Günaydııın
günaydınlar
Gunaydin kuzlr bi gaz bi gaz gazman gibiyim
Günaydın kızlar kaç zamandır giremiyorum arada girip okuyorum
Dayım beyin kanaması geçirmişti kaybettik mekanı cennet olsun çok Üzgünüm derdi veren Allah sabrını da dayanma gücünü de verecek inşallah Allah inancı ayakta tutuyor insanı şu an çok zor hersey garip geliyo öyle işte. Sevdiklerinizin kıymetini hayattayken bilin sık sık konuşun sesini duyun gün geliyo sesini istesenizde duyamiyorsunuz
günaydın herkese bu sabah bol ağrıyla uyandım sağa ve sola yatmaktan oldu sanırım alışık değildim çok
sağ ve sol tarafımında belimin ince yeri kopcak gibi ağrıyor belim karnımı taşıyamıyor sanırım
şimdi böyleyse sonra ne yaparız rabbim yardımcımız olsun sizlerde de böyle ağrı oldu mu hiç
Herkese günaydın anneciklerrrr
bu arada gün itibari ile tam 4,5 kilo almış durumdayım her hafta 1 kilo alıyorum çok yemememe rağmen
sizde durumlar nasıl
Teşekkür ederim canım inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.canım ben oğluma park yatak bakarken bunu görmüştüm fakat bunun üst katı yoktu sanki doğru mu?
şimdi park yataklarda ilk 3-4 ay yatırdığın bi üst kademe oluyor. genelde kenarlara tutturulmuş şekilde oluyor. bunu çocuk hareketlenip dönmeye başlayınca çıkarıyosun ve alta yatırmaya başlıosun. ben sanki bunda öyle bişey yokmuş gibi hatırladım nasıldı? eğer öyleyse kesinlikle tavsiye etmem. ekstra yük taşımaktan zaten belimiz yamulcak kaç ay bi de çocuk ilk dönem sürekli emziriliyor kaldırılıp indiriliyor belin kalmaz. benim bi arkadaşım bu olaydan ötürü park yatağını attı :) ben kraftın açık sarı bi park yatağı var onu kullanıyorum dönencesinden falan çok memnunum çok kurtardı beni ilk dönem.
http://www.indirimplus.com/165629-kraft-504-donenceli-park-yatak-70110
ayrıca dönence almayı zaten düşünüyorsan tavsiye ederim çünkü dandirik bi dönence bile en az 50 liradan başlıo. bununki gayet iyi bu fiyata.
benim hiçbişey olmamıştı ama soğuk kolonyalı pamuk koyabilirsin ya da soğuk pres yapabilirsin. genelde hemşireler önceden anlatıyolar ama bir sor istersen.
hayırlı olsun canım oğluşun. sağlıkla gelsin.
sağol canım :)canım bunun için c vitamini kullanmıştı görümcem
canım ben kalsiyum yazdırdım özellikle çünkü diş eti çekilmem var sende yazdır
canım sende kalsiyum yazdır
maşaallah size canım, başınız sağolsun
doğru canım ilk gebeliğimde her gün yedim bunda pek yemiyorum, kasılmalara da iyi geliyor
canım çok yorgun olduğum zamanlar az hissediyorum
ayyy herkese ne doğur canım doğur beden senin bedenin kime ne, bakabildikten sonra kardeş gibisi var mı
çok güzel duruyor canım tabi fiyatıda iyidir:)
canım maşaallah kuzuna, anneannen dua istiyordur canım
maşaallah oğluna
canım şu linke bak çok şanslısın istanbuldasın ssvd yaptıran dr çok benim yaşadığım şehirde yok
http://www.ssvd.net/ssvd/taslak/ssvd-yaptirmis-doktorlar bu arada maşaallah kızına
oyy maşaallah canım
canım çok doğru yazmışsın sorun çıkarmamış çünkü sana doymuş bebeğin, sen en güzelini yapmışsın, bende 19 ay odamda yatırdım, sonra ayırdım hiç sıkıntı yaşamadım, yanımda uyumadı ama çok istedim koynumda uyusun diye ama o beşiğini tercih etti hep:) seni üzmeyen bir kuzun var ne güzel maalesef çok çatışıyoruz benim kuzuylaözellikle tuvalet işi kabızlığı yüzünden bıraktığımız beze geri döndük çok üzülüyorum hala tutuyor sıkıyor, nasıl başardın seni üzmemesini taktik istiyorum:)
oda konusuna bir ek, kaç yaşına kadar yatacak ki bizimle zaten yatacağı 2 sene sonra hep kendi odasında yatacak acelemiz niye:)
hayırlı olsun
çok şükür canım
maşaallah canım kuzuna
canım rahim büyüyor ondan ilerde daha çok olacak
hoş geldin sağlıkla gelsin bebeğin
maşaallah canım
canım sıkıntılı bir durum ipek ismi güzel ama seni rahatsız eden emrivaki olması eşine de bundan dolayı rahatsız olduğunu söyle aynısını ben yapsam sen ne hissederdin de
maşaallah canım
hayırlı olsun
canım 20. haftada dinlemeye başlıyorlar
