merhaba evet bursa da oturuyorum canım ama ben normal kadın doğum doktoruna gitmiyorum. uludağ üniversitesi riskli gebelik bölümünde doktorum.doktorun kim bilmiyorum ama yıldırım dorukta cuma günü cinsiyet öğrenmek için bir doktora gittim. nuray boyar adı baya sakin bir yapıda ve her şeyi anlatan ilgilenen bir kadın ultrasonda bile bebeğin her yerini gösterdi ilgi ile. yani eğer düşünürsen tavsiye ederim bir kerede gözüm tuttu doktoru :) eğer riskli gebeliğe gitmeseydim ona giderdim :)[/QUOTE dorukta. Suhendam hanımı cok övüyorlar bi gitsemmi diyorum teşekkürler cevabın icin
Ben serhat tatlikazana gidiyorum cnm benim oglumun doktoruda oydu ve cok memnunum adam herseyiyle pozitif cok rahat bi hamilelik geciriyorsun kafan rahat olunca... tavsiye ederimben jimere gidiyorum ama pek memnun değilim doktor ve hastane araştırması içindeyim haftaya jimerde 4 boyutlum ultrasona giricem daha sonra değiştirmeyi düşünüyorum çünkü başka doktora başlamak içinde çok geç kalmış olmıyalım
Canim bunun hemen hemen aynısı siyah renkli olani eklemistim bende gecen gun bu cok kullanışlı tekerleri cok büyük oldumu cok hantal duruyor ve sürmesi zor oluyor bence bu cocuk arabasi takimi süper :)Güzele benziyor. Sen tecrübeli olduğun için daha iyi seçebilirsin. Ben ilk defa olduğu için bilemiyorum. Ama görüntü hoşluğu açısından bu takımı düşünüyorum. http://www.e-bebek.com/chicco-trio-sprint-travel-sistem-bebek-arabasi_CHI-607937-R
Sagolasin canim dun cok halsizdim ve cokbas agrim var bugun uykumu iyi yaptim iyiyim şükür.zorla kendime gecmis olsun dedirttim gibi oldu ama napim kimse birsey yazmayinca bi garip oldumaaa gaçmişolsuunn nen var? valla görmedim şahsım adına
Sagolasin canim :)Çok çok geçmiş olsun canımm...sahsen ben görmedim bir an önce iyileş toparlan
Canim kocandan ilgilenmesini beklersen cok beklersin erkekler bu isin sadece alma kısmında vardır begenip karar vermek sana kalmis.se begen kararini ver o pamuk elini cebine atsin böylece hic sorun olmaz bizim evde işler bu şekilde ilerliyor hicde sorun olmuyor :)ben d eben de taktım ama kocacığımın umrunda değil çok sinir oluyomkolundan tutup zorla götürüyom bakmaya ama oof of bi an önce odasını eşyalarını her bi şeyini hazırlamak istiyorum oğluşum geldiğinde herşeyi hazır olsn biri kocama derdimi anlatabilir miiii
Gözün aydın canım maşallah prensesine darisi bizlerin başına inşallah :)Kizlar doktordan geldim detayli ultrasonumuz temiz cikti hamdolsun 20 eylul seker yuklemesi icin gun verdi doktorumuz bebegim cok iyimis herseyi muntazam dedi xiok sevindik babasiyla ins sizdende ayni haberleri aliriz
Insallah canim.evet arka tekerleri buyuk on.tekerleri kucuk bagajimiz cok büyük sorun olmaz ama bende küçük tekerlekli olsun istiyorum bu kadar büyük olmasina gerek yok bencede :)Demek aynı gün gidiyoruz canım birbirimizin güzel haberlerini alalım :) Bebek arabası güzel ama biraz büyük geldi bana bagaja sığar mı?
