2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar kültür mantarı ile yaptığınız güzel bir yemek tarifi var mi ben hep salçali soğanli sulu yemek şeklinde yapiyorum değişiklik olsun istiyorum da...biliyorum bu topice uygun bi mesaj değil ama bu konuda ki arkadaşlari taniyor,kendime yakın hissediyor ve onlardan bilgi almak istiyorum..

prenses başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin.

göğüs kararmasına gelince ben zaten beyaz tenli idim. şimdi göğüslerimin etrafı koyu siyah bir renk aldı . annemde normal dedi bende kafama takmadım ama aşırı göğüs ucu hassasiyetim ve kaşıntım var.
tetanoz aşısına gelince beni de hemşire 12 eylülde çağırdı 20. haftaya geliyor sanırım haftamız. normal değil mi zamanı. cuma doktor kontrolüm var doktora sorarım ama sanırım o haftalarda yapılıyor.

sote yapabilirsin soğanları domatesi biberi kekiği ve mantarı harmanlayıp pişirebilirsin. tadı da güzel oluyor.

hmm anladım canım içine yatak alırsın viscolardan 350-400 arası bişeye gelir. madem bu fiyatı veririm diyosun aslında ahşap bi yatak da bakabilirsin bence. tabi senin kararın.
canım ahşaplar benim de daha çok hoşuma gidiyo ama tayinciyiz ondan daha portatif bişeyler bakıyoruz mecburen park yatak en uygunu şimdiki durumumuza göre. yatağı da annem pamuktan yapcak daha doğal diyo tek beşik parası vercez

bende soluma yatmaya çalışıyorum ama hamilelik öncesi sağıma yatardım hep gece bi şekilde ya sırt üstü yada sağa dönmüş oluyorum ne kadar faydasız pozisyon varsa yatıyorum

kızlar ben 18. haftadayım. bulantım yok ama inanılmaz derecede mide yanmam var. baya da rahatsız ediyor beni (
valla benim zaten reflüm vardı hamilelikle birlikte tavan yaptı. su içsem dokunuyo mideme. doktorum gaviscon içebilirsin dedi onu içiyorum biraz daha iyi oluyorum ama tabi tamamen geçmiyor.

ay bu gittiğimde dicem zaten magnezyum diye. ne çikin bişeydi baya da işe yaramıştı ilk gebeliğimde ama yine de geceleyin uyandırıyodu.

ay oğlumda hiçbişey yoktu şimdi kızımda bi baktım daha 4. aydan kararmış. off emzirme sürecinde de böyle gider kesin. tam bi depresyon sebebi :)

Benimde karardı gibi ya. Oğlumda cok kramp giriyodu bacağıma magnezyum sayesinde kurtulmuştum bunda da ayak parmağıan giriyo sanki gidince dr sölücem
bu magnezyum sandozları çok çirkindi ya. hala aynılarını mı veriyolar acaba?

anladım canım tayinci adama en güzeli park yatak gerçekten.inşallah beğenirsin gönlüne göre.

