- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
kızlar ne tarafınıza yatıyorsunuz ben sağıma yatmazsam rahat edemiyorum doktor da o önemli diil filan dedi sırt üstü sağ sol sürekli değiştiriyorum yani siz nasıl yatıyorsunuz
Kızlar geldim doktordan
Dünkü cadı doktordan sonra bugün o kadar güzel haberler aldım ki moralim düzeldi. Hiçbir sıkıntı yok çok şükür .
Sadece cinsiyete bakmak neredeyse 5 dakika sürdüPopişinin üstüne oturuyormuş. Sağa dönüyorum sola dönüyorum karnımı sallıyor doktor yok kalkamadı . Amma edepliymiş dedi
İki de ilaç verdi. Osteocare ve Ferrum Fort ..
Ama netice de öğrendiikKızımız geliyooooor Babasının sultanı erkek erkek diye dört dönen adam bi anda "yavaş git rahatsız olmasın prensesim diyor kıskanıyorum bile
Sılam ekleyebilirsin kızımı listeye .. Ayşe Nihal'im geliyor inşAllah hayırlısıyla
görümce daha zor değil mi kiben iyi ki yok diye dua ediyorum halalarımı cok severim ama bu cadı oldukları gerçeğini değiştirmiyo
merhaba sevgili ocak anneleri uzun zamandır takip ediyorum ama bugüne kadar fırsat bulup yazamadım hiç.benim de sat 13 nisan nasipse ocak annesi olacağım ikinci çocuğum ilki kız ama bunun cinsiyetini daha bilmiyorum 1,5 ay önce ikili test için gittim doktora.küçük şehirde yaşadığım için doktor alternatifim çok yok düzenli doktor da edinemiyorum bu yüzden.hepinize sağlıklı doğumlar inşallah bundan sonra görüşürüz.
Kızlar geldim doktordan
Dünkü cadı doktordan sonra bugün o kadar güzel haberler aldım ki moralim düzeldi. Hiçbir sıkıntı yok çok şükür .
Sadece cinsiyete bakmak neredeyse 5 dakika sürdüPopişinin üstüne oturuyormuş. Sağa dönüyorum sola dönüyorum karnımı sallıyor doktor yok kalkamadı . Amma edepliymiş dedi
İki de ilaç verdi. Osteocare ve Ferrum Fort ..
Ama netice de öğrendiikKızımız geliyooooor Babasının sultanı erkek erkek diye dört dönen adam bi anda "yavaş git rahatsız olmasın prensesim diyor kıskanıyorum bile
Sılam ekleyebilirsin kızımı listeye .. Ayşe Nihal'im geliyor inşAllah hayırlısıyla
Alemsin çok güldüm bende görümceyim ama cadı olandan değil,) benimde görümcelerim var ))
Hoşgeldin hamilelik arkadaşımBenimde ilki kız, ikincisi belli değil Allah vatana, millete ve bize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin
Maşallah cinsiyetini öğrenmişsin adıyla, hayırlı ve sağlıklı gelsin sağ salim inşallah
çook teşekkür ederim arkadaşım içimden benim bu da kız olsun geçiyor ama Allah sağlıklısını aklı başında olanını versin.cinsiyet önemli değil.
gözün aydın canım. darısı başıma inşallah.Slm kızlar doktora gittik bebiş çok iyi cinsiyeti göstermedi nazlaniyo dedi doktor 15 gün sonra cinsiyet için gidicez zeka testi için kan aldılar bidahaki saliya sonuçları arayip öğrenicez inşallah sonucumuz temiz çıkar . yarın Ölüdeniz e yola cikcaz. bu arada bebiş in parmağını emiyodu. tatlı bebeğim çok şeker di yaa hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.heee bide erkek olabilir dedi doktor ama
Slm kızlar doktora gittik bebiş çok iyi cinsiyeti göstermedi nazlaniyo dedi doktor 15 gün sonra cinsiyet için gidicez zeka testi için kan aldılar bidahaki saliya sonuçları arayip öğrenicez inşallah sonucumuz temiz çıkar . yarın Ölüdeniz e yola cikcaz. bu arada bebiş in parmağını emiyodu. tatlı bebeğim çok şeker di yaa hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.heee bide erkek olabilir dedi doktor ama
Bebegim haklısın ama cok pis bi huyum var.. Parca parca yapmayı denedim... Mahvoldum... Daha zor geliyo böle sabah kahvaltıdan sonra yawas yawas acele etmeden yapıyorum ev 1 günde pırıl ğırıl oluyo daha hısuma gidiyo daha az yoruluyorum gibime gwliyo .. BilmiyomOhhhh ellerine sağlık mervecimmmmm temizlik gibisi yok tabikisi ama cok yormuşsun kendini. Bi anda o kadar yüklenmeseydin kuzum. Ben bi ev silio süpürdüm kıyı köşe bide yemek yaptım pestiLim çıktı
Neden soguk konusuyosunuz anlamadım.. Ama böle seyler için üzülmeyin derimm...doktor randevum 3 gün ileriye atılınca eşim de ben de gerildik şimdi telefonda soğuk konuşuyoruz.
Maşallah canim bu ne enerji boleee ben bi utu yaptim oldum yaa kiz nazar degmesinOyyyy kızlarr anam basta olmak üzere evem dedem nenem 7 ceddim agladı...
Ama ewim gıccır gıccır oldu...
Heryeri güselce temizledim.. Aklınıza gelebilecek neresı varsa..
Avizelerden cercevelere koltuk altları koltuklar kapılarım camlarım perdelerim
Mutfak dolabım halılarım hepsini sikdim süpürdüm.. Artık yemek yapıcaktım wazgectim... Heemn acili arayıp durumumda dolayı yemekle ugrasamıcamı söleyince yemekte benden olsun dedi kocişim..
Ayyy ... Allahım temizlik gibisi yok
işin garibi ben de görümce olacam hiç bu taraftan düşünmemiştim :) ama ben kesin cadı bişi olurum kardeşim benim kıymetlim onu üzenin aklını alırımAlemsin çok güldüm bende görümceyim ama cadı olandan değil,) benimde görümcelerim var ))
Hoşgeldin hamilelik arkadaşımBenimde ilki kız, ikincisi belli değil Allah vatana, millete ve bize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin
Maşallah cinsiyetini öğrenmişsin adıyla, hayırlı ve sağlıklı gelsin sağ salim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?