2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben

Ben serhat tatlikazana gidiyorum cnm benim oglumun doktoruda oydu ve cok memnunum adam herseyiyle pozitif cok rahat bi hamilelik geciriyorsun kafan rahat olunca... tavsiye ederim

Canim bunun hemen hemen aynısı siyah renkli olani eklemistim bende gecen gun bu cok kullanışlı tekerleri cok büyük oldumu cok hantal duruyor ve sürmesi zor oluyor bence bu cocuk arabasi takimi süper :)
aaa gaçmişolsuunn nen var? valla görmedim şahsım adına
Sagolasin canim dun cok halsizdim ve cokbas agrim var bugun uykumu iyi yaptim iyiyim şükür.zorla kendime gecmis olsun dedirttim gibi oldu ama napim kimse birsey yazmayinca bi garip oldum
Çok çok geçmiş olsun canımm...sahsen ben görmedim bir an önce iyileş toparlan
Sagolasin canim :)
Canim kocandan ilgilenmesini beklersen cok beklersin erkekler bu isin sadece alma kısmında vardır begenip karar vermek sana kalmis.se begen kararini ver o pamuk elini cebine atsin böylece hic sorun olmaz bizim evde işler bu şekilde ilerliyor hicde sorun olmuyor :)
Kizlar doktordan geldim detayli ultrasonumuz temiz cikti hamdolsun 20 eylul seker yuklemesi icin gun verdi doktorumuz bebegim cok iyimis herseyi muntazam dedi xiok sevindik babasiyla ins sizdende ayni haberleri aliriz
Gözün aydın canım maşallah prensesine darisi bizlerin başına inşallah :)
Demek aynı gün gidiyoruz canım birbirimizin güzel haberlerini alalım :) Bebek arabası güzel ama biraz büyük geldi bana bagaja sığar mı?
Insallah canim.evet arka tekerleri buyuk on.tekerleri kucuk bagajimiz cok büyük sorun olmaz ama bende küçük tekerlekli olsun istiyorum bu kadar büyük olmasina gerek yok bencede :)
görmedim canımmm valla. Çok gecmiş olsunn
Allah hayira cikarsin canim bende rüyamda gördüm oglum olucani pipisine kadar ve ruyamin aynısını kontrolumdede gördüm rabbim gönlünce versin inşallah :)
Canııımm çok geçmiş olsun, inşallah şimdi iyisindir. Sen her derdimize yetişiyorsun, kusura bakma nooolur
Sagolasin canim ne kusuru naz yapıyorum size iste :)
Ahh canım ailesinden uzak yaşayan ve izne giden herkesin sorunu bu eşler hep kendi tarafında kalinsin istiyor bizim ailemiz hice alınıyor hep.benim kayinvalidemde almanyada yaşadığı halde bizim izin zamanımız da Türkiye de ise benimkide tutturuyor annemlerde kalalim diye ya zaten almanyada beraberiz ama yokki halden anlayan. Bencillikten başka birsey degil bu izinde mahfoluyor maleseff bu sayede cok iyi anlıyorum seni takma esini kafaya ailenle güzel zaman gecirmeye bak :)
Çok geçmiş olsun gözümüzden kaçmışaşa:)
Selam kizlar yeni geldim gruba kizimla beraberilk gebeligim heyecanim bir başka
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun prensesin :)
Hayırlı olsun canım oglusun :)acele etme daha bende birsey almadım yavaş yavaş aliriz herseyi :)
Gecmis olsum cnm yaaa gormedim

kramp magnezyum eksikligindendir. benim doktorum ilac yanlisi olmadigindan bir cok seyi dogal yollarla aliyorum.. sen de ilac almak istemezsen her gun bir avuc kabak cekirdegi gunluk magnezyum ihtiyacini karsilamaya yeterli oluyormus

