2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
evet sıla bikaç kez sordum o arada omurga mide derken onları söyledi bakalım dedi pek göstermedi bacakları kapalıydı oraya gelince ben çıkıntı görmedim ama yine de bi oğlan daha mı dedim. bişey demedi. sona saklamış herhalde :) en son bitirdiğinde evet bi oğlun varmış şimdi de bi prenses geliyo dedi ve kalktı. öyle kesin konuştu ama işte değişenler olunca pek kaptırmak istemedim kendimi. inş sağlıkla gelsin gerçi gerisi boş

ben bu hafta hesaplarından anlamadım gitti ,18 hafta 4,5 ay eder ama gebelikte 18 hafta 4 aylık oluyor... ben soranlara 4,5 aylık diyordum ama 4 aylık olmuşum,kafam karıştı iyice

canim ben kapali degilim ama hep genis giyiyorum karnim belli olmasin diye oyle oluncada hamile degil sisman muamelesi goruyorum :)

Evet en güzeli tatlım gerçi ben dombik olduğum için midem vardı aynı eskisi gibi büyümedi karnım belli olmuyor hamile olduğum benim kıyafetlerim de bol

Merhabalar ben yeni geldim. Aslında ara sıra bakıyodum topiğe ama insan kendisi gibi olan birileriyle konuşmak istiyo herşeyin normal gittiğini kendisine telkin etmek için.. Ben de Ocak annesi olucam inş. Son bi kaç gündür kendimi çok halsizlik ve yorgun hissediyorum özellikle. Bi de başım çok dönüyo elim kolum titriyor gibi oluyo doktora gitmeme biraz var ama endişelendim aynı durumu yaşıyan başka anneler var mı merak ediyorum..

Doktora gidiyorum kızlar ay çok heyevanliyim inş iyi çıkar uçlu test sonucumuz önce sağlık ocağında randevum var sonra doktor dua edin bana kızlar oluyorum sizi

kızlar mrb nasılsınız. bu aralar akıntım fazlalaştı bugunde adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor.normalmi acaba

kızlar mrb nasılsınız. bu aralar akıntım fazlalaştı bugunde adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor.normalmi acaba
canım akıntı normal diye biliyorum. ilk gebeliğimde resmen günde üç beş kez çamaşır değiştiriyodum çok fena akıntım vardı. günlük ped kullanabilirsin belki. kasık ağrısı gibi ağrılar da çok şiddetli olmadığı sürece normalmiş doktoruma bu hafta sordum ben

anladım cnm çok tşk ederim. 26 ağustosta detaylı ultrasona gircem randevu günü gelenekadar kırk tane şey düşünüyorum iyimi acaba die :)

pes etmem canim bende kac gundur ugrasiyorum sonunda cozdum galiba

canim hayirli olsun oglusun sat ve yas bilgilerini bana ozelden yaz lutfen ekliyelim senide listeye

canim insallah yarina doktorlar hayirli guzel haberler alirsinn cinsiyetinde kesinlesir
simdiden iyi tatillerr

bende pazartesiden beri bakiyorum acaba yazarmi birsey diye ama toparlanmasi anca surer sanirim rabbim sabir dayanma gucu versin [/QUOTE]
Sağol cnm dualarinizi eksik etmeyin inşallah herşey Güzel olur. tatilinde tadı çıkar. ..

genelimizin ortak sorunu bu,halsizlik çok normal,havalar çok sıcak sıvı alımını arttırman gerekli,tansiyon düşüklüğünü gösteriyor sende ki belirtiler...kan oranı %50 arttığı için her organımız daha fazla çalışmak zorunda bu da akabinde halsizlik ve yorgunluk olarak yansıyor,bu arada hoş geldin umarım sağlıkla kucağına alırsın evladını :)

ben erkek olduğunı gördüm ama çoğu şeyi unisex alıcam, misal odasını beyaz veya ağaç rengi, yaptırıcağım, zıbınlarını falanda beyaz sarı yeşil mavi alıcağım,, zaten doğduktan sonra kıyafetler alınıyor,,,, sadece bir tane battaniyesi avi olucak ama zaten 5 tane battaniyesi oldu bebeğimin biri de mavi oluversin,,,,,
çünkü ultrasonun hiçç bir zaman %100 garantisi yok,,, arada süpr,zler oluyor :))))

merhaba ocak annişleri;

geçmişe şöyle bir göz attım da herkes iyi gibi...
bende iyiyim hamdolsun,oğluşum pıtır pıtır içimde oynuyor çok tatlı,onu dinlemekle geçiyor vaktimin çoğu
tüp bebekle hamile kaldığım için tedbir amaçlı ilişki 9 ay yasaktı,doktorum geçen kontrolde dikkatli olmak şartıyla izin verdiiiiben kolay kolay cesaret edemiyorum ama en azından kendimi yarı kadın gibi hissetmiyorum artıkkk

halsizlik,baş dönmesi ve ani bayılma hissi çok yaşıyorum,özellikle sıcakta kalınca.çabucak yoruluyorum,evim 4. katta ve asansör yok 3 kere dinleniorum daha şimdiden çıkana kadar.inşallah biraz daha iyileşebilirim onun haricinde sorun yok.
hattaa ev aryoruz nasip olursa ev alıcazben iyice ağırlaşmadan bulsak gönnlümüze göre bir ev süper olacak.

neyse benden havadisler bunlar,hepinizi öpüyorummm iyi bakın kendinize ve minnaklarınızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…