Yok canim onemli degil hamdolsun iyim maşallahİyiyim canım sen nasılsın? Anca gördüm evi sildim falan
Maşallah canın kuzuna. Evet kısa bakmışlar ben oğlumda gittiğimde epey bakmışlardı tek tek çok güzeldi içine sinmediyse bidaha baktırırsın canım bidaha görmüş olursun kuzunu
Benimde ayni oyle canim sag kasigima vuruyor cok guzel bir his demi:)Benim minik kasıklarıma doğru tepikliyo ortada sanki böyle ayakları mı acaba orda
Canım aynı şeyi ben de yaşıyorum hergüm merdiven inip çıkıyorum başıma sıcak iniyor resmen. Dinlenerek in çık. Ve ben bir gün merdivende oturup dinlenmek istedim ama otururken de balım döndü o yüzden çok dikkat et tutunarak yavaş yavaş dinlenerek çık... Doktor normal demişti dinlenerek çık dedi yüreğim ağzıma geliyordu sanki..Selam kızlar,
Tatil bitti dün işbaşı yaptım. İşler birikmiş, arada mesajları okuyorum ama kimseye bişey yazamıyorum. Üzülüyorum da lütfen kusura bakmayın. Telefon uygulaması daha kolaydı, yeni mesajda hemen uyarı geliyordu daha rahat takip ediyordum. Böyle zor oluyor.
Benim bir sıkıntım var sizde durum nasıl merak ediyorum.
Ofis merdiveni 27 basamak ve ben bu 27 basamağı çıktığımda kalbim kulağımda atıyor gibi gümbür gümbür ses duyuyorum. Telefonda nabız ölçer var bi ölçtüm 125, yerime geldim oturdum 2 dakika sonra ölçtüm 75. Böyle çarpıntı gibi oluyor. Var mı benim gibi olan kimse?
Canim masallah 27 basamak cikabilmen bile cok guzel bende bi cop atmaya cikiyorum birinci katta oldugum halde tikaniyorum normal yani tikanman merak etme :)Selam kızlar,
Tatil bitti dün işbaşı yaptım. İşler birikmiş, arada mesajları okuyorum ama kimseye bişey yazamıyorum. Üzülüyorum da lütfen kusura bakmayın. Telefon uygulaması daha kolaydı, yeni mesajda hemen uyarı geliyordu daha rahat takip ediyordum. Böyle zor oluyor.
Ofis merdiveni 27 basamak ve ben bu 27 basamağı çıktığımda kalbim kulağımda atıyor gibi gümbür gümbür ses duyuyorum. Telefonda nabız ölçer var bi ölçtüm 125, yerime geldim oturdum 2 dakika sonra ölçtüm 75. Böyle çarpıntı gibi oluyor. Var mı benim gibi olan kimse?
canim pamukkale unuversitesinde yaptirmis ablam ayrintili ultrasonu ama onceden randevu alman gerekiyor ayrica haftanin gecmemesi lazim ayrintili ultrason icin ...sağol canım bende ikinci bi doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım uzun uzun bakar inşallah bazı şeylerde allah hiçbirimize vermesin ama anne karnında yada doğar doğmaz tedavi şansı var bugünkü de iyi bebek sağlıklı dedi ama beni tatmin etmedi pek içim rahat etsin diye ikinciye de gitmeyi düşünüyorum
ayaklari canim benimkide sagimda kasigimda durmadan pit pitliyorr yerim onu yaa hareket etmeye baslayali iyice baglandim yavrumaBenim minik kasıklarıma doğru tepikliyo ortada sanki böyle ayakları mı acaba orda
ben de hissetmiyorum sabırla bekliyorum arada bir ufacık seyirme oluyor ama bebk mi değil mi onu tam anlayamadım henüzBen daha yeni hissediyorum cnm 18. Haftadasin swn daha kucuk ben 20. Haftamda hissettim meraklanma
ah gel bir de bana sor. bir bucuk ay kaldim annemgilde. ablamin yeni bebegi olmustu gozumun onunde buyudu resmen bu sure zarfinda. ondan ayrilirken ope koklaya bi hal oldum anneme belli edemedim ama otobus terminalden ayrilinca cok agladim. 4 yil universite okudum ailemden ayri yillarca calistm annem agladiginda guler ona takilirdim abartma diye. meger insan yavrusu olunca anliyormus. bunlari yazarken bile agliyorum insallah bebegimi uzmuyorumdur ama annemsiz yapamiyorum ve bu dogu gorevi daha yillaaaar surecek. sonunda da yine memlekete donus yok ustelik....
teşekkür ederim canım bende diclede yaptırdım demek doktor iyi değildi. polikliniğe çıkıyosun istek yapıyolar radyolojiden gün alıyosun bebek olunca çok uzun vermiyolar hemen bi iki gün sonrasına veriyolar :) orda da aynı yaparlar muhtemelen. bu cuma izne çıkıyoruz inşallah daha 19dayım zaten önümde kocaman 3 hafta varCanim masallah 27 basamak cikabilmen bile cok guzel bende bi cop atmaya cikiyorum birinci katta oldugum halde tikaniyorum normal yani tikanman merak etme :)
canim pamukkale unuversitesinde yaptirmis ablam ayrintili ultrasonu ama onceden randevu alman gerekiyor ayrica haftanin gecmemesi lazim ayrintili ultrason icin ...
ayaklari canim benimkide sagimda kasigimda durmadan pit pitliyorr yerim onu yaa hareket etmeye baslayali iyice baglandim yavruma
Canım aynı şeyi ben de yaşıyorum hergüm merdiven inip çıkıyorum başıma sıcak iniyor resmen. Dinlenerek in çık. Ve ben bir gün merdivende oturup dinlenmek istedim ama otururken de balım döndü o yüzden çok dikkat et tutunarak yavaş yavaş dinlenerek çık... Doktor normal demişti dinlenerek çık dedi yüreğim ağzıma geliyordu sanki..
