2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
diyarbakırda fakültede yaptırdım bende ama çok kısa geldi kalbe yoğunlaştı en çok gerisine sadece baktı gibi geldi. denizlide yaptırcam sanırım tekrardan ablan hangine gitmiş bende ona gideyim olmadı

Geçmiş oku oku bayağı gitti yine çenemiz çok düşük ama şunu düşünüyorum bebişler doğunca herhalde günde 4 5 sayfa ilerler onlarla ilgilenmekten yazamayız

Canim maşallah kizina inşallah hep güzel haberlerini aliriz :)
Canim rabbim sifa versin inşallah cok üzüldüm
Sagolasin canim:)
Oyy yesinler onun minik ellerini cok tatli olucak annesi bu kiz maşallah :)
Ya kizlar basim catliyor... bu hafta babaannemin cenazesi var demistim ya 2 minoset aldim hafta icinde. bi tane daha iciyim mi ne diyosunuz?
Canim cok mecbur olmadıkça hap tercih etmemeye calis geçmiş olsun.
günaydın fıstıklarım. Uzun zamandır giremedım.Proxy ayarları mı ne kafayı yedirdi bna. Sonunda formata kadar gitti.
Slm canım ozletme kendini :)
bizim de bir kızımız olacak ocak ayında :))
Gözün aydın canım hayırlı olsun prensesin:)
Canim zorla da olsa yemeye calis bende ayni durumdayım sutu bile yudum yudum zorla iciyorum bebegin icin mecbursun lütfen daha dikkatli ol şimdi bebegin sen ne yersen onunla beslenicek onun için zorla kendini canim ...

ah gel bir de bana sor. bir bucuk ay kaldim annemgilde. ablamin yeni bebegi olmustu gozumun onunde buyudu resmen bu sure zarfinda. ondan ayrilirken ope koklaya bi hal oldum anneme belli edemedim ama otobus terminalden ayrilinca cok agladim. 4 yil universite okudum ailemden ayri yillarca calistm annem agladiginda guler ona takilirdim abartma diye. meger insan yavrusu olunca anliyormus. bunlari yazarken bile agliyorum insallah bebegimi uzmuyorumdur ama annemsiz yapamiyorum ve bu dogu gorevi daha yillaaaar surecek. sonunda da yine memlekete donus yok ustelik....

günaydın annecikler. hafta sonu giremedim hem evlilik yıldönümümüz vardı hem de ailecek pikniğe gittik geçmişi okuyamadım az sonra hepsini okuyacağım.Dün doktor randevumuz vardı sonunda kuzucuklarımın diğeride cinsiyetini gösterdi bir kız bir erkek allah izin verirse çok sevindik. bu arada ben ayrıntılı ultrasona girmeyeceğim zaten doktorum her seferinde detaylı detaylı gösteriyor. umarım herkes iyidir ben şimdi geçmişi okumaya gideyim

Tuğba ve mustafayi ikisini de andiran bi isim olsaydi kizimiza koyabilecegimiz
Canim tugce tugba agacinin dallarinin ismi yani kizin senin ismine uyar bi düşün :)

Ikts canım ablami arayinca sorucam nerde yaptığını yazarim sana konusunca ..

Kızlar az önce sağlık ocağından geldim
hemşire tetanoz aşısını 24.haftada gel ozaman yapıcaz dedi
ama bakıyorum çoğu kişi 20.haftada yaptırmış bu konuda bilginiz var mı
doktorada 20.haftada gidicem ona da sorucam ama sizlerden de bilgi almak isterim.

gözünüz aydın iki tadı birden tadacaksınız

Gunaydin kizlar bugun 21. Haftadayim dun kizim hic kiprasmadi nelwr yaptim kiprasmadi bwnde sen pis bi kissin dedim anneni uUyosun dwdim 10 sny sonra icerden kapiyi caldikarsilik verdi daha simdiden sabahta uyandirdi acikmis yedik simsidw onu dinliyorum taklalar falan

Canım içeriği nasıllar sayfa ben de muhteşem ilk yıl ı aldımbunu almadım ama içimde kaldı :))
Sağlıkla doldururuz inş..

Arkadaşım da şu an onun oğlunun bundan vardı çok sevmiştim ben bulamadım o buldu aldı
haftaya bana gelecek eve yardıma getirsin çekerim içini

Canm yenidoğan sünneti anneler ve bebekler için büyük kolaylık hem psikolojik hem bedensel olarak bebek anlamadan bitiyor her şey.. 40ı çıktıktan sonra sarılık vs derdi olursa onları atlattıktan sonra yaptırmak en iyisi..

Kordon kanına gelince ben de amerika da saklayacağım inş, hem kendisine hem de kardeşlerine faydası olur ileriki yıllarda daha da faydası keşfedilecekler imkanın varsa yaptır ya da doğal anneler kordon kanını saklamıyorşar ama bebeğin kordonunu geç keserek kanın ona geri akmasını sağlıyorlar dünya sağlık örgütü de bunu tavsiye ediyor... Hakkımızda hayırlısı olsun Allah bebeklerimizi kötülüklerden hastalıklardan nazardan korusun inş :) âmin..

ayrıntılı usg ile ilgili ileti yazan arkadaş için yazıyorum alıntı yapamadım. ben oğlumda iki farklı yerde girmiştim. biri sıradan bi polklinik biri de özel hastane ikisinde de yarım saati bulmuştu. tek tek böbrek karaciger vs bakıp ölçüm yapıyo çünkü doktor. bence bi başka yere daha git canım. gerçi tedavi mümkün mü bi sorun olsa ? pek değil ama yine de önceden bilmek açısından önemli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…