Selam kızlar,
Tatil bitti dün işbaşı yaptım. İşler birikmiş, arada mesajları okuyorum ama kimseye bişey yazamıyorum. Üzülüyorum da lütfen kusura bakmayın. Telefon uygulaması daha kolaydı, yeni mesajda hemen uyarı geliyordu daha rahat takip ediyordum. Böyle zor oluyor.
Benim bir sıkıntım var sizde durum nasıl merak ediyorum.
Ofis merdiveni 27 basamak ve ben bu 27 basamağı çıktığımda kalbim kulağımda atıyor gibi gümbür gümbür ses duyuyorum. Telefonda nabız ölçer var bi ölçtüm 125, yerime geldim oturdum 2 dakika sonra ölçtüm 75. Böyle çarpıntı gibi oluyor. Var mı benim gibi olan kimse?
videosunu izledim üst katı vardı canım kadın ayarladı yükseğe sanırım iki kademeli bu yatağın kumaşı falan çok güzeldi e bebekte baktım kullanan var mı diye size de sormak istedim. teşekkür ederim yardımın içincanım ben oğluma park yatak bakarken bunu görmüştüm fakat bunun üst katı yoktu sanki doğru mu?
şimdi park yataklarda ilk 3-4 ay yatırdığın bi üst kademe oluyor. genelde kenarlara tutturulmuş şekilde oluyor. bunu çocuk hareketlenip dönmeye başlayınca çıkarıyosun ve alta yatırmaya başlıosun. ben sanki bunda öyle bişey yokmuş gibi hatırladım nasıldı? eğer öyleyse kesinlikle tavsiye etmem. ekstra yük taşımaktan zaten belimiz yamulcak kaç ay bi de çocuk ilk dönem sürekli emziriliyor kaldırılıp indiriliyor belin kalmaz. benim bi arkadaşım bu olaydan ötürü park yatağını attı :) ben kraftın açık sarı bi park yatağı var onu kullanıyorum dönencesinden falan çok memnunum çok kurtardı beni ilk dönem.
http://www.indirimplus.com/165629-kraft-504-donenceli-park-yatak-70110
ayrıca dönence almayı zaten düşünüyorsan tavsiye ederim çünkü dandirik bi dönence bile en az 50 liradan başlıo. bununki gayet iyi bu fiyata.
benim hiçbişey olmamıştı ama soğuk kolonyalı pamuk koyabilirsin ya da soğuk pres yapabilirsin. genelde hemşireler önceden anlatıyolar ama bir sor istersen.
hayırlı olsun canım oğluşun. sağlıkla gelsin.
Nasilsiniz kizlar? Ben cok yorgunum bugun alisverise ciktim.. bugun kuzum cok hareketliydi masallah :) anne cok yoruldun dinlenmi diyodu acaba :)) ya ben dogru duzgun hamile pantolonu bulamiyorum lc de facto ikisindede yoktu. Vardida hic beğenmedim siz nerden aldiniz?
başın sağolsunGünaydın kızlar kaç zamandır giremiyorum arada girip okuyorum
Dayım beyin kanaması geçirmişti kaybettik mekanı cennet olsun çok Üzgünüm derdi veren Allah sabrını da dayanma gücünü de verecek inşallah Allah inancı ayakta tutuyor insanı şu an çok zor hersey garip geliyo öyle işte. Sevdiklerinizin kıymetini hayattayken bilin sık sık konuşun sesini duyun gün geliyo sesini istesenizde duyamiyorsunuz
Allah yardımcınız olsun duaları yanında annen tez zamanda sağlıMerhaba arkadaslar uzun suredir giremiyorum uzun surede giremem galiba annemin beyninde tumor cikti ve cok buyumus dr aradik bulduk ins haftaya ameliyat olacak dr masada kalabilecegini/felc olabilecegini soyledi ama ameliyat olmamasi daha tehlikeliymis iki cikmaza girdik ailece dualrinizi esirgemeyin lutfen
Merhaba arkadaslar uzun suredir giremiyorum uzun surede giremem galiba annemin beyninde tumor cikti ve cok buyumus dr aradik bulduk ins haftaya ameliyat olacak dr masada kalabilecegini/felc olabilecegini soyledi ama ameliyat olmamasi daha tehlikeliymis iki cikmaza girdik ailece dualrinizi esirgemeyin lutfen
videosunu izledim üst katı vardı canım kadın ayarladı yükseğe sanırım iki kademeli bu yatağın kumaşı falan çok güzeldi e bebekte baktım kullanan var mı diye size de sormak istedim. teşekkür ederim yardımın için
şuan 299a düşmüşhah tamam o zaman. fiyatı ne kadarmış?