Canim basiniz sagolsun rabbim sabir versin
canim bende ayniyim soluma yatmayi sevmiyorum ama zorla soluma yatiyorum sabah uyandigimda solumdan kalkmiyorum o ayri kimbilir uyurken ne pozisyonlara giriyorum gece uyanip yine soluma donuyorum ama hic rahat uyuyamiyorum ben sirf ustu yatmayi severim aslinda belime de cok iyi geliyor ama malaesef sirt ustu yatamadigim icin bel agrim benmde cok oluyor napalim doguma kadar boyle idare edicez artik ...
bu arada gün itibari ile tam 4,5 kilo almış durumdayım her hafta 1 kilo alıyorum çok yemememe rağmen
sizde durumlar nasıl
ben +3 teyim suan ama kesin en az 15 kilo alirim diger hamileliklerimden biliyorum kendimi :)
-4 +1 -3 deyim daha ama artık alıyorum kilo 2 haftada 1 kilo aldım kuzenim hamile haftaya doğum yapacak toplamda 3 kilo aldı
ne sadece 3 kilomu aldi peki sagliklimi hersey yolunda bi hamilelikmi yasadi canim ?
ağğ:'( ben 4,5 kilo almışım işin garibi 1,5 kilosunu 1 haftada aldım. aynen ben de abartılı yemiyorum ama bi hafta menemene dadandım bol ekmekle zannedersem ondan böyle oldu :)
ohh menemen ekmege dayan alirsin tabi fistigim neyse bebise yarasin insallah :)
yaw bu tetenoz asisi olayinida anlamadim burda 10 yilda bir yapiliyor tetonoz asisi ben 3-4 sene once olmustum ki doktorum tetonoz asisi yaptirdinmi diye sormadi bile ama sizler yaziyosunuz hamilelikte olmasi sart bisey gibi buranin sistemiyle turkiyeninki ne kadar farkli
canim bu aralar hepimizde bi agrilar var haliyle agirlasiyoruz artik ama ugra ya ozletme kendini gunde bi kac kez olsun gel yaz o kadar ayircak vaktin vardir herhalde topik arkadaslarina :)
son zamanlarda cok kacaklar var aramizda isimlerini tek tek saymiyayim onlar biliyor kendilerini noluyor ya daha kac ayimiz var simdiden terk ettiniz buralari bebisler dogsa hic gelmiceniz kesin
canim ferrosanole iyi gelir halsizligine merak etme bana baya faydasi oldu.gogus ucu kremi doguma yakin bende basliyayim bari benim cok yara oluyor goguslerimm en buyuk korkularimdan biri offf insallah bu sefer olmaz cok fena oluyor
Canim ayrica soguk icecekler gaz yapici seylerde yeme karnin cok gaz oluyorsa gerginligin ondan da kaynaklaniyor olabilir.ozelikle sicak havalarda soguk su cok iyiliyor soguk olarak icecek icme direk gaz yapiyor karinda soguk icecekler.
benim her hamileligimde oldugu gibi bundada karardi canim dogumdan sonra geciyor ama :)
Kizlar yine dayanamadim dr gittim bebegime baktirdim bebgim 240 gr olmus masallah cinsiyeti kesin erkek haberler iyi yani
masallah canim cok sukur oglusunun iyi olmasina cok sevindim :)
Benimde karardı gibi ya. Oğlumda cok kramp giriyodu bacağıma magnezyum sayesinde kurtulmuştum bunda da ayak parmağıan giriyo sanki gidince dr sölücem
canim cok dayanilmicak gibiyse telefon et sor doktora bekleme bi hap almak icin ...
Kızlar sizde beyaz renk akıntı oluyor mu? Kaşıntı falan yok sadece beyaz bi akıntı.
canim kasinti olmadiktan sonra birsey olmaz normaldir kasinti olursa iyi degil ...
canım ben muzu kavunu her gün yiyorum bi dün akşam bişiyler hissettim sütiçtikten sonra yan yatmıştım ama o bebiş mi emin olamıyorum
bebegini hissetmek icin en iyi pozisyon sirt ustu yatmak en cok o zaman tepki veriyor bebis bide boyle deneyin bakalim hissedemeyenler :)
kızlar ben 18. haftadayım. bulantım yok ama inanılmaz derecede mide yanmam var. baya da rahatsız ediyor beni (
yediklerine dikkat et canim mutlaka birsey dokunuyordur

...
Şu düzenimi bir oturtayim döneceğim inşallah dizili günlere :) yoksa kendimi yaşlanmış hissediyorum gelişmelerden uzak kalınca

Canım benim 3. bebişim olacak,bir kızım bir de oğlum var ellerinden öperler :) Ben 2 çocuk ve işle yapabiliyorsam sen hayli hayli yaparsın Açıkcası bizim tek eğlencemiz film ve dizi izlemek eşimle birlikte Çocuklar olunca hal böyle oluyor yakında sen de göreceksin nasılsa

Bu arada dun hastayim yazdim kimsede bi gecmis olsun yazmamis yaa protesto edicem sizi yazmicam bende artik askolsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…