- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
Günde kaç kez olduğunu doğuma yakın sayacağız inşallah şimdi hisse de bildiğimiz zaman şükredip sevineceğiz bence etrafimdan öğrendiklerime göre ben saymiyorum kaç kere hareket ettiğini çünkü genelde ben hareket etse diye ne zaman beklesem hareket etmiyor bi gün çikolata yiyip uzaniyordum hissetmek için eşim çocuğu rahat Bırak dediKizlar kimin bebeği günde kac kez hareket ediyor? Sabah ilk defa duydum bugün tekrar duyarmiyim acaba tecrubeliler duyun sesimi :)
6 -7 aylık gibi görünüyom benbenim de zaten vardı göbeğim iyicee kocamaan oldu yerimmm
Sterilizatör almayı düşünüyor musunuz? Daha önce alıp kullanan var mı, ne dersiniz gerekli bişey mi?
Şöyle özellikleri varmış:
Programlanabilir sterilizatör ve kurutucu,
Bebek maması ısıtma fonksiyonu,
Yumurta pişirme fonksiyonu,
8 dakikada sağlıklı ve güvenilir sterilizasyon,
Geniş gövde, 8 biberon kapasiteli,
İsteğe göre sterilizasyon, kurutma ya da her iki fonksiyonu seçebilme özelliği,
Her tip biberona uygun (Geniş, dar, uzun…)
Dijital LCD ekran,
Kapağı açılmadığında 6 saat steril tutma,
8 dakikada bebek maması ısıtabilme,
Şık ve ergonomik tasarım,
Aksesuarlar içinmini sterilizasyon rafı,
İşlem süresinin geri sayım şeklinde ekranda gösterimi,
Sesli ve ışıklı uyarı sistemi,
Ayrılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir sterilizasyon kapları,
Temizliği kolay, paslanmaz çelik ısıtma tablası,
Otomatik kapanma özelliği,
Sağlam ve güvenilir,
BPA içermez.
ben hamilelikten önce daha sulu gözdüm hamile kaldım hiçbişi kalmadı bendebütün hamileliğim bıyunca sadece bi kere hıçkıra hıçkıra ağladım
ben hamilelikten önce daha sulu gözdüm hamile kaldım hiçbişi kalmadı bendebütün hamileliğim bıyunca sadece bi kere hıçkıra hıçkıra ağladım
hahaha aynen oyle tatlim dibine dibine vuralim kaprisin :)
canım kolay gelsin ama dolaşım sistemi açısından bu kadar uzun süre hareketsiz kalmamalısın. Normal insanlar için bile bu süre çok uzunken hamileler için çok çok fazla. Arada bir beş dakkada olsa kalkıp yürü lütfen. varis olursun Allah korusungünaydın canlar nasılsınız ya ben hala siteyi çözemedim yani çok fazla bakamıyorumda çoklu alıntı yapamıyorum mesela herkes hakkını helal etsin...bazen okuyup çıkıyorum..iş yeri okadar yoğunki yıllık izinler çok olunca gidenin yerinede çalışmak zorunda kalıyoruz...dün 4 saat yerimden kalkmayınca her yerim tutulmuş bütün gece ağrıdan uyuyamadım..
canım gözün aydın. Aynen beklediğin pıtpıtlar onlar. Minik ayak vuruşları. çok şükür ki ben de bir haftadır hissediyorum. Bazen dışarıdan da görülüyor. Ama eşime hiç denk gelemedi maalesefKizlar meraktayimilk dün gece yattigimda karnimda tek sefer pit diye bi vurma oldu sanki.. simdi uyandım sirt üstü yatiyorum 4 5 defa ayni şekilde oldu yine yoksaaaaaa bu gunlerdir bekledigim kizimin ilk hareketleri olabilirmi eger oyleyse gunde kaç kez olur takip edeyim
Cok hos bende park yatak istiyorum ama esimle annem istemiyor
Canım markalarında yaptığın listeyi bana özel mesajla atar mısın?
