec 36.haftaya kadar kaybolurmuş.Takılma dedi. Kendi oğlnda da varmıs geçmiş.

Kızlar benim randevum çok güzel geçti doktorumu çok sevdim çok rahatlatıcı ve aydınlatıcı bi kadın. bebeğimin herşeyini inceledi. omurga, mide, eller, beyin vs herşeyi iyiymiş prensesimin :) evet bir kızım olcakmış. çok dua etmiştim. Allah dualarımı geri çevirmedi. ;Sılacım listeye ekleyebilirsin tatlım kızımı ama adı için doğduğu günü bekleyelim diyoruz. Oğlumda hemen karar vermiştik herkes alıştığı için değiştirememiştik. Bunda beklicez bakalım belki rüyamda bi isim görürürm. Bütün aile çok sevindi gerçekten. Meğer kız haberi ailede nasıl bi sevinç yaratıyomuş

KIZLAR 16 HAFTALIK 17 HAFTALIK BEBEKLERİNİZ KAÇ GR OLDULAR.DOKTORLARINIZ BİLGİ VERİYORMU?

KIZLAR 16 HAFTALIK 17 HAFTALIK BEBEKLERİNİZ KAÇ GR OLDULAR.DOKTORLARINIZ BİLGİ VERİYORMU?
canım zor buldunda cabuk kaybedıcen sanırım... Kucuk harfle yaz kız. ihlal sebebi büyük harf kullanma uzaklaştırma alabılırsın

Günaydın kızlar, hepinize mutlu günler
GGünaydın canim
Günaydın herkese
Gunaydin

Gunaydin kizlar nasilsiniz

Gunaydin canim

Kızlar hepinize teşekkürler ev için yaptığınız yorumlar için
dün tuttuk evi 15 gün içinde taşınıyoruz inşallah

Hayirli ugurlu olsun cok guzel evin allah agiz tsdiyla oturmayi nasip etsin

ay farkında değilim hehehe :) aman küçük harf yazayım barim.bebeleriniz kaç gr oldular kızlar

ay farkında değilim hehehe :) aman küçük harf yazayım barim.bebeleriniz kaç gr oldular kızlar
canım senın haftanda tam tamına 223 gramdı tosunum. cuma günü 20.haftamız bitecek sanırım 300 gramı devirdi paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…