2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hayirli günler tatil anneler nasilsin
Annem eltiden dost olmaz der...

Internette bakinca kasilma belirtisi yazdigini gordum toplanma hissi yasayan varmi lutfen cevap verin korkmaya basladim...
Kizimda 9 ay boyunca sivri ve ara ara kasilan bir karnim vardi hersey yolunda gecti onunla konus stres yapma soluna yat dinlenince geciyor canim

Su yemek hazirlamayip yemesi kadar zor gelen bisi yok yaa
Bence yapması zor yemesi kolay
Aaa çok ayip ya bazi insanlar ne fesat oluyor nasıl dusunebilir böyle birseyi ben olsam sevinirdim ayni zamanda hamileyiz diye.benim eltim yabanci ben hanile kaldım huc ikinci çocuk dusunmeyen insan ben hamile kaldım kalali cocuk plani yapıyor bende diyorum yap bi tane daha diye hep destekliyorum onu anlamıyorum böyle düşünenleri ..
Bu arada yarin kontrolum var cinsiyetini ogrenirim insallah )))
İnşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin canım :)

Simdi hastaneyle gorustum 4tarama vermistim sonuclar iyiymisss
hadi gözün aydın canım
Kızlar bazen karnımin içinde birsey toplanıyor gibi oluyor ve sertlesiyor sonra geçiyor bebegin hareketlerimi bu? henüz hissedemedim, benzer şeyler yaşayan var mı?
canım bebek hareketi o eğer toplanma göbek deliği etrafında yoğunsa o kasılma oluyor, korkmana gerek yok ama dr na sor magnezyum içiyor musun o yumuşatıyor rahmi
sağol canım olumlu yorum duymak iyi geldi eşim ısrar ediyor ranza diye, ben korkuyorum ya düşerlerse diye, birde merdiveni kolay çıkılan bir şey benim afacana nasıl güvenicem bilmem
ah canım elti deme bana, sen Allah rızası için yapmışsın bırak o iyilik bilmesin mevlam biliyor ya, zoruna gider anlıyorum seni ama bazı insanlar böyle maalesef, benim bundan önce bir düşüğüm oldu eltime söyleyince yüzü değişmişti çok zoruma gitmişti söylemiycektim olmuyor üzülmesin diye sonra dedim birinden duyar daha çok alınır ama çok pişmanım söylediğime, bunu 12 haftalık olana kadar ailem dışında kimseye söylemedik kv komşuya söylemiş ondan sonra bunda da risk oldu 12. haftadan sonra, şimdi diyenler olur ne alaka, maalesef nazar insanı mezara götürür, bu komşumun gözü hep üstümüzde eşimden için çok iyi çok iyi der çok şanslıymışım, ne sıkıntı çektiğimi bilmeden nazar eder, elin tavuğu ele kaz görünüyor işte

sende umursama hiç sıkma güzel canını,Rabbime havale et en güzeli
Kızlar duzenle butonu yok bende sizde varmi ?

bende de yok canım vardı kaldırmışlar

Azcik is yapim dedim karnim komple yere dusecekmis gibi bi sizi basladi koltuga zir oturdum hayirdir ins

kuzum kalbin temiz senin sen doğrusunu söylüyorsun, bende eltimin olsun diye çok yardım etmek istedim saklıyordu olmadığını, keşke söylesede yardım edebilsem diyordum, çok araştırıyordum çünkü bebek olmasıyla ilgili kürleri yöntemleri ama o el gibi görüyordu, ne zaman gebe kaldı test yaptırdı bana söylüyor abla test yaptırdım günüm geçti diye, yani belli olunca söyledi, birde bana diyor bak ilk sana söyledim olunca sende ilk bana söyle diye, çocuk kandırıyor sanki, tabi ki söylemedim ona sonradan söyledim

Azcik is yapim dedim karnim komple yere dusecekmis gibi bi sizi basladi koltuga zir oturdum hayirdir ins
canım dinlenerek yap korkam ağrı sızı çok olur son dönemler daha ağırlaşıcaz

Aynen ya bende yarin annemlere gitme ihtimalim var diye esimin kiyafetlerini utuledim koltuga zor oturdum bende

M
Magnezyum icmiyorum canim su an memleketteyim burada gittigim doktoru aradim normal dedi...

M

Magnezyum icmiyorum canim su an memleketteyim burada gittigim doktoru aradim normal dedi...
canım magnezyum kasılmaları azaltıyor, dr normal dediyse rahat ol zaten bebek hareket edincede toplanıyor karın
Bende severim 2si de benden küçük zaten abla abla derler bana
ne güzel canım benim biri büyük ben abla diyorum ona:) diğeri küçük yengecim der hep:)

evet canım ama bana daha önce kendi doktorum söylememişti düşüp acile gitmiştim doktorum çıkalı çookkk olmuş filan ordaki nb. doktor söylemişti şimdi kendi doktorum da yüzde 70 kız diyor hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…