- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Canim ben tavsiyeleri yengemden ve kuzenimden aliyorum 7 aylik yegenlerim var en iyi markalari not alip son aylarda gidip alicam hepsini.. pisik kremi icin bepanthol bebekler icin biberon philips avent anne memesi uyumlu baslikla beraber olacakki cocuk yabanci hissetmesin deterjan dalan roxy sabun tozu matik olandan şampuan uni baby köpük şampuan ıslak mendil olarak uni baby yeni dogan sadece su ve mendilden olusuyor deterjan parfum icermiyor bez prima beyaz paket olandan
şampuan olarak bitkisel bir şampuan almayı düşünüyorum..ersağınkini alırım heralde..yada bübcheninkini araştırcam kızımda pişik kremi hiç kullanmadım sadece bir kere pişik oldu ondada göğsüme sürdüğüm krem vardı onu birkere sürdüm hemen geçti bazen saf zeytinyağını sürüyordum..ama öyle düzenli kullanmadım..pişik olmadan kimyasal vermeye gerek yok çocuklara bence...
günaydın canım hayırlara geldin
canım sıkma kendini hormonlar sapıtıyor ara ara park beşik en iyisi gibi bende park beşiklere bakacağım bide dolap tabiki
günaydın canım
ay canım inş. düzelttirebilirsiniz her şeyde bi hayır vardır
günaydın haftaya bende yaptıracağım hiç istemiyorum ama
canım önceden doğum yapmış mı arkadaşın hani önceden olduysa yapmaya biliyorlar ama normal doğumda da sezer yanda da kesip dikileceğiz o yüzden gerekli bence
canım şampuan sebamed düşünüyorum arkadaşım kullandı çocukta hiç konak falan olmadı pişik kremide sanırım bepantol alacağım ama daha erken
Canım benim bildiğim kadarıyla bebek pişiklerine kantaron yağı çok iyi geliyormuş. Saf zeytinyağının içine sarı kantaron bitkisini koyup Güneş'te uzun süre bekletiliyor ve rengi kıpkırmızı oluyor. Bir tanıdığımız kendi yaptığından verdi bana göğüs uçlarım acıyor diye 2-3 günde geçti şimdi sürekli sürüyorum çok memnunum. Bebeğim doğuncada pişik için kullanmayı düşünüyorum. En iyisi en doğal olanı bence.
hmm her bebegin cildi bir olmuyor canim bakim urunu icin cocuk doktorunun yonlendirmesini bekleyebilirsin, ben oyle yapmayi dusunuyorum :) pisik kremi olarak lansinoh ya da mustela cok tavsiye ediliyor ha bi de bepantholayrica alacaksan bile aldiklarinin uretim tarihlerine falan bak mutlaka cok beklemis olmasin mumkunse
Kizlar bende park yatak almayi düşünüyorum ama farkli ve kizim gibi süslü olsun istiyorum bunu cok begendim renkleride var ama bu hosuma gitti sanirim alicam
Bence daha çok erken, tabi şimdiden hassasiyet, acı, yara vs. varsa bişey diyemem. Ben çok korktuğum için kremimi aldım son bir ay kullanmaya başlarım. Aldığım krem motherlove nipple cream, geçen sene piyasada varmış ama sanırım firma kapanmış şimdi yok. Ben yurtdışından getirttim.Kızlar emzirirken sorun yaşamamak için şimdiden birşeyler kullanan var mı?
hormonlarin oyuncagi olduk sekerim idare etsinler dimi amavalla hic isteyerek yapmadim, hala aklima geldikce kendime guluyorum icimi ceke ceke agladim bir de :) neyse ikinciye yapmayiz belki
ben hamilelikten önce daha sulu gözdüm hamile kaldım hiçbişi kalmadı bendekaçmazlar kaçmazlar. biz doğuruyoz o kadar acı cekiyoz bi sürü sorun yaşıyoz. biz kaçmıyoz da onlar mı kacacaklar? kaçsın da göriim
canim hem calisip hemde hamile olmak zor hep yazyorum calisan annelere rabbim 2 kez yardimci olsun kolay gelsin :)günaydın canlar nasılsınız ya ben hala siteyi çözemedim yani çok fazla bakamıyorumda çoklu alıntı yapamıyorum mesela herkes hakkını helal etsin...bazen okuyup çıkıyorum..iş yeri okadar yoğunki yıllık izinler çok olunca gidenin yerinede çalışmak zorunda kalıyoruz...dün 4 saat yerimden kalkmayınca her yerim tutulmuş bütün gece ağrıdan uyuyamadım..