Bence de hiç göze hitap etmiyorlar, çadır gibi bişey. Ama benim için en uygun şey. Hem evde yer yok hem de güvenli bişey, istediğim odaya götürebilirim vs.Bana da park yataklara çok itici sevimsiz geliyor nedense kullanışlı olduğunu kabul etsem de görünüşden kaybettiği için almayacağım :)))
Canım ben resimden tam anlayamadım acaba göbek kordonumu dedim gördüğüm emin değilim. Bizimkinin 16 haftalıkkenki resmini ekliyorum belki karşılaştırman için yardımcı olur.Merhaba arkadaşlar siz bu resimde ne görüyorsunuz...??? 15 haftalık ultrason resmi ... Dr erkek demişti şimdi ise kız diyor anlamadım... Ne deneyimsiz kadınmış bana pipi resmi verdi şimdide kız diyor...
geçmiş olsun canımaaaa geçmiş olsun sılacım. Ben dün girmedim topiğe. geriden okuyorum şimdi ama görmedim yazdığını. Hayırdır grip falan mı oldun?? bana da bir kuru öksürük musallat oldu 5 gündür. Çok şükür bugün çok daha iyiyim 5 gündür benim oğlan hop hop hopluyor içerde her öksürüğümde((
tüm hanımlar klimalara dikkat!!!!
ay canım bende tahammül edemiyorum kimseyeGünaydın güzel anneler,
Genel hamişlik problemleri dışında bir sıkıntı yok kimsede çok şükür.
Ben bu aralar psikolojik olarak hassaslaştığımı hissediyorum. Kolaylıkla ağlayabiliyorum, sonra da başım ağrıyor kızıyorum kendime. Bir de işyerinde sevmediğim insanlara iyice tahammül edemez oldum, zor tutuyorum kendimi ters bişey dememek için. Beni rahatsız eden insanlardan uzak durmaya karar verdim.
Bulantılarım tam olarak geçmedi, her gün 1-2 kere oluyor. Ama iştahım biraz açıldı gibi.
Bebek odası için araştırma yapmaya başladım. Sadece park yatak ve alt açma masası almayı düşünüyorum. Bir gardrobumuz vardı bebek için uygun olacak. Park yatak için şöyle iki seviyeli, sade pastel renkleri olan ve çok pahalı olmayan bir model arıyorum.
Onun dışında odaya duvar kağıdı, duvar süsleri, abajur, perde ve halı alacağız olacak bitecek inşallah.
Herkese selamlar, güzel günler. .
ahh canım hamile olduğumu takan kim ki eşim bile umursamıyor ona kalsa çok alttan alıyormuş bolca beni ağlatarak neyse...Canim kiyamam hamile halinde niye uzuyorlar ya seni bari sen takmamaya calis inan hicbirimizin hayati tos pembe değil ama ben genelde polyannacilik oynuyorum yipranmamak için başka çare yok yoksa çekilmez bu hayat evlatlarimiz icin saglam anneler olmalıyız.
Isim konusu esim fikirde bile bulunmuyor anca ben su nasıl dersem yok güzel değil diyor sinir ediyor benison ana kadar dursun bakalım bi bakmissin eymen olmus adi :)
Allah hayira cikarsin canim. .
Sanir usuttum canım dün gecede çok karnim agriyordu şimdide yatakta donuyorum resmen sağolasın ..
Vardır canım bu yazdigin fiyattan daha uyguna bulursun kesin Hollanda'da. Buralara geliyorsa burdan alsin mutlaka esin bu marka olmassa da başka markada.bu arada hollanda bize 1 saat orda bulamasa almanya tarafından bulur kesin.
Canim gormemeye calis bazi seyleri hamilelik hormonları insani değiştiriyor.
