2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın herkeze
Bugün uclu testinin sonucunu alicam saat 5 te öğleden sonrada sağlık ocağında da randevum var hayırlı haberlerle gelirim ins

KIZLAR 16 HAFTALIK 17 HAFTALIK BEBEKLERİNİZ KAÇ GR OLDULAR.DOKTORLARINIZ BİLGİ VERİYORMU?
Canim benin doktor sagolsun agzindan lafi kelpetenle aliyiruz ve hic gramini boyunu söylemedi. 26 sinda kontrolumuz var artik ben sorucam yoksa soyleyecegi yok.

Canım benm doktorum girebilirsin dmişti ama havuzdan her çıktığında duş alıp kuru mayonu giy demişti :) ve ben girdim allaha şükür bişiy olmadı :)

fil mi yedim ben sabah sabah ne yedim ya midemmm :'( su içsem dokunuyo alev alev yanıyorum hoh yapsam ejderha misali alev püskürtecem sanki

Günaydin güzel anneleeer
ben evlenip türkiyeye gitmistim orda bana bebegimin buyuk ihtimalle down sendromlu olacagini söylemislerdi testler yapilcakti bi dünya masraf istediler tabiki.
bende kalktim almanyaya gittim simdi bi aydir almanyadayim ailemin yaninda.buyuk ultrasona girdim hersey yolunda görünüyordu ama doktor yinede türkiyede öyle dedikleri icin su almak istedi suyu aldilar ve simdi sonuclarini bekliyoruz ama yüzde 99 saglikli zaten belli dedi doktorum:)
bosuna korkuttular beni orda okadar..cok kizginim ordaki doktora..
bu arada oglumuy oluyormus benide listeye alirmisiniy lütfen
yasim 22 oglumuzun ismide allahim izin verirse Güney Ege olucak.
öpüyorum sizi güzel anneler:)

Bu site beni delirtcek heee yanlis olan ifadede ailinmiyorrr

Hoşgeldiniz aramıza
liste için Sılam arkadaşımıza özel mesaj atarsanız görür ekler sizi
doğumdaşız bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…