2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canım ben de yazlıkta evde merdiven çıkmak zorunda kalıyordum İnan sadece 1 kat merdiveni çıkana kadar 3-4 kere duruyordum yinede kalp atışlarım çok hızlanıyordu. Hala da öyle. yürürkende 15 dk dan fazla yürüyemiyorum. Hemen kasıklarımda garip ağrılar girmeye başlıyor. Doktoruma sordum hamilelikte herkesin kendine göre bir limiti vardır zorlamıycaksın dedi. Sen de merdiven çıkarken tek seferde değil dinlene dinlene çıkmaya çalış ama yinede kalp atışları hızlanıyor. Vücuttaki kan akımı normal insanlara göre hamilelerde daha hızlı çünkü.

videosunu izledim üst katı vardı canım kadın ayarladı yükseğe sanırım iki kademeli bu yatağın kumaşı falan çok güzeldi e bebekte baktım kullanan var mı diye size de sormak istedim. teşekkür ederim yardımın için

Canım ben Gebe den bide LCw den aldım LCw den aldığımın üst kısmı yüksek ve lastikli midemde ağrı oluyor giydiğimde sanırım üst kısmı midemin olduğu yere geliyor ve sıkıyor. Gebe den aldığım pantolondan çok memnunum oranın fiyatları diğerlerine göre yüksek ama şu an hala indirimi devam eden ürünler var sanırım internet sitesinden falanda bakabilirsin.

başın sağolsun

Allah yardımcınız olsun duaları yanında annen tez zamanda sağlı

Allah yardımcınız olsun dualarımiz yanında annen tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah çok geçmiş olsun

hah tamam o zaman. fiyatı ne kadarmış?

günaydın herkese bu sabah bol ağrıyla uyandım sağa ve sola yatmaktan oldu sanırım alışık değildim çok

sağ ve sol tarafımında belimin ince yeri kopcak gibi ağrıyor belim karnımı taşıyamıyor sanırım

şimdi böyleyse sonra ne yaparız rabbim yardımcımız olsun sizlerde de böyle ağrı oldu mu hiç

Başınız sağolsun canım Allah sabır versin dayı kaybetmeyi çok iyi bilirim

canım kabız olduğum yada çok yemeği abarttığım zaman oluyor bendede bu yüzden dikkat ediyorum çok

ordakileri bende beğenmiyorum canım geçen hafta lcw de buz mavisi bilekte bi pantolon buldum bana olan onu aldım bende varsa o fena değil diğerleri vasat en azından burda satılanlar

banada kayınvalidem doğumgünümde almıştı aynı pantolon dan lcw dan canım çok güzel ve rahat gerçekten

geri kalan milattan kalma pantolonlar

rabbim sabırversin canım

bu arada gün itibari ile tam 4,5 kilo almış durumdayım her hafta 1 kilo alıyorum çok yemememe rağmen
sizde durumlar nasıl

ben ben ben. bi de aşı yaptılar sol kolumun üstüne de yatamıyom hep sağıma yatmak zorunda kaldım şimdi sol kolum aşıdan sağ kolum da üstüne yatmaktan ağrıyo. belim desen zaten sırtüstü de yatsam ağrıyo her türlü ağrıyo :)

bu arada gün itibari ile tam 4,5 kilo almış durumdayım her hafta 1 kilo alıyorum çok yemememe rağmen
sizde durumlar nasıl
ağğ:'( ben 4,5 kilo almışım işin garibi 1,5 kilosunu 1 haftada aldım. aynen ben de abartılı yemiyorum ama bi hafta menemene dadandım bol ekmekle zannedersem ondan böyle oldu :)

-4 +1 -3 deyim daha ama artık alıyorum kilo 2 haftada 1 kilo aldım
kuzenim hamile haftaya doğum yapacak toplamda 3 kilo aldı

aa hala eksidesin yani maşşallah valla canım sana

dedilerki göbek kordonu bebeğin boynuna dolanıyor ya bazen...sırtüstü yatınca geriliyormuş rabbim korusun bebeği boğuyormuş bende o yüzden 2 gündür sırt üstü yatmıyordum dikkat edin doğrumu bilmiyorum ama sizde yatmamaya çalışın

ağğ:'( ben 4,5 kilo almışım işin garibi 1,5 kilosunu 1 haftada aldım. aynen ben de abartılı yemiyorum ama bi hafta menemene dadandım bol ekmekle zannedersem ondan böyle oldu :)

aynı yoldan gidiyoruz yoldaş rabbim sonumuzu hayır etsin bu gidişle 20 yada 25 i boylarız gibi geliyor

sizde durumlar nasıl
Daha once 6 kilo vermiştim birbuçuk aydır da aynı kilodayim hiç kilo almadım iştahım yok zaten son 4 ay fazla kilo alınırmis inşallah bundan sonra alırım bebeğim için 10-12 kilo almak lazımmış

bi de ben zaten şişko hamile kaldım nişanımda 58 dim evlendim kilo almaya başladım 5 ayda 64 oldum sora da hamile kaldım ben 100 ü görürüm ihihihi artık doğumdan sora kocam düşünsün o spor salonu senin bu yüzme havuzu benim ihihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…