Hadi bakalım güzel pozlar verir inşallah oglusun sana bide onden bacak arası pipi resmi al benim iki oglusunda var:)cumaya ayrıntılım var..oğlumu renklı gorucem.. Birde veikalık alıcam odasına asmak için :)
Oyy masallah bi oglan bir kiz çok güzel olmuş canım gözün aydın :)günaydın annecikler. hafta sonu giremedim hem evlilik yıldönümümüz vardı hem de ailecek pikniğe gittik geçmişi okuyamadım az sonra hepsini okuyacağım.Dün doktor randevumuz vardı sonunda kuzucuklarımın diğeride cinsiyetini gösterdi bir kız bir erkek allah izin verirse çok sevindik. bu arada ben ayrıntılı ultrasona girmeyeceğim zaten doktorum her seferinde detaylı detaylı gösteriyor. umarım herkes iyidir ben şimdi geçmişi okumaya gideyim
Arada da olsa ugrarim canım inşallah :)sen 3 çocukla zaten zor
Bak annesi pis değilmiş prenses nasıl tepki vermis hemen :)Gunaydin kizlar bugun 21. Haftadayim dun kizim hic kiprasmadi nelwr yaptim kiprasmadi bwnde sen pis bi kissin dedim anneni uUyosun dwdim 10 sny sonra icerden kapiyi caldikarsilik verdi daha simdiden sabahta uyandirdi acikmis yedik simsidw onu dinliyorum taklalar falan
Canm yenidoğan sünneti anneler ve bebekler için büyük kolaylık hem psikolojik hem bedensel olarak bebek anlamadan bitiyor her şey.. 40ı çıktıktan sonra sarılık vs derdi olursa onları atlattıktan sonra yaptırmak en iyisi..
Kordon kanına gelince ben de amerika da saklayacağım inş, hem kendisine hem de kardeşlerine faydası olur ileriki yıllarda daha da faydası keşfedilecekler imkanın varsa yaptır ya da doğal anneler kordon kanını saklamıyorşar ama bebeğin kordonunu geç keserek kanın ona geri akmasını sağlıyorlar dünya sağlık örgütü de bunu tavsiye ediyor... Hakkımızda hayırlısı olsun Allah bebeklerimizi kötülüklerden hastalıklardan nazardan korusun inş :) âmin..
günaydın annecikler. hafta sonu giremedim hem evlilik yıldönümümüz vardı hem de ailecek pikniğe gittik geçmişi okuyamadım az sonra hepsini okuyacağım.Dün doktor randevumuz vardı sonunda kuzucuklarımın diğeride cinsiyetini gösterdi bir kız bir erkek allah izin verirse çok sevindik. bu arada ben ayrıntılı ultrasona girmeyeceğim zaten doktorum her seferinde detaylı detaylı gösteriyor. umarım herkes iyidir ben şimdi geçmişi okumaya gideyim
sağol canım bende ikinci bi doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım uzun uzun bakar inşallah bazı şeylerde allah hiçbirimize vermesin ama anne karnında yada doğar doğmaz tedavi şansı var bugünkü de iyi bebek sağlıklı dedi ama beni tatmin etmedi pek içim rahat etsin diye ikinciye de gitmeyi düşünüyorumayrıntılı usg ile ilgili ileti yazan arkadaş için yazıyorum alıntı yapamadım. ben oğlumda iki farklı yerde girmiştim. biri sıradan bi polklinik biri de özel hastane ikisinde de yarım saati bulmuştu. tek tek böbrek karaciger vs bakıp ölçüm yapıyo çünkü doktor. bence bi başka yere daha git canım. gerçi tedavi mümkün mü bi sorun olsa ? pek değil ama yine de önceden bilmek açısından önemli bence.
Gunaydin kizlar bugun 21. Haftadayim dun kizim hic kiprasmadi nelwr yaptim kiprasmadi bwnde sen pis bi kissin dedim anneni uUyosun dwdim 10 sny sonra icerden kapiyi caldikarsilik verdi daha simdiden sabahta uyandirdi acikmis yedik simsidw onu dinliyorum taklalar falan
Bebeğinin ağırlığı iyi bile olsa kaliteli beslenmezsek ileride hastalıklara daha açık olurlar Allah korusun. Ben yemek değil de su konusunda zorlanıyorum ama mecbur hissediyorum kendimi, patlayana kadar içiyorum :)günaydın kızlar, sizlere bir kaç sorum olucak. 11 nisan sat tarihim ama geç döllenme olduğu için şu an 17. haftadayım gebeliğimin. 8-10 haftalıkken giyemediğim dar gelen pantolonlarım artık olmaya başladı 5 kilo verdim toplamda. besin değeri yüksek hiç bir şey yiyemiyorum ne et ne balık ne tavuk, sebzeyi bile günde bir tabak o kadar. hafif ve gebelikten öncesine göre az şeyler yiyerek günlerimi geçiriyorum. geçen cuma doktora gittiğimde 16+4 haftalıksın bebeğinde 178 gr dedi yeni yaptırdığım kan tahlillerine bakarak değerlerimin iyi olduğunu söyledi. et yemediğimi söyleyince de gyno ferro sanol verdi günde bir tane kahvaltıdan sonra ve portakal suyuyla birlikte içmem için. sizce bebeğimin gramı iyi mi sizinkiler nasıl ve benim gibi kilo almak yerine veren var mı? ayrıca süt yoğurt ayranda içemiyorum
Ben de öyleyim, burda okudukça çok özeniyorumhala hareketlerini hissetmiyorum bebeğimin sadece sertlik falan ben ne zaman hissedecem yaaaa
çok sağol cnm amin yeniden değerlendirmeye alalım bakalım kordon kanı konusunu sünnete daha sıcak bakıyoruz 24 saat sonra anestezi olmadan sadece kremle uyuşturarak yapıldığında bi yan etkisi olmadığı gibi daha çabuk iyişeliyormuş normale göre bakalım hayırlısı hepimizin hakkında gidince doktorlada tekrar görüşücem inş tekrar teşekkürler cevabın içinCanm yenidoğan sünneti anneler ve bebekler için büyük kolaylık hem psikolojik hem bedensel olarak bebek anlamadan bitiyor her şey.. 40ı çıktıktan sonra sarılık vs derdi olursa onları atlattıktan sonra yaptırmak en iyisi..