ahh canim ya hic iyi olmamis bu insallah istedigin yere cikar tayinin bebeginin sansna rabbim yardim etsin insallahMerhaba tatli annisler.. bu aralar tayin telasimiz var. Dun kontenjanlar aciklandi. Tercih sayfama girip bi bakayim dedim. O da nesi, zoeunlu hizmetten atamaniz oldugu icin es ozrune basvuramazsiniz diye bir uyari. Dunyam basima yikildi resmen. Esim zorunlu hizmetten muaf. Dolayisiyla ben de esime tabi oldugumdan muaf oluyorum. Ama uc bes bilgisiz milli egitim calisani bilgilerimi guncellerken zorunlu hizmet yukumlusu olarak yazmislar. Bakanlik da beni resen atamis. Hem de Erzincan'a. Cok sukur es ozrune basvuru hakki verdiler ama. Tayinim cikmazsa eski gorev yerime degil Erzincan'a gidecekmisim bi anda butun planlarimiz alt ust oldu. Hayatimin sokunu yasadim resmen. Insaallah tayinim cikar hayirlisiyla Ankara'ya da su halimde taaa Erzincan'lara gitmek durumunda kalmam dua edin hamisler bana
aynen bu yazdigin kizinin hareketleri oluyor canim :)Kizlar meraktayim ilk dün gece yattigimda karnimda tek sefer pit diye bi vurma oldu sanki.. simdi uyandım sirt üstü yatiyorum 4 5 defa ayni şekilde oldu yine yoksaaaaaa bu gunlerdir bekledigim kizimin ilk hareketleri olabilirmi eger oyleyse gunde kaç kez olur takip edeyim
ay canim ya sen baya bilinc altinda dogum konusunu cok takmissin kafayaa kiyamam simdiden dusunup stres yapma kendine insallah kolayca olur dogumun :)hayır olsun canım. bugün bende baya baya sancı çektim rüyamda hesap yapıyorum kaç dakikaya düşünce gitsem ki diye açılma ne kadar oldu diye merak edip bi taraftanda doktora gitsem diye düşünürken uyandım sıkışmışım iyice tuvalete kendimi zor attım meğer gerçekte mesanem patlıcakmış da ben çocuk doğuruyomuşum rüyamda
evet kizlar lutfen tavsiye edilen alinacak seyleri cicilerimiz sayfamiza yazin ordan bakalim :)Tavsiye edilen alınacak şeyleri markalarıyla 2015 ocak bebekleri cicileri konusuna mi yazsaniz sonra hepimiz oradan sanki not almisiz gibi bakip faydalansak buradan takip etmek zor olacak.:)
oyy canim cok gecmis olsun iyiki annen yanindaymis dinlen bol bol ...Herkese merhabalar.. Bu sabah kahvalti sonrası kendimi ani bir baş dönmesiyle önce sandalyede, sonra da bayılmama ramak kala annemin kapmasıyla yatakta ayaklarım havada buldum :) tansiyonum 9-5 olmuş ki benim için epey düşük değerler. Hâlâ yatıyorum kalkmaya cesaret edemedim.
offf kiyamam ya burdada yok malesef hic sevmedigim halde benim bile okuyunca canim cektibörülceeeeee,,,,,, yok burada yaaaaa,,,,,,,
sen nerdesin bakayim niye yazmiyorsun hic arada cee deyip kaciyorsunalıcam kız aklımda pipisiz olur mu hicccccccc :)
canim hem calisip hemde hamile olmak zor hep yazyorum calisan annelere rabbim 2 kez yardimci olsun kolay gelsin :)
ahh canim ya hic iyi olmamis bu insallah istedigin yere cikar tayinin bebeginin sansna rabbim yardim etsin insallah
aynen bu yazdigin kizinin hareketleri oluyor canim :)
benim oglusum hic uyumuyormu bilmiyorum ya durmadan pit pitliyor icerden kaz kaz bitmedi :)
ay canim ya sen baya bilinc altinda dogum konusunu cok takmissin kafayaa kiyamam simdiden dusunup stres yapma kendine insallah kolayca olur dogumun :)
evet kizlar lutfen tavsiye edilen alinacak seyleri cicilerimiz sayfamiza yazin ordan bakalim :)
oyy canim cok gecmis olsun iyiki annen yanindaymis dinlen bol bol ...
offf kiyamam ya burdada yok malesef hic sevmedigim halde benim bile okuyunca canim cekti
kizlar lutfen yazmayin buraya yemek isimleri lutfennnn ...