Sagolasin canim :)görmedim canımmm valla. Çok gecmiş olsunn
Allah hayira cikarsin canim bende rüyamda gördüm oglum olucani pipisine kadar ve ruyamin aynısını kontrolumdede gördüm rabbim gönlünce versin inşallah :)aman ben bugun bir uyandim ama sanki dogurdum sandim ruyamda ikin ikin derken bir dogurdum bebek karsimda bakiyom eli ayagi duzgun yuzune bakiyom göz kapakalri sismis azgin bir surat sonra diyomki doktor erke k gibi duruyo dedi ama bir pipisine bakyom oda yerinde :) aman bir calar saat sesi kaldimki doktora gec kaliyom gittim 3lu test sonucun bakti dgerin cok cok dusuk risk yok diyemem ama aminosentez icin bir deger degil dedi allahim hayirli saglikli evlat versin insalalh sagliklidir ultrasona girdirmedi 21 haftanda ayrintiliya gel dedi cinsiyete baksan bidaha dedim ayriltili ultrasonda bakariz dediruyada erkek gorursen kiz evladin oluyomus allahim saglikli evlatlar nasip etsin hayirdir insallah diyelim hayir olsun
Sagolasin canim ne kusuru naz yapıyorum size iste :)Canııımm çok geçmiş olsun, inşallah şimdi iyisindir. Sen her derdimize yetişiyorsun, kusura bakma nooolur
Ahh canım ailesinden uzak yaşayan ve izne giden herkesin sorunu bu eşler hep kendi tarafında kalinsin istiyor bizim ailemiz hice alınıyor hep.benim kayinvalidemde almanyada yaşadığı halde bizim izin zamanımız da Türkiye de ise benimkide tutturuyor annemlerde kalalim diye ya zaten almanyada beraberiz ama yokki halden anlayan. Bencillikten başka birsey degil bu izinde mahfoluyor maleseff bu sayede cok iyi anlıyorum seni takma esini kafaya ailenle güzel zaman gecirmeye bak :)ay kizlar kocama çok sinirliyim memlekette tatildeyiz yaklasik 25 gundur memleketteyiz 20gün kayinvalidemgilde kaldik arada annemgile gelsek de yatmaya yine oraya gittik. çok bozuluyorum diye bir iki gündür annemgile kalmaya geldik zaten 5gun sonra dönüyoruz evimize. kayinvalidemgilde kaldigimiz sure boyunca bir gün annemgile gelsek oturmaya ertesi gün gündüz orada oturmaya mecbur birakti beni. üst üste ayip oluyormusben orada kaldigimiz sure boyunca annemgile istediğim gibi gelemedim ama simdi benim.annemgilde kaliyoruz her gün altında araba annesigilde. aksam geç vakit geliyor sinir oluyorum. ne anladjm ben bu isten. şimdi yine oradalar hep birlikte ben kocami yaninda istiyorum haksiz miyim Allah askina siz söyleyin. bu nasil adalet onlar erkek tarafi diye hep önde olmak zorundalar mi benim annem babam anne baba değil mi gecen gün baya bi sitem ettim sen de kiz babası olacaksin çok şükür iste o zaman anlarsin dedim kafanizi sisirdim kizlar ama siz halden anlarsiniz. arayip kavga etmememk için kendimi zor tutuyorum durdurun beni neolurrrrrrr
Sagolasin canim :)Çok geçmiş olsun gözümüzden kaçmışaşa:)
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun prensesin :)Selam kizlar yeni geldim gruba kizimla beraberilk gebeligim heyecanim bir başka
Hayırlı olsun canım oglusun :)acele etme daha bende birsey almadım yavaş yavaş aliriz herseyi :)kızlar bugün sabah doktora gittik bizim bebe gene döndü götüsünü göstermedi cinsiyetini. öğleden sonra test sonuçlarını götürdük doktordan bir daha bakması için rica ettik, baktı. Topiğimize bir pipili daha geliyor kıslaaaaaarrrroğlan annelerinden neler alıp sattıklarına dair tavsiye istiyorum acil çünkü bir çöpümüz bile yok teyzecikler...
