2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım o zaman ilk zamanlar için sepet beşil al hem istediğin odaya taşırsın gündüz oturduğun odaya bile koyarsın benimde aklımda var sepet beşik bakalım

ayyy o sepet besiklere hastayim ben yaa.. ilk zamanlar icin bile olsa almak istiyorum, sonrasi icin de hani su buyuyen besiklerden var ya tek kisilik yatak olanlardan ondan istiyorum bakalim :)

berra da cok guzel beren de ama berrada kucuk bi telaffuz problemi yasayabilirsin.. ogrencim vardi berra ancak adini ya cok ince e ile ya da kalin e ile telaffuz eden coktu.. ben biraz takintiliyim bu konuda ama kesinlikle dogru soyleniste kulaga cok guzel gelen narin bir isim, hayirlisi olsun

Kızlar birisi bebek cinsiyeti ile ilgili yabancı bir siteydi link eklemisti o linki ariyodum bulamadim hatirlayan var mi?
Canim kiz bebegin 20 inci haftaya kadar ordganinin erkeginkisi gibi olduğunu gösteren bir site vardı ben eklemistim onu soruyorsan ama simdi bulabilirmiyim ayni adresi bilmiyorum bi bakmam gerek ..

Sabahtan beri içimde bir sıkıntı vardı. Eşimden uzaktayım, telefonda ağlamamak için kendimi zor tuttum hep. Kuzumla ilgili endişelerim azalmışken bugün durduk yere tavan yaptı.. Akşam buluştuğum çok yakın bir arkadaşımın annesinin, yıllar önce boşandığı eşinin borçları yüzünden evinden çıkarıldığını öğrendim. Eve geldim, yine çok yakın ve henüz iki aylık evli olan bir arkadaşımın meme kanseri olduğunu öğrendim. Içim inanılmaz sıkılıyor. Bir yandan araba aldık, ev alma niyetindeyiz, nasıl olacak diye düsünüyorum. Bir yandan okullar açılınca hem öğretmenlik hem yüksek lisans nasıl idare edeceğimi düsünüyorum. Resmen boğulacak gibiyim ve en kötüsü bebegime de zarar verdiğimi bildiğim halde bir türlü içimi rahatlatamıyorum.

Geçmiş olsun iltihabın neydi ben kaçırmışım orayı
Canım idrara sıkışmayla hafta sonu gecen hafta sonu acile gittim kadın dogum dokyoruna idrarda iltihap var dedi antıbıyotık verdi bıde sancı kesıcı ama sancın kesicinin prospektusunde gebeler kullanmasın yazıyordu almadım antobıyotıkte 3 gün fayda ettı 4 gu.n pişik affedersin yanma ile başladı 5 günlüktu ilaç zaten halan yanıuo beyaz akıntı var kesik kesik yarın gitcem mantar galıba nette baktıma göre

Oluyo bazen öle allah arkadaşına şifa versin arkadaşının annesine ödeme kolaylığı versin inşallah (kocası da allahından bulaun yani ) allah beterinden korusun sen bebişini düşün herşey iyi olcak de bol bol dua et canım şükür ki bebişin senle çbunu düşün ve rahatla emi :) bak bebek kısmetiyle gelir derler inşallah ev sahibi de olursunuz allah onun ödeme kolaylığını verir canımo :)

Eşim bugün bana çok kırıcı davrandı randevuya gelemedi diye ama benim bir suçum yoktu. Bebeğimin üzülmesini istemiyorum artık.

Canim hamilelik döneminde çok hassas oluyor insan bazilarinda ise psikolojik olarak yipratiyor malesef kişiyi sanırım sen zaten cok hassas biriydin hamilelikle bir iyice hassas oldun.kotu şeyler dusunme sakin insaniz ve hersey bizler icin her duyduğumuz kötü olaydan etkilenir kendimize pay cikarirsak hiç çekilmez bu dünya o yüzden bazen polyannacilik oynamak en güzeli heleki hamileyken bebegin icin hic uzup yipratmicaksin kendini oda seninle bir etkileniyor annesi yapma böyle hadi toparla kendini bebegin için :)

ayyyy kizlaaar ben buna asik oldummm bayildimm bundan alcam galibaaa nasil sizcee ?
Eki Görüntüle 1218278
Cok guzelmis canım yakisir prensesine :)
Eşim bugün bana çok kırıcı davrandı randevuya gelemedi diye ama benim bir suçum yoktu. Bebeğimin üzülmesini istemiyorum artık.
Hayret ama esinde sanki sen bilerek iptal ettin anlayışlı olmasi lazim niye suçun yokken seni üzüyor ki boşver canim üzülme sen hatasını anlar oda üzüntüsünden yapiyordur bence

merhaba güzel anneler.neredeyse 1 aydır sağ tarafımda kaburgamın hemen altında geçmek bilmeyen bir ağrı yüzünden zor günler geçirdim.özellikle yemeklerden sonra ve hareket ettikçe artan bir ağrıydı. doktorum ultrasonda bir şey göremedi ama safra kesesinden şüphelendi. gastroentoloji bölümüne yönlendirdi. çok fazla tahlil ve batın ultrasonu yapıldı. şükürler olsun sorun çıkmadı.ağrım hafifte olsa devam ediyor. bebişimin sağlığı çok şükür iyi.dörtlü testin sonuçları da güzel çıktı.
tam olarak bebeğimi hissedemiyorum diye dertleniyordum.az önce çikolata yiyip sırt üstü uzandım karnımı okşayıp biraz konuştum ve arka arkaya oldukça şiddetli tekmeler hissettim.
heyecandan elim ayağım titredi resmen.
çok mutluyum şu an !

sagolll canim booole baliyorum ama daha hicbir sey alamadim, emin olmak icin sonraki kontrolumu bekliyorum sanirim :)

Canim öncelikle çok geçmiş olsun simdi azda olsa iyi olmana sevindim inşallah en kisa zamanda birşeyin kalmaz.bebeginle ilk tanismanizi yaptiniz demek benim oglumda pazar gününden beri nerdeyse tum gun oynuyor içimde şimdi bile kipir kipir teyzesi :)
Hareketlerini hissetmeye başladıktan sonraki duygular daha bi yogun ve tarif edilemez oluyor inşallah en kisa zamanda herkes hissetmeye başlar bebeğini:)

cok gecmis olsun canim.. bak bebisin anne ben iyiyim merak etme demek icin tapiklemis azicikkk yesinler onun minik tekmeleriniiii masallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…