2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Yok canim onemli degil hamdolsun iyim maşallah

Canım aynı şeyi ben de yaşıyorum hergüm merdiven inip çıkıyorum başıma sıcak iniyor resmen. Dinlenerek in çık. Ve ben bir gün merdivende oturup dinlenmek istedim ama otururken de balım döndü o yüzden çok dikkat et tutunarak yavaş yavaş dinlenerek çık... Doktor normal demişti dinlenerek çık dedi yüreğim ağzıma geliyordu sanki..

Canim masallah 27 basamak cikabilmen bile cok guzel bende bi cop atmaya cikiyorum birinci katta oldugum halde tikaniyorum normal yani tikanman merak etme :)
canim pamukkale unuversitesinde yaptirmis ablam ayrintili ultrasonu ama onceden randevu alman gerekiyor ayrica haftanin gecmemesi lazim ayrintili ultrason icin ...

Benim minik kasıklarıma doğru tepikliyo ortada sanki böyle ayakları mı acaba orda
ayaklari canim benimkide sagimda kasigimda durmadan pit pitliyorr yerim onu yaa hareket etmeye baslayali iyice baglandim yavruma

Kıyamam sana Allah sizi ve cümlemizi ayırmasın.. Çok farklı bir duyguymuş..Az önce tekme attı o bile güzel.. Bundan sonra anneme ve kayınvalideme daha farklı davranacağım..Çok özel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah...

teşekkür ederim canım bende diclede yaptırdım demek doktor iyi değildi. polikliniğe çıkıyosun istek yapıyolar radyolojiden gün alıyosun bebek olunca çok uzun vermiyolar hemen bi iki gün sonrasına veriyolar :) orda da aynı yaparlar muhtemelen. bu cuma izne çıkıyoruz inşallah daha 19dayım zaten önümde kocaman 3 hafta var

Canim masallah 27 basamak cikabilmen bile cok guzel bende bi cop atmaya cikiyorum birinci katta oldugum halde tikaniyorum normal yani tikanman merak etme :)
Teşekkürler canlarım içimi rahatlattınız,

ben de hissetmiyorum sabırla bekliyorum arada bir ufacık seyirme oluyor ama bebk mi değil mi onu tam anlayamadım henüz
Bende gecen hafta hisetmiyordum bikac sevdigim seyleri yedim tepki vermesi icin benimki baliga tepki vermisti

canim ablam 3 hafta oncesinden falan almisti randevusunu denizlide belki ayni olmayabilir islemler ordaki bi yakininiz soruversin telefnla falan bence isini garantiye al gitmeden pamukkale unuversitesi cok kalabalik oluyor malesef.

Canım işte bende böyle bişey mi alsam yoksa beşik mi alsam veya her ikisidemı karar veremedim
canim aslinda benim park besigim olmamis olsa hem bundan hem besik almam cunku cok masraf olur ama benim onceden kizimdan park yatak var oda evim kira vede cok kucuk o park yatak yatak odama sigmaz emzirirken olsun gece yatakta yanimda yatamaz ezilir alalh korusun bu bana kullanisli gelde azda ucuz olsaydi

offf ya su eylul 4 gelsede bebegimden iyi haberler alsam bide yuzunu cok merak ediyorum hastanede olucak ayrintili ultrason insallah yuzunu falan gorebilirim.oteki ogluslarimin ikisininde sadece yuzlerinin resimleri var ondayken doktorumun ultrason makinesi cok iyiydi bu sefer malesef makinesi yeni model degil doktorumun ayrintili goremedim daha yavrumu.bi tek ayrintili gordugum yeri pipisi oldu
isim konusunda hala kararsizimEMiR ismi gundemde suan bakalim yine karar degistirmessek

Slm nasılsınız kızlar.. Ben iyiyim merak edenler var ise
Saka bi yana cok yorulmuştum o aksam... Şimdide kardeşimin nişan telaşı pek giremedim..
Ama aklım burda
Aksam oldugundan pek fotolar belli olmamış.. 28 kişiydik.. Herkes resımde yok..malumresım cekınmıyorum modası
Nese kızcemin dogum gununden bi kaç ufak kareler

Eklentiler

• image.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 84

canimm rabbim yuvanin huzurunu bozmasin insallah daha nice mutlu yillara seneye oglusunda bu fotografta olucak insallah

masallah cok tatli cikmissiniz nice senelere kizina buarada hamilelik galiba uzerindeki cok tatli olmussun

ah canim benim seni öyle iyi anliyorum ki... biz de doğu gorevindeyiz ve yillar sürecek malesef simdi memleketteyim haftaya donucem şimdiden içime acisi çöktü vallahi

ay maaşallah canimnn nasil güzel olmuş maaşallah Allah tamamına erdirsin
yaa ne güzel maaşallah bi de ben hissetsem artik

hala hareketlerini hissetmiyorum bebeğimin sadece sertlik falan ben ne zaman hissedecem yaaaa
al benden de o kadar

canim ben de oyleyim merdiven cikmadan bile bazen aniden ayağa kalkinca midem bulaniyo kalbim öyle gizli atiyo ki kalp krizi geciriyorum sandim ilk kez olduğunda.. çok fena oluyorum sık sık oluyor malesef

ya kizlar bu arada eklediğim smileyi nasil silecegiz silinmiyor yanlislikla elim dokununca. anlamadim gitti

arkadaşlar inanırmısınız hiç bir bebek malzemesi dikkatimi çekmiyor ve hevesim de hiç yok,başkası hamileymiş gibi umursamıyorum da,psikolojimmi bozuk acaba benim

canim ablam 3 hafta oncesinden falan almisti randevusunu denizlide belki ayni olmayabilir islemler ordaki bi yakininiz soruversin telefnla falan bence isini garantiye al gitmeden pamukkale unuversitesi cok kalabalik oluyor malesef.
canım ben arayıp sormuştum polikliniğe çıkcaksınız önce daha sonra radyolojiye gidiceksiniz dediler. bakalım gider denerim olmıcak gibi olursa başka bi çaresine bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…