Maşallah cok güzel kafanda planlamissin herseyi inşallah hersey gönlünce olur :)
Hadi hayirli olsun ilk tanismaniz :)
canım inşaallah sorun düzeltilir kötü olmuşMerhaba tatli annisler.. bu aralar tayin telasimiz var. Dun kontenjanlar aciklandi. Tercih sayfama girip bi bakayim dedim. O da nesi, zoeunlu hizmetten atamaniz oldugu icin es ozrune basvuramazsiniz diye bir uyari. Dunyam basima yikildi resmen. Esim zorunlu hizmetten muaf. Dolayisiyla ben de esime tabi oldugumdan muaf oluyorum. Ama uc bes bilgisiz milli egitim calisani bilgilerimi guncellerken zorunlu hizmet yukumlusu olarak yazmislar. Bakanlik da beni resen atamis. Hem de Erzincan'a. Cok sukur es ozrune basvuru hakki verdiler ama. Tayinim cikmazsa eski gorev yerime degil Erzincan'a gidecekmisimbi anda butun planlarimiz alt ust oldu. Hayatimin sokunu yasadim resmen. Insaallah tayinim cikar hayirlisiyla Ankara'ya da su halimde taaa Erzincan'lara gitmek durumunda kalmam dua edin hamisler bana
aynı canım 3-4 gün sürer çok hareket ettirmeGunaydın canlar. Aşı olan annişler ben dün aşı oldum kolum cok ağrıyo sizde de var mı ağrı?
canım ben niveanın ürnlerini kullandım memnundum da ama israil malı artık almam asla, daha sonra oğlumun cildi hassas olduğu için bioderma diye bir markaya geçtim şampuanda çok memnun kaldım az pahalı ama bitkisel, en son ersağ şampuan aldım ama kaşındırıyor oğlumu geri biodermaya dönücem, bu bebişime de pamuk ve su kullanıcam altını değişirken birde uni baby ıslak pamuk mendilini alıcam dışarda kullanmak için,deterjan olarak dalan roxy sabun tozu öneririm granül alma kalıntı bırakıyor, bez olarak molfixi tek geçerim prima huggis asla denemedim israil malı almam bile bile, bebek katillerinin malını bebeğime kullanamamKızlar bugün pişik kremi şampuan konusunu konuşalım mı
Tecrübesiz anne olarak hangisinde hangi marka daha iyi?
Sebamed, Chicco, Nivea, Johnson's baby
ilk olarak bunlardan başlayayım diyorum almaya
canım 24. haftadan sonra düzenli olur günde 15 kere olacakKizlar meraktayimilk dün gece yattigimda karnimda tek sefer pit diye bi vurma oldu sanki.. simdi uyandım sirt üstü yatiyorum 4 5 defa ayni şekilde oldu yine yoksaaaaaa bu gunlerdir bekledigim kizimin ilk hareketleri olabilirmi eger oyleyse gunde kaç kez olur takip edeyim
ateş ölçer braun kullanıyorum basit modeli 8 sn de ölçüyor resmini ekliyorumkızlar bebek telsizi ve ateş ölçer alıcam tavsiye ettiğiniz bir marka varmı ateş ölçeri braununkini düşünüyorum...kullanıp memnun kalanlar varsa...tavsiyelerinizi bekliyorum...
çok güzel canım bunlar hoşuma gidiyor benimdeKizlar bende park yatak almayi düşünüyorum ama farkli ve kizim gibi süslü olsun istiyorum bunu cok begendim renkleride var ama bu hosuma gitti sanirim alicam
canım bu aralar ben bende değilim arada size bakıyorum önemli durumlara cevap yazıp kaçıyorum:) sağol canım aminefleliiiiiim hanisin nerelerdesin goremedim seni kac gundur ama sagligin sihhatin yerindeymis cok sukur :) sorunlar hamilelikte daha da agir gelir sanirim cabucak atlatirsiniz insallah bu sureci..
çok geçmiş olsun canım maden suyu iç bolcaHerkese merhabalar.. Bu sabah kahvalti sonrası kendimi ani bir baş dönmesiyle önce sandalyede, sonra da bayılmama ramak kala annemin kapmasıyla yatakta ayaklarım havada buldum :) tansiyonum 9-5 olmuş ki benim için epey düşük değerler. Hâlâ yatıyorum kalkmaya cesaret edemedim.
ha ha hay çok güldüