- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
. Humm hayirli olsun ev mi aldiniz. Okuyamadim gecmisi fazla. Kizin da hayirli olsun. Benimkine arkadas olur artik :)
Kız özlem nerdesin sen kuzum....
Cuma günü gelmk bilmez şimdi... Ayy bebeişin resmini görmeyi merak ediyorum şimdi amma....
Kızların hepsine selammm olsun....
Sılam nasılsın cancazım.....
Leble nerelerdesın sen....
Ya akgokcen adzeynep mussuperfin truht88 tbaft nerdesiniz kızlar.. Cok aktıf vardı gitiler.....
Ya bi uye vardı ya erkek cok istiyorum diyodu..ailede hep kız varmıs da erkek olursa degişik olcak dıypdu kımdı o.. Cok merak edıyorum
Selam herkeseherkes iyidir inşallah biz de iyiyiz minigimle bu arada lieraca başladım umarım etkili olur göğüslerim çatladı bile
kız sanırım o bebü degilmiş gazmıs. zira o zaman hareket edn şimdi nedn dursun 1 haftadır tıkırdamadı bile.eşşek sıpasıCanim gözün aydın hayırlı olsun prensesin :)
Canim diyordunya benim oglus hareketli diye çok oynadin yordun cocugu demi :)
Benim taa 4 eylülde ayrıntılı ultrason inşallahh güzel hayırlı haberlerle gelirsin canım ..
Haha kizim senin protestondan site değil biz etkileniriz ogrencez kurcalaya kurcalaya yok öyle protesto falan ben telefondan yazıyorum şuan ayni pc deki gibi baya düzelmiş daha ne olsun :)
Canim gözün aydın hayırlı olsun prensesin merak etme 17 inci haftadan sonra değişmez inşallah hele ayrıntılı ultrasonda da kesin kız derlerse hic degismez bence.bende ayrıntılı ultrasonu bekliyorum kesinlestirmek için gerçi bizim oglus pipiyi gösterdi ama :))
Canim hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bekliyoruz ..
Canim cok sevindim icinin rahat etmesine biliyorsun bende almanyadayim burdaki doktorlar insani üzecek birsex söylemiyor hic herseyi olumlu tarafından bakarak anlatıyor ve buda insani inanılmaz rahatlatıyor:)
İnşallah test sonucunda tertemiz cikar liste için özelden yaz lütfen güzel haberlerini bekliyorum :)
ay o da vıcık vıcık beee :)..iş yerindeki arkadaşım hiç memnun kalmamış valezin sür diyor bana
Yoktur bence...ben kizimi 13.haftada ogrenmistim oyle kaldi:))Kızlar 17. haftada kız dediyse doktor sizce bunun erkeğe dönme ihtimali var mıdır?
Burdayim memleketteydim canim...oglusun oluyomus hayirli olsun ...ben cuma insallah cinsiyeti ogrenicem :OCanlarım benim nassınızz... Sizlerle zaman coookk hızlı geçiyo canlar....
Bu ikonda süpermişş
Ne yaptınız bakalım.. Hazırlıklara ne zaman baslıcaz..
Cok heycanlıyım... Basta kızım olsun diye cok istedim... Olsaydıda cok sevincektim ama oglumada ayrı bi heycanım oldu sizce neden olabilir....... Oglumu kızımdan cok sewmem dimi... Cunku kızımı cok üzmekten öle korkuyorum ki....
Ayyy. Kızlar bnm ki msj atmıs aksam mac var diyee hazırlık yapmam lazım aksama.....
Fanfirifon fonn foooonnnnn fanfirifonfon foooonnnn
Hayirli olsun kizcen:))merhaba ;
arkadaşlar bir kaç gündür sorun var telefondan giremiyorum.. benim de kızım olacakmış .... :) bugün gittik meleğimi inci tanemi prensesimi gördüm :) yan gelmiş yatıyordu.. mutluluktan ağlamak buymuş işte... allah sağlıklı sıhhatli tamamlamayı nasip etsin hepimize..
valla ilkim mülküm samur kürküm derler ilk bebek için ama erkek cocukta anneye acayip otesi düşkün yanı senin durum iki ucu kaka değnekCanlarım benim nassınızz... Sizlerle zaman coookk hızlı geçiyo canlar....
Bu ikonda süpermişş
Ne yaptınız bakalım.. Hazırlıklara ne zaman baslıcaz..
Cok heycanlıyım... Basta kızım olsun diye cok istedim... Olsaydıda cok sevincektim ama oglumada ayrı bi heycanım oldu sizce neden olabilir....... Oglumu kızımdan cok sewmem dimi... Cunku kızımı cok üzmekten öle korkuyorum ki....
Ayyy. Kızlar bnm ki msj atmıs aksam mac var diyee hazırlık yapmam lazım aksama.....
Fanfirifon fonn foooonnnnn fanfirifonfon foooonnnn
ay hocamın cıhaz harıka dıyorlar ama anne göremiyormus sinir oldum eşime telefonu vericem ceksin.Erkekimi görücem..Cok özledim cooooookKız özlem nerdesin sen kuzum....
Cuma günü gelmk bilmez şimdi... Ayy bebeişin resmini görmeyi merak ediyorum şimdi amma....
Kızların hepsine selammm olsun....
Sılam nasılsın cancazım.....
Leble nerelerdesın sen....
Ya akgokcen adzeynep mussuperfin truht88 tbaft nerdesiniz kızlar.. Cok aktıf vardı gitiler.....
Ya bi uye vardı ya erkek cok istiyorum diyodu..ailede hep kız varmıs da erkek olursa degişik olcak dıypdu kımdı o.. Cok merak edıyorum
ay o da vıcık vıcık beee :)..
baby oil kullandım jonhson ama gögüşlerim çatlamış hafiften lierac aldım onda da birşey olmazsa salacam çayıra :)ne yapalım yarık yarık olmamak için
ben bunu aldım arkadaşım bunu kullanmış çok memnun kalmış hemde parabensiz
Eki Görüntüle 1216903
baby oil kullandım jonhson ama gögüşlerim çatlamış hafiften lierac aldım onda da birşey olmazsa salacam çayıra :)
Selam herkeseherkes iyidir inşallah biz de iyiyiz minigimle bu arada lieraca başladım umarım etkili olur göğüslerim çatladı bile
slm kızlar nassınız bakalım ben kız bugün çok tembel teyzesindeyiz ama hiç kıpraşmıyor
kızlar bu yeni istenin bela anmayacağım herkesin yazdığını okudum büssürü alıntı yaptım ama gitti hepsi öff yazmayacam bi daha işte
canım sana da büssürü cevap yazacaktım evinize hayırlısıyla tasının inş.uyuz site yaaaa yöneticilere mesaj atıp duruyorum onu düzeltin bu olmamış diye sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?