2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim kızlar
Sizi seviyorummm

Kizlar bende park yatak almayi düşünüyorum ama farkli ve kizim gibi süslü olsun istiyorum bunu cok begendim renkleride var ama bu hosuma gitti sanirim alicam

bayıldım ben bunaaaaaaaaaaaaaaaaaa hangi site burası yaaaa link atar mısın tatlım

Kızlar emzirirken sorun yaşamamak için şimdiden birşeyler kullanan var mı?
Bence daha çok erken, tabi şimdiden hassasiyet, acı, yara vs. varsa bişey diyemem. Ben çok korktuğum için kremimi aldım son bir ay kullanmaya başlarım. Aldığım krem motherlove nipple cream, geçen sene piyasada varmış ama sanırım firma kapanmış şimdi yok. Ben yurtdışından getirttim.

hormonlarin oyuncagi olduk sekerim idare etsinler dimi ama valla hic isteyerek yapmadim, hala aklima geldikce kendime guluyorum icimi ceke ceke agladim bir de :) neyse ikinciye yapmayiz belki
kaçmazlar kaçmazlar. biz doğuruyoz o kadar acı cekiyoz bi sürü sorun yaşıyoz. biz kaçmıyoz da onlar mı kacacaklar? kaçsın da göriim
ben hamilelikten önce daha sulu gözdüm hamile kaldım hiçbişi kalmadı bende bütün hamileliğim bıyunca sadece bi kere hıçkıra hıçkıra ağladım

canim hem calisip hemde hamile olmak zor hep yazyorum calisan annelere rabbim 2 kez yardimci olsun kolay gelsin :)
ahh canim ya hic iyi olmamis bu insallah istedigin yere cikar tayinin bebeginin sansna rabbim yardim etsin insallah
aynen bu yazdigin kizinin hareketleri oluyor canim :)
benim oglusum hic uyumuyormu bilmiyorum ya durmadan pit pitliyor icerden kaz kaz bitmedi :)

ay canim ya sen baya bilinc altinda dogum konusunu cok takmissin kafayaa kiyamam simdiden dusunup stres yapma kendine insallah kolayca olur dogumun :)
Tavsiye edilen alınacak şeyleri markalarıyla 2015 ocak bebekleri cicileri konusuna mi yazsaniz sonra hepimiz oradan sanki not almisiz gibi bakip faydalansak buradan takip etmek zor olacak.:)
evet kizlar lutfen tavsiye edilen alinacak seyleri cicilerimiz sayfamiza yazin ordan bakalim :)
oyy canim cok gecmis olsun iyiki annen yanindaymis dinlen bol bol ...
börülceeeeee,,,,,, yok burada yaaaaa,,,,,,,
offf kiyamam ya burdada yok malesef hic sevmedigim halde benim bile okuyunca canim cekti
kizlar lutfen yazmayin buraya yemek isimleri lutfennnn ...
alıcam kız aklımda pipisiz olur mu hicccccccc :)
sen nerdesin bakayim niye yazmiyorsun hic arada cee deyip kaciyorsun

Sılam bana da dün akşam oldu gibi ama pat diye sancı girdi sandım tekme miydi ki o tecrübesiz olunca anlamıyoruz

bayıldım ben bunaaaaaaaaaaaaaaaaaa hangi site burası yaaaa link atar mısın tatlım[/QUOTE]
Tortoisebaby.com canim.. fiyati bi sitede 440 olarak gormustum baska bir sitede 540 gördüm cok farkli fiyatlar var

Bugün doktor kontrolümüz vardı kızlar. Bebeğin baş çevresi ve bacak kemiği uzunluğu haftasıyla uygun çıktı ama karın çevresi bir hafta ileri çıktı. Doktor göbekli bir bebek dedi. O an sormadım ama eve gelince aklıma takıldı. Bebeğin göbekli olması kötü bir şey midir? Internette arattım geri olması var ama ileri olması nedir bulamadım. Bi de doktorum hamilelik öncesi kilonla aynısın artık almalısın dedi. Nasıl kilo alacağım bilmiyorum. Kendimi bildim bileli zayıfım ben. Ben zayıf bebek göbekli hayırdır inşallah.

