Oh maşaallah üçüncü çocuk mu senin :) ben hafif bi depresyon geçirdim yer değişikliğinden dolayı, on iki saatlik mesafe uzağına taşınınca annemin :) biraz bocalayarak geçti bu yıl ama önümüzdeki yıl minik kuzumla cook güzel geçer inşallahCanım benim 3. bebişim olacak,bir kızım bir de oğlum var ellerinden öperler :) Ben 2 çocuk ve işle yapabiliyorsam sen hayli hayli yaparsınAçıkcası bizim tek eğlencemiz film ve dizi izlemek eşimle birlikte Çocuklar olunca hal böyle oluyor yakında sen de göreceksin nasılsa
Çok geçmiş olsun gözümüzden kaçmışBu arada dun hastayim yazdim kimsede bi gecmis olsun yazmamis yaa protesto edicem sizi yazmicam bende artik askolsun valla
Gözün aydın maşaallah kuzuna :)Kizlar doktordan geldim detayli ultrasonumuz temiz cikti hamdolsun 20 eylul seker yuklemesi icin gun verdi doktorumuz bebegim cok iyimis herseyi muntazam dedi xiok sevindik babasiyla ins sizdende ayni haberleri
aliriz
kız babası olunca gerçekten anlar bense sen annenlerde kal o da kendi annesinde kalsın öyle de mi kabul etmiyor?ay kizlar kocama çok sinirliyim memlekette tatildeyiz yaklasik 25 gundur memleketteyiz 20gün kayinvalidemgilde kaldik arada annemgile gelsek de yatmaya yine oraya gittik. çok bozuluyorum diye bir iki gündür annemgile kalmaya geldik zaten 5gun sonra dönüyoruz evimize. kayinvalidemgilde kaldigimiz sure boyunca bir gün annemgile gelsek oturmaya ertesi gün gündüz orada oturmaya mecbur birakti beni. üst üste ayip oluyormusben orada kaldigimiz sure boyunca annemgile istediğim gibi gelemedim ama simdi benim.annemgilde kaliyoruz her gün altında araba annesigilde. aksam geç vakit geliyor sinir oluyorum. ne anladjm ben bu isten. şimdi yine oradalar hep birlikte ben kocami yaninda istiyorum haksiz miyim Allah askina siz söyleyin. bu nasil adalet onlar erkek tarafi diye hep önde olmak zorundalar mi benim annem babam anne baba değil mi gecen gün baya bi sitem ettim sen de kiz babası olacaksin çok şükür iste o zaman anlarsin dedim kafanizi sisirdim kizlar ama siz halden anlarsiniz. arayip kavga etmememk için kendimi zor tutuyorum durdurun beni neolurrrrrrr
Balon patlamasi gibi biseyler oluyor bende ilkinde anlayamadim ama sonradan anladim bebis oldunucanım ben muzu kavunu her gün yiyorum bi dün akşam bişiyler hissettim sütiçtikten sonra yan yatmıştım ama o bebiş mi emin olamıyorum
hoşgeldiiiinniz :)Selam kizlar yeni geldim gruba kizimla beraberilk gebeligim heyecanim bir başka
belki de bebişdir ben hissetmek için uğraşöayacağım bundan sonra stress oluyorum o müsait olunca kendini hissetirir şimdiden de ilk tribimi atmış olayım yavrumaBalon patlamasi gibi biseyler oluyor bende ilkinde anlayamadim ama sonradan anladim bebis oldunu
off su gunlerde cocuk arabasina takmis durumdayim biran once alip koymak istiyorum bu cocuk arabasinida begendim siz ne diyorsunuz :)
Hic gulcem yoktu stres yapma canim bencede rahat ol hisedersinbelki de bebişdir ben
hissetmek için uğraşöayacağım bundan sonra stress oluyorum o müsait olunca kendini hissetirir şimdiden de ilk tribimi atmış olayım yavruma
Gecmis olsum cnm yaaa gormedimBu arada dun hastayim yazdim kimsede bi gecmis olsun yazmamis yaa protesto edicem sizi yazmicam bende artik askolsun valla
Bende bursadanim cnm ama daha dogum yapacagim hastane belli degil sonlara dogru kararlastiracagiz heralde doktorumla sen nereyi dusunuyorsunbursada yaşayan varmı arkadaşlar hastaneler hakkında istişare edebilceğim
ayyyyy ben buna bittim nerede ve nasıl bulabiliriz ki bunu. aslında bursa da oturuyorum ben kesin vardır böyle bir şey.resimi kaydettim. :)
eslaa merhaba bursada oturuyorum demişsin bende oyle dokorumdan pek memnun değilim kime gidiyorun dokor sorabilirmiyimayyyyy ben buna bittim nerede ve nasıl bulabiliriz ki bunu. aslında bursa da oturuyorum ben kesin vardır böyle bir şey.resimi kaydettim. :)
ben jimere gidiyorum ama pek memnun değilim doktor ve hastane araştırması içindeyim haftaya jimerde 4 boyutlum ultrasona giricem daha sonra değiştirmeyi düşünüyorum çünkü başka doktora başlamak içinde çok geç kalmış olmıyalımBende bursadanim cnm ama daha dogum yapacagim hastane belli degil sonlara dogru kararlastiracagiz heralde doktorumla sen nereyi dusunuyorsun
İnan 20 tl eski doktorum 150 istedi. Cinarlida bende gozde hastanesunde yaptirdimMaşallah canım. GöZün Aydın. Darısı başımıza inşallah. Kaça yapıyorlar? Ben de izmirdeyim. 21. Haftamda yaptırıcam kısmet ise.
bende de kaşıntı vardı ve göğüslerim çatladı hep karnıma sürdüm kremi tabii,,, şimdi karnıma, göğüslerime kollarıma basenlerime çatlak önleyici krem sürüyorumprenses başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin.
göğüs kararmasına gelince ben zaten beyaz tenli idim. şimdi göğüslerimin etrafı koyu siyah bir renk aldı . annemde normal dedi bende kafama takmadım ama aşırı göğüs ucu hassasiyetim ve kaşıntım var.
tetanoz aşısına gelince beni de hemşire 12 eylülde çağırdı 20. haftaya geliyor sanırım haftamız. normal değil mi zamanı. cuma doktor kontrolüm var doktora sorarım ama sanırım o haftalarda yapılıyor.
eslaa merhaba bursada oturuyorum demişsin bende oyle dokorumdan pek memnun değilim kime gidiyorun dokor sorabilirmiyim
bende de kaşıntı vardı ve göğüslerim çatladı hep karnıma sürdüm kremi tabii,,, şimdi karnıma, göğüslerime kollarıma basenlerime çatlak önleyici krem sürüyorum
Hosbulduk kizlaaarrrrhoşgeldiiiinniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?