aşHadi bakalım güzel pozlar verir inşallah oglusun sana bide onden bacak arası pipi resmi al benim iki oglusunda var:)
Oyy masallah bi oglan bir kiz çok güzel olmuş canım gözün aydın :)
Arada da olsa ugrarim canım inşallah :)
Bak annesi pis değilmiş prenses nasıl tepki vermis hemen :)
kızlar bebek telsizi ve ateş ölçer alıcam tavsiye ettiğiniz bir marka varmı ateş ölçeri braununkini düşünüyorum...kullanıp memnun kalanlar varsa...tavsiyelerinizi bekliyorum...
hımmm o konuda evet ama ne alacam hangisini alacam onları yazmam lazım hep yoksa son zamanlarda elim ayağıma dolaşır
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. İnşallah yanlışlığı düzelttirirsiniz de gelirsiniz Ankara'mıza.Merhaba tatli annisler.. bu aralar tayin telasimiz var. Dun kontenjanlar aciklandi. Tercih sayfama girip bi bakayim dedim. O da nesi, zoeunlu hizmetten atamaniz oldugu icin es ozrune basvuramazsiniz diye bir uyari. Dunyam basima yikildi resmen. Esim zorunlu hizmetten muaf. Dolayisiyla ben de esime tabi oldugumdan muaf oluyorum. Ama uc bes bilgisiz milli egitim calisani bilgilerimi guncellerken zorunlu hizmet yukumlusu olarak yazmislar. Bakanlik da beni resen atamis. Hem de Erzincan'a. Cok sukur es ozrune basvuru hakki verdiler ama. Tayinim cikmazsa eski gorev yerime degil Erzincan'a gidecekmisimbi anda butun planlarimiz alt ust oldu. Hayatimin sokunu yasadim resmen. Insaallah tayinim cikar hayirlisiyla Ankara'ya da su halimde taaa Erzincan'lara gitmek durumunda kalmam dua edin hamisler bana
Teşekkürler canım hemen bakıcam.Doktorun erkeği kadını yoktur iyisi kötüsü vardır bence. Her türlü genellemenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Yok erkekler daha güçlü olyor da bebeği daha iyi çekiyor da sanırsın halatla çekme yarışması yapılıyo :) Doğumzaten kendiliğinden gerçekleşen bir süreç. Sezaryen de artık eskisi gibi genel anestezili olmuyor genelde. Kısacası önemli olan ustalık bence!
Sezincim eğer iki cinsiyete de uyabilecek soft renkli, dönenceli düzgün bi park yatak istiyosan tavsiye ederim canım. iki yıldır kullanıyorum. verdiğim paraya helal olsun. ben 2 yil önce 200e almıştım yatağı dahil.
http://www.indirimplus.com/165629-kraft-504-donenceli-park-yatak-70110
Ayy keşke ben de görsem, bi de gördüğüme benzerse doğunca tam süper olurİnsan uyanınca bi tuhaf oluyor ya , ben bebişle ilgili de görüyorum arada o zaman da sabırsızlanıyorum kucağıma almak için
Olsun olsun iyidir, şimdi olmazsa ne zaman naz kapris yapıcaz, aynen devamhahaha çok acayip hatunlarız :)
Kocam evi süpürdü hafta sonu. Süpürgeyi yerine koymadı diye kavga çıkardım bende :)
Ne güzelll, ben de artık hissetmek istiyoruummm.Kizlar meraktayimilk dün gece yattigimda karnimda tek sefer pit diye bi vurma oldu sanki.. simdi uyandım sirt üstü yatiyorum 4 5 defa ayni şekilde oldu yine yoksaaaaaa bu gunlerdir bekledigim kizimin ilk hareketleri olabilirmi eger oyleyse gunde kaç kez olur takip edeyim
Ona da bakayım canım şimdi, çok teşekkürler.canım nuna sena var benim hoşuma gitti tarif ettiğin tarzda bi bakabilirsin e bebekte görmüştüm kumaşı falan hoşuma gitti benim bende ondan almayı düşünüyorum daha tam karar veremedim ama graco mu nuna mı
Bu çoook kokoşmuş, süslü kızına yakışır. Ben daha basit bişey istiyorum, istediğim zaman evin içinde oda oda gezdireyim, iş yaparken yanıma koyayım içinde oynasın falan.Kizlar bende park yatak almayi düşünüyorum ama farkli ve kizim gibi süslü olsun istiyorum bunu cok begendim renkleride var ama bu hosuma gitti sanirim alicam
Çook geçmiş olsun canım. Bugün hiç kalkma iyice dinlen. Benim normal tansiyonum 9-6, hamilelik boyunca da hep böyle çıktı. Acaba ondan mı halsiz düşüyorum akşama doğru?Herkese merhabalar.. Bu sabah kahvalti sonrası kendimi ani bir baş dönmesiyle önce sandalyede, sonra da bayılmama ramak kala annemin kapmasıyla yatakta ayaklarım havada buldum :) tansiyonum 9-5 olmuş ki benim için epey düşük değerler. Hâlâ yatıyorum kalkmaya cesaret edemedim.
