2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar ne tarafınıza yatıyorsunuz ben sağıma yatmazsam rahat edemiyorum doktor da o önemli diil filan dedi sırt üstü sağ sol sürekli değiştiriyorum yani siz nasıl yatıyorsunuz

kızlar ne tarafınıza yatıyorsunuz ben sağıma yatmazsam rahat edemiyorum doktor da o önemli diil filan dedi sırt üstü sağ sol sürekli değiştiriyorum yani siz nasıl yatıyorsunuz

Al benden de o kadar yüzüstü yatmaya alışık olan ben artık geceleri sağa sola dönmekten uykusuz kalıyorum.Göbeğimin altına normal yastık koyup bir o tarafa bir bu tarafa

merhaba sevgili ocak anneleri uzun zamandır takip ediyorum ama bugüne kadar fırsat bulup yazamadım hiç.benim de sat 13 nisan nasipse ocak annesi olacağım ikinci çocuğum ilki kız ama bunun cinsiyetini daha bilmiyorum 1,5 ay önce ikili test için gittim doktora.küçük şehirde yaşadığım için doktor alternatifim çok yok düzenli doktor da edinemiyorum bu yüzden.hepinize sağlıklı doğumlar inşallah bundan sonra görüşürüz.

Kızlar geldim doktordan :)
Dünkü cadı doktordan sonra bugün o kadar güzel haberler aldım ki moralim düzeldi. Hiçbir sıkıntı yok çok şükür .
Sadece cinsiyete bakmak neredeyse 5 dakika sürdü :) Popişinin üstüne oturuyormuş. Sağa dönüyorum sola dönüyorum karnımı sallıyor doktor yok kalkamadı . Amma edepliymiş dedi :)
İki de ilaç verdi. Osteocare ve Ferrum Fort ..

Ama netice de öğrendiik Kızımız geliyooooor Babasının sultanı erkek erkek diye dört dönen adam bi anda "yavaş git rahatsız olmasın prensesim diyor kıskanıyorum bile

Sılam ekleyebilirsin kızımı listeye .. Ayşe Nihal'im geliyor inşAllah hayırlısıyla :)

hayırlı olsun canım gözün aydın :) haha bu kızlar böyle hep utangaç

görümce daha zor değil mi ki ben iyi ki yok diye dua ediyorum halalarımı cok severim ama bu cadı oldukları gerçeğini değiştirmiyo

Alemsin çok güldüm bende görümceyim ama cadı olandan değil,:)) benimde görümcelerim var:)))

Hoşgeldin hamilelik arkadaşım:) Benimde ilki kız, ikincisi belli değil Allah vatana, millete ve bize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin

Maşallah cinsiyetini öğrenmişsin adıyla, hayırlı ve sağlıklı gelsin sağ salim inşallah

kızlar ben eşya almaya başladımm bebişe ama içimden ya diyorum cinsiyete yanlış baktıysa doktorum naparız bütün o kıyafetleri

Slm kızlar doktora gittik bebiş çok iyi cinsiyeti göstermedi nazlaniyo dedi doktor 15 gün sonra cinsiyet için gidicez zeka testi için kan aldılar bidahaki saliya sonuçları arayip öğrenicez inşallah sonucumuz temiz çıkar . yarın Ölüdeniz e yola cikcaz. bu arada bebiş in parmağını emiyodu. tatlı bebeğim çok şeker di yaa hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.heee bide erkek olabilir dedi doktor ama

benim de yarın doktora randevum vardı fakat doktorum aradı. mecburiyetten salı gününe alındı randevum. çok hayal kırıklığıma uğradım. ağladım bir de üstüne. ne çok umut etmişim dedim görmek için.

gözün aydın canım. darısı başıma inşallah.

olsun canım geç olsun güç olmasın :) inş sonuçlar iyi çıkar iyi tatiller

Oyyyy kızlarr anam basta olmak üzere evem dedem nenem 7 ceddim agladı...
Ama ewim gıccır gıccır oldu...
Heryeri güselce temizledim.. Aklınıza gelebilecek neresı varsa..
Avizelerden cercevelere koltuk altları koltuklar kapılarım camlarım perdelerim
Mutfak dolabım halılarım hepsini sikdim süpürdüm.. Artık yemek yapıcaktım wazgectim... Heemn acili arayıp durumumda dolayı yemekle ugrasamıcamı söleyince yemekte benden olsun dedi kocişim..
Ayyy ... Allahım temizlik gibisi yok

Ohhhh ellerine sağlık mervecimmmmm temizlik gibisi yok tabikisi ama cok yormuşsun kendini. Bi anda o kadar yüklenmeseydin kuzum. Ben bi ev silio süpürdüm kıyı köşe bide yemek yaptım pestiLim çıktı

doktor randevum 3 gün ileriye atılınca eşim de ben de gerildik şimdi telefonda soğuk konuşuyoruz.

Ohhhh ellerine sağlık mervecimmmmm temizlik gibisi yok tabikisi ama cok yormuşsun kendini. Bi anda o kadar yüklenmeseydin kuzum. Ben bi ev silio süpürdüm kıyı köşe bide yemek yaptım pestiLim çıktı
Bebegim haklısın ama cok pis bi huyum var.. Parca parca yapmayı denedim... Mahvoldum... Daha zor geliyo böle sabah kahvaltıdan sonra yawas yawas acele etmeden yapıyorum ev 1 günde pırıl ğırıl oluyo daha hısuma gidiyo daha az yoruluyorum gibime gwliyo .. Bilmiyom

Maşallah canim bu ne enerji boleee ben bi utu yaptim oldum yaa kiz nazar degmesin

işin garibi ben de görümce olacam hiç bu taraftan düşünmemiştim :) ama ben kesin cadı bişi olurum kardeşim benim kıymetlim onu üzenin aklını alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…