2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canim senin cinsiyet belli degilmi hala ?

canim senin cinsiyet belli degilmi hala ?

Sılacım doktor %60 erkeğe benziyor dedi ama sonradan değişebileceği ihtimalini göz önüne alarak bebeğim erkek diyemiyorum hala :) 4 eylül'de randevum var o zamana kesinleşir inşallah :)

Sılacım doktor %60 erkeğe benziyor dedi ama sonradan değişebileceği ihtimalini göz önüne alarak bebeğim erkek diyemiyorum hala :) 4 eylül'de randevum var o zamana kesinleşir inşallah :)
bencede kesinlesmeden kendini alistirma canim benimde 4 eylulde kontrolum ayni gun doktorda olucaz insallah iyi haberlerle geliriz canim :)

off su gunlerde cocuk arabasina takmis durumdayim biran once alip koymak istiyorum bu cocuk arabasinida begendim siz ne diyorsunuz :)

Eklentiler

• $_57.webp
    76 KB · Görüntüleme: 83
off su gunlerde cocuk arabasina takmis durumdayim biran once alip koymak istiyorum bu cocuk arabasinida begendim siz ne diyorsunuz :)
ben d eben de taktım ama kocacığımın umrunda değil çok sinir oluyom kolundan tutup zorla götürüyom bakmaya ama oof of bi an önce odasını eşyalarını her bi şeyini hazırlamak istiyorum oğluşum geldiğinde herşeyi hazır olsn biri kocama derdimi anlatabilir miiii

Kizlar doktordan geldim detayli ultrasonumuz temiz cikti hamdolsun 20 eylul seker yuklemesi icin gun verdi doktorumuz bebegim cok iyimis herseyi muntazam dedi xiok sevindik babasiyla ins sizdende ayni haberleri aliriz

Eklentiler

• IMG_20140820_152330.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 86

Demek aynı gün gidiyoruz canım birbirimizin güzel haberlerini alalım :) Bebek arabası güzel ama biraz büyük geldi bana bagaja sığar mı?

Bu arada dun hastayim yazdim kimsede bi gecmis olsun yazmamis yaa protesto edicem sizi yazmicam bende artik askolsun valla
görmedim canımmm valla. Çok gecmiş olsunn

Kizlar doktordan geldim detayli ultrasonumuz temiz cikti hamdolsun 20 eylul seker yuklemesi icin gun verdi doktorumuz bebegim cok iyimis herseyi muntazam dedi xiok sevindik babasiyla ins sizdende ayni haberleri aliriz
Hadi gözünaydın canımmm maşallah bebişine

bende 2 kilo aldım son beş haftada ama gitgide hızlanıyo sanki ama kendimi rahatlatıyorum diyorum suyu bebek falan 1 kilo vardır

inş öyledir canım

yine iyi almışsın sen canım

aman ben bugun bir uyandim ama sanki dogurdum sandim ruyamda ikin ikin derken bir dogurdum bebek karsimda bakiyom eli ayagi duzgun yuzune bakiyom göz kapakalri sismis azgin bir surat sonra diyomki doktor erke k gibi duruyo dedi ama bir pipisine bakyom oda yerinde :) aman bir calar saat sesi kaldimki doktora gec kaliyom gittim 3lu test sonucun bakti dgerin cok cok dusuk risk yok diyemem ama aminosentez icin bir deger degil dedi allahim hayirli saglikli evlat versin insalalh sagliklidir ultrasona girdirmedi 21 haftanda ayrintiliya gel dedi cinsiyete baksan bidaha dedim ayriltili ultrasonda bakariz dedi ruyada erkek gorursen kiz evladin oluyomus allahim saglikli evlatlar nasip etsin hayirdir insallah diyelim hayir olsun

ayyyyy ben buna bittim nerede ve nasıl bulabiliriz ki bunu. aslında bursa da oturuyorum ben kesin vardır böyle bir şey.resimi kaydettim. :)

Maşallah canım. GöZün Aydın. Darısı başımıza inşallah. Kaça yapıyorlar? Ben de izmirdeyim. 21. Haftamda yaptırıcam kısmet ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…