2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun canım. Dualarımız sizinle (((

Rahatsızmısın canım
Evet canim malesef sabahtan beri cok halsizim suanda basim catliyor resmen.malesef burda havalar son 1 haftadir serinledi hatta bugun kaloriferleri bile actim evde donuyorum resmen iyice sifayi kapmam insallah sagolasin sordugun icin
Bebeginin hareketlerini hisseden tecrubeli arkadaslar bir sorum var, elimi karnimin sagina koyunca pitirti hissettim bu minigim mi acaba yoksa hic dokunmadan mi hissediyordunuz siz? Heyecan yaptim birden
canim ben elimi koymadan hissediyorum pit pitlarini zaten hissetmemek mumkun degil aksama kadar icimde kipir kipir masallah benim oglus simdiden belli bi yaramazin daha gelecegi :)
canim slm nerelerdesin ugramiyorsun ne zamandir iyimisin :)
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.. Allah hayırlısı ıle bebeklerımızı kucağımıza almak nasip etsin. muhtemel doğum 10 ocak 2015 :)
merhaba canim hosgeldin aramiza lutfen sat ve yasini ozelden bildir bana ekleyelim senide listemize :)
Kızlar benim de oğlum geliyormuş. İsmi Göktuğ olucak kısmet ise. listeye eklenebilir artık. Rabbim yüzümüzü güldürsün hep inşallah. Bu arada dörtlü tarama testi de yaptırdım.
hayirli olsun canim oglusun ismide cok guzelmis :)
canim ben C&A dan aldim 2 tane kot seklinde beli kapaninca hic anlasilmiyor bile hamile pantolonu oldugu cok kullanisli eger bulundugun yerde C&A veya H&M varsa burlardan almani tavsiye ederim :)

Eflalim canim nasilsin gelmis cevap yazmis cikmissin herkese ama kendinden hic bahsetmemissin hersey yolundadir insallah :)
Emir ismi yaramaz oluyor demek ama napiyim zaten uslu bir oglan beklemiyorum masallah simdiden kipir kipir zaten ha abileri cok uslu degilki kardesleri uslu olsun varsin bi yaramaz daha katilsin ailemize napalim canim canlari sagolsun buyudulermi cok arariz bu yaramazlik gunlerini onlarinn varsin yaramaz olsunlar yeterki hayirli evlat olsunlar
bana kalsan hala eymen de israrciyim ama esime bi turlu tamam dedirtemedim du bakalim ya emir ya eymen olucak ama hangisi dogumdan sonra belli olur artik

cnm Allah yardımcısı olsun 2 hafta önce arkadaşımın annesi oldu beyin ameliyatı. hemde çok riskliydi onunki beyin sapında ceviz büyüklüğünde dr demiş çok zordu ameliyat sinirlerin aralarına doğru yayılmş hep tümör. şimdi eve çıktılar 3 ay denge ve bazı refleks problemleri olcak demiş, mesela bazen çiğnemeyi unutuyo falan hatrlatıyolar çiğne diye ama bu geçici bişi çok şükür. İnşallah sizde en az sıkıntıyla atlatırsınız,Allah yardımcınız olsun ama korkmayın cnm

cnm yenidoğan sünneti bende düşünüyorum sarılık riskini atlatınca diye düşünmüştüm hep ama drla görüşücem bu konuyu. kordon kanı olayıda bi hayli bütçe istiyo aslında çok amantıklı bişey ama başta dediğin gbi 3000 dolar gbi bişi sonra her yıl yine para o muhafaza edilen yere bilemiyorum onu şuan

Karnım patlamaya hazır bomba gibi yerimden kalkasım gelmiyor bu gerginlik yüzünden, hem içten hem dıştan geriliyor çok rahatsız ediyor beni bugün niye böyle coştu anlamadım. Öyle her zamankinden farklı gazim yok, bebe yağını da iki kere sürdüm ama kâr etmedi. Göbek deliğim de acıyor

Teşekkür ederim canım. oğlumun ismi eşimle benim ismimin birleşimi olsun istedik. :)

