canim senin cinsiyet belli degilmi hala ?Canım benim 3. bebişim olacak,bir kızım bir de oğlum var ellerinden öperler :) Ben 2 çocuk ve işle yapabiliyorsam sen hayli hayli yaparsınAçıkcası bizim tek eğlencemiz film ve dizi izlemek eşimle birlikte Çocuklar olunca hal böyle oluyor yakında sen de göreceksin nasılsa
Benim ara ara olup kayboluyor. Iki gündür var yine, hafif sarıya yakın.Kızlar sizde beyaz renk akıntı oluyor mu? Kaşıntı falan yok sadece beyaz bi akıntı.
merhaba canim hosgeldin :)Uzun bir aradan sonra merhaba
karnimiz buyudukce ve alta baski yaptikca akintilarda cogalicak kizlar hamilelikte akinti her donemde normal beyaz,sari ve kasintisiz oldugu surece ...Benim ara ara olup kayboluyor. Iki gündür var yine, hafif sarıya yakın.
canim senin cinsiyet belli degilmi hala ?
bencede kesinlesmeden kendini alistirma canim benimde 4 eylulde kontrolum ayni gun doktorda olucaz insallah iyi haberlerle geliriz canim :)Sılacım doktor %60 erkeğe benziyor dedi ama sonradan değişebileceği ihtimalini göz önüne alarak bebeğim erkek diyemiyorum hala :) 4 eylül'de randevum var o zamana kesinleşir inşallah :)
Güzele benziyor. Sen tecrübeli olduğun için daha iyi seçebilirsin. Ben ilk defa olduğu için bilemiyorum. Ama görüntü hoşluğu açısından bu takımı düşünüyorum. http://www.e-bebek.com/chicco-trio-sprint-travel-sistem-bebek-arabasi_CHI-607937-Roff su gunlerde cocuk arabasina takmis durumdayim biran once alip koymak istiyorum bu cocuk arabasinida begendim siz ne diyorsunuz :)
aaa gaçmişolsuunn nen var? valla görmedim şahsım adınaBu arada dun hastayim yazdim kimsede bi gecmis olsun yazmamis yaa protesto edicem sizi yazmicam bende artik askolsun valla
Bu arada dun hastayim yazdim kimsede bi gecmis olsun yazmamis yaa protesto edicem sizi yazmicam bende artik askolsun valla
ben d eben de taktım ama kocacığımın umrunda değil çok sinir oluyomoff su gunlerde cocuk arabasina takmis durumdayim biran once alip koymak istiyorum bu cocuk arabasinida begendim siz ne diyorsunuz :)
Kizlar doktordan geldim detayli ultrasonumuz temiz cikti hamdolsun 20 eylul seker yuklemesi icin gun verdi doktorumuz bebegim cok iyimis herseyi muntazam dedi xiok sevindik babasiyla ins sizdende ayni haberleri aliriz
off su gunlerde cocuk arabasina takmis durumdayim biran once alip koymak istiyorum bu cocuk arabasinida begendim siz ne diyorsunuz :)
görmedim canımmm valla. Çok gecmiş olsunnBu arada dun hastayim yazdim kimsede bi gecmis olsun yazmamis yaa protesto edicem sizi yazmicam bende artik askolsun valla
Hadi gözünaydın canımmm maşallah bebişineKizlar doktordan geldim detayli ultrasonumuz temiz cikti hamdolsun 20 eylul seker yuklemesi icin gun verdi doktorumuz bebegim cok iyimis herseyi muntazam dedi xiok sevindik babasiyla ins sizdende ayni haberleri aliriz
bende 2 kilo aldım son beş haftada ama gitgide hızlanıyo sanki ama kendimi rahatlatıyorum diyorum suyu bebek falan 1 kilo vardır
Canim basiniz sagolsun rabbim sabir versin
canim bende ayniyim soluma yatmayi sevmiyorum ama zorla soluma yatiyorum sabah uyandigimda solumdan kalkmiyorum o ayri kimbilir uyurken ne pozisyonlara giriyorum gece uyanip yine soluma donuyorum ama hic rahat uyuyamiyorumben sirf ustu yatmayi severim aslinda belime de cok iyi geliyor ama malaesef sirt ustu yatamadigim icin bel agrim benmde cok oluyor napalim doguma kadar boyle idare edicez artik ...
