- 24 Ekim 2012
- 790
- 938
- 408
bizim de bir kızımız olacak ocak ayında :))
sağol canım..Merhaba canim gozun aydin masallah bebegin saglikliymis cinsiyeti bidahakine kesinlesir insallah kiz olsun erkek olsun saglikli olsunlar yeter evlatlarimizsezeryan dogum yapmak zorundaysan hic uzme kendini canim ilk dogumumda bende cok istedim sezeryan olsun 41 hafta bekledim son ana kadar direndim ama olmadi malesef basindan normal dogum olmucan bilmek daha guzel hic degilse kendini simdiden hazirlarsin sezeryan doguma.bazilari icin normal dogum iyi bazilari icin sezeryan normal dogum yapma imkanim olsaydi cok istersim normal olsun ama olmadi malesef
evet canim yariladik hatta benim yaridan bile az kaldi 38 inci haftalarda sezeryan yapicam icin 18 haftam kaldi benimm vay bee saka maka bitti bitiyor
simdiden kolay gelsin canim sorunsuz bi sekilde tasinirsin insallah yeni evine
oyyy ne guzel ya gozun aydin canim ikinci oglusum olucanda benim oglumda cok sevinmisti hatta simdide cok seviniyorlar erkek kardesimiz oluyor diye onlar icin ayni cinsten kardes demek oyun arkadasi demek
al bi sacmalik dahailk dogumun sezeryan diye ikinciyi sezeryan yapmak zorunda degilsinki hatta burda ikinciyi normal yap diye israr ediyor doktorlar benim ikincide cok israr etti doktorum normal yap diye ben ilkinde cok bekledigim ve cocuk tehlikeye girdigi icin kendim istemedim normal yapmayi turkiyede tam tersi
canim benim arkadasim iilk dogumu sezeryan sonrasinda 2 tane normal dogum yapti hemde cok kolay oldu dogumlari.normal dogum istiyorsan hic dusunme kendine guzel bi doktor bulup o doktoru degistir derim bi tehlikesi olucanida sanmiyorum burda herkes ikinciyi normal yapiyor saglik sorunu olmadigi surece
masallah canim bebegine detayliyi atlattinya bitti artik korkular sukur bundan sonrasi dogucagi gunu beklemek
canim cok guzel yapmissin hemde icin rahat etmiss masallah kizinda pek akilli usu yazdigina gore rabbim acilarini gostermesin insallah
vayyy bizim erkekler aldi basini gidiyor hayirli olsun canim oglusun
merhaba canim hosgeldin aramiza bence kesin bilemedi cinsiyetini o yuzden oyle soyluyor doktorun
sat ve yas bilgilerini ozelden bana yaz lutfen listeye ekleyelim senide
masallah prensesimize
hayirli haberlerle gel canim insallah bekliyoruz
ah be canim nerdesin kac gundur aklim sende sukur iyisiniz cok sevindimmm bundan sonra daha cok dikkatli ol lutfen
canim cok sevindim memnun kalmana doktordan hadi gozun aydin kizinda cok iyiymis masallah
canim bebegin esinin onde olmasi bu haftalarda cok sorun olmaz zamanla yukariya cikma ihtmali yuksek ki senin doktorun biraz onde demis doguma kadar yukariya cikar insallah.ha cikmassa bebegin esi onde olursa nolur normal dogum yolunu kapattigi icin bebegin esi sezeryan dogum yaparsin yani korkulacak bi durum degil.insallah bidahaki sefere yukariya cikmis olur bebegin esi benim ilk hamileligimde bu sebebten dolayi son ana kadar bekleyip bebegin esi normal dogum yolunu tikadigi icin sezeryan dogum yapmak zorunda kalmistim
hayir canim ardi ardina sakin icme decaviti sabah kahvaltidan sonra ic kan hapini aradan en az 2-3 saat gectikten sonra baska bir ogunden sonra ic hicbir ilaci ardi ardina icmeyi tavsiye etmiyor doktorlar birbirinin etkisini oldurmesin diye ...
ben hamile kaldigim gunden beri iciyorum doguma kadar hatta dogumdan sonra bile icicem dogumda cok kan kaybedicez zaten simdiden vucut kansiz kalirsa dogumda cok perisan oluruz doktoruna mutlaka hatirlar kan hapi istiyorum de canim
iyiki sormus almissin canim kan hapini.bende basindan beri diyorum sadece sol tarafiniza yaticaksiniz saga sirt ustu yatmak yasakkk
canim hosgeldin aramiza oglusun hayirli olsun.lutfen sat ve yas tarihini ve oglun olucani bana ozelden yaz listemizi ekliyeyim sizide.bu ayina kadar gelmissin insallah bundan sonra hicbir sorun olmadan oglusuna kucagina alirsin.insallah yarinki detayli ultrasndada hersey yolunda cikar bekliyoruz guzel haberlerini
oyyy yesinler ayseni masallah canim koca kiz olmus annesi
oyy 4d oglusuna bakin hele yerim ya simdiden kocaman bebek gibi duruyorlarrr
canim istemedigin bir ismi koymak zorunda degilsin tabiki ama sen demissin esine ikinci kizimiza sen ver ismini diye simdi nasi geri alicanki lafini.hem bence ipek ismi cok guzel bir isim bu seferde esinin gonlu olsun
Gozunaydin canim hosgeldin bizim kervanabizim de bir kızımız olacak ocak ayında :))
Ayni bende haftasonu annemlerleydim esim pazar gunu supriz yapip beni almaya gelmis ama hic sevinemedim icim buruk olee geldimHani anne olunca anlarsın derler ya sanırım ben o süreçi yaşamaya başladım.. Tatilden dönerken annemden ayrılmak çok zor geldi.. Hiç böyle olmamıştım ..Saatlerce ağladım.. Kim bilir daha nelerin farkına varacağız.. Allah hepimizi hayırlı evlatlar nasip etsin..Hayatta ve yanımızda oldukları için binlerce şükür olsun ...