Sagolasin canim :)Gecmis olsum cnm yaaa gormedim
bu arada gün itibari ile tam 4,5 kilo almış durumdayım her hafta 1 kilo alıyorum çok yemememe rağmen
sizde durumlar nasıl
amiiin canım amiiiiinben de almaya basladim hala ilk hamilelik kiloma gelemedim ama verdigim 4 kilonun 2 sini geri almisim :) son uc haftada 1 kilo almisim sonumuz hayir olsun
göğüsleri kararan var mı ya? ilk bebeğimde hiç böyle bişey olmamıştı çok sevimsiz gerçekten. bi de sabah burun kanaması ve bacak krampıyla uyandım. hamileliğin bütün kötü yönlerini yaşamasam iyiydi :)
Bu arada dun hastayim yazdim kimsede bi gecmis olsun yazmamis yaa protesto edicem sizi yazmicam bende artik askolsun valla
off su gunlerde cocuk arabasina takmis durumdayim biran once alip koymak istiyorum bu cocuk arabasinida begendim siz ne diyorsunuz :)
Kizlar doktordan geldim detayli ultrasonumuz temiz cikti hamdolsun 20 eylul seker yuklemesi icin gun verdi doktorumuz bebegim cok iyimis herseyi muntazam dedi xiok sevindik babasiyla ins sizdende ayni haberleri aliriz
Sagolasin canim yaw herkesin mi gozunden kacarrr bidahakine en buyuk harflerle yazicam kendimle ilgili mesajlariayyy cok utandimgozumden kacmis ya da gormesim canim kusuruma bakma.. simdi nasilsin iyi misin? senin hasta olman daha zor bir icerde iki de disarda olunca :) cook gecmis olsun silacim
bilmiyorumki kafam iyice karisti arastirmalara devam hemen pat diye almiyayim daha zaman var sonra pisman olurum sonucta pahali birsey aman ya olsun diyemem aldimmi pisman olmamam lazimbence bu onceki gosterdiginden daha iyi gibi.. tutma yerinin tek parca olmasi hakimiyet acisindan.daha avantajli bence hem canta astiginda da ulasimin kolay olur.. alt sepete konulanlari pek sevmiyorum ben ne o oyle eegil kalk
Bence erkek doktor ilk hamileligimde bir kontrolumde kadın dr gittim hic birseyden anlamiyordu ayrıca erkek dr lar kadınlardan daha nazik oluyorlar benim fikrim :)Kizlar kadin doktormu erkek doktou sizce ??
Rezene cayi gaz sancisina iyi geliyor diye duydum ama hamilelikte icilirmi araştırmak lazim canım. Bol su icmelisin yoksa yinemi az iciyorsum suyunu bak bu sefer kizarim suyum az falan dersen suyunu ic bol bol kabızlık olmaz.Kızlar kabizlik için ne yapıyorsunuz? Rezene çayı içen var mi oda iyi geliyordu galiba...
Yukardada yazdım canım rezene cayi iyi geliyor bi arastir hamilelikte icilixorsa ic mutlaka maden suyu iyiye sisirir yaKizlar selam. Dun biraz sinirli ve gergindim.ustune bide cam acik uyudum.usuttum sanirim.sabahtan beri iki buklum uzaniyorum gaz sancisi yuzunden.maden suyu ictim ustumede pike aldim.ama hala degisiklik yok.onerisi olan varmi nasil gecer bu sanci
ay valla agridan ne yapacagimi bilemedim.esimde doktora gidelim diye tutturdu.gulerler adama dedim gaz sancisindan gelinirmi diye.rezeneyi bi arastirayim canimYukardada yazdım canım rezene cayi iyi geliyor bi arastir hamilelikte icilixorsa ic mutlaka maden suyu iyiye sisirir ya
kızlar bugün sabah doktora gittik bizim bebe gene döndü götüsünü göstermedi cinsiyetini. öğleden sonra test sonuçlarını götürdük doktordan bir daha bakması için rica ettik, baktı. Topiğimize bir pipili daha geliyor kıslaaaaaarrrroğlan annelerinden neler alıp sattıklarına dair tavsiye istiyorum acil çünkü bir çöpümüz bile yok teyzecikler...
:)
Rezene cayi gaz sancisina iyi geliyor diye duydum ama hamilelikte icilirmi araştırmak lazim canım. Bol su icmelisin yoksa yinemi az iciyorsum suyunu bak bu sefer kizarim suyum az falan dersen suyunu ic bol bol kabızlık olmaz.
Yukardada yazdım canım rezene cayi iyi geliyor bi arastir hamilelikte icilixorsa ic mutlaka maden suyu iyiye sisirir ya
20 mi? Ben 200_300 diye düşünmüştüm. Baya iyiymiş senin ki canım.İnan 20 tl eski doktorum 150 istedi. Cinarlida bende gozde hastanesunde yaptirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?