2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
cumaya ayrıntılım var..oğlumu renklı gorucem.. Birde veikalık alıcam odasına asmak için :)
Hadi bakalım güzel pozlar verir inşallah oglusun sana bide onden bacak arası pipi resmi al benim iki oglusunda var:)
Oyy masallah bi oglan bir kiz çok güzel olmuş canım gözün aydın :)
sen 3 çocukla zaten zor
Arada da olsa ugrarim canım inşallah :)
Bak annesi pis değilmiş prenses nasıl tepki vermis hemen :)

bende erkek olsaydı doğunca yaptıracaktım

Selam kızlar,
Tatil bitti dün işbaşı yaptım. İşler birikmiş, arada mesajları okuyorum ama kimseye bişey yazamıyorum. Üzülüyorum da lütfen kusura bakmayın. Telefon uygulaması daha kolaydı, yeni mesajda hemen uyarı geliyordu daha rahat takip ediyordum. Böyle zor oluyor.
Benim bir sıkıntım var sizde durum nasıl merak ediyorum.
Ofis merdiveni 27 basamak ve ben bu 27 basamağı çıktığımda kalbim kulağımda atıyor gibi gümbür gümbür ses duyuyorum. Telefonda nabız ölçer var bi ölçtüm 125, yerime geldim oturdum 2 dakika sonra ölçtüm 75. Böyle çarpıntı gibi oluyor. Var mı benim gibi olan kimse?

ayy masallah canim bebislerinee iki surpriz bir arada ne guzelll :) Allah saglikla kucagina almayi alayi da nasip etsinnnn

sağol canım bende ikinci bi doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım uzun uzun bakar inşallah bazı şeylerde allah hiçbirimize vermesin ama anne karnında yada doğar doğmaz tedavi şansı var bugünkü de iyi bebek sağlıklı dedi ama beni tatmin etmedi pek içim rahat etsin diye ikinciye de gitmeyi düşünüyorum

taklasini falan hissedebiliyor musun ne guel yaaa masallahh :) ben anca minik dokunuslarini hissediyorum bi de ya totosunu ya basini dayayip ayaklariyla ittiriyo sanirim icerden o zaman cok sert oluyor karnim onu hissediyorum :))

Bebeğinin ağırlığı iyi bile olsa kaliteli beslenmezsek ileride hastalıklara daha açık olurlar Allah korusun. Ben yemek değil de su konusunda zorlanıyorum ama mecbur hissediyorum kendimi, patlayana kadar içiyorum :)

hala hareketlerini hissetmiyorum bebeğimin sadece sertlik falan ben ne zaman hissedecem yaaaa
Ben de öyleyim, burda okudukça çok özeniyorum hatta sertliklerden bile emin olamıyorum hâlâ bebek mi başka bir şey mi. Çünkü bir sağ şişiyor bir sol, bebek bu kadar hareketli olur mu bilemedim :/

çok sağol cnm amin yeniden değerlendirmeye alalım bakalım kordon kanı konusunu sünnete daha sıcak bakıyoruz 24 saat sonra anestezi olmadan sadece kremle uyuşturarak yapıldığında bi yan etkisi olmadığı gibi daha çabuk iyişeliyormuş normale göre bakalım hayırlısı hepimizin hakkında gidince doktorlada tekrar görüşücem inş tekrar teşekkürler cevabın için

muz bitter çikolata ya da süt içip denemiş miydiniz sanki böyle şeylere daha çabuk tepki veriyorlar bi de babalarının ellerine:)

ay başka bi arkadaşa yazıcaktım size cvp yazmışım:))) yeni siteye uzaylı gibi bakıyorum sorry:))
Olsun bana da cevap gibi olmuş :) muz değil de çikolatayla sütü her gün tüketiyorum yine de tık yok. Minik minik kıpırtılar oluyor ama ayırt edemiyorum bebek mi gaz mi :) bu arada babasınin elleri bana da lazım bir bulabilsek :) bir süredir annemleyim ben, tatil bitince deneyelim bakalım baba elini

[="fairytale0713, post: 36554731, member: 584750"]gözünüz aydın iki tadı birden tadacaksınız [/QUOTE]

Sagol canım Allahıma şukurler olsun saglıklı sıhhatli doğsun hepimizin kuzucukları

Selam kizlar iyisiniz insallahh:))aksam saatlerinde daha hareketli bizim oglan sesime tepki verdikce salya sumuk agliyorum...ablasi yuzume bakiyor...dun esime seslendim canim kos tekme atti bebis diye; kizim" anne bebek sana tekme atmacin kizarim" dedi bi garip oldum:)bu arada battaniye oruyorum dun mavis ipler aldim basit tigla...insallah dogmadan bitiririm:)))

Gunaydin canim naber
İyiyim canım sen nasılsın? Anca gördüm evi sildim falan
Maşallah canın kuzuna. Evet kısa bakmışlar ben oğlumda gittiğimde epey bakmışlardı tek tek çok güzeldi içine sinmediyse bidaha baktırırsın canım bidaha görmüş olursun kuzunu

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Erizgem seninde gözün aydın ne güzelllll bi erkek bi kız bi anda ikisinede sahip olacaksın allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…