2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hahahah doktorda haklı , doğru :))
O zman çok çabuk geçmesi dileğiyle , hoşçakal Arada bizim oraya da kahve içmeye bekleriz

canim cok saol bilgiler icin hepsini dikkatlr yapicam ben cok et sevmiyorum ama yicez artkk :) ben bide pekmez cok faydali diye duydum
evet hatta birde soğuk press pekmez dahada yaralı diye duydum ama günde bir kaşıkdan fazlası zarar aman şekere dikkat :))) birde ben bulgur pilavı yiyorum pirinç yerine,,,

Kızlar 17. haftada kız dediyse doktor sizce bunun erkeğe dönme ihtimali var mıdır?
Doğuma kadar kız diye bilip de doğduğunda erkek olduğunu görenler oluyormuş, burada da örnekleri yazılmıştı. O yüzden eşya almaya başladığımda birkaç tane de erkek kıyafeti almayı düsünüyorum ben ne olur ne olmaz :) zaten genellikle unisex tercih edeceğim.

benim oğlumdan bir sürü kıyafet var ama kız için de ayrı ayrı almak istiyor insan. yirminci haftada ayrıntılı usg de netleşir umarım ya. sürekli bi cinsiyet o mu bu mu şeklinde yaşayamam naaaayır nolamaz

mrhba kızlar hyrlsıyla bnmde kzıım olacak ins cok mutluyum ve sabırsız
Canim gözün aydın hayırlı olsun prensesin :)
günaydın fıstıklar cumaya detaylı ultrasonum var..Cok heyecanlıyım. tam 21+0 olucaz..Ama hla hareket yok benım bebüde
Canim diyordunya benim oglus hareketli diye çok oynadin yordun cocugu demi :)
Benim taa 4 eylülde ayrıntılı ultrason inşallahh güzel hayırlı haberlerle gelirsin canım ..
larkinim benı sormussum protesto ediyorum ben forumu. Hamile hamile algım zaten zayıf hepten rezil oldu :)..Ay ne okudugumu anlıyorum ne birsey..Telefondan da girilmiyor..Çildirıcımmm :d
Haha kizim senin protestondan site değil biz etkileniriz ogrencez kurcalaya kurcalaya yok öyle protesto falan ben telefondan yazıyorum şuan ayni pc deki gibi baya düzelmiş daha ne olsun :)
Canim gözün aydın hayırlı olsun prensesin merak etme 17 inci haftadan sonra değişmez inşallah hele ayrıntılı ultrasonda da kesin kız derlerse hic degismez bence.bende ayrıntılı ultrasonu bekliyorum kesinlestirmek için gerçi bizim oglus pipiyi gösterdi ama :))
Günaydın herkeze
Bugün uclu testinin sonucunu alicam saat 5 te öğleden sonrada sağlık ocağında da randevum var hayırlı haberlerle gelirim ins
Canim hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bekliyoruz ..
Canim cok sevindim icinin rahat etmesine biliyorsun bende almanyadayim burdaki doktorlar insani üzecek birsex söylemiyor hic herseyi olumlu tarafından bakarak anlatıyor ve buda insani inanılmaz rahatlatıyor:)
İnşallah test sonucunda tertemiz cikar liste için özelden yaz lütfen güzel haberlerini bekliyorum :)

aynısını bende2 hafta önce sordun canım benim bebeğimin

beyin damarında 1 tane var doktor 6. aya mutlaka geçiyo dedi oluyomuş yani bazı bebeklerde 4 lü testimizde temiz çıktı çok şükür hiç korkma

Kızlar bana çok saçma geliyor bu değişimler bence iş doktorda bitiyor teknoloji öylesine gelişti ki çocuğun kilosunu boyunu posunu ölçüyor cihazlar 4d ultrasonda ilerleyen aylarda apaçık görücez bebişlerimizi inş. Tüm uzuvlarını Kaş göz çatmaları bile görülüyorki cinsiyeti görülmesin yanılma payı bence yok denecek kadar az 4boyutluda..zaten işin ehli doktor kemik yapısından olayı çözüyor bence..

selaaaam silacim uzun zamandir listeye bakmamistim isim de eklemissin pek guzel olmus :) insallah degismezse cinsiyetimiz adimiz masal şura olacak canim, ekler misin bizi de teyzesiiiii

Slm kizlar show tv de ender sarac ta birazdan gebelikte beslenmeyi anlatacaklar iyi seyirler dilerim:)

Canlarım benim nassınızz... Sizlerle zaman coookk hızlı geçiyo canlar....
Bu ikonda süpermişş

Ne yaptınız bakalım.. Hazırlıklara ne zaman baslıcaz..
Cok heycanlıyım... Basta kızım olsun diye cok istedim... Olsaydıda cok sevincektim ama oglumada ayrı bi heycanım oldu sizce neden olabilir....... Oglumu kızımdan cok sewmem dimi... Cunku kızımı cok üzmekten öle korkuyorum ki....
Ayyy. Kızlar bnm ki msj atmıs aksam mac var diyee hazırlık yapmam lazım aksama.....
Fanfirifon fonn foooonnnnn fanfirifonfon foooonnnn

merhaba ;

arkadaşlar bir kaç gündür sorun var telefondan giremiyorum.. benim de kızım olacakmış .... :) bugün gittik meleğimi inci tanemi prensesimi gördüm :) yan gelmiş yatıyordu.. mutluluktan ağlamak buymuş işte... allah sağlıklı sıhhatli tamamlamayı nasip etsin hepimize..

Kız özlem nerdesin sen kuzum....
Cuma günü gelmk bilmez şimdi... Ayy bebeişin resmini görmeyi merak ediyorum şimdi amma....

Kızların hepsine selammm olsun....

Sılam nasılsın cancazım.....

Leble nerelerdesın sen....

Ya akgokcen adzeynep mussuperfin truht88 tbaft nerdesiniz kızlar.. Cok aktıf vardı gitiler.....
Ya bi uye vardı ya erkek cok istiyorum diyodu..ailede hep kız varmıs da erkek olursa degişik olcak dıypdu kımdı o.. Cok merak edıyorum

ay cocuk icimde hop hop hopladi gulmekten :)

hepinizee gunaydin hanimlaaaar :) bende son kez okuluma geldim ilisik kesmeye atamalar baslamadan halletmek lazim :)
herkesler iyidir insAllah :) telefondan da girmek hakikaten zormus kizlarin saydirdigi kadar var :)

Ne maçı önceden haber mi veriyor benimki de maça çağırsa keşke

telefonlardan bir kaç gündür girilemiyor... aktif olanlar o yüzden giremiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…