Canım benim karnım da fena şiş sabahları düzeliyor ama daha 17 haftaya yarın girecem ne bu gerginlik bende anlamıyorum. Normaldir muhtemelen

Ben hergece yaşıyorum o gerginliği sebebini çok merak ediyorum Dr uma gidince sorucam ama daha çok var gitmeme.soran olursa bizide bilgilendirirse sevinirim. Bende bebeyağı sürüyorum ama rahatlıyorum senin neden böyle oldu ki :s

Canım benim karnım da fena şiş sabahları düzeliyor ama daha 17 haftaya yarın girecem ne bu gerginlik bende anlamıyorum. Normaldir muhtemelen
Bana da normaldir gibi geliyor ama en azından sebebini bilip geçirecek bir şeyler yapabilsek çok rahatsız ediyor çünkü.

Benim de gitmeme çok var daha ama belki biraz erken davranabilirim bazen sabahları bile gergin uyanıyorum, akşama doğru iyice artıyor tabi ama bugün epey rahatsız ediciydi. Neyse, tek derdimiz bu olsun yine de :)

Bebeginin hareketlerini hisseden tecrubeli arkadaslar bir sorum var, elimi karnimin sagina koyunca pitirti hissettim bu minigim mi acaba yoksa hic dokunmadan mi hissediyordunuz siz? Heyecan yaptim birden
ben dokunmadan içerden hissediyorum ama seninki de bebeğindir

Kizlar bende dun tetenoz aşısı oldum kolum bugun kalkmiyor cok agriyo üzerine dokunamiyorum bile..sizinde öyle oldumu
seninki kadar şiddetli ağrımadı benim de 1 haftada geçti ağrısı canım normalmiş ağrıması beni uyarmıştı hemşireler

ordakileri bende beğenmiyorum canım geçen hafta lcw de buz mavisi bilekte bi pantolon buldum bana olan onu aldım bende varsa o fena değil diğerleri vasat en azından burda satılanlar

genişleme mi oluyo acaba canım bebek yada rahim büyüyodur belki

Günaydın canlarim :)
Karin gerginligi rahim genisledikce ve bebek büyüdükçe oluyor sanırım benim gibi ikinci üçüncü dogum yapacaklarda ilk hamilelige göre daha az olur ama ilk dogum yapicaklarda rahatsız edecek kadar çok gergin olması özellikle aksamlari normal bence.siz yinede doktirlariniza sormayı unutmayın :)
erizgem canım seninkiler ikiz oldugu icin malesef sen bizden biraz daha agir gecirebilirsin hamileligini ama inşallah yariladik bile bundan sonra tek derdimimiz yatamamak karnimizin cok gerilmesi büyümesi gibi geçici sorunlar olur sonrasında bebislerin cennet kokusuyla hepsini unutucaz inşallahh :)

Hayırlı sabahlar güzel anneler

Çocuk ve çocuk yetiştirilmesi üzerine Hadis-i Şerifler (Hz. Muhammedin (s.a.v) sözleri)

