2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

valla canım çok erkek istiyorum diyeni hiç duymadım :):):):)

Selam herkese herkes iyidir inşallah biz de iyiyiz minigimle bu arada lieraca başladım umarım etkili olur göğüslerim çatladı bile

kız sanırım o bebü degilmiş gazmıs. zira o zaman hareket edn şimdi nedn dursun 1 haftadır tıkırdamadı bile.eşşek sıpası
Ayrıca telden uygulama mı ındırdın kız eskısını sıldım ben ....bu arada şu dönme muhabbeti olurda benım oğlan kıza dönerse gelinlerim kusura bakmasın şimdiden :)

Kızlar 17. haftada kız dediyse doktor sizce bunun erkeğe dönme ihtimali var mıdır?
Yoktur bence...ben kizimi 13.haftada ogrenmistim oyle kaldi:))

Burdayim memleketteydim canim...oglusun oluyomus hayirli olsun ...ben cuma insallah cinsiyeti ogrenicem :O

Hayirli olsun kizcen:))

valla ilkim mülküm samur kürküm derler ilk bebek için ama erkek cocukta anneye acayip otesi düşkün yanı senin durum iki ucu kaka değnek
ay hocamın cıhaz harıka dıyorlar ama anne göremiyormus sinir oldum eşime telefonu vericem ceksin.Erkekimi görücem..Cok özledim cooooook

baby oil kullandım jonhson ama gögüşlerim çatlamış hafiften lierac aldım onda da birşey olmazsa salacam çayıra :)

ben daha kilo almadım o yüzden bişey yok bende ama başlayacam sürmeye artık anca
artık alırım çünkü iştahın açılır dedi dokturm

Selam herkese herkes iyidir inşallah biz de iyiyiz minigimle bu arada lieraca başladım umarım etkili olur göğüslerim çatladı bile

selaaam ben de yaklasik bir bucuk aydir kullaniyorum lierac simdilik gayet memnunum, catlagim da kasintim da yok ki locaman bir gobegim oldu bile :) ayrica ben ic bacaginda diz arkasinda falan zaten catlagi olan biriyim yani catlamaya da musaitim. ondan bayildim o kadar para deger insallahhh

aman oynamasın kızlar sonradan kuduracaklar.. yaaaa cok guzel şeyler begendım.tam oğluşuma göre rengarenk

kızlar bu yeni istenin bela anmayacağım herkesin yazdığını okudum büssürü alıntı yaptım ama gitti hepsi öff yazmayacam bi daha işte

uyuz site yaaaa yöneticilere mesaj atıp duruyorum onu düzeltin bu olmamış diye sürekli
canım sana da büssürü cevap yazacaktım evinize hayırlısıyla tasının inş.
bide vazelin bende sürüyorum vıcık vıcık oluyor ama yatmadan önce sürüp eski bi çamaşır pijama falan giyiyorum her vazelin sürdüğümde o camaşırla pijamayı giyiyorum iyi oluyor ama vazelin zor iş haftada iki anca sürüyorum

Arkadaslar bişey soracağım tetanos aşısı vurunmam gerekiyormus sanırım. 19 haftadayim. Ama arkadaştan bişeyler duydum düşüne neden olabiliyormus gibi.bunun süreside varmış. ne yapayım zamanını geçirmeden karar vermeliyim.sizler yaptirdinizmi ?

Halı yıkamayı aradım gelip akşam alacaklar halıları halılarım küçük zaten ev küçük olduğu için 70 tutuyor valla 100 falan tutar diyordum ben... kargo ayarlarsak 23ünde taşınalım diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…