Hahahahha süperiz biz ya, kaprisli günler bunlar alışsınlar ne yapalım. Anne olmak kolay mı şekerim? Kolay bi iş olsa erkekler doğururdu.hepimizin dengesizligi uzerinde demek ki :) benim kocam da dun oturdugumuz yerde kolumu oksarken bi tane tuyu cekti yanlislikla.. vayy sen misin!! sen benim canim acitiyorsun, bir daha beni sevme, boyle sevilirmi insan diye yarim saat hickirarak agladim.. adam da sasirdi kaldi ozur diliyo yanlislik oldu diyo sebeklik yapiyo ama yokk bagladim kollarimi gece boyu suratina bakmadan oturdum
Ihlamur nane limon
Parol minoset ile rahatlatmaya bak kendini canım ve ayaklara çorap şart ...
teşekkürler hanımlar. dün çorapları giydim ayağıma pikeye sarılıp uzandım tv karşısında.biraz rahatlattı gibi ama sanırım sorun tamamen gaz sancısı değil .zayıf bi anne adayı olduğum için karnım büyüdükçe kas ağrılarım çoğalıyor bende gaz sancısıyla karıştırıyorum sanırım. özellikle göbek deliğimin üstünde acayip bi ağrı var şuanda.ayağını sıcak tut canım hatta sıcak su torban varsa ayağına tut..birde şekerli sıcak birşeyler içmeye çalış açık bir çay olabilir...mesela...bitki çayları hamileyken pek önerilmiyor...
çok geçmiş olsun canım ya bazen bendede oluyor tansiyon düşüklüğü sıcaklarda cabası:):):) ilk hamileliğinmi bilmiyorum benim 2,ci ilk gebeliğim yaza gelmişti çooookk zorduu son 7,8,9.ay sıcakta çekilmiyor... şanslıyız kışın doğum yapcaz
Çook geçmiş olsun canım. Bugün hiç kalkma iyice dinlen. Benim normal tansiyonum 9-6, hamilelik boyunca da hep böyle çıktı. Acaba ondan mı halsiz düşüyorum akşama doğru?
bir arkadaşım zeytinyağı tavsiye etmişti..bir tek o işe yaramıştı dedi...Kızlar emzirirken sorun yaşamamak için şimdiden birşeyler kullanan var mı?
bir arkadaşım zeytinyağı tavsiye etmişti..bir tek o işe yaramıştı dedi...
kızlar yapmayın adamlar ikinci çocuk dediğinizde köşe bucak kaçcaklar bak sonrahepimizin dengesizligi uzerinde demek ki :) benim kocam da dun oturdugumuz yerde kolumu oksarken bi tane tuyu cekti yanlislikla.. vayy sen misin!! sen benim canim acitiyorsun, bir daha beni sevme, boyle sevilirmi insan diye yarim saat hickirarak agladim.. adam da sasirdi kaldi ozur diliyo yanlislik oldu diyo sebeklik yapiyo ama yokk bagladim kollarimi gece boyu suratina bakmadan oturdum
o kriz bende de var ve diyarbakırda yok allahtan yarın güzel egeme memleketime gidicem bi aylığına canım ne çekiyosa yicem başta börülce tabibörülceeeeee,,,,,, yok burada yaaaaa,,,,,,,
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. İnşallah yanlışlığı düzelttirirsiniz de gelirsiniz Ankara'mıza.
Teşekkürler canım hemen bakıcam.
Ayy keşke ben de görsem, bi de gördüğüme benzerse doğunca tam süper olur
Olsun olsun iyidir, şimdi olmazsa ne zaman naz kapris yapıcaz, aynen devam
Ne güzelll, ben de artık hissetmek istiyoruummm.
Ona da bakayım canım şimdi, çok teşekkürler.
Bu çoook kokoşmuş, süslü kızına yakışır. Ben daha basit bişey istiyorum, istediğim zaman evin içinde oda oda gezdireyim, iş yaparken yanıma koyayım içinde oynasın falan.
Çook geçmiş olsun canım. Bugün hiç kalkma iyice dinlen. Benim normal tansiyonum 9-6, hamilelik boyunca da hep böyle çıktı. Acaba ondan mı halsiz düşüyorum akşama doğru?
Hahahahha süperiz biz ya, kaprisli günler bunlar alışsınlar ne yapalım. Anne olmak kolay mı şekerim? Kolay bi iş olsa erkekler doğururdu.Gerçi ben bebeğimi kocama emanet edemezdim peşinde dolaşırdım bütün gün ne yedi ne içti diye
Bilgisayardan yazmak ne güzelmiş, telefonda eziyet çekiyormuşum. Alıntısı bir dert, smiley'si ayrı.
Şu park yataklara bakayım da gidip yemek yiyeyim. Görüşürüüzz...
kaçmazlar kaçmazlar. biz doğuruyoz o kadar acı cekiyoz bi sürü sorun yaşıyoz. biz kaçmıyoz da onlar mı kacacaklar? kaçsın da göriimkızlar yapmayın adamlar ikinci çocuk dediğinizde köşe bucak kaçcaklar bak sonra
kızlar yapmayın adamlar ikinci çocuk dediğinizde köşe bucak kaçcaklar bak sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?