Doktorunu ara sor canım ne olcakki özel bölgenmi pişik oldu ..kendine acı çektirme doktorun bişi kullanmanı önerir mutlaka..Kızlar ayıp olmassa bile sorucam acil yardım pişik oldum ama neden anlayamıyorum acaba Demir ve vitamin hapı yaparma cok fenayıö doktorada pişik oldum doye gidemiyorum benim gibi gebelikte pişik yaşayan varmı
Merhaba canım, İlaçlar icin yarar zarar oranına göre karar verilir bencemerhaba kızlar,bnde bugün teldn girdim ve bişey anlamadımverdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim canlar,bu seferde yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve azosilin ve monurol adında iki ilaç verdi drum ama ben hala başlamadım tedirgin oldum Bi zararı olur mu diye
Ben ikitarafada yatıyorum... Bacagımın arasına yastık koyuyorum cok rahat oluyo.. Sırt üstü yatarsam basımın altına 2 yastık alıyorun ..böleee dewam etcezz artıkk..
Doktora giden annişler hadi göZleriniz aydıın olsun. Serbetcimmm prensesin hayırlı olshn canım
Kimsecikler yokmidur...
Buralar dolimidur bosmudur.....
Hobaaaa....
Oynaaa dik oyna kollar cubuk olacak horonda oynayanlar daha dik oynayacak....
Canim senin oglan daha kucuk benim buyuk ustte yatiyor kucuk altta o yuzden sorun olmuyor ama senin oglus kucuk oldugu icin ustte yatamaz ust yatak 6 yas itibariyle kullanilabilir zaten kucukler icin tehlikeli gercekten.3 sene sonra falan alirsin ogluslarina ben gibi buyugu ustte yatirirsin kucugu altta o zaman guzel olur.simdi komple takim alcan oglana oteki buyuyunce ona acacak ayri odan varsa onada boyle bi takim alirsin ama ayri odan yoksa simdilik sadece yatak al derim senin resimdeki komple takim cunki bebek buyuyunce ona yer kalmicak ...sağol canım olumlu yorum duymak iyi geldi eşim ısrar ediyor ranza diye, ben korkuyorum ya düşerlerse diye, birde merdiveni kolay çıkılan bir şey benim afacana nasıl güvenicem bilmem
canim cok yorma kendini her bunye bir degl iste bende cabuk yoruluyorum malesefAzcik is yapim dedim karnim komple yere dusecekmis gibi bi sizi basladi koltuga zir oturdum hayirdir ins
aman be canim kim nasil dusunurse dusunsun bizim kalbimiz temiz olsun rabbim bilsin yeter gerisi boskuzum kalbin temiz senin sen doğrusunu söylüyorsun, bende eltimin olsun diye çok yardım etmek istedim saklıyordu olmadığını, keşke söylesede yardım edebilsem diyordum, çok araştırıyordum çünkü bebek olmasıyla ilgili kürleri yöntemleri ama o el gibi görüyordu, ne zaman gebe kaldı test yaptırdı bana söylüyor abla test yaptırdım günüm geçti diye, yani belli olunca söyledi, birde bana diyor bak ilk sana söyledim olunca sende ilk bana söyle diye, çocuk kandırıyor sanki, tabi ki söylemedim ona sonradan söyledim
canim insallah gonlundeki olur saglikli olsunlar yeterevet canım ama bana daha önce kendi doktorum söylememişti düşüp acile gitmiştim doktorum çıkalı çookkk olmuş filan ordaki nb. doktor söylemişti şimdi kendi doktorum da yüzde 70 kız diyor hayırlısı bakalım
canim sol taraf bebek icin en iyi yatma pozisyonu bende zorlada olsa soluma yatmaya dikkat ediyorum.heleki sirt ustu asla tavsiye edilmiyor ben sirt ustu yatayim benim oglus hemen tepki veriyor rahatsiz oldugunu belli ediyorkızlar ne tarafınıza yatıyorsunuz ben sağıma yatmazsam rahat edemiyorum doktor da o önemli diil filan dedi sırt üstü sağ sol sürekli değiştiriyorum yani siz nasıl yatıyorsunuz
merhaba canim hosgeldin aramiza lutfen yasini ve son adet tarihini bana ozelden yaz senide ekleyelim listeyemerhaba sevgili ocak anneleri uzun zamandır takip ediyorum ama bugüne kadar fırsat bulup yazamadım hiç.benim de sat 13 nisan nasipse ocak annesi olacağım ikinci çocuğum ilki kız ama bunun cinsiyetini daha bilmiyorum 1,5 ay önce ikili test için gittim doktora.küçük şehirde yaşadığım için doktor alternatifim çok yok düzenli doktor da edinemiyorum bu yüzden.hepinize sağlıklı doğumlar inşallah bundan sonra görüşürüz.
