2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar,bnde bugün teldn girdim ve bişey anlamadım verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim canlar,bu seferde yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve azosilin ve monurol adında iki ilaç verdi drum ama ben hala başlamadım tedirgin oldum Bi zararı olur mu diye

merhaba kızlar,bnde bugün teldn girdim ve bişey anlamadım verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim canlar,bu seferde yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve azosilin ve monurol adında iki ilaç verdi drum ama ben hala başlamadım tedirgin oldum Bi zararı olur mu diye

Neden soguk konusuyosunuz anlamadım.. Ama böle seyler için üzülmeyin derimm...
eşim izin almıştı yarın için. salı günü izin alamıycam dedi. o da görmek istiyordu.
beraber ailece yarın yemeğe çıkıcaktık her şey iptal oldu.
inşallah aramız düzelir.

eşim izin almıştı yarın için. salı günü izin alamıycam dedi. o da görmek istiyordu.
beraber ailece yarın yemeğe çıkıcaktık her şey iptal oldu.
inşallah aramız düzelir.
Anladım canım ama üzülmeyin bunlar asılabılecek şeyler... Dr özelmi devlettenmi.. Dr nöbetçi oldugu bi gün gidin alsam eşin işten dönünce.. Devletteyse özele gidin bi defa nolcak
Oda olmadı videoya cek canım dr dan rica et.. Hem eşinede söleme böle bişi yapcanı.. Süprüz olsun

kızlar ne tarafınıza yatıyorsunuz ben sağıma yatmazsam rahat edemiyorum doktor da o önemli diil filan dedi sırt üstü sağ sol sürekli değiştiriyorum yani siz nasıl yatıyorsunuz

ayy canım ben soluma yatıyorum ama bebek solumda yattığı için çok tedirgin oluyorum içeride sıkışıyormu diye bu yüzden sırt üstü yatmaya çalışıyorum 2 gecedir ama o zaman da bebeğe kan az gidiyor diye duymuştum yandık bundan sonra nasıl yatsam içim rahat etmiyor

Kimsecikler yokmidur...
Buralar dolimidur bosmudur.....
Hobaaaa....

Oynaaa dik oyna kollar cubuk olacak horonda oynayanlar daha dik oynayacak....

Ben ikitarafada yatıyorum... Bacagımın arasına yastık koyuyorum cok rahat oluyo.. Sırt üstü yatarsam basımın altına 2 yastık alıyorun ..böleee dewam etcezz artıkk..

Özele gidiyoruz canım. Evet videoya çekmeyi düşündüm ben de. Teşekkür ederim. Belki düzelirim ilerleyen saatlerde.

Kızlar ayıp olmassa bile sorucam acil yardım pişik oldum ama neden anlayamıyorum acaba Demir ve vitamin hapı yaparma cok fenayıö doktorada pişik oldum doye gidemiyorum benim gibi gebelikte pişik yaşayan varmı

Ben ikitarafada yatıyorum... Bacagımın arasına yastık koyuyorum cok rahat oluyo.. Sırt üstü yatarsam basımın altına 2 yastık alıyorun ..böleee dewam etcezz artıkk..

bacağının arasına yastık koymanın nedeni ne faydası varmı canım

Hayirdir canim bu ne nese boyle

bacağının arasına yastık koymanın nedeni ne faydası varmı canım

Walla bende bilmiyom ew falan temiz ya keyfim yerinde...

Yan yatarken bacaklarımı üstüste koyamıorum.. Karnım sıkısıyo gibi oluyo.. Bu sefer uykumda bacaklarımı acıyorum yüz üstü gibi oluyo bazen yüzüstü bile yattıgımı farkettim..
Yastık koydugumda daha rahat oluyo hem yüz üstü yatmama engel hemde karnım kasıklarım daha rhat oluyo bu aksam dene istersen

Slm kızlar doktora gittik bebiş çok iyi cinsiyeti göstermedi nazlaniyo dedi doktor 15 gün sonra cinsiyet için gidicez zeka testi için kan aldılar bidahaki saliya sonuçları arayip öğrenicez inşallah sonucumuz temiz çıkar . yarın Ölüdeniz e yola cikcaz. bu arada bebiş in parmağını emiyodu. tatlı bebeğim çok şeker di yaa hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.heee bide erkek olabilir dedi doktor ama
olsun canım geç olsun güç olmasın inş sonuçlar iyi çıkar iyi tatiller
Sağol cnm amiin inşallah. ..bekleriz artık sağlıklı olsunda. ..

Mrb canım almadan önce araştırmışsındır mutlaka ama söylemeden geçemeyeceğim forumun başlarında bu konu konuşulmuştu arkadaşlarla da, biri doktoruna danışmıştı,doktoru önermemişti bebeğe zararı olabilir çok sık kullanma istersen.çok evham yaptığında dinlersin ama öyle sık kullanma ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…