sen nerdesin bakayim niye yazmiyorsun hic arada cee deyip kaciyorsun
Benim bebeğime de göbekli olacak demişti gülmüştü kötü bişey olduğunu zannetmiyorum öyle olsaydı söylerdi mutlaka dr unBugün doktor kontrolümüz vardı kızlar. Bebeğin baş çevresi ve bacak kemiği uzunluğu haftasıyla uygun çıktı ama karın çevresi bir hafta ileri çıktı. Doktor göbekli bir bebek dedi. O an sormadım ama eve gelince aklıma takıldı. Bebeğin göbekli olması kötü bir şey midir? Internette arattım geri olması var ama ileri olması nedir bulamadım. Bi de doktorum hamilelik öncesi kilonla aynısın artık almalısın dedi. Nasıl kilo alacağım bilmiyorum. Kendimi bildim bileli zayıfım ben. Ben zayıf bebek göbekli hayırdır inşallah.Eki Görüntüle 1223278
:) kötü değildir canım benimkinin herşeyi önden gidiyo koca kafalı koca göbekli bi kızım olcak :) en başından beri böyle üç farklı doktor gördü hiçbiri sağlığıyla ilgili kötü bişey söylemedi sen takma kafana gayet iyi maşallahBugün doktor kontrolümüz vardı kızlar. Bebeğin baş çevresi ve bacak kemiği uzunluğu haftasıyla uygun çıktı ama karın çevresi bir hafta ileri çıktı. Doktor göbekli bir bebek dedi. O an sormadım ama eve gelince aklıma takıldı. Bebeğin göbekli olması kötü bir şey midir? Internette arattım geri olması var ama ileri olması nedir bulamadım. Bi de doktorum hamilelik öncesi kilonla aynısın artık almalısın dedi. Nasıl kilo alacağım bilmiyorum. Kendimi bildim bileli zayıfım ben. Ben zayıf bebek göbekli hayırdır inşallah.Eki Görüntüle 1223278
7. aydan itibaren başla demişti bana. o baya kötü olmuştu.. baya iyi kremler kullandı hiç biri işe yaramamıştı..ama sen istersen erkende başlayabilirsin hiçbir zararı olmaz ...Peki kaçıncı aydan itibaren kullanmış acaba?
ben yemek yedikten hemen sonra uyandığını farkettim bu hafta.. ilk gebeliğim olmasına rağmen 13. haftadan beri hafif hafif hissediyordum...ALINTI
19. hafta gebelik; Bebek haraketleriniz bir iki hafta önce başladı ve bu haftadan itibaren bebeğinizin oynama sıklığı ve hareketlerin hissedilebilirliği artacak. Bu süreçte siz zaman zaman bebeğinizin "daha az oynadığını" hissederek endişeye kapılabilirsiniz. Bilmeniz gereken, bu haftalarda bebek hareketlerinin tutarsız olduğudur. Hareketler bebeğiniz büyüdükçe ve beyin dokusu geliştikçe daha anlamlı ve daha istikrarlı olacaktır. İleri gebelik haftalarında bebeğinizin seslere, yediklerinize ve hatta sizin konuşmanıza tepki verdiğini görecek ve bu duyguyu çok seveceksiniz.
Tortoisebaby.com canim.. fiyati bi sitede 440 olarak gormustum baska bir sitede 540 gördüm cok farkli fiyatlar var[/QUOTE]
bayıldım ben bunaaaaaaaaaaaaaaaaaa hangi site burası yaaaa link atar mısın tatlım
ALINTI
19. hafta gebelik; Bebek haraketleriniz bir iki hafta önce başladı ve bu haftadan itibaren bebeğinizin oynama sıklığı ve hareketlerin hissedilebilirliği artacak. Bu süreçte siz zaman zaman bebeğinizin "daha az oynadığını" hissederek endişeye kapılabilirsiniz. Bilmeniz gereken, bu haftalarda bebek hareketlerinin tutarsız olduğudur. Hareketler bebeğiniz büyüdükçe ve beyin dokusu geliştikçe daha anlamlı ve daha istikrarlı olacaktır. İleri gebelik haftalarında bebeğinizin seslere, yediklerinize ve hatta sizin konuşmanıza tepki verdiğini görecek ve bu duyguyu çok seveceksiniz.
bizim oğlan gündüzleri uyurdu hep. akşam eve gidince tv karsısına yatınca o da başlardı kıpırdanmaya ama iki gündür gece gündüz pıtır pıtır babasına da sinir oluyo galiba benim gibi o ne zaman elini koysa inatlaşıyo kıpırdamıyo oh canıma değsinnn :)Kizlar kimin bebeği günde kac kez hareket ediyor? Sabah ilk defa duydum bugün tekrar duyarmiyim acaba tecrubeliler duyun sesimi :)
6 -7 aylık gibi görünüyom benslm güzel hamişler nasılsınız nasıl gidiyor göbüşler çıktımı
benim zaten göbeğim vardı o yüzden anlayamıyorum çıkıp çıkmadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?