2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
en güzeli berra geldi bana

canım götür ihmal etme geçmiş olsun kuzuya

üşütmüştür karnını denizde oluyo hep cocuklara korkma canım ama yine de istersen bi götür dr a için rahat etsin hem belki daha cabuk kesecek bişi verir de oğluşun da rahatlar

Canım bence park yatak en iyisi oğlumda park yatak almıştık epey bir zaman rahat kullandık daha sonra iki yaş gibi odasını yaptık..büyük

bence de Berra

Sağol eflalimmm götürim bakim ne dicek dr. Çocuk paso wcden cıkamıyo

oy kıyamam .. doktor en iyisi tabi .. biz ishal olunca hep gazoz içirirdi babam

kızlar oğluma düşündüğüm oda bu rengini farklı istiyorum tabi, turkuaz mavisi ve beyaz muhtemelen

Eklentiler

• urun_63_136.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 69
Ceyda ya da Azra derim. Ben de kız ismi düşünüyorum. Aklımızda Asya var bizim de.

KıZlar merhaba.. Bi 15 gün önce e bebekten kalp dinleme cihazı aldım,o evhamlı endişeli halimden eser kalmadı :) bebişimi özledimmi takıyorum kulaklığı kalbini dinliyorum,hareketlerini dönüşlerini bile duyuyorum..doktora bile gidesim gelmiyo artık :) eğer benim gibi endişeli bi yapınız varsa şiddetle tavsiye ederim..

KıZlar merhaba.. Bi 15 gün önce e bebekten kalp dinleme cihazı aldım,o evhamlı endişeli halimden eser kalmadı :) bebişimi özledimmi takıyorum kulaklığı kalbini dinliyorum,hareketlerini dönüşlerini bile duyuyorum..doktora bile gidesim gelmiyo artık :) eğer benim gibi endişeli bi yapınız varsa şiddetle tavsiye ederim..

canım 23 24. haftalarda oluyor dr sor bi istersen
sanmıyorum 24 hafta geç dönem yazıyor araştırmalarımda en son 22. haftaya kadar diyor yinede pazartesi belli olur bakalım çünkü son kontrolümde bacak uzunluğu kafa ölçüsü kilosu boyunu tek tek inceledi tek tek ölçüm yazdı belki herşey normal geldi gerek duymadı

canım 23 24. haftalarda oluyor dr sor bi istersen
sanmıyorum 24 hafta geç dönem yazıyor araştırmalarımda en son 22. haftaya kadar diyor yinede pazartesi belli olur bakalım çünkü son kontrolümde bacak uzunluğu kafa ölçüsü kilosu boyunu tek tek inceledi tek tek ölçüm yazdı belki herşey normal geldi gerek duymadı

üşütmüştür karnını denizde oluyo hep cocuklara korkma canım ama yine de istersen bi götür dr a için rahat etsin hem belki daha cabuk kesecek bişi verir de oğluşun da rahatlar
Sağol canım öğleden sonra götürcem.

bence de Berra

oy kıyamam .. doktor en iyisi tabi .. biz ishal olunca hep gazoz içirirdi babam
Anamm nelee yaptım bende içirdim gaZoz neyim yok geçmedi
canım sana gün vermediler mi sağlık ocağından?
canım sana gün vermediler mi sağlık ocağından?

Yok bana bişi demediler bugun oğlumu götürcem dönüşte uğrarım orayada sorarım bi

Simdi hastaneyle gorustum 4tarama vermistim sonuclar iyiymisss

Ay benimde zeren çok hoşuma gitti kızım olsaydı düşünebilirdim bu ismi yani :)

Simdi hastaneyle gorustum 4tarama vermistim sonuclar iyiymisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…