2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar, sizlere bir kaç sorum olucak. 11 nisan sat tarihim ama geç döllenme olduğu için şu an 17. haftadayım gebeliğimin. 8-10 haftalıkken giyemediğim dar gelen pantolonlarım artık olmaya başladı 5 kilo verdim toplamda. besin değeri yüksek hiç bir şey yiyemiyorum ne et ne balık ne tavuk, sebzeyi bile günde bir tabak o kadar. hafif ve gebelikten öncesine göre az şeyler yiyerek günlerimi geçiriyorum. geçen cuma doktora gittiğimde 16+4 haftalıksın bebeğinde 178 gr dedi yeni yaptırdığım kan tahlillerine bakarak değerlerimin iyi olduğunu söyledi. et yemediğimi söyleyince de gyno ferro sanol verdi günde bir tane kahvaltıdan sonra ve portakal suyuyla birlikte içmem için. sizce bebeğimin gramı iyi mi sizinkiler nasıl ve benim gibi kilo almak yerine veren var mı? ayrıca süt yoğurt ayranda içemiyorum

sağol canım..

Hani anne olunca anlarsın derler ya sanırım ben o süreçi yaşamaya başladım.. Tatilden dönerken annemden ayrılmak çok zor geldi.. Hiç böyle olmamıştım ..Saatlerce ağladım.. Kim bilir daha nelerin farkına varacağız.. Allah hepimizi hayırlı evlatlar nasip etsin..Hayatta ve yanımızda oldukları için binlerce şükür olsun ...

Ayni bende haftasonu annemlerleydim esim pazar gunu supriz yapip beni almaya gelmis ama hic sevinemedim icim buruk olee geldim

Bana da doktorum Demir ilacı vereceğini söylemişti bu Perşembe randevum var yazacak. Demirimiz Eksik olsa da olmasa da her durumda kan hapı veriliyor mu kafama takıldı?
ben veriliyor diye biliyorum ilk çocuğumda değerlerim normaldi doğumdan 3 ay sonrasına kadar kullandım. sonuçta çok kan kaybediyoruz.

günaydın s.a anneler bizimde bi oğlumuz olacak inş dün öğrendik bebeklerini gören hayırlı haberlerini alan annelere maşallah tebrik ediyorum hepsini kucağımıza almayı Allah nasip etsin burada çok fazla bulunamıyorum ama dönem dönem yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum çok şey öğrendim diyebilirim konu sahibi arkadaşımız Sıla çok özverilisin gerçekten çok teşekkürler hem 2 çocuk hem hamilelik hem herkesle tek tek ilgilenmeye çalıştığını gördükçe teşekkür ve takdir etmeden geçemedm rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın.Allah a emanet olun:)

maşallah canım kızına :) bu kızlar ehp böle heralde benim kızımın da sürekli elleri yüzünde kafasında süslü şeyler ha bire saçlarıyla oynuyolar heralde

isminizin analizi buymuş böyle misiniz bende bu ismi düşünüyorum da....
Hayattan sert dersler alan, sürekli engellenmeler yaşamasına karşın, işlerini başarmak için mücadele eden, ticarete yatkın, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, geçmişteki üzüntü ve sıkıntılarını unutamayan, karar vermekte zorlanan, algılaması yüksek, mantıklı bir kişilik enerjisi verir.[/QUOTE]

üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan bana çok uyuyor valla
en ufak şeyle mutlu olan ama yine en ufak şeyle üzülen biriyim
ismimi seviyorum ama
Hemde Hz Ayşe nin lakabı Peygamber efendimiz Hümeyram diye severmiş

bişey sormak istiyorum bu kordon kanı saklama ve yeni doğan sünneti hakkında ne düşünüyosunuz çok fazla araştırdım yeni doğan sünnetini tavsiye edenler çoğunlukta sizin yaşadığınız bi tecrübe var mı bi de kordon kanı mevzusu var saklamak 3000 tl civarında fiyatı çok yüksek geldi ama ilerde Allah korusun bi hastalık durumunda kök hücre gerekebiliyor bilemiyorum Allah ın işine mi karışmak oluyor çok kararsızım

Günaydın canlarim hic halim yok bugun istahimda sifir daha birsey yemedim oğluşum açıktı kesin kıpır kıpır icimde ama benim ağzıma lokma alasim yok yavrum icin zorla da olsa yicem tabiki

Canim gözün aydın hayırlı olsun oglusun :)
Cok tesekkur ederim yazdıkların için elimden geldiğince herkese seve seve cevap vermeye çalışıyorum inşallah sonuna kadar beraber oluruz hep birlikte :)

günaydın kızlar. bende ayrıntılı ultrasona girdim bugün çok şükür sıkıntı görmedi doktor ama 5 6 dakika sürdü sadece zaman kısa geldi bana içime pek sinmedi gibi. eşim de denizliye gittiğimizde tekrar gideriz istersen dedi bi diyorum orda da gideyim bi diyeyim bebeğimde sıkıntı yok kurcalamayayım iki arada bi derede kaldım. kızım kıpır kıpır ama maşallah zıp zıp durmuyo yavrum

çok geçmiş olsun yaaaa

inşallah çok sağol bebeğine kendine de dikkat et selametle

Canim ayrıntılı ultrasonun bu kadar kisa sürmesi normal degil burda en az yarım saat sürüyor demişti arkadaşım ayrıca tek tek organ kontrolu olucagi icin zaten 5-6 dk da olabilecek bir kontrol değil. Ben denizliliyim ablam orda üniversite Hastanesi'nde yaptırdı ayrıntılı ultrasonu yarim saatten fazla sürdü dedi cokta memnun kalmis hem doktordan hemde kontrolünden.doktorun niye bu kadar kisa baktı bilmiyorum ama ozel doktorsa sor mutlaka niye bu kadar kisa sürdüğünü benim normal kontrolum bile 15 dk sürüyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…