Kordon kanına gelince ben de amerika da saklayacağım inş, hem kendisine hem de kardeşlerine faydası olur ileriki yıllarda daha da faydası keşfedilecekler imkanın varsa yaptır ya da doğal anneler kordon kanını saklamıyorşar ama bebeğin kordonunu geç keserek kanın ona geri akmasını sağlıyorlar dünya sağlık örgütü de bunu tavsiye ediyor... Hakkımızda hayırlısı olsun Allah bebeklerimizi kötülüklerden hastalıklardan nazardan korusun inş :) âmin..
muz bitter çikolata ya da süt içip denemiş miydiniz sanki böyle şeylere daha çabuk tepki veriyorlar bi de babalarının ellerine:)Bebeğinin ağırlığı iyi bile olsa kaliteli beslenmezsek ileride hastalıklara daha açık olurlar Allah korusun. Ben yemek değil de su konusunda zorlanıyorum ama mecbur hissediyorum kendimi, patlayana kadar içiyorum :)
Ben de öyleyim, burda okudukça çok özeniyorumhatta sertliklerden bile emin olamıyorum hâlâ bebek mi başka bir şey mi. Çünkü bir sağ şişiyor bir sol, bebek bu kadar hareketli olur mu bilemedim :/
ay başka bi arkadaşa yazıcaktım size cvp yazmışım:))) yeni siteye uzaylı gibi bakıyorum sorry:))muz bitter çikolata ya da süt içip denemiş miydiniz sanki böyle şeylere daha çabuk tepki veriyorlar bi de babalarının ellerine:)
Olsun bana da cevap gibi olmuş :) muz değil de çikolatayla sütü her gün tüketiyorum yine de tık yok. Minik minik kıpırtılar oluyor ama ayırt edemiyorum bebek mi gaz mi :) bu arada babasınin elleri bana da lazım bir bulabilsek :) bir süredir annemleyim ben, tatil bitince deneyelim bakalım baba eliniay başka bi arkadaşa yazıcaktım size cvp yazmışım:))) yeni siteye uzaylı gibi bakıyorum sorry:))
hala hareketlerini hissetmiyorum bebeğimin sadece sertlik falan ben ne zaman hissedecem yaaaa
İyiyim canım sen nasılsın? Anca gördüm evi sildim falanGunaydin canim naber
Maşallah canın kuzuna. Evet kısa bakmışlar ben oğlumda gittiğimde epey bakmışlardı tek tek çok güzeldi içine sinmediyse bidaha baktırırsın canım bidaha görmüş olursun kuzunugünaydın kızlar. bende ayrıntılı ultrasona girdim bugün çok şükür sıkıntı görmedi doktor ama 5 6 dakika sürdü sadece zaman kısa geldi bana içime pek sinmedi gibi. eşim de denizliye gittiğimizde tekrar gideriz istersen dedi bi diyorum orda da gideyim bi diyeyim bebeğimde sıkıntı yok kurcalamayayım iki arada bi derede kaldım. kızım kıpır kıpır ama maşallah zıp zıp durmuyo yavrum
Hadi bakalım güzel pozlar verir inşallah oglusun sana bide onden bacak arası pipi resmi al benim iki oglusunda var:)
Oyy masallah bi oglan bir kiz çok güzel olmuş canım gözün aydın :)
Arada da olsa ugrarim canım inşallah :)
Bak annesi pis değilmiş prenses nasıl tepki vermis hemen :)
Amin canım Allah hepimize nasib etsin sağlıklı almayımrssoydas6555406 .!.:ayy masallah canim bebislerinee iki surpriz bir arada ne guzelll :) Allah saglikla kucagina almayi alayi da nasip etsinnnn
Ben daha yeni hissediyorum cnm 18. Haftadasin swn daha kucuk ben 20. Haftamda hissettim meraklanmabende hissetmiyorum yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?