Benim bebeğime de göbekli olacak demişti gülmüştü kötü bişey olduğunu zannetmiyorum öyle olsaydı söylerdi mutlaka dr un

:) kötü değildir canım benimkinin herşeyi önden gidiyo koca kafalı koca göbekli bi kızım olcak :) en başından beri böyle üç farklı doktor gördü hiçbiri sağlığıyla ilgili kötü bişey söylemedi sen takma kafana gayet iyi maşallah

Hanımlarr :)
kısa bi aradan sonra yine geldim ben .. yogun geciyor zamanlar. atamalar maymuna cevirdi bizi .

herkes iyidir insallah :)

ALINTI
19. hafta gebelik; Bebek haraketleriniz bir iki hafta önce başladı ve bu haftadan itibaren bebeğinizin oynama sıklığı ve hareketlerin hissedilebilirliği artacak. Bu süreçte siz zaman zaman bebeğinizin "daha az oynadığını" hissederek endişeye kapılabilirsiniz. Bilmeniz gereken, bu haftalarda bebek hareketlerinin tutarsız olduğudur. Hareketler bebeğiniz büyüdükçe ve beyin dokusu geliştikçe daha anlamlı ve daha istikrarlı olacaktır. İleri gebelik haftalarında bebeğinizin seslere, yediklerinize ve hatta sizin konuşmanıza tepki verdiğini görecek ve bu duyguyu çok seveceksiniz.

Peki kaçıncı aydan itibaren kullanmış acaba?
7. aydan itibaren başla demişti bana. o baya kötü olmuştu.. baya iyi kremler kullandı hiç biri işe yaramamıştı..ama sen istersen erkende başlayabilirsin hiçbir zararı olmaz ...

ben yemek yedikten hemen sonra uyandığını farkettim bu hafta.. ilk gebeliğim olmasına rağmen 13. haftadan beri hafif hafif hissediyordum...

Kizlar kimin bebeği günde kac kez hareket ediyor? Sabah ilk defa duydum bugün tekrar duyarmiyim acaba tecrubeliler duyun sesimi :)

İnşallahhhhhhh

Sterilizatör almayı düşünüyor musunuz? Daha önce alıp kullanan var mı, ne dersiniz gerekli bişey mi?
Şöyle özellikleri varmış:
Programlanabilir sterilizatör ve kurutucu,
Bebek maması ısıtma fonksiyonu,
Yumurta pişirme fonksiyonu,
8 dakikada sağlıklı ve güvenilir sterilizasyon,
Geniş gövde, 8 biberon kapasiteli,
İsteğe göre sterilizasyon, kurutma ya da her iki fonksiyonu seçebilme özelliği,
Her tip biberona uygun (Geniş, dar, uzun…)
Dijital LCD ekran,
Kapağı açılmadığında 6 saat steril tutma,
8 dakikada bebek maması ısıtabilme,
Şık ve ergonomik tasarım,
Aksesuarlar içinmini sterilizasyon rafı,
İşlem süresinin geri sayım şeklinde ekranda gösterimi,
Sesli ve ışıklı uyarı sistemi,
Ayrılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir sterilizasyon kapları,
Temizliği kolay, paslanmaz çelik ısıtma tablası,
Otomatik kapanma özelliği,
Sağlam ve güvenilir,
BPA içermez.

Kizlar kimin bebeği günde kac kez hareket ediyor? Sabah ilk defa duydum bugün tekrar duyarmiyim acaba tecrubeliler duyun sesimi :)
bizim oğlan gündüzleri uyurdu hep. akşam eve gidince tv karsısına yatınca o da başlardı kıpırdanmaya ama iki gündür gece gündüz pıtır pıtır babasına da sinir oluyo galiba benim gibi o ne zaman elini koysa inatlaşıyo kıpırdamıyo oh canıma değsinnn :)

slm güzel hamişler nasılsınız nasıl gidiyor göbüşler çıktımı
benim zaten göbeğim vardı o yüzden anlayamıyorum çıkıp çıkmadığını

slm güzel hamişler nasılsınız nasıl gidiyor göbüşler çıktımı
benim zaten göbeğim vardı o yüzden anlayamıyorum çıkıp çıkmadığını
6 -7 aylık gibi görünüyom ben benim de zaten vardı göbeğim iyicee kocamaan oldu yerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…