Canim benin doktor sagolsun agzindan lafi kelpetenle aliyiruz ve hic gramini boyunu söylemedi. 26 sinda kontrolumuz var artik ben sorucam yoksa soyleyecegi yok.
Topluca alıntı yapmak zorunda kaldım :) canım düsünmemeye calisiyorum da iste yaşayan bilir inşaAllah olma tekrar fazlada üzerinde durmak istemiyorum..
Kızlar benim elti tutturdu havuz gidelim diye sadece bayanlara . Bunun bi tehlikesi olur mu . Ben temelli vatana gelmeden önce yurt dışında yanlış hatırlamıyorsam havuza girmek yüzmek yasakti 6. Aya kadar. Doktoruma bi soruyumda öyle plan yapalim dedim.. önce sizlerin fikrini almak istedim. Ikili testte herşey normal çıktı düşük riski falan yok hamdolsun.
Günaydin güzel anneleeer
ben evlenip türkiyeye gitmistim orda bana bebegimin buyuk ihtimalle down sendromlu olacagini söylemislerdi testler yapilcakti bi dünya masraf istediler tabiki.
bende kalktim almanyaya gittim simdi bi aydir almanyadayim ailemin yaninda.buyuk ultrasona girdim hersey yolunda görünüyordu ama doktor yinede türkiyede öyle dedikleri icin su almak istedi suyu aldilar ve simdi sonuclarini bekliyoruz ama yüzde 99 saglikli zaten belli dedi doktorum:)
bosuna korkuttular beni orda okadar..cok kizginim ordaki doktora..
bu arada oglumuy oluyormus benide listeye alirmisiniy lütfen
yasim 22 oglumuzun ismide allahim izin verirse Güney Ege olucak.
öpüyorum sizi güzel anneler:)
Günaydin güzel anneleeer
ben evlenip türkiyeye gitmistim orda bana bebegimin buyuk ihtimalle down sendromlu olacagini söylemislerdi testler yapilcakti bi dünya masraf istediler tabiki.
bende kalktim almanyaya gittim simdi bi aydir almanyadayim ailemin yaninda.buyuk ultrasona girdim hersey yolunda görünüyordu ama doktor yinede türkiyede öyle dedikleri icin su almak istedi suyu aldilar ve simdi sonuclarini bekliyoruz ama yüzde 99 saglikli zaten belli dedi doktorum:)
bosuna korkuttular beni orda okadar..cok kizginim ordaki doktora..
bu arada oglumuy oluyormus benide listeye alirmisiniy lütfen
yasim 22 oglumuzun ismide allahim izin verirse Güney Ege olucak.
öpüyorum sizi güzel anneler:)