canım eşimde var o sorun, kulak çöpü var ya onun pamuğunu çıkarıyor ve tırnağın batan kısmının olduğu yere hafif tırnağı kaldırarak koyuyor ve tırnağını uzun tutuyor, geçici bir çözüm deneyebilirsin
güzel canım gün içinde istediğin yere taşırsın
Bebek mi büyüyor göbek mi pek anlayamadim ama umarım tamamıyla bebektendir :)genişleme mi oluyo acaba canım bebek yada rahim büyüyodur belki
Benim ilk gebeliğim, bir de biraz zayıf hamile kaldım göbeğim karnım hiç olmamıştı şimdiye kadar. Bu büyüme fazla gelmiş olabilir :) yeter ki kuzular sağlıklı olsun, katlanılır böyle şeylere :)Günaydın canlarim :)
Karin gerginligi rahim genisledikce ve bebek büyüdükçe oluyor sanırım benim gibi ikinci üçüncü dogum yapacaklarda ilk hamilelige göre daha az olur ama ilk dogum yapicaklarda rahatsız edecek kadar çok gergin olması özellikle aksamlari normal bence.siz yinede doktirlariniza sormayı unutmayın :)
erizgem canım seninkiler ikiz oldugu icin malesef sen bizden biraz daha agir gecirebilirsin hamileligini ama inşallah yariladik bile bundan sonra tek derdimimiz yatamamak karnimizin cok gerilmesi büyümesi gibi geçici sorunlar olur sonrasında bebislerin cennet kokusuyla hepsini unutucaz inşallahh :)
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin.Günaydın kızlar kaç zamandır giremiyorum arada girip okuyorum
Dayım beyin kanaması geçirmişti kaybettik mekanı cennet olsun çok Üzgünüm derdi veren Allah sabrını da dayanma gücünü de verecek inşallah Allah inancı ayakta tutuyor insanı şu an çok zor hersey garip geliyo öyle işte. Sevdiklerinizin kıymetini hayattayken bilin sık sık konuşun sesini duyun gün geliyo sesini istesenizde duyamiyorsunuz
Şu düzenimi bir oturtayim döneceğim inşallah dizili günlere :) yoksa kendimi yaşlanmış hissediyorum gelişmelerden uzak kalıncaPrenses başın sağolsun canım.Ben de dayılarımı çok severim Allah hayırlı ömürler versin hepimize.
heracım yabancı dizi topiğine mutlaka bekliyorum seni o zamanDizi/film izlemeden zaman geçmek bilmiyor kitap okumaya vakit bulamam belki ama uykumdan çalarım mutlaka her gün bir film yada bir dizi izlerim
sılam fıstığım buralardayım esasında ama bakıp çıkıyorum şükür herkes iyi arada dayanamayıp yazıyorum işte sayfalar çok hızlı ilerliyor eskisi gibi baştan sona okuyamıyorum 10 gündür filan yoğun çalışıyorum bir de karın ağrılarım ekleniyor üstüme huysuzluğumdan geçilmiyor :)
göğüsleri kararan var mı ya? ilk bebeğimde hiç böyle bişey olmamıştı çok sevimsiz gerçekten. bi de sabah burun kanaması ve bacak krampıyla uyandım. hamileliğin bütün kötü yönlerini yaşamasam iyiydi :)
Daha once 6 kilo vermiştim birbuçuk aydır da aynı kilodayim hiç kilo almadım iştahım yok zaten son 4 ay fazla kilo alınırmis inşallah bundan sonra alırım bebeğim için 10-12 kilo almak lazımmış
bi de ben zaten şişko hamile kaldım nişanımda 58 dim evlendim kilo almaya başladım 5 ayda 64 oldum sora da hamile kaldım ben 100 ü görürüm ihihihiartık doğumdan sora kocam düşünsün o spor salonu senin bu yüzme havuzu benim ihihihi
günaydın hemşom
54 le hamile kaldım 52 ye düşmüştüm dün tartıldım 57,5 olmuşum şok oldum dediğin gibi 5 kilo yapıyor
Gozun aydin canimKizlar yine dayanamadim dr gittim bebegime baktirdim bebgim 240 gr olmus masallah cinsiyeti kesin erkek haberler iyi yani
Dene canim bana muz kavun kabakcekirdegi demislerdi ben hepsini denedim simdi uzandim zaman hissediyorum ayaktayken hissetmiyorum dahaben de balık aldım yapıcam bu hafta bi gün bakalım nasıl tepkiler vericek
Bende ilkte yasamamistim....bunda sadece uc kismi karardi ve goguslerim ara ara sizliyor gayet normal birde erkekse kararir diyorlar aman gerci renk onemli degil zamanla aciliyor forumlari eskisi gibi olmasadagöğüsleri kararan var mı ya? ilk bebeğimde hiç böyle bişey olmamıştı çok sevimsiz gerçekten. bi de sabah burun kanaması ve bacak krampıyla uyandım. hamileliğin bütün kötü yönlerini yaşamasam iyiydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?