çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun canım. Dualarımız sizinleMerhaba arkadaslar uzun suredir giremiyorum uzun surede giremem galiba annemin beyninde tumor cikti ve cok buyumus dr aradik bulduk ins haftaya ameliyat olacak dr masada kalabilecegini/felc olabilecegini soyledi ama ameliyat olmamasi daha tehlikeliymis iki cikmaza girdik ailece dualrinizi esirgemeyin lutfen
Evet canim malesef sabahtan beri cok halsizim suanda basim catliyor resmen.malesef burda havalar son 1 haftadir serinledi hatta bugun kaloriferleri bile actim evde donuyorum resmen iyice sifayi kapmam insallah sagolasin sordugun icinRahatsızmısın canım
canim ben elimi koymadan hissediyorum pit pitlarini zaten hissetmemek mumkun degil aksama kadar icimde kipir kipir masallah benim oglus simdiden belli bi yaramazin daha gelecegi :)Bebeginin hareketlerini hisseden tecrubeli arkadaslar bir sorum var, elimi karnimin sagina koyunca pitirti hissettim bu minigim mi acaba yoksa hic dokunmadan mi hissediyordunuz siz? Heyecan yaptim birden
canim slm nerelerdesin ugramiyorsun ne zamandir iyimisin :)Sinüzit yüz kemiklerindeki iltihaptır migren ise beyin damarlarındaki genişleme ve daralma sırasında oluşan baş ağrısıdır bende hem migren hem sünizit var inan bana sinüzitin migrene dönüşme gibi bir imkanı yok çübkü ikisi çok farklı şeyler
merhaba canim hosgeldin aramiza lutfen sat ve yasini ozelden bildir bana ekleyelim senide listemize :)merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.. Allah hayırlısı ıle bebeklerımızı kucağımıza almak nasip etsin. muhtemel doğum 10 ocak 2015 :)
hayirli olsun canim oglusun ismide cok guzelmis :)Kızlar benim de oğlum geliyormuş. İsmi Göktuğ olucak kısmet ise. listeye eklenebilir artık.Rabbim yüzümüzü güldürsün hep inşallah. Bu arada dörtlü tarama testi de yaptırdım.
canim ben C&A dan aldim 2 tane kot seklinde beli kapaninca hic anlasilmiyor bile hamile pantolonu oldugu cok kullanisli eger bulundugun yerde C&A veya H&M varsa burlardan almani tavsiye ederim :)Nasilsiniz kizlar? Ben cok yorgunum bugun alisverise ciktim.. bugun kuzum cok hareketliydi masallah :) anne cok yoruldun dinlenmi diyodu acaba :)) ya ben dogru duzgun hamile pantolonu bulamiyorum lc de facto ikisindede yoktu. Vardida hic beğenmedim siz nerden aldiniz?
cnm Allah yardımcısı olsun 2 hafta önce arkadaşımın annesi oldu beyin ameliyatı. hemde çok riskliydi onunki beyin sapında ceviz büyüklüğünde dr demiş çok zordu ameliyat sinirlerin aralarına doğru yayılmş hep tümör. şimdi eve çıktılar 3 ay denge ve bazı refleks problemleri olcak demiş, mesela bazen çiğnemeyi unutuyo falan hatrlatıyolar çiğne diye ama bu geçici bişi çok şükür. İnşallah sizde en az sıkıntıyla atlatırsınız,Allah yardımcınız olsun ama korkmayın cnmMerhaba arkadaslar uzun suredir giremiyorum uzun surede giremem galiba annemin beyninde tumor cikti ve cok buyumus dr aradik bulduk ins haftaya ameliyat olacak dr masada kalabilecegini/felc olabilecegini soyledi ama ameliyat olmamasi daha tehlikeliymis iki cikmaza girdik ailece dualrinizi esirgemeyin lutfen
cnm yenidoğan sünneti bende düşünüyorum sarılık riskini atlatınca diye düşünmüştüm hep ama drla görüşücem bu konuyu. kordon kanı olayıda bi hayli bütçe istiyo aslında çok amantıklı bişey ama başta dediğin gbi 3000 dolar gbi bişi sonra her yıl yine para o muhafaza edilen yere bilemiyorum onu şuanbişey sormak istiyorum bu kordon kanı saklama ve yeni doğan sünneti hakkında ne düşünüyosunuz çok fazla araştırdım yeni doğan sünnetini tavsiye edenler çoğunlukta sizin yaşadığınız bi tecrübe var mı bi de kordon kanı mevzusu var saklamak 3000 tl civarında fiyatı çok yüksek geldi ama ilerde Allah korusun bi hastalık durumunda kök hücre gerekebiliyor bilemiyorum Allah ın işine mi karışmak oluyor çok kararsızım
