Hic bilmiyorum canim benim 10eylulde randevum gidince sen bi sorarsin artiksanmıyorum 24 hafta geç dönem yazıyor araştırmalarımda en son 22. haftaya kadar diyor yinede pazartesi belli olur bakalım çünkü son kontrolümde bacak uzunluğu kafa ölçüsü kilosu boyunu tek tek inceledi tek tek ölçüm yazdı belki herşey normal geldi gerek duymadı
Hadi gözün aydııınnnSimdi hastaneyle gorustum 4tarama vermistim sonuclar iyiymisss
Saol canim herkesin sonuclari iyi cikar inşallahHadi gözün aydııınnn
Simdi hastaneyle gorustum 4tarama vermistim sonuclar iyiymisss
Merhaba canım maşallah oglusuna onden gidiyor demek inşallah test sonuclarinda güzel cikar:)Gunaydin dun hastaneye gittim bebegimin gelisimi gayet iyiyimis bi haftada onden gidiyomus 3 lu test sonucumuda alinca bildiririm
Canim hic öyle düşünme inşallah cok güzel gecicek kontrolun oglusunda kocaman olmuştur kesin.hareket ediyordur senin ic karnin çok genisse anlamiyosundur hareket ettigini Bak gor yarın ultrasonda icinde taklalar atiyor olucak :)kızlar gunaydınlar olsun. Yarın 11'de kntrolum var detaylı usg.Ne olur bolb ol dua edin.Garip bir endişe var içimde benim.
Canim benim doktorumda kendi yapıyor aslinda ama ben ozelikle hastanede yaptırmak istedigim için hastaneden aldım randevuyu.senin doktorun pazartesi kendisi yapar ayrıntılı ultrasonu tam haftasında gidiyorsun zaten :)günaydın kızlar yazılanlar arada hata veriyor alalalal .. neyse kızlar benimde pazartesi günü kontrolüm var bana hiç detaylı falan demedi doktorum nedenki 21. haftamda gitmiş olucam doktora
Aaa yapmayın böyle noluyor sevinmeli mutlu olmalısınız bebisleri gorcez diye inşallah kontrolun çok güzel gecicek canım bekliyorum güzel haberlerini ;-)bende öyleyim bugün .. 2'de randevum. cinsiyet öğrenecez ama sanki gidersem bebeğim elimden kayıp gidecekmiş gibi
Canim ben tavsiye etmem bebegin yaninda yatmasini kokuna ve sana alisir durmadan senin kokunla yatmak ister ben emzirir yatagina koyardim hemen geri uyurdu yataginda bence en güzeli kendi yataginda kimseye bağlı olmadan uyumali bi bebek yoksa çok zorlanirsin..kızlar ben bu beşik olayına fena taktım nasıl yapıcam bi türlü karar veremiyorum. anne yanı beşikler hakkında ne düşünüyorsunuz? bana çok mantıklı geliyo ama işte sanırım bunlar sallanmıyo
Azra ismini kızım olsaydı düşünmüştüm bende canım berrada çok güzel isim :)Kızıma isim düşünüyorum. Yolun başındayım o yüzden bol bol başınızı ağrıtırım.
Berra: doğru sözlü hayır işleyen kimse
beren: güçlü kuvvetli akıllı
zeren: anlayışlı zeki
ceyda: güzel ve uzun boyunlu kadın
azra: el değmemiş bakire
bu isimler çok hoşuma gidiyo.
siz bunlardan birini seçecek olsanız hangisini seçerdiniz?
Cok gecmis olsun canım ..Kızlar ya oğlum isal bugun 4.gün. Kusma ateş falan yok sadece isal ve bişi yemek istemiyo. Denizden falan mikropmu kaptı yada üşüttümü acaba. Cünkü ikidir denize gittiğimizde kaçsaat suyun içide kaldı. Su içmesi falan iyi ama artık endişe etmeye başladım bi götürim diyorum bugun dra
Güzelmiş canım benim ogluslar alt üst yataklarda yatiyorlar tutturdular illa merdivenli yatak olucak diye kendileri begenip almışlardı ama hic pişman degilim hem yerden tasarruf oldu hemde çok seviyorlar yataklarini :)kızlar oğluma düşündüğüm oda bu rengini farklı istiyorum tabi, turkuaz mavisi ve beyaz muhtemelen
Ayy ne güzel canim sikildikca dinle bebegini şükür Artik hissediyorum oglusumu da icim rahat benimde :)KıZlar merhaba.. Bi 15 gün önce e bebekten kalp dinleme cihazı aldım,o evhamlı endişeli halimden eser kalmadıbebişimi özledimmi takıyorum kulaklığı kalbini dinliyorum,hareketlerini dönüşlerini bile duyuyorum..doktora bile gidesim gelmiyo artık eğer benim gibi endişeli bi yapınız varsa şiddetle tavsiye ederim..
