2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
fakültede herhangi bir ücret ödenmiyor mu yoksa bir kısmını ödüyor musun? bende yaptırıcam eylülde özel ama fiyatlar uçuk
canım ben ücretsiz yaptırdım radyoloji bölümünde ama proftan randevu alırsan heralde onlar ücretli diye biliyorum

bizim oğlan babasının eline ters tepki veriyo :) kıpırdıyosa da duruyo hiç oynamıyo babası elini çekince yine başlıyo :) kıskanıyo heralde ihihi

Bizim kız da aynısını yapıyor. Oynayınca eşimi çağırıyorum elini koyup baya bekliyor tık yok. Neden kızımız bu kadar naz yapıyor anlamadım.

Rahatsızmısın canım

canım bunun için c vitamini kullanmıştı görümcem
canım ben kalsiyum yazdırdım özellikle çünkü diş eti çekilmem var sende yazdır
canım sende kalsiyum yazdır
maşaallah size canım, başınız sağolsun
Kizlar muz bebege cok guzel kilo aldiriyormus ablam duymus denemis gecen hafta 400 gr mis bebek bugun baska doktora gitti kontrol icin bebek 510 gr olmus gunde 1 tane muz ye mutlaka dedi bana :)
doğru canım ilk gebeliğimde her gün yedim bunda pek yemiyorum, kasılmalara da iyi geliyor
arkadaşlar,benim bebeklerin hareketlerini 2 haftadır hissediyordum fakat son 3 gündür hiç hareket etmiyorlar ya da ben hissetmiyorum ,sizinde böyle mi ve ya dönem dönem oldumu,bilgi verirseniz sevinirim...
canım çok yorgun olduğum zamanlar az hissediyorum
ayyy herkese ne doğur canım doğur beden senin bedenin kime ne, bakabildikten sonra kardeş gibisi var mı
çok güzel duruyor canım tabi fiyatıda iyidir:)
canım maşaallah kuzuna, anneannen dua istiyordur canım
kızlarrr herkese hayırlı haftalar diliyorum
bizimde cinsiyetimiz belli oldu .
Erkek anneleri kervanında olucam inşallah.
oğluşum geliyor kısmetse...
maşaallah oğluna
canım şu linke bak çok şanslısın istanbuldasın ssvd yaptıran dr çok benim yaşadığım şehirde yok

http://www.ssvd.net/ssvd/taslak/ssvd-yaptirmis-doktorlar bu arada maşaallah kızına
oyy maşaallah canım
canım çok doğru yazmışsın sorun çıkarmamış çünkü sana doymuş bebeğin, sen en güzelini yapmışsın, bende 19 ay odamda yatırdım, sonra ayırdım hiç sıkıntı yaşamadım, yanımda uyumadı ama çok istedim koynumda uyusun diye ama o beşiğini tercih etti hep:) seni üzmeyen bir kuzun var ne güzel maalesef çok çatışıyoruz benim kuzuyla özellikle tuvalet işi kabızlığı yüzünden bıraktığımız beze geri döndük çok üzülüyorum hala tutuyor sıkıyor, nasıl başardın seni üzmemesini taktik istiyorum:)

oda konusuna bir ek, kaç yaşına kadar yatacak ki bizimle zaten yatacağı 2 sene sonra hep kendi odasında yatacak acelemiz niye:)
benimde oğlum oluyor kızlar.....
hayırlı olsun
Hastaneden geldim cok sukur iyiymis bebegim 3 lu tarama sonucumda temiz :)
çok şükür canım
maşaallah canım kuzuna
Kızlar arada göbek değilim çevresinde çekilme gibi bir şey oluyor ve geçiyor. Sizde de oluyor mu?
canım rahim büyüyor ondan ilerde daha çok olacak
hoş geldin sağlıkla gelsin bebeğin
Eki Görüntüle 1220510 Buda benim aysem rabbim sag saglim dogmasini nasip etsin inş
maşaallah canım
canım sıkıntılı bir durum ipek ismi güzel ama seni rahatsız eden emrivaki olması eşine de bundan dolayı rahatsız olduğunu söyle aynısını ben yapsam sen ne hissederdin de
teyzeleri bakin bu da benim minnak prensesim çok tatlılar yaa Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hayirlisiyla inşaallah
maşaallah canım
Dayanamadım hastaneye gittim :)
Kızım geliyorrrrr :) :)
hayırlı olsun
canım 20. haftada dinlemeye başlıyorlar
canım eşimde var o sorun, kulak çöpü var ya onun pamuğunu çıkarıyor ve tırnağın batan kısmının olduğu yere hafif tırnağı kaldırarak koyuyor ve tırnağını uzun tutuyor, geçici bir çözüm deneyebilirsin

