2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oy canlat gittim aşımı oldum geldim. Aramadılar beni bende gittim dedim aramadınız. İkidoz yapcaz dediler ee dedim oğlumda 2 doz yaptrdığım için doktorum 1 doz yaptırman yeterli dedi. Biz 2 doz yapalım ömrün boyunca korur dedi ve eylüle gün verdi 2.için. Sol koluma yaptı şuan sızlıyo birazcık inş cok ağrımaz

günaydın hemşom

günaydın

Gunaydin kuzlr bi gaz bi gaz gazman gibiyim

ay o gaz hep soğuk suları içip çorapsız dolaşmaktan dikkat et canım

allah rahmet eylesin canım ölümlü dünya bu gün var yarın yokuz

ay canım bel ağrısı bende de oluyor ama benim ki iş yerinde oturmaktan

Herkese günaydın anneciklerrrr

günaydın

bu arada gün itibari ile tam 4,5 kilo almış durumdayım her hafta 1 kilo alıyorum çok yemememe rağmen
sizde durumlar nasıl

54 le hamile kaldım 52 ye düşmüştüm dün tartıldım 57,5 olmuşum şok oldum dediğin gibi 5 kilo yapıyor

Teşekkür ederim canım inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

sağol canım :)

Prenses başın sağolsun canım.Ben de dayılarımı çok severim Allah hayırlı ömürler versin hepimize.

heracım yabancı dizi topiğine mutlaka bekliyorum seni o zaman Dizi/film izlemeden zaman geçmek bilmiyor kitap okumaya vakit bulamam belki ama uykumdan çalarım mutlaka her gün bir film yada bir dizi izlerim

sılam fıstığım buralardayım esasında ama bakıp çıkıyorum şükür herkes iyi arada dayanamayıp yazıyorum işte sayfalar çok hızlı ilerliyor eskisi gibi baştan sona okuyamıyorum 10 gündür filan yoğun çalışıyorum bir de karın ağrılarım ekleniyor üstüme huysuzluğumdan geçilmiyor :)

Selamlar herkese, az önce aile hekimine kayıt oldum. Biraz geç kalmışım, 13.haftaya kadar bildirmek gerekiyormuş. Neyse sorun olmadı. Tam kan sayımı yaptırdım hemoglobinim biraz düşmüş, doktorumu aradım ferrosanole başlicam yarın. Belki ondan çabuk yoruluyorumdur.
Meme ucu için motherlove krem aradığımı yazmıştım daha önce. Türkiye'de bulamadım romanyada kuzenim var ona getirttim. Doğumdan 15 -20 gün önce başlamayı düşünüyorum. Emzirme sırasındaki acıyı azaltmaya etkili olur inşallah.
Ben de bir kilo almışım toplamda, onu da geçen hafta tatilde aldım. Artık artıya geçiyorum.

genişleme mi oluyo acaba canım bebek yada rahim büyüyodur belki
Bebek mi büyüyor göbek mi pek anlayamadim ama umarım tamamıyla bebektendir :)

Benim ilk gebeliğim, bir de biraz zayıf hamile kaldım göbeğim karnım hiç olmamıştı şimdiye kadar. Bu büyüme fazla gelmiş olabilir :) yeter ki kuzular sağlıklı olsun, katlanılır böyle şeylere :)

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin.

Şu düzenimi bir oturtayim döneceğim inşallah dizili günlere :) yoksa kendimi yaşlanmış hissediyorum gelişmelerden uzak kalınca

göğüsleri kararan var mı ya? ilk bebeğimde hiç böyle bişey olmamıştı çok sevimsiz gerçekten. bi de sabah burun kanaması ve bacak krampıyla uyandım. hamileliğin bütün kötü yönlerini yaşamasam iyiydi :)

canım kramp çok zor doktoruna magnezyum yazdır magnezyum sayesinde kurtuldum kramptan
göğüsler de annem ilerledikçe kararacak dedi şimdi az ama inş. çok kararmaz

Daha once 6 kilo vermiştim birbuçuk aydır da aynı kilodayim hiç kilo almadım iştahım yok zaten son 4 ay fazla kilo alınırmis inşallah bundan sonra alırım bebeğim için 10-12 kilo almak lazımmış

inş canım yaa :)

canım ben düğünümde 58 dim 1.5 yılda 67.5 oldum şimdi de 72 yim
günaydın hemşom
54 le hamile kaldım 52 ye düşmüştüm dün tartıldım 57,5 olmuşum şok oldum dediğin gibi 5 kilo yapıyor

olsun y<aa üzülme canım bebişler için değer

Bende ilkte yasamamistim....bunda sadece uc kismi karardi ve goguslerim ara ara sizliyor gayet normal birde erkekse kararir diyorlar aman gerci renk onemli degil zamanla aciliyor forumlari eskisi gibi olmasada

Benimde karardı gibi ya. Oğlumda cok kramp giriyodu bacağıma magnezyum sayesinde kurtulmuştum bunda da ayak parmağıan giriyo sanki gidince dr sölücem

Başsağlığı dileyen tüm arkadaşlar teşekkür ederim Allah razı olsun Allah Sevdiklerinize uzun ömür versin Bebislerimizi bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…