Gözün aydın canım maşallah bebisine :)Simdi hastaneyle gorustum 4tarama vermistim sonuclar iyiymisss
Merhaba canım maşallah oglusuna onden gidiyor demek inşallah test sonuclarinda güzel cikar:)Gunaydin dun hastaneye gittim bebegimin gelisimi gayet iyiyimis bi haftada onden gidiyomus 3 lu test sonucumuda alinca bildiririm
Canim hic öyle düşünme inşallah cok güzel gecicek kontrolun oglusunda kocaman olmuştur kesin.hareket ediyordur senin ic karnin çok genisse anlamiyosundur hareket ettigini Bak gor yarın ultrasonda icinde taklalar atiyor olucak :)kızlar gunaydınlar olsun. Yarın 11'de kntrolum var detaylı usg.Ne olur bolb ol dua edin.Garip bir endişe var içimde benim.
Canim benim doktorumda kendi yapıyor aslinda ama ben ozelikle hastanede yaptırmak istedigim için hastaneden aldım randevuyu.senin doktorun pazartesi kendisi yapar ayrıntılı ultrasonu tam haftasında gidiyorsun zaten :)günaydın kızlar yazılanlar arada hata veriyor alalalal .. neyse kızlar benimde pazartesi günü kontrolüm var bana hiç detaylı falan demedi doktorum nedenki 21. haftamda gitmiş olucam doktora
Aaa yapmayın böyle noluyor sevinmeli mutlu olmalısınız bebisleri gorcez diye inşallah kontrolun çok güzel gecicek canım bekliyorum güzel haberlerini ;-)bende öyleyim bugün .. 2'de randevum. cinsiyet öğrenecez ama sanki gidersem bebeğim elimden kayıp gidecekmiş gibi
Canim ben tavsiye etmem bebegin yaninda yatmasini kokuna ve sana alisir durmadan senin kokunla yatmak ister ben emzirir yatagina koyardim hemen geri uyurdu yataginda bence en güzeli kendi yataginda kimseye bağlı olmadan uyumali bi bebek yoksa çok zorlanirsin..kızlar ben bu beşik olayına fena taktım nasıl yapıcam bi türlü karar veremiyorum. anne yanı beşikler hakkında ne düşünüyorsunuz? bana çok mantıklı geliyo ama işte sanırım bunlar sallanmıyo
Azra ismini kızım olsaydı düşünmüştüm bende canım berrada çok güzel isim :)Kızıma isim düşünüyorum. Yolun başındayım o yüzden bol bol başınızı ağrıtırım.
Cok gecmis olsun canım ..Kızlar ya oğlum isal bugun 4.gün. Kusma ateş falan yok sadece isal ve bişi yemek istemiyo. Denizden falan mikropmu kaptı yada üşüttümü acaba. Cünkü ikidir denize gittiğimizde kaçsaat suyun içide kaldı. Su içmesi falan iyi ama artık endişe etmeye başladım bi götürim diyorum bugun dra
Güzelmiş canım benim ogluslar alt üst yataklarda yatiyorlar tutturdular illa merdivenli yatak olucak diye kendileri begenip almışlardı ama hic pişman degilim hem yerden tasarruf oldu hemde çok seviyorlar yataklarini :)kızlar oğluma düşündüğüm oda bu rengini farklı istiyorum tabi, turkuaz mavisi ve beyaz muhtemelen
Ayy ne güzel canim sikildikca dinle bebegini şükür Artik hissediyorum oglusumu da icim rahat benimde :)KıZlar merhaba.. Bi 15 gün önce e bebekten kalp dinleme cihazı aldım,o evhamlı endişeli halimden eser kalmadıbebişimi özledimmi takıyorum kulaklığı kalbini dinliyorum,hareketlerini dönüşlerini bile duyuyorum..doktora bile gidesim gelmiyo artık eğer benim gibi endişeli bi yapınız varsa şiddetle tavsiye ederim..