Gunaydin canim naberGunaydınnnnn annişlerr
ben veriliyor diye biliyorum ilk çocuğumda değerlerim normaldi doğumdan 3 ay sonrasına kadar kullandım. sonuçta çok kan kaybediyoruz.Bana da doktorum Demir ilacı vereceğini söylemişti bu Perşembe randevum var yazacak. Demirimiz Eksik olsa da olmasa da her durumda kan hapı veriliyor mu kafama takıldı?
maşallah canım kızına :) bu kızlar ehp böle heralde benim kızımın da sürekli elleri yüzünde kafasında süslü şeyler ha bire saçlarıyla oynuyolar heraldekizlaaaar biz de geldik doktorum gecen sefer kiz diyebilirim demisti bu sefer yuzde yuz kiz dedi :) cok sukur gayet iyiymis kizim 20 cm 267 gr olmus findigimmm :) veee bu da resmimiiiiz masallah alalim lutfen teyzeler
Eki Görüntüle 1220984
ellerimiz hep yuzumuzde en iyi fotografimizz
isminizin analizi buymuş böyle misiniz bende bu ismi düşünüyorum da....Bende hümeyra ismini koymak istiyorum huy olarak na
bu arada minik kızın adaşımmış öpüyorummm onu benim gibi pembe yanaklı mı acep Hümeyranın anlamı pembecik beyazlık saflık demek bende bembeyaz tenli pembe yanaklı oluncaolmuşum hümeyra
Günaydın canlarim hic halim yok bugun istahimda sifir daha birsey yemedim oğluşum açıktı kesin kıpır kıpır icimde ama benim ağzıma lokma alasim yok yavrum icin zorla da olsa yicem tabikigünaydın s.a anneler bizimde bi oğlumuz olacak inş dün öğrendik bebeklerini gören hayırlı haberlerini alan annelere maşallah tebrik ediyorum hepsini kucağımıza almayı Allah nasip etsin burada çok fazla bulunamıyorum ama dönem dönem yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum çok şey öğrendim diyebilirim konu sahibi arkadaşımız Sıla çok özverilisin gerçekten çok teşekkürler hem 2 çocuk hem hamilelik hem herkesle tek tek ilgilenmeye çalıştığını gördükçe teşekkür ve takdir etmeden geçemedm rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın.Allah a emanet olun:)
Merhaba arkadaslar uzun suredir giremiyorum uzun surede giremem galiba annemin beyninde tumor cikti ve cok buyumus dr aradik bulduk ins haftaya ameliyat olacak dr masada kalabilecegini/felc olabilecegini soyledi ama ameliyat olmamasi daha tehlikeliymis iki cikmaza girdik ailece dualrinizi esirgemeyin lutfen
inşallah çok sağol bebeğine kendine de dikkat et selametleGünaydın canlarim hic halim yok bugun istahimda sifir daha birsey yemedim oğluşum açıktı kesin kıpır kıpır icimde ama benim ağzıma lokma alasim yok yavrum icin zorla da olsa yicem tabiki
Canim gözün aydın hayırlı olsun oglusun :)
Cok tesekkur ederim yazdıkların için elimden geldiğince herkese seve seve cevap vermeye çalışıyorum inşallah sonuna kadar beraber oluruz hep birlikte :)
Canim ayrıntılı ultrasonun bu kadar kisa sürmesi normal degil burda en az yarım saat sürüyor demişti arkadaşım ayrıca tek tek organ kontrolu olucagi icin zaten 5-6 dk da olabilecek bir kontrol değil. Ben denizliliyim ablam orda üniversite Hastanesi'nde yaptırdı ayrıntılı ultrasonu yarim saatten fazla sürdü dedi cokta memnun kalmis hem doktordan hemde kontrolünden.doktorun niye bu kadar kisa baktı bilmiyorum ama ozel doktorsa sor mutlaka niye bu kadar kisa sürdüğünü benim normal kontrolum bile 15 dk sürüyor ...günaydın kızlar. bende ayrıntılı ultrasona girdim bugün çok şükür sıkıntı görmedi doktor ama 5 6 dakika sürdü sadece zaman kısa geldi bana içime pek sinmedi gibi. eşim de denizliye gittiğimizde tekrar gideriz istersen dedi bi diyorum orda da gideyim bi diyeyim bebeğimde sıkıntı yok kurcalamayayım iki arada bi derede kaldım. kızım kıpır kıpır ama maşallah zıp zıp durmuyo yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?