ben +3 teyim suan ama kesin en az 15 kilo alirim diger hamileliklerimden biliyorum kendimi :)
ne sadece 3 kilomu aldi peki sagliklimi hersey yolunda bi hamilelikmi yasadi canim ?
ohh menemen ekmege dayan alirsin tabi fistigim neyse bebise yarasin insallah :)
yaw bu tetenoz asisi olayinida anlamadim burda 10 yilda bir yapiliyor tetonoz asisi ben 3-4 sene once olmustum ki doktorum tetonoz asisi yaptirdinmi diye sormadi bile ama sizler yaziyosunuz hamilelikte olmasi sart bisey gibi buranin sistemiyle turkiyeninki ne kadar farkli
canim bu aralar hepimizde bi agrilar var haliyle agirlasiyoruz artik ama ugra ya ozletme kendini gunde bi kac kez olsun gel yaz o kadar ayircak vaktin vardir herhalde topik arkadaslarina :)
son zamanlarda cok kacaklar var aramizda isimlerini tek tek saymiyayim onlar biliyor kendilerini noluyor ya daha kac ayimiz var simdiden terk ettiniz buralari bebisler dogsa hic gelmiceniz kesin
canim ferrosanole iyi gelir halsizligine merak etme bana baya faydasi oldu.gogus ucu kremi doguma yakin bende basliyayim bari benim cok yara oluyor goguslerimm en buyuk korkularimdan biri offf insallah bu sefer olmaz cok fena oluyor
Canim ayrica soguk icecekler gaz yapici seylerde yeme karnin cok gaz oluyorsa gerginligin ondan da kaynaklaniyor olabilir.ozelikle sicak havalarda soguk su cok iyiliyor soguk olarak icecek icme direk gaz yapiyor karinda soguk icecekler.
benim her hamileligimde oldugu gibi bundada karardi canim dogumdan sonra geciyor ama :)
masallah canim cok sukur oglusunun iyi olmasina cok sevindim :)
canim cok dayanilmicak gibiyse telefon et sor doktora bekleme bi hap almak icin ...
canim kasinti olmadiktan sonra birsey olmaz normaldir kasinti olursa iyi degil ...
bebegini hissetmek icin en iyi pozisyon sirt ustu yatmak en cok o zaman tepki veriyor bebis bide boyle deneyin bakalim hissedemeyenler :)
yediklerine dikkat et canim mutlaka birsey dokunuyordur
Canııımm çok geçmiş olsun, inşallah şimdi iyisindir. Sen her derdimize yetişiyorsun, kusura bakma nooolurBu arada dun hastayim yazdim kimsede bi gecmis olsun yazmamis yaa protesto edicem sizi yazmicam bende artik askolsun valla
Eki Görüntüle 1222243 şehzade anaları bi bakın buraya....şahsen ben bittim çok şeker kaftan çook yakışmış....kızlar mevlütte süslenirde oğlanların başı kel mi...Allah nasip ederse bende bundan alıcam...markafonide bitmiş
Maşallah canım. GöZün Aydın. Darısı başımıza inşallah. Kaça yapıyorlar? Ben de izmirdeyim. 21. Haftamda yaptırıcam kısmet ise.Kizlar doktordan geldim detayli ultrasonumuz temiz cikti hamdolsun 20 eylul seker yuklemesi icin gun verdi doktorumuz bebegim cok iyimis herseyi muntazam dedi xiok sevindik babasiyla ins sizdende ayni haberleri aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?