Evet canim malesef sabahtan beri cok halsizim suanda basim catliyor resmen.malesef burda havalar son 1 haftadir serinledi hatta bugun kaloriferleri bile actim evde donuyorum resmen iyice sifayi kapmam insallah sagolasin sordugun icin
canim ben elimi koymadan hissediyorum pit pitlarini zaten hissetmemek mumkun degil aksama kadar icimde kipir kipir masallah benim oglus simdiden belli bi yaramazin daha gelecegi :)
canim slm nerelerdesin ugramiyorsun ne zamandir iyimisin :)
merhaba canim hosgeldin aramiza lutfen sat ve yasini ozelden bildir bana ekleyelim senide listemize :)
hayirli olsun canim oglusun ismide cok guzelmis :)
canim ben C&A dan aldim 2 tane kot seklinde beli kapaninca hic anlasilmiyor bile hamile pantolonu oldugu cok kullanisli eger bulundugun yerde C&A veya H&M varsa burlardan almani tavsiye ederim :)
hera^t: 36564142 .!.:Karnım patlamaya hazır bomba gibiyerimden kalkasım gelmiyor bu gerginlik yüzünden, hem içten hem dıştan geriliyor çok rahatsız ediyor beni bugün niye böyle coştu anlamadım. Öyle her zamankinden farklı gazim yok, bebe yağını da iki kere sürdüm ama kâr etmedi. Göbek deliğim de acıyor
Ben hergece yaşıyorum o gerginliği sebebini çok merak ediyorum Dr uma gidince sorucam ama daha çok var gitmeme.soran olursa bizide bilgilendirirse sevinirim. Bende bebeyağı sürüyorum ama rahatlıyorum senin neden böyle oldu ki :sKarnım patlamaya hazır bomba gibiyerimden kalkasım gelmiyor bu gerginlik yüzünden, hem içten hem dıştan geriliyor çok rahatsız ediyor beni bugün niye böyle coştu anlamadım. Öyle her zamankinden farklı gazim yok, bebe yağını da iki kere sürdüm ama kâr etmedi. Göbek deliğim de acıyor
Bana da normaldir gibi geliyor ama en azından sebebini bilip geçirecek bir şeyler yapabilsekCanım benim karnım da fena şiş sabahları düzeliyor ama daha 17 haftaya yarın girecem ne bu gerginlik bende anlamıyorum. Normaldir muhtemelen
Benim de gitmeme çok var daha ama belki biraz erken davranabilirimBen hergece yaşıyorum o gerginliği sebebini çok merak ediyorum Dr uma gidince sorucam ama daha çok var gitmeme.soran olursa bizide bilgilendirirse sevinirim. Bende bebeyağı sürüyorum ama rahatlıyorum senin neden böyle oldu ki :s
ben dokunmadan içerden hissediyorum ama seninki de bebeğindirBebeginin hareketlerini hisseden tecrubeli arkadaslar bir sorum var, elimi karnimin sagina koyunca pitirti hissettim bu minigim mi acaba yoksa hic dokunmadan mi hissediyordunuz siz? Heyecan yaptim birden
seninki kadar şiddetli ağrımadı benim de 1 haftada geçti ağrısı canım normalmiş ağrıması beni uyarmıştı hemşirelerKizlar bende dun tetenoz aşısı oldum kolum bugun kalkmiyor cok agriyoüzerine dokunamiyorum bile..sizinde öyle oldumu
ordakileri bende beğenmiyorum canım geçen hafta lcw de buz mavisi bilekte bi pantolon buldum bana olan onu aldım bende varsa o fena değil diğerleri vasat en azından burda satılanlarNasilsiniz kizlar? Ben cok yorgunum bugun alisverise ciktim.. bugun kuzum cok hareketliydi masallah :) anne cok yoruldun dinlenmi diyodu acaba :)) ya ben dogru duzgun hamile pantolonu bulamiyorum lc de facto ikisindede yoktu. Vardida hic beğenmedim siz nerden aldiniz?
genişleme mi oluyo acaba canım bebek yada rahim büyüyodur belkiKarnım patlamaya hazır bomba gibiyerimden kalkasım gelmiyor bu gerginlik yüzünden, hem içten hem dıştan geriliyor çok rahatsız ediyor beni bugün niye böyle coştu anlamadım. Öyle her zamankinden farklı gazim yok, bebe yağını da iki kere sürdüm ama kâr etmedi. Göbek deliğim de acıyor
canım ben oğluma park yatak bakarken bunu görmüştüm fakat bunun üst katı yoktu sanki doğru mu?Eki Görüntüle 1221568 az önce ekleyemedim sanırım park yatağın resmi bu
Kizlar bende dun tetenoz aşısı oldum kolum bugun kalkmiyor cok agriyoüzerine dokunamiyorum bile..sizinde öyle oldumu
Kızlar benim de oğlum geliyormuş. İsmi Göktuğ olucak kısmet ise. listeye eklenebilir artık.Rabbim yüzümüzü güldürsün hep inşallah. Bu arada dörtlü tarama testi de yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?