Teşekkürler canlarım içimi rahatlattınız,Canim masallah 27 basamak cikabilmen bile cok guzel bende bi cop atmaya cikiyorum birinci katta oldugum halde tikaniyorum normal yani tikanman merak etme :)
Bende gecen hafta hisetmiyordum bikac sevdigim seyleri yedim tepki vermesi icin benimki baliga tepki vermistiben de hissetmiyorum sabırla bekliyorum arada bir ufacık seyirme oluyor ama bebk mi değil mi onu tam anlayamadım henüz
canim ablam 3 hafta oncesinden falan almisti randevusunu denizlide belki ayni olmayabilir islemler ordaki bi yakininiz soruversin telefnla falan bence isini garantiye al gitmeden pamukkale unuversitesi cok kalabalik oluyor malesef.teşekkür ederim canım bende diclede yaptırdım demek doktor iyi değildi. polikliniğe çıkıyosun istek yapıyolar radyolojiden gün alıyosun bebek olunca çok uzun vermiyolar hemen bi iki gün sonrasına veriyolar :) orda da aynı yaparlar muhtemelen. bu cuma izne çıkıyoruz inşallah daha 19dayım zaten önümde kocaman 3 hafta var
canim aslinda benim park besigim olmamis olsa hem bundan hem besik almam cunku cok masraf olur ama benim onceden kizimdan park yatak var oda evim kira vede cok kucuk o park yatak yatak odama sigmaz emzirirken olsun gece yatakta yanimda yatamaz ezilir alalh korusun bu bana kullanisli gelde azda ucuz olsaydiCanım işte bende böyle bişey mi alsam yoksa beşik mi alsam veya her ikisidemı karar veremedim
Slm nasılsınız kızlar.. Ben iyiyim merak edenler var ise
Saka bi yana cok yorulmuştum o aksam... Şimdide kardeşimin nişan telaşı pek giremedim..
Ama aklım burda
Aksam oldugundan pek fotolar belli olmamış.. 28 kişiydik.. Herkes resımde yok..malumresım cekınmıyorum modası
Nese kızcemin dogum gununden bi kaç ufak kareler
masallah cok tatli cikmissiniz nice senelere kizina buarada hamilelik galiba uzerindeki cok tatli olmussunSlm nasılsınız kızlar.. Ben iyiyim merak edenler var ise
Saka bi yana cok yorulmuştum o aksam... Şimdide kardeşimin nişan telaşı pek giremedim..
Ama aklım burda
Aksam oldugundan pek fotolar belli olmamış.. 28 kişiydik.. Herkes resımde yok..malumresım cekınmıyorum modası
Nese kızcemin dogum gununden bi kaç ufak kareler
ah canim benim seni öyle iyi anliyorum ki... biz de doğu gorevindeyiz ve yillar sürecek malesefah gel bir de bana sor. bir bucuk ay kaldim annemgilde. ablamin yeni bebegi olmustu gozumun onunde buyudu resmen bu sure zarfinda. ondan ayrilirken ope koklaya bi hal oldum anneme belli edemedim ama otobus terminalden ayrilinca cok agladim. 4 yil universite okudum ailemden ayri yillarca calistm annem agladiginda guler ona takilirdim abartma diye. meger insan yavrusu olunca anliyormus. bunlari yazarken bile agliyorum insallah bebegimi uzmuyorumdur ama annemsiyapamiyorum ve bu dogu gorevi daha yillaaaar surecek. sonunda da yine memlekete donus yok ustelik....
ay maaşallah canimnn nasil güzel olmuş maaşallah Allah tamamına erdirsingünaydın annecikler. hafta sonu giremedim hem evlilik yıldönümümüz vardı hem de ailecek pikniğe gittik geçmişi okuyamadım az sonra hepsini okuyacağım.Dün doktor randevumuz vardı sonunda kuzucuklarımın diğeride cinsiyetini gösterdi bir kız bir erkek allah izin verirse çok sevindik. bu arada ben ayrıntılı ultrasona girmeyeceğim zaten doktorum her seferinde detaylı detaylı gösteriyor. umarım herkes iyidir ben şimdi geçmişi okumaya gideyim
yaa ne güzel maaşallah bi de ben hissetsem artikGunaydin kizlar bugun 21. Haftadayim dun kizim hic kiprasmadi nelwr yaptim kiprasmadi bwnde sen pis bi kissin dedim anneni uUyosun dwdim 10 sny sonra icerden kapiyi caldikarsilik verdi daha simdiden sabahta uyandirdi acikmis yedik simsidw onu dinliyorum taklalar falan
al benden de o kadarhala hareketlerini hissetmiyorum bebeğimin sadece sertlik falan ben ne zaman hissedecem yaaaa
Selam kızlar,
canım ben arayıp sormuştum polikliniğe çıkcaksınız önce daha sonra radyolojiye gidiceksiniz dediler. bakalım gider denerim olmıcak gibi olursa başka bi çaresine bakarımcanim ablam 3 hafta oncesinden falan almisti randevusunu denizlide belki ayni olmayabilir islemler ordaki bi yakininiz soruversin telefnla falan bence isini garantiye al gitmeden pamukkale unuversitesi cok kalabalik oluyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?