"- Kimin çocuğu varsa onunla çocuklaşsın." (İbn Mahled, Ahbaru's Sığar)
"- Hepiniz çobansınız ve hepiniz güttüklerinizden sorumlusunuz." (Buhari)
"- Siz kıyamet gününde kendi isimleriniz ve babalarınızın isimleriyle çarılacaksınız. Öyleyse
(çocuklarınıza güzel isimler seçin." (Ebu Davud)
"- Çocuğunuza bırakacağınız " en güzel miras" onu, hem dünya ve hem de ahiret mutluluğuna
eriştirecek bir terbiyedir." (Tirmizi)
"Allah'tan korkun, ve çocuklarınız arasında adaleti gözetin." (Buhari)
"- Merhamet etmeyene merhamet edilmez." (Buhari)
"- Bir adamın hayır yolunda harcadığı paranın en faziletlisi, aile fertlerine harcadığı paradır."
(Müslim, Riyazüs-Salihin)
"- Çocuklarınıza ikram edin ve terbiyelerini güzel yapın." (İbn-i Mace)
"- Kişinin öldükten sonra geride bıraktığı şeylerin en hayırlısı, kendisine dua eden salih bir evlad,
sevabı kendisine ulaşan sadaka-i cariye, kendisinden sonra halkın amel ettiği ilimdir." (Ebu Davud)
"- Çocuklarınıza "ilk söz" olarak "Lailahe illallah"ı öğretin."
"- Çocuklarınıza ikramda bulunun ve onların edebini güzelleştirin." (İbn-i Mace)
"- Kim "üç kız" veya "üç kızkardeş" veya " iki kız kardeş" veya "iki kız" yetiştirir, te'diplerini
(edeplendirilmelerini) eksik etmez, onlara iyi davranır ve evlendirirse cenneti hak etmiştir."
(Ebu Davud-Tirmizi)
"- Kimin iki kızı olur da bunları öldürmez, alçaltmaz, oğlan çocuklarını bunlara tercih etmezse
Allah onu cennete koyar." (Ebu Davud)
"- Bir erkek üzerinde en çok hakkı bulunan kimse annesidir." (F.Kadir)
"- Siz iffetli olun ki, hanımlarınız da iffetli olsun. Siz anne-babanıza iyi muamele edin ki evlatlarınız
da size iyi muamele yapsınlar." (F.Kadir)
"- Cennete giden yol behemehal annenin rızasından geçmektedir." (Nesai)
"- Anne, cennet kapılarının ortasını teşkil etmektedir." (Deylemi)

Eki Görüntüle 1221568 az önce ekleyemedim sanırım park yatağın resmi bu
canım ben oğluma park yatak bakarken bunu görmüştüm fakat bunun üst katı yoktu sanki doğru mu?
şimdi park yataklarda ilk 3-4 ay yatırdığın bi üst kademe oluyor. genelde kenarlara tutturulmuş şekilde oluyor. bunu çocuk hareketlenip dönmeye başlayınca çıkarıyosun ve alta yatırmaya başlıosun. ben sanki bunda öyle bişey yokmuş gibi hatırladım nasıldı? eğer öyleyse kesinlikle tavsiye etmem. ekstra yük taşımaktan zaten belimiz yamulcak kaç ay bi de çocuk ilk dönem sürekli emziriliyor kaldırılıp indiriliyor belin kalmaz. benim bi arkadaşım bu olaydan ötürü park yatağını attı :) ben kraftın açık sarı bi park yatağı var onu kullanıyorum dönencesinden falan çok memnunum çok kurtardı beni ilk dönem.

http://www.indirimplus.com/165629-kraft-504-donenceli-park-yatak-70110
ayrıca dönence almayı zaten düşünüyorsan tavsiye ederim çünkü dandirik bi dönence bile en az 50 liradan başlıo. bununki gayet iyi bu fiyata.

Kizlar bende dun tetenoz aşısı oldum kolum bugun kalkmiyor cok agriyo üzerine dokunamiyorum bile..sizinde öyle oldumu

benim hiçbişey olmamıştı ama soğuk kolonyalı pamuk koyabilirsin ya da soğuk pres yapabilirsin. genelde hemşireler önceden anlatıyolar ama bir sor istersen.

Kızlar benim de oğlum geliyormuş. İsmi Göktuğ olucak kısmet ise. listeye eklenebilir artık. Rabbim yüzümüzü güldürsün hep inşallah. Bu arada dörtlü tarama testi de yaptırdım.

hayırlı olsun canım oğluşun. sağlıkla gelsin.

Günaydın kızlar kaç zamandır giremiyorum arada girip okuyorum
Dayım beyin kanaması geçirmişti kaybettik mekanı cennet olsun çok Üzgünüm derdi veren Allah sabrını da dayanma gücünü de verecek inşallah Allah inancı ayakta tutuyor insanı şu an çok zor hersey garip geliyo öyle işte. Sevdiklerinizin kıymetini hayattayken bilin sık sık konuşun sesini duyun gün geliyo sesini istesenizde duyamiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…