evet sıla bikaç kez sordum o arada omurga mide derken onları söyledi bakalım dedi pek göstermedi bacakları kapalıydı oraya gelince ben çıkıntı görmedim ama yine de bi oğlan daha mı dedim. bişey demedi. sona saklamış herhalde :) en son bitirdiğinde evet bi oğlun varmış şimdi de bi prenses geliyo dedi ve kalktı. öyle kesin konuştu ama işte değişenler olunca pek kaptırmak istemedim kendimi. inş sağlıkla gelsin gerçi gerisi boşCanim doktor o anki yuz ifadesi ve net konusmasi cok onemli eger doktorun bu sekilde soylediyse kesin kizdir benimkisi soylerken ik mik etmisti hic inanmamistim zaten kiz olduguna oylede oldu bidakine erkek oluverdi :)
ben yinede herke ayrintili ultrasondan sonra yapsin alisverisini diyorum onda kesinlesir artik degisme olmaz ..
Eskiden anneler saklarmis edebli olsun diyedışarda giymem canım zaten tesettürlüyüm ben
hemde karnını kapatmak lazım saklamak ortaya atmayı sevmiyorum öyle
canim ben kapali degilim ama hep genis giyiyorum karnim belli olmasin diye oyle oluncada hamile degil sisman muamelesi goruyorum :)
Eskiden anneler saklarmis edebli olsun diye
Ayni bende ole yapıyorum hep bol kiyafetler tercih ediyorum 1hafta oncesine kadar kimse anlamiyordu hamile oldumubende öyle yapacam inşallah şal atkı falan kış olacak nasıl olsa
Sağol cnm Sağlıklı olsunda inşallah cinsiyet önemli değil ama merak etmemek de elde değil tabiHayırlısı olsun canım inşallah iyi olur herşey
içinden erkek geçti
canım akıntı normal diye biliyorum. ilk gebeliğimde resmen günde üç beş kez çamaşır değiştiriyodum çok fena akıntım vardı. günlük ped kullanabilirsin belki. kasık ağrısı gibi ağrılar da çok şiddetli olmadığı sürece normalmiş doktoruma bu hafta sordum benkızlar mrb nasılsınız. bu aralar akıntım fazlalaştı bugunde adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor.normalmi acaba
anladım cnm çok tşk ederim. 26 ağustosta detaylı ultrasona gircem randevu günü gelenekadar kırk tane şey düşünüyorum iyimi acaba die :)canım akıntı normal diye biliyorum. ilk gebeliğimde resmen günde üç beş kez çamaşır değiştiriyodum çok fena akıntım vardı. günlük ped kullanabilirsin belki. kasık ağrısı gibi ağrılar da çok şiddetli olmadığı sürece normalmiş doktoruma bu hafta sordum ben
Canim ben ogluslarima hamileyken baska sehirde yasiyordum ordaki doktorum isinde cok uzman bi doktordu ikisindede 12 haftalikken erkek dedi ondan sonra acaba mi diye bi soru hic gelmedi aklima bidaha da hic sormadim bile cinsiyeti ne diye.ama bu sefer baska sehirdeyiz yeni doktorum ilk kiz sonra erkek deyince kafami allk bullak ettiayrintili ultrason icin hastaneden randevu aldim bende o yuzden hastanedeki makinalar son model tum organlari kontrol olacagi icin bu kontrol cok onemli bi oyle bi boyle diyen bi doktora bu kadar onemli bi kontrolu yaptiramam acikcasi sinir etti beni cunki
canim sagolasin ilk defa listeye guzel diyen oldu valla bazen guceniyorum ben o kadar ugrasiyorum cicili bicili guzel bi listemiz olsun diye kimse birsey demiyo begeni butonuna bile basan bikac kisi olmus bari ordan anlayaydim begenmis arkadaslarim diye isminizi gordukce kustum iste oynamiyorummmm
ekleyelim meleginin isminide canim masal sura hanimin masal gibi bi hayati olsun insallah
gecen seferde cikmisti bi doktor ben ondan bilgilidim acikcasi
canim senin bilgilerin yok listede yasini sat tarihini ve bebegin cinsiyetini ozelden yaz lutfen bana
yok canim kizda olsa erkekde olsa evlat ayrilmaz istesende o ayrimi yapamassin merak etme 5 parmagin birine bisey olsa acimazmi hic o yuzden getirme aklina boyle seyler hem kizina hemde ogluna mukemmel bi anne olucaksin insallah
kizim yapan var yapamayan var milleti isyana cikarcan boyle yaza yaza direge tirpancak yapamayanlar
kesin esine yazdin tertemiz oldum temizlendin diye adam tabi aksama mac isterrr sen fenasin fenaaa korkulur valla senden
merhaba canim hayirli olsun prensesin prensesler diyarina hosgeldiniz bakalim
hahaha o kadar hava attin benim oglus kipir kipir diye demek gazi oglusunmu saniyormussun acemilik iste naparsin
yok canim hicbirsey indirmedim direk site adresinden giriyorum ben.merak etme kimsenin bize kiz vrmeye niyeti yok zaten senin oglus kiza donerse bi talip eksilik baska birsey olmaz sirada bekleyen cok talip var nasil olsa topik erkek kayniyorhem zannetmiyorum ben en basindan beri diyorum senin oglan olcak diye oylede olcak insallah
Merhabalar ben yeni geldim. Aslında ara sıra bakıyodum topiğe ama insan kendisi gibi olan birileriyle konuşmak istiyo herşeyin normal gittiğini kendisine telkin etmek için.. Ben de Ocak annesi olucam inş.Son bi kaç gündür kendimi çok halsizlik ve yorgun hissediyorum özellikle. Bi de başım çok dönüyo elim kolum titriyor gibi oluyo doktora gitmeme biraz var ama endişelendim aynı durumu yaşıyan başka anneler var mı merak ediyorum..
benim ki 17 haftadan beri hareket ediyorve 19+3 günlük hamileyim sizin melekler haraket ediyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?