Arkadaslar bişey soracağım tetanos aşısı vurunmam gerekiyormus sanırım. 19 haftadayim. Ama arkadaştan bişeyler duydum düşüne neden olabiliyormus gibi.bunun süreside varmış. ne yapayım zamanını geçirmeden karar vermeliyim.sizler yaptirdinizmi ?
canım sana da büssürü cevap yazacaktım evinize hayırlısıyla tasının inş.
bide vazelin bende sürüyorum vıcık vıcık oluyor ama yatmadan önce sürüp eski bi çamaşır pijama falan giyiyorum her vazelin sürdüğümde o camaşırla pijamayı giyiyorum iyi oluyor ama vazelin zor iş haftada iki anca sürüyorum
Slm kızlar yarın doktora gidicem 11 :30 da bana dua edermisiniz ne olur güzel haberler alırım inşallah cinsiyet soliycek doktor öyle demişti. Öbür gün de Ölüdeniz e yolculuk allah izin verirse eltimler ile eşim de izine ayrılıyo.hepinizi öpüyorum. ..
gelmedi hiç ya bende merak ettim çok onu ama girmedi hiç pazartesi aldıracaktı yaKızlar huzurum neyaptı acaba durumu ne oldu bilen varmı???
bence yokturKızlar 17. haftada kız dediyse doktor sizce bunun erkeğe dönme ihtimali var mıdır?
bana 185 gr dediler 2 gün önceKIZLAR 16 HAFTALIK 17 HAFTALIK BEBEKLERİNİZ KAÇ GR OLDULAR.DOKTORLARINIZ BİLGİ VERİYORMU?
Canim ben ogluslarima hamileyken baska sehirde yasiyordum ordaki doktorum isinde cok uzman bi doktordu ikisindede 12 haftalikken erkek dedi ondan sonra acaba mi diye bi soru hic gelmedi aklima bidaha da hic sormadim bile cinsiyeti ne diye.ama bu sefer baska sehirdeyiz yeni doktorum ilk kiz sonra erkek deyince kafami allk bullak ettiKızlar bana çok saçma geliyor bu değişimler bence iş doktorda bitiyor teknoloji öylesine gelişti ki çocuğun kilosunu boyunu posunu ölçüyor cihazlar 4d ultrasonda ilerleyen aylarda apaçık görücez bebişlerimizi inş. Tüm uzuvlarını Kaş göz çatmaları bile görülüyorki cinsiyeti görülmesin yanılma payı bence yok denecek kadar az 4boyutluda..zaten işin ehli doktor kemik yapısından olayı çözüyor bence..
canim sagolasin ilk defa listeye guzel diyen oldu valla bazen guceniyorum ben o kadar ugrasiyorum cicili bicili guzel bi listemiz olsun diye kimse birsey demiyo begeni butonuna bile basan bikac kisi olmus bari ordan anlayaydim begenmis arkadaslarim diye isminizi gordukce kustum iste oynamiyorummmmselaaaam silacim uzun zamandir listeye bakmamistim isim de eklemissin pek guzel olmus :) insallah degismezse cinsiyetimiz adimiz masal şura olacak canim, ekler misin bizi de teyzesiiiii
gecen seferde cikmisti bi doktor ben ondan bilgilidim acikcasi :)Slm kizlar show tv de ender sarac ta birazdan gebelikte beslenmeyi anlatacaklar iyi seyirler dilerim:)
yok canim kizda olsa erkekde olsa evlat ayrilmaz istesende o ayrimi yapamassin merak etme 5 parmagin birine bisey olsa acimazmi hic o yuzden getirme aklina boyle seyler hem kizina hemde ogluna mukemmel bi anne olucaksin insallahCanlarım benim nassınızz... Sizlerle zaman coookk hızlı geçiyo canlar....
Bu ikonda süpermişş
Ne yaptınız bakalım.. Hazırlıklara ne zaman baslıcaz..
Cok heycanlıyım... Basta kızım olsun diye cok istedim... Olsaydıda cok sevincektim ama oglumada ayrı bi heycanım oldu sizce neden olabilir....... Oglumu kızımdan cok sewmem dimi... Cunku kızımı cok üzmekten öle korkuyorum ki....
Ayyy. Kızlar bnm ki msj atmıs aksam mac var diyee hazırlık yapmam lazım aksama.....
Fanfirifon fonn foooonnnnn fanfirifonfon foooonnnn
merhaba canim hayirli olsun prensesin prensesler diyarina hosgeldiniz bakalimmerhaba ;
arkadaşlar bir kaç gündür sorun var telefondan giremiyorum.. benim de kızım olacakmış .... :) bugün gittik meleğimi inci tanemi prensesimi gördüm :) yan gelmiş yatıyordu.. mutluluktan ağlamak buymuş işte... allah sağlıklı sıhhatli tamamlamayı nasip etsin hepimize..