güzel canım gün içinde istediğin yere taşırsın

Son düzenleme:
canım bende aynı markayı kullanıyorum ama unutuyorum içmeyi bundan sonra unutmuycam:)
maşaallah kızına canım
maşaallah kızına
canım kilosu gayet iyi, bende ilk gebeliğimde iyi beslenemedim korkma
maşaallah oğluna
canım sünnet iyi olur ilk oğlumda nasip olmadı ikinciyide şimdi yaptıramam daha bisiyle beraber olmasını istiyorum ama yeni doğanken en iyisi
canım kısa olmuş yarım saat sürüyor
ne güzel canım maşaallah bir kız bir erkek
canım dinlenerek çık hızlı çıkma
Benim minik kasıklarıma doğru tepikliyo ortada sanki böyle ayakları mı acaba orda
benimkide hem kasığı hem göbek deliğimi tepiyor dönüp duruyor
oğlumun adı:) canım iyi düşün ne kadar emir duyduysam azcık huysuz oluyor:) oğlumda dahil
maşaallah size
Eki Görüntüle 1221568 az önce ekleyemedim sanırım park yatağın resmi bu

canım güzel duruyor park yatak en iyisi en güvenlisi

[QUOTE="Dark, post: 36555816, member:]Erizgem seninde gözün aydın ne güzelllll bi erkek bi kız bi anda ikisinede sahip olacaksın allah'ın izniyle[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım benim inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız

ne güzel yazmışsın hepsini okudum ellerinize sağlık aklımızda bulunsun

iyi akşamlar annişler offf bugünde çoook yoruldum neyse yarın öğlene kadar yatar alırım 2 günün hıncını

Aynisi dun bende de oldu ustelik merdiven falan da cikmadim kan hacmimiz arttigi icin oluyormus, yemek yerken nefes nefese kaliyorum bir de...

Kızlar hamile kaldığınızdan beri başınıza ani bi sancı girip sonra gittiği oluyor mu? Ne ki bu sancı gibi şey...sinizüt var bende migrene mi dönüşüyor olabilir ?

Bebeginin hareketlerini hisseden tecrubeli arkadaslar bir sorum var, elimi karnimin sagina koyunca pitirti hissettim bu minigim mi acaba yoksa hic dokunmadan mi hissediyordunuz siz? Heyecan yaptim birden

Kızlar hamile kaldığınızdan beri başınıza ani bi sancı girip sonra gittiği oluyor mu? Ne ki bu sancı gibi şey...sinizüt var bende migrene mi dönüşüyor olabilir ?

Sinüzit yüz kemiklerindeki iltihaptır migren ise beyin damarlarındaki genişleme ve daralma sırasında oluşan baş ağrısıdır bende hem migren hem sünizit var inan bana sinüzitin migrene dönüşme gibi bir imkanı yok çübkü ikisi çok farklı şeyler

Peki sende ani kafaya girip iki saniye sonra filan giden sancı türü birşey var mı?

Nasilsiniz kizlar? Ben cok yorgunum bugun alisverise ciktim.. bugun kuzum cok hareketliydi masallah :) anne cok yoruldun dinlenmi diyodu acaba :)) ya ben dogru duzgun hamile pantolonu bulamiyorum lc de facto ikisindede yoktu. Vardida hic beğenmedim siz nerden aldiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…