şuan 299a düşmüş
Günaydın kızlar kaç zamandır giremiyorum arada girip okuyorum
Dayım beyin kanaması geçirmişti kaybettik mekanı cennet olsun çok Üzgünüm derdi veren Allah sabrını da dayanma gücünü de verecek inşallah Allah inancı ayakta tutuyor insanı şu an çok zor hersey garip geliyo öyle işte. Sevdiklerinizin kıymetini hayattayken bilin sık sık konuşun sesini duyun gün geliyo sesini istesenizde duyamiyorsunuz
Karnım patlamaya hazır bomba gibiyerimden kalkasım gelmiyor bu gerginlik yüzünden, hem içten hem dıştan geriliyor çok rahatsız ediyor beni bugün niye böyle coştu anlamadım. Öyle her zamankinden farklı gazim yok, bebe yağını da iki kere sürdüm ama kâr etmedi. Göbek deliğim de acıyor
ordakileri bende beğenmiyorum canım geçen hafta lcw de buz mavisi bilekte bi pantolon buldum bana olan onu aldım bende varsa o fena değil diğerleri vasat en azından burda satılanlar
Günaydın kızlar kaç zamandır giremiyorum arada girip okuyorum
bu arada gün itibari ile tam 4,5 kilo almış durumdayım her hafta 1 kilo alıyorum çok yemememe rağmen
sizde durumlar nasıl
ben ben ben. bi de aşı yaptılar sol kolumun üstüne de yatamıyom hep sağıma yatmak zorunda kaldım şimdi sol kolum aşıdan sağ kolum da üstüne yatmaktan ağrıyo. belim desen zaten sırtüstü de yatsam ağrıyo her türlü ağrıyo :)günaydın herkese bu sabah bol ağrıyla uyandım sağa ve sola yatmaktan oldu sanırım alışık değildim çok
sağ ve sol tarafımında belimin ince yeri kopcak gibi ağrıyor belim karnımı taşıyamıyor sanırım
şimdi böyleyse sonra ne yaparız rabbim yardımcımız olsun sizlerde de böyle ağrı oldu mu hiç
ağğ:'( ben 4,5 kilo almışım işin garibi 1,5 kilosunu 1 haftada aldım. aynen ben de abartılı yemiyorum ama bi hafta menemene dadandım bol ekmekle zannedersem ondan böyle oldu :)bu arada gün itibari ile tam 4,5 kilo almış durumdayım her hafta 1 kilo alıyorum çok yemememe rağmen
sizde durumlar nasıl
toplamda üç kilo mu :S çağla şıkelin rekorunu bile geçmiş nasıl yapmış ki onu :)-4 +1 -3 deyim daha ama artık alıyorum kilo 2 haftada 1 kilo aldım
kuzenim hamile haftaya doğum yapacak toplamda 3 kilo aldı
-4 +1 -3 deyim daha ama artık alıyorum kilo 2 haftada 1 kilo aldım
kuzenim hamile haftaya doğum yapacak toplamda 3 kilo aldı
ben ben ben. bi de aşı yaptılar sol kolumun üstüne de yatamıyom hep sağıma yatmak zorunda kaldım şimdi sol kolum aşıdan sağ kolum da üstüne yatmaktan ağrıyo. belim desen zaten sırtüstü de yatsam ağrıyo her türlü ağrıyo :)
ağğ:'( ben 4,5 kilo almışım işin garibi 1,5 kilosunu 1 haftada aldım. aynen ben de abartılı yemiyorum ama bi hafta menemene dadandım bol ekmekle zannedersem ondan böyle oldu :)
Daha once 6 kilo vermiştim birbuçuk aydır da aynı kilodayim hiç kilo almadım iştahım yok zaten son 4 ay fazla kilo alınırmis inşallah bundan sonra alırım bebeğim için 10-12 kilo almak lazımmışbu arada gün itibari ile tam 4,5 kilo almış durumdayım her hafta 1 kilo alıyorum çok yemememe rağmen
sizde durumlar nasıl
bi de ben zaten şişko hamile kaldım nişanımda 58 dim evlendim kilo almaya başladım 5 ayda 64 oldum sora da hamile kaldım ben 100 ü görürüm ihihihiaa hala eksidesin yani maşşallah valla canım sana
dedilerki göbek kordonu bebeğin boynuna dolanıyor ya bazen...sırtüstü yatınca geriliyormuş rabbim korusun bebeği boğuyormuş bende o yüzden 2 gündür sırt üstü yatmıyordum dikkat edin doğrumu bilmiyorum ama sizde yatmamaya çalışın
aynı yoldan gidiyoruz yoldaş rabbim sonumuzu hayır etsinbu gidişle 20 yada 25 i boylarız gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?