2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

kızlar bebek telsizi ve ateş ölçer alıcam tavsiye ettiğiniz bir marka varmı ateş ölçeri braununkini düşünüyorum...kullanıp memnun kalanlar varsa...tavsiyelerinizi bekliyorum...

ahh ah kullanmadim ama cok arastirdim yeterli olur umarim :) telside weewell atesolcerde braun dusunuyorum herseyi arastirip markalariyla yadim kocamaaaaan bi listem oldu simdiden :)

hımmm o konuda evet ama ne alacam hangisini alacam onları yazmam lazım hep yoksa son zamanlarda elim ayağıma dolaşır

telefondan cevaplaya cevaplaya gittigim icin diger mesaji yazmis bulundum pardonn :) ben de kocaman bi liste yaptim markasiyla falan herseyi yaDim uzun uzun arastirip.. ordan yardimci olmaya calisayim.. sampuan mustela ya da sebamed olabilir, pisik icin mustelanin pompalisi varmis ya da bepanthol ama bunlarda doktor onerisi onceligim olacak o yuzden dogumdan sonra bile alabilirim..

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. İnşallah yanlışlığı düzelttirirsiniz de gelirsiniz Ankara'mıza.

Teşekkürler canım hemen bakıcam.
İnsan uyanınca bi tuhaf oluyor ya , ben bebişle ilgili de görüyorum arada o zaman da sabırsızlanıyorum kucağıma almak için
Ayy keşke ben de görsem, bi de gördüğüme benzerse doğunca tam süper olur
hahaha çok acayip hatunlarız :)
Kocam evi süpürdü hafta sonu. Süpürgeyi yerine koymadı diye kavga çıkardım bende :)
Olsun olsun iyidir, şimdi olmazsa ne zaman naz kapris yapıcaz, aynen devam
Ne güzelll, ben de artık hissetmek istiyoruummm.

Ona da bakayım canım şimdi, çok teşekkürler.

Kizlar bende park yatak almayi düşünüyorum ama farkli ve kizim gibi süslü olsun istiyorum bunu cok begendim renkleride var ama bu hosuma gitti sanirim alicam
Bu çoook kokoşmuş, süslü kızına yakışır. Ben daha basit bişey istiyorum, istediğim zaman evin içinde oda oda gezdireyim, iş yaparken yanıma koyayım içinde oynasın falan.
Çook geçmiş olsun canım. Bugün hiç kalkma iyice dinlen. Benim normal tansiyonum 9-6, hamilelik boyunca da hep böyle çıktı. Acaba ondan mı halsiz düşüyorum akşama doğru?

Hahahahha süperiz biz ya, kaprisli günler bunlar alışsınlar ne yapalım. Anne olmak kolay mı şekerim? Kolay bi iş olsa erkekler doğururdu. Gerçi ben bebeğimi kocama emanet edemezdim peşinde dolaşırdım bütün gün ne yedi ne içti diye

Bilgisayardan yazmak ne güzelmiş, telefonda eziyet çekiyormuşum. Alıntısı bir dert, smiley'si ayrı.
Şu park yataklara bakayım da gidip yemek yiyeyim. Görüşürüüzz...

Baktım park yataklara, yarın akşam çarşıya çıkıcaz fırsat olursa mağazadan da bakayım.
Benim aslında almak istediğim park yatak bu

Bu renkleri de var

Geçen seneden piyasada kalan bir iki tane var ama geçen seneki renkleri beğenmedim. Fiyatları da 200 TL civarı. Yeniler de 250-300 arası olur herhalde. Bakalım ne zaman gelir yeni renkler.
Nuna sena'yı da beğendim, kraftın modeli biraz cafcaflı geldi bi de krafta karşı önyargı oluştu israilden dolayı.

Ben yemeğe gidiyorum kızlar, oğluş acıktı içeride kazı çalışması yapıyor. :)

Ihlamur nane limon
Parol minoset ile rahatlatmaya bak kendini canım ve ayaklara çorap şart ...

ayağını sıcak tut canım hatta sıcak su torban varsa ayağına tut..birde şekerli sıcak birşeyler içmeye çalış açık bir çay olabilir...mesela...bitki çayları hamileyken pek önerilmiyor...
teşekkürler hanımlar. dün çorapları giydim ayağıma pikeye sarılıp uzandım tv karşısında.biraz rahatlattı gibi ama sanırım sorun tamamen gaz sancısı değil .zayıf bi anne adayı olduğum için karnım büyüdükçe kas ağrılarım çoğalıyor bende gaz sancısıyla karıştırıyorum sanırım. özellikle göbek deliğimin üstünde acayip bi ağrı var şuanda.

Teşekkür ederim, ilk gebeliğim evet. Ben sıcağa hiç gelemem zaten, gerçekten şanslıyız o konuda. Kış bebesi olacak minikler :)

Çook geçmiş olsun canım. Bugün hiç kalkma iyice dinlen. Benim normal tansiyonum 9-6, hamilelik boyunca da hep böyle çıktı. Acaba ondan mı halsiz düşüyorum akşama doğru?

Teşekkür ederim. Yatıyorum bakalım ama on güne okullar açılacak nasıl olacak bilmiyorum hiç. Sıkıntılı aylar tatile denk geldi diye sevindim hep ama Allah korusun derste çocukların önünde bayılma fikri hiç hoş değil :) senin gibi sürekli çalışanlara çok daha zor gelmiştir tabi bu zamanlar, Allah yardımcımız olsun. Bu arada tansiyonun gerçekten düşükmüş. Herkesin değerleri aynı hissi vermez tabi ama halsizliginin sebebi tansiyon olabilir.

selam kızlar yahu şule nerelerde diyordum kızcağız problemlerle uğraıyormuş umarım sorun biran önce düzelir ve güzel memleketim ankaraya gelirsin
bu arada eski mesajını bulamadığım için buradan yazıyorum

selam kızlar yahu şule nerelerde diyordum kızcağız problemlerle uğraıyormuş umarım sorun biran önce düzelir ve güzel memleketim ankaraya gelirsin

Kızlar emzirirken sorun yaşamamak için şimdiden birşeyler kullanan var mı?

kızlar yapmayın adamlar ikinci çocuk dediğinizde köşe bucak kaçcaklar bak sonra

hahaha aynen oyle tatlim dibine dibine vuralim kaprisin :)

kızlar yapmayın adamlar ikinci çocuk dediğinizde köşe bucak kaçcaklar bak sonra

hormonlarin oyuncagi olduk sekerim idare etsinler dimi ama valla hic isteyerek yapmadim, hala aklima geldikce kendime guluyorum icimi ceke ceke agladim bir de :) neyse ikinciye yapmayiz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…