hahaha o kadar hava attin benim oglus kipir kipir diye demek gazi oglusunmu saniyormussun acemilik iste naparsinkız sanırım o bebü degilmiş gazmıs. zira o zaman hareket edn şimdi nedn dursun 1 haftadır tıkırdamadı bile.eşşek sıpası
Ayrıca telden uygulama mı ındırdın kız eskısını sıldım ben ....bu arada şu dönme muhabbeti olurda benım oğlan kıza dönerse gelinlerim kusura bakmasın şimdiden :)
pes etmem canim bende kac gundur ugrasiyorum sonunda cozdum galibakızlar bu yeni istenin bela anmayacağım herkesin yazdığını okudum büssürü alıntı yaptım ama gitti hepsi öff yazmayacam bi daha işte
canim hayirli olsun oglusun sat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz lutfen ekliyelim senide listeyemerhaba kızlar benim de oğlum olucak Allah izin verise :) isim düşünmeye başladık neler var aklınızda? modern bir isim olsun istiyoruz :)
canim insallah yarina doktorlar hayirli guzel haberler alirsinn cinsiyetinde kesinlesirSlm kızlar yarın doktora gidicem 11 :30 da bana dua edermisiniz ne olur güzel haberler alırım inşallah cinsiyet soliycek doktor öyle demişti. Öbür gün de Ölüdeniz e yolculuk allah izin verirse eltimler ile eşim de izine ayrılıyo.hepinizi öpüyorum. ..
gelmedi hiç ya bende merak ettim çok onu ama girmedi hiç pazartesi aldıracaktı ya
bende olsam gelmezdim herhalde
erkege benziyor canim ordaki bebek bencede evde giy sen onu dsarda giyersen erkek olucak sanar herkes :)kuzular ben bu tshirt ü almıştım :) üstündeki kız mı erkek mi o zaman cinsiyeti bilmiyordum ama çok tatlı evde falan giyerim artıkEki Görüntüle 1216940
Canim ben ogluslarima hamileyken baska sehirde yasiyordum ordaki doktorum isinde cok uzman bi doktordu ikisindede 12 haftalikken erkek dedi ondan sonra acaba mi diye bi soru hic gelmedi aklima bidaha da hic sormadim bile cinsiyeti ne diye.ama bu sefer baska sehirdeyiz yeni doktorum ilk kiz sonra erkek deyince kafami allk bullak ettiayrintili ultrason icin hastaneden randevu aldim bende o yuzden hastanedeki makinalar son model tum organlari kontrol olacagi icin bu kontrol cok onemli bi oyle bi boyle diyen bi doktora bu kadar onemli bi kontrolu yaptiramam acikcasi sinir etti beni cunki
canim sagolasin ilk defa listeye guzel diyen oldu valla bazen guceniyorum ben o kadar ugrasiyorum cicili bicili guzel bi listemiz olsun diye kimse birsey demiyo begeni butonuna bile basan bikac kisi olmus bari ordan anlayaydim begenmis arkadaslarim diye isminizi gordukce kustum iste oynamiyorummmm
ekleyelim meleginin isminide canim masal sura hanimin masal gibi bi hayati olsun insallah
gecen seferde cikmisti bi doktor ben ondan bilgilidim acikcasi :)
canim senin bilgilerin yok listede yasini sat tarihini ve bebegin cinsiyetini ozelden yaz lutfen bana
yok canim kizda olsa erkekde olsa evlat ayrilmaz istesende o ayrimi yapamassin merak etme 5 parmagin birine bisey olsa acimazmi hic o yuzden getirme aklina boyle seyler hem kizina hemde ogluna mukemmel bi anne olucaksin insallah
kizim yapan var yapamayan var milleti isyana cikarcan boyle yaza yaza direge tirpancak yapamayanlar
kesin esine yazdin tertemiz oldum temizlendin diye adam tabi aksama mac isterrr sen fenasin fenaaa korkulur valla senden
merhaba canim hayirli olsun prensesin prensesler diyarina hosgeldiniz bakalim
hahaha o kadar hava attin benim oglus kipir kipir diye demek gazi oglusunmu saniyormussun acemilik iste naparsin
yok canim hicbirsey indirmedim direk site adresinden giriyorum ben.merak etme kimsenin bize kiz vrmeye niyeti yok zaten senin oglus kiza donerse bi talip eksilik baska birsey olmaz sirada bekleyen cok talip var nasil olsa topik erkek kayniyorhem zannetmiyorum ben en basindan beri diyorum senin oglan olcak diye oylede olcak insallah
Haklı elbet ama merak ediyorum açıkçası Allah yardımcısı olsungelmedi hiç ya bende merak ettim çok onu ama girmedi hiç pazartesi aldıracaktı ya
bende olsam gelmezdim herhalde
erkege benziyor canim ordaki bebek bencede evde giy sen onu dsarda giyersen erkek olucak sanar herkes :)
Canim doktor o anki yuz ifadesi ve net konusmasi cok onemli eger doktorun bu sekilde soylediyse kesin kizdir benimkisi soylerken ik mik etmisti hic inanmamistim zaten kiz olduguna oylede oldu bidakine erkek oluverdi :)ya ben de şimdilik bişey almıycam. bir ay sonra ayrıntılı usg var o zaman netleşir heralde tam olarak. böbreği gören kukuyu da görsün mümkünse. ama işte bazen değişimler olabiliyor. gerçi bizim doktor çok emin konuştu hani yüzde bilmemkaç falan gibi şeyler söylemedi ama direk prenses geliyo dedi. neyse umarım doğrudur
canim ben kapali degilim ama hep genis giyiyorum karnim belli olmasin diye oyle oluncada hamile degil sisman muamelesi goruyorum :)dışarda giymem canım zaten tesettürlüyüm ben
hemde karnını kapatmak lazım saklamak ortaya atmayı sevmiyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?