vayyy babasinin sultani geliyormuss hayirli olsun canim sultaniniz suan duzenleme butonu yok listede islem yapamiyorum lutfen ozelden yaz unuturum yoksa duzenleme butonu gelince eklerim ayse nihal hanimi listeyeKızlar geldim doktordan
Dünkü cadı doktordan sonra bugün o kadar güzel haberler aldım ki moralim düzeldi. Hiçbir sıkıntı yok çok şükür .
Sadece cinsiyete bakmak neredeyse 5 dakika sürdüPopişinin üstüne oturuyormuş. Sağa dönüyorum sola dönüyorum karnımı sallıyor doktor yok kalkamadı . Amma edepliymiş dedi
İki de ilaç verdi. Osteocare ve Ferrum Fort ..
Ama netice de öğrendiikKızımız geliyooooor Babasının sultanı erkek erkek diye dört dönen adam bi anda "yavaş git rahatsız olmasın prensesim diyor kıskanıyorum bile
Sılam ekleyebilirsin kızımı listeye .. Ayşe Nihal'im geliyor inşAllah hayırlısıyla
canim bence 20 inci haftadaki ayrintili ultrason bekle cinsiyeti o zaman kesinlesir ondan sonra gonul rahatligiyla alirsin cicilerinizikızlar ben eşya almaya başladımm bebişe ama içimden ya diyorum cinsiyete yanlış baktıysa doktorum naparız bütün o kıyafetleri
canim masallah hersey cok guzelmis bebeginde cinsiyeti bidahaki sefere kesin ogrenirsin insallah olabilirlerle hayal kurma sakin degisme ihtimali cok yuksek cunki ben dahil bicok kisinin basina geldi biliyosunSlm kızlar doktora gittik bebiş çok iyi cinsiyeti göstermedi nazlaniyo dedi doktor 15 gün sonra cinsiyet için gidicez zeka testi için kan aldılar bidahaki saliya sonuçları arayip öğrenicez inşallah sonucumuz temiz çıkar . yarın Ölüdeniz e yola cikcaz. bu arada bebiş in parmağını emiyodu. tatlı bebeğim çok şeker di yaa hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.heee bide erkek olabilir dedi doktor ama
ahh canim cok kotu olmus ya hayirlisi olsun insallah bidahaki sefere denk gelir napicaksin nasip degilmis uzulmeeşim izin almıştı yarın için. salı günü izin alamıycam dedi. o da görmek istiyordu.
beraber ailece yarın yemeğe çıkıcaktık her şey iptal oldu.
inşallah aramız düzelir.
ayy canım ben soluma yatıyorum ama bebek solumda yattığı için çok tedirgin oluyorum içeride sıkışıyormu diye bu yüzden sırt üstü yatmaya çalışıyorum 2 gecedir ama o zaman da bebeğe kan az gidiyor diye duymuştum yandık bundan sonra nasıl yatsam içim rahat etmiyor
canim sirt ustu yatma mumkun oldugunca soluna yatmaa calis bnim doktorum yasakladi sort ustu yatmayiBen ikitarafada yatıyorum... Bacagımın arasına yastık koyuyorum cok rahat oluyo.. Sırt üstü yatarsam basımın altına 2 yastık alıyorun ..böleee dewam etcezz artıkk..