Bu arada dun hastayim yazdim kimsede bi gecmis olsun yazmamis yaa protesto edicem sizi yazmicam bende artik askolsun valla

ayyy cok utandim gozumden kacmis ya da gormesim canim kusuruma bakma.. simdi nasilsin iyi misin? senin hasta olman daha zor bir icerde iki de disarda olunca :) cook gecmis olsun silacim

off su gunlerde cocuk arabasina takmis durumdayim biran once alip koymak istiyorum bu cocuk arabasinida begendim siz ne diyorsunuz :)

bence bu onceki gosterdiginden daha iyi gibi.. tutma yerinin tek parca olmasi hakimiyet acisindan.daha avantajli bence hem canta astiginda da ulasimin kolay olur.. alt sepete konulanlari pek sevmiyorum ben ne o oyle eegil kalk

ayyy cok utandim gozumden kacmis ya da gormesim canim kusuruma bakma.. simdi nasilsin iyi misin? senin hasta olman daha zor bir icerde iki de disarda olunca :) cook gecmis olsun silacim
Sagolasin canim yaw herkesin mi gozunden kacarrr bidahakine en buyuk harflerle yazicam kendimle ilgili mesajlari saka yapiyorum canim ya size nazim geciyor iste sagolun hepinizde
bence bu onceki gosterdiginden daha iyi gibi.. tutma yerinin tek parca olmasi hakimiyet acisindan.daha avantajli bence hem canta astiginda da ulasimin kolay olur.. alt sepete konulanlari pek sevmiyorum ben ne o oyle eegil kalk
bilmiyorumki kafam iyice karisti arastirmalara devam hemen pat diye almiyayim daha zaman var sonra pisman olurum sonucta pahali birsey aman ya olsun diyemem aldimmi pisman olmamam lazim

Kızlar kabizlik için ne yapıyorsunuz? Rezene çayı içen var mi oda iyi geliyordu galiba...

Son düzenleme:
Kizlar selam. Dun biraz sinirli ve gergindim.ustune bide cam acik uyudum.usuttum sanirim.sabahtan beri iki buklum uzaniyorum gaz sancisi yuzunden.maden suyu ictim ustumede pike aldim.ama hala degisiklik yok.onerisi olan varmi nasil gecer bu sanci

Kizlar kadin doktormu erkek doktou sizce ??
Bence erkek doktor ilk hamileligimde bir kontrolumde kadın dr gittim hic birseyden anlamiyordu ayrıca erkek dr lar kadınlardan daha nazik oluyorlar benim fikrim :)

Kızlar kabizlik için ne yapıyorsunuz? Rezene çayı içen var mi oda iyi geliyordu galiba...
Rezene cayi gaz sancisina iyi geliyor diye duydum ama hamilelikte icilirmi araştırmak lazim canım. Bol su icmelisin yoksa yinemi az iciyorsum suyunu bak bu sefer kizarim suyum az falan dersen suyunu ic bol bol kabızlık olmaz.
Kizlar selam. Dun biraz sinirli ve gergindim.ustune bide cam acik uyudum.usuttum sanirim.sabahtan beri iki buklum uzaniyorum gaz sancisi yuzunden.maden suyu ictim ustumede pike aldim.ama hala degisiklik yok.onerisi olan varmi nasil gecer bu sanci
Yukardada yazdım canım rezene cayi iyi geliyor bi arastir hamilelikte icilixorsa ic mutlaka maden suyu iyiye sisirir ya

Yukardada yazdım canım rezene cayi iyi geliyor bi arastir hamilelikte icilixorsa ic mutlaka maden suyu iyiye sisirir ya
ay valla agridan ne yapacagimi bilemedim.esimde doktora gidelim diye tutturdu.gulerler adama dedim gaz sancisindan gelinirmi diye.rezeneyi bi arastirayim canim

Kızlar ablamin komşusu dogum yapmis bugün sorunlu bir hamilelik gecirdigi icin cok kontrole giriyormus ve kesin erkek denmis ama sezeryan dogumla kizi olmus :)
ablamla konuştum az önce hepsi cok saskin diyor kendiside cok şaşırmış duyunca bende şaşırdım acaba mi diye düşündüm hemen ama benim hislerim hep erkek diyor bilmiyorum su ayrıntılı ultrasonda inşallah doktor cok emin konuşur cinsjyetiyle ilgili ...
Tam erkege alıştım böyle birsey duyunca kafam karisti napimm umut dünyası işte

Enenmm maşallah canımm demek bir pipili daha geliyor hadi bakalım hayırlı olshn

İçmeye çalışıyor sizin idrarlar hep beyaz geliyor mu?

Kızlar benim bugun midem cok fena yanmaya başladı erken değil mi ya? Oğlumda da cok yanmıştı gaviscon içiyodjm oyy ölecem cok fena midem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…