Gözün aydın canım maşallah bebisine :)Simdi hastaneyle gorustum 4tarama vermistim sonuclar iyiymisss
Bu cihazı daha önce de duymuştum ama sürekli dinler kafayı yerim gibi geldi, vazgeçtim o yüzden. Akışına bıraktım,dua edip rahatlamaya çalışıyorum sürekli. Sen almışsın rahat etmişsin, güle güle kullan :)KıZlar merhaba.. Bi 15 gün önce e bebekten kalp dinleme cihazı aldım,o evhamlı endişeli halimden eser kalmadı :) bebişimi özledimmi takıyorum kulaklığı kalbini dinliyorum,hareketlerini dönüşlerini bile duyuyorum..doktora bile gidesim gelmiyo artık :) eğer benim gibi endişeli bi yapınız varsa şiddetle tavsiye ederim..
Aynı şeyi ben de yaşıyorum tam olarak anlattığın gibi :) ben de henüz hareket hissedemiyorum, bu bahsettiğin şey olduğunda da bebeğe yormamaya çalışıyorum heyecanlanmamak için:) ama tecrübeli olanlar aydınlatırsa ben de çok sevinirim.Kızlar bazen karnımin içinde birsey toplanıyor gibi oluyor ve sertlesiyor sonra geçiyor bebegin hareketlerimi bu? henüz hissedemedim, benzer şeyler yaşayan var mı?
Saol canim herkesin sonuclari iyi cikar inşallahHadi gözün aydııınnn
Internette bakinca kasilma belirtisi yazdigini gordum toplanma hissi yasayan varmi lutfen cevap verin korkmaya basladim...Kızlar bazen karnımin içinde birsey toplanıyor gibi oluyor ve sertlesiyor sonra geçiyor bebegin hareketlerimi bu? henüz hissedemedim, benzer şeyler yaşayan var mı?
mantıklı :)Merhaba canım maşallah oglusuna onden gidiyor demek inşallah test sonuclarinda güzel cikar
Canim hic öyle düşünme inşallah cok güzel gecicek kontrolun oglusunda kocaman olmuştur kesin.hareket ediyordur senin ic karnin çok genisse anlamiyosundur hareket ettigini Bak gor yarın ultrasonda icinde taklalar atiyor olucak
Canim benim doktorumda kendi yapıyor aslinda ama ben ozelikle hastanede yaptırmak istedigim için hastaneden aldım randevuyu.senin doktorun pazartesi kendisi yapar ayrıntılı ultrasonu tam haftasında gidiyorsun zaten
Aaa yapmayın böyle noluyor sevinmeli mutlu olmalısınız bebisleri gorcez diye inşallah kontrolun çok güzel gecicek canım bekliyorum güzel haberlerini ;-)
Canim ben tavsiye etmem bebegin yaninda yatmasini kokuna ve sana alisir durmadan senin kokunla yatmak ister ben emzirir yatagina koyardim hemen geri uyurdu yataginda bence en güzeli kendi yataginda kimseye bağlı olmadan uyumali bi bebek yoksa çok zorlanirsin..
Azra ismini kızım olsaydı düşünmüştüm bende canım berrada çok güzel isim
Cok gecmis olsun canım ..
Güzelmiş canım benim ogluslar alt üst yataklarda yatiyorlar tutturdular illa merdivenli yatak olucak diye kendileri begenip almışlardı ama hic pişman degilim hem yerden tasarruf oldu hemde çok seviyorlar yataklarini
Ayy ne güzel canim sikildikca dinle bebegini şükür Artik hissediyorum oglusumu da icim rahat benimde
Gözün aydın canım maşallah bebisine
Selam kizlar eltim tup bebekle hamile kendi kendine atar yapiyorhalbuki ben 7 haftalik hamileydim onun tedaviye basladiklarini ogrendigimde onu kiskanip ondan once hamile kaldigimi falan dusunuyor garibim....halbuki 20 yasin okumustum etrafa dagittim hamile kalsin diye....insanlar kusmek ve darilmak icin ne cok ugrasiyor://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?