ahh canim ya gecmis olsun pisik kremi kullan demir hapindan vitamin hapindan olucani sanmiyorumKızlar ayıp olmassa bile sorucam acil yardım pişik oldum ama neden anlayamıyorum acaba Demir ve vitamin hapı yaparma cok fenayıö doktorada pişik oldum doye gidemiyorum benim gibi gebelikte pişik yaşayan varmı
Basur icun zamaninda yemistim ama gebelikte bilmiyorumKızlar bilginiz var mı bilmiyorum ama bişi sorucam.. Kudret narının çekirdeğinin kırmızı kısmını yemenin bizim için bir sıkıntısı var mı acaba ??
Walla bende bilmiyom ew falan temiz ya keyfim yerinde...
Yan yatarken bacaklarımı üstüste koyamıorum.. Karnım sıkısıyo gibi oluyo.. Bu sefer uykumda bacaklarımı acıyorum yüz üstü gibi oluyo bazen yüzüstü bile yattıgımı farkettim..
Yastık koydugumda daha rahat oluyo hem yüz üstü yatmama engel hemde karnım kasıklarım daha rhat oluyo bu aksam dene istersen
Ben de yastık koyuyorum süper oluyor, hem de karnimin üstüne yatmamis oluyorum yoksa canım yanıyor artık büyüdü bebegimmm
Canim senin oglan daha kucuk benim buyuk ustte yatiyor kucuk altta o yuzden sorun olmuyor ama senin oglus kucuk oldugu icin ustte yatamaz ust yatak 6 yas itibariyle kullanilabilir zaten kucukler icin tehlikeli gercekten.3 sene sonra falan alirsin ogluslarina ben gibi buyugu ustte yatirirsin kucugu altta o zaman guzel olur.simdi komple takim alcan oglana oteki buyuyunce ona acacak ayri odan varsa onada boyle bi takim alirsin ama ayri odan yoksa simdilik sadece yatak al derim senin resimdeki komple takim cunki bebek buyuyunce ona yer kalmicak ...
canim cok yorma kendini her bunye bir degl iste bende cabuk yoruluyorum malesef
aman be canim kim nasil dusunurse dusunsun bizim kalbimiz temiz olsun rabbim bilsin yeter gerisi bos
canim insallah gonlundeki olur saglikli olsunlar yeter
canim sol taraf bebek icin en iyi yatma pozisyonu bende zorlada olsa soluma yatmaya dikkat ediyorum.heleki sirt ustu asla tavsiye edilmiyor ben sirt ustu yatayim benim oglus hemen tepki veriyor rahatsiz oldugunu belli ediyor
merhaba canim hosgeldin aramiza lutfen yasini ve son adet tarihini bana ozelden yaz senide ekleyelim listeye
vayyy babasinin sultani geliyormuss hayirli olsun canim sultaniniz suan duzenleme butonu yok listede islem yapamiyorum lutfen ozelden yaz unuturum yoksa duzenleme butonu gelince eklerim ayse nihal hanimi listeye
canim bence 20 inci haftadaki ayrintili ultrason bekle cinsiyeti o zaman kesinlesir ondan sonra gonul rahatligiyla alirsin cicilerinizi
canim masallah hersey cok guzelmis bebeginde cinsiyeti bidahaki sefere kesin ogrenirsin insallah olabilirlerle hayal kurma sakin degisme ihtimali cok yuksek cunki ben dahil bicok kisinin basina geldi biliyosun
ahh canim cok kotu olmus ya hayirlisi olsun insallah bidahaki sefere denk gelir napicaksin nasip degilmis uzulme
canim sirt ustu yatma mumkun oldugunca soluna yatmaa calis bnim doktorum yasakladi sort ustu yatmayi
ahh canim ya gecmis olsun pisik kremi kullan demir hapindan vitamin hapindan olucani sanmiyorum
biraz ara veriyim o zaman kıyafet alma işine en iyisi detaylı ultrasonu beklemek
Doktorunu ara sor canım ne olcakki özel bölgenmi pişik oldu ..kendine acı çektirme doktorun bişi kullanmanı önerir mutlaka..
Yarın gitcem doktora sanırsam antıbıyotık bittince vücut iltihabı atıyo oda orayı pişik yapıyoCanim senin oglan daha kucuk benim buyuk ustte yatiyor kucuk altta o yuzden sorun olmuyor ama senin oglus kucuk oldugu icin ustte yatamaz ust yatak 6 yas itibariyle kullanilabilir zaten kucukler icin tehlikeli gercekten.3 sene sonra falan alirsin ogluslarina ben gibi buyugu ustte yatirirsin kucugu altta o zaman guzel olur.simdi komple takim alcan oglana oteki buyuyunce ona acacak ayri odan varsa onada boyle bi takim alirsin ama ayri odan yoksa simdilik sadece yatak al derim senin resimdeki komple takim cunki bebek buyuyunce ona yer kalmicak ...
aman be canim kim nasil dusunurse dusunsun bizim kalbimiz temiz olsun rabbim bilsin yeter gerisi bos
canim sol taraf bebek icin en iyi yatma pozisyonu bende zorlada olsa soluma yatmaya dikkat ediyorum.heleki sirt ustu asla tavsiye edilmiyor ben sirt ustu yatayim benim oglus hemen tepki veriyor rahatsiz oldugunu belli ediyor
merhaba canim hosgeldin aramiza lutfen yasini ve son adet tarihini bana ozelden yaz senide ekleyelim listeye
vayyy babasinin sultani geliyormuss hayirli olsun canim sultaniniz suan duzenleme butonu yok listede islem yapamiyorum lutfen ozelden yaz unuturum yoksa duzenleme butonu gelince eklerim ayse nihal hanimi listeye
canim bence 20 inci haftadaki ayrintili ultrason bekle cinsiyeti o zaman kesinlesir ondan sonra gonul rahatligiyla alirsin cicilerinizi
canim masallah hersey cok guzelmis bebeginde cinsiyeti bidahaki sefere kesin ogrenirsin insallah olabilirlerle hayal kurma sakin degisme ihtimali cok yuksek cunki ben dahil bicok kisinin basina geldi biliyosun
ahh canim cok kotu olmus ya hayirlisi olsun insallah bidahaki sefere denk gelir napicaksin nasip degilmis uzulme
canim sirt ustu yatma mumkun oldugunca soluna yatmaa calis bnim doktorum yasakladi sort ustu yatmayi
ahh canim ya gecmis olsun pisik kremi kullan demir hapindan vitamin hapindan olucani sanmiyorum
Nasıl yemiştin CNm internette bal yada zeytinyağ ile karıştır filan diyor ama ?Basur icun zamaninda yemistim ama gebelikte bilmiyorum
Geçmiş olsun iltihabın neydi ben kaçırmışım orayıYarın gitcem doktora sanırsam antıbıyotık bittince vücut iltihabı atıyo oda orayı pişik yapıyo(((
Evet canım kısmet değilmiş. Hayırlısı olsun arttık. Sağolasın canım.Canim senin oglan daha kucuk benim buyuk ustte yatiyor kucuk altta o yuzden sorun olmuyor ama senin oglus kucuk oldugu icin ustte yatamaz ust yatak 6 yas itibariyle kullanilabilir zaten kucukler icin tehlikeli gercekten.3 sene sonra falan alirsin ogluslarina ben gibi buyugu ustte yatirirsin kucugu altta o zaman guzel olur.simdi komple takim alcan oglana oteki buyuyunce ona acacak ayri odan varsa onada boyle bi takim alirsin ama ayri odan yoksa simdilik sadece yatak al derim senin resimdeki komple takim cunki bebek buyuyunce ona yer kalmicak ...
Direk yuttum cnm hap gibi ama hamilelikte bulmiyorumNasıl yemiştin CNm internette bal yada zeytinyağ ile karıştır filan diyor ama ?
canım o zaman ilk zamanlar için sepet beşil al hem istediğin odaya taşırsın gündüz oturduğun odaya bile koyarsın benimde aklımda var sepet beşik bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?