diyarbakırda fakültede yaptırdım bende ama çok kısa geldi kalbe yoğunlaştı en çok gerisine sadece baktı gibi geldi. denizlide yaptırcam sanırım tekrardan ablan hangine gitmiş bende ona gideyim olmadıCanim ayrıntılı ultrasonun bu kadar kisa sürmesi normal degil burda en az yarım saat sürüyor demişti arkadaşım ayrıca tek tek organ kontrolu olucagi icin zaten 5-6 dk da olabilecek bir kontrol değil. Ben denizliliyim ablam orda üniversite Hastanesi'nde yaptırdı ayrıntılı ultrasonu yarim saatten fazla sürdü dedi cokta memnun kalmis hem doktordan hemde kontrolünden.doktorun niye bu kadar kisa baktı bilmiyorum ama ozel doktorsa sor mutlaka niye bu kadar kisa sürdüğünü benim normal kontrolum bile 15 dk sürüyor ...
Canim maşallah kizina inşallah hep güzel haberlerini aliriz :)Merhaba arkadaslar. Bugun kontroldeydik. Kızım 410 gram 27 cm imiş. Kocaman olduk artık.açmış agzını nasıl esniyo yavrum bi gorseniz.elleri ayakları hç durmuyo maşallah. Fotografını zor çekti doktorumuz.fotograf cekinmeyi sewmiyo galiba annesine çekmiycek bu konuda:) guzel bi kızım olucak Allahın izni ile. Yılbaşına kadar dogum gercekleşir ocagı beklemez dedi doktorumuz. Bekleyip gorucez :)
Canim rabbim sifa versin inşallah cok üzüldümMerhaba arkadaslar uzun suredir giremiyorum uzun surede giremem galiba annemin beyninde tumor cikti ve cok buyumus dr aradik bulduk ins haftaya ameliyat olacak dr masada kalabilecegini/felc olabilecegini soyledi ama ameliyat olmamasi daha tehlikeliymis iki cikmaza girdik ailece dualrinizi esirgemeyin lutfen
Sagolasin canim:)"müslüman anne adaylarina , 9 ay yapilacaklar listesi !!!
1- namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir.
2-hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
3-bütün günahlardan korunmaya bak.
4-elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
5-geceleri aynaya bakma.
6-sinirlenme. huzurlu ve sakin ol.
7-kuran dinlemeye ve okumaya çalış.
8-namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme.
9- hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
10-hergün salâvat getir.
11-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
12-allahı çok düşün.
13-insanlara yardım et.
14-mümin insanların yüzüne bak.
15-gıybetten ve yalandan uzak dur.
16-namazını vaktinde kıl.
17-devamlı allah allah diye zikirde bulun.
18-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
19-evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
20-enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et.
21-eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
22-hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.
Oyy yesinler onun minik ellerini cok tatli olucak annesi bu kiz maşallah :)kizlaaaar biz de geldik doktorum gecen sefer kiz diyebilirim demisti bu sefer yuzde yuz kiz dedi :) cok sukur gayet iyiymis kizim 20 cm 267 gr olmus findigimmm :) veee bu da resmimiiiiz masallah alalim lutfen teyzeler
Eki Görüntüle 1220984
ellerimiz hep yuzumuzde en iyi fotografimizz
Canim cok mecbur olmadıkça hap tercih etmemeye calis geçmiş olsun.Ya kizlar basim catliyor... bu hafta babaannemin cenazesi var demistim ya 2 minoset aldim hafta icinde. bi tane daha iciyim mi ne diyosunuz?
Slm canım ozletme kendini :)günaydın fıstıklarım. Uzun zamandır giremedım.Proxy ayarları mı ne kafayı yedirdi bna. Sonunda formata kadar gitti.
Gözün aydın canım hayırlı olsun prensesin:)bizim de bir kızımız olacak ocak ayında :))
Canim zorla da olsa yemeye calis bende ayni durumdayım sutu bile yudum yudum zorla iciyorum bebegin icin mecbursun lütfen daha dikkatli ol şimdi bebegin sen ne yersen onunla beslenicek onun için zorla kendini canim ...günaydın kızlar, sizlere bir kaç sorum olucak. 11 nisan sat tarihim ama geç döllenme olduğu için şu an 17. haftadayım gebeliğimin. 8-10 haftalıkken giyemediğim dar gelen pantolonlarım artık olmaya başladı 5 kilo verdim toplamda. besin değeri yüksek hiç bir şey yiyemiyorum ne et ne balık ne tavuk, sebzeyi bile günde bir tabak o kadar. hafif ve gebelikten öncesine göre az şeyler yiyerek günlerimi geçiriyorum. geçen cuma doktora gittiğimde 16+4 haftalıksın bebeğinde 178 gr dedi yeni yaptırdığım kan tahlillerine bakarak değerlerimin iyi olduğunu söyledi. et yemediğimi söyleyince de gyno ferro sanol verdi günde bir tane kahvaltıdan sonra ve portakal suyuyla birlikte içmem için. sizce bebeğimin gramı iyi mi sizinkiler nasıl ve benim gibi kilo almak yerine veren var mı? ayrıca süt yoğurt ayranda içemiyorum
Hani anne olunca anlarsın derler ya sanırım ben o süreçi yaşamaya başladım.. Tatilden dönerken annemden ayrılmak çok zor geldi.. Hiç böyle olmamıştım ..Saatlerce ağladım.. Kim bilir daha nelerin farkına varacağız.. Allah hepimizi hayırlı evlatlar nasip etsin..Hayatta ve yanımızda oldukları için binlerce şükür olsun ...
Aynen canım oglusum dogunca beni unutunGeçmiş oku oku bayağı gitti yine çenemiz çok düşük ama şunu düşünüyorum bebişler doğunca herhalde günde 4 5 sayfa ilerler onlarla ilgilenmekten yazamayız
Canim tugce tugba agacinin dallarinin ismi yani kizin senin ismine uyar bi düşün :)Tuğba ve mustafayi ikisini de andiran bi isim olsaydi kizimiza koyabilecegimiz
Aynen canım oglusum dogunca beni unutun
günaydın annecikler. hafta sonu giremedim hem evlilik yıldönümümüz vardı hem de ailecek pikniğe gittik geçmişi okuyamadım az sonra hepsini okuyacağım.Dün doktor randevumuz vardı sonunda kuzucuklarımın diğeride cinsiyetini gösterdi bir kız bir erkek allah izin verirse çok sevindik. bu arada ben ayrıntılı ultrasona girmeyeceğim zaten doktorum her seferinde detaylı detaylı gösteriyor. umarım herkes iyidir ben şimdi geçmişi okumaya gideyim
Canım içeriği nasıllar sayfa ben de muhteşem ilk yıl ı aldımbunu almadım ama içimde kaldı :))
Sağlıkla doldururuz inş..
bişey sormak istiyorum bu kordon kanı saklama ve yeni doğan sünneti hakkında ne düşünüyosunuz çok fazla araştırdım yeni doğan sünnetini tavsiye edenler çoğunlukta sizin yaşadığınız bi tecrübe var mı bi de kordon kanı mevzusu var saklamak 3000 tl civarında fiyatı çok yüksek geldi ama ilerde Allah korusun bi hastalık durumunda kök hücre gerekebiliyor bilemiyorum Allah ın işine mi karışmak oluyor çok kararsızım
bende hissetmiyorum yaaaaaaaaahala hareketlerini hissetmiyorum bebeğimin sadece sertlik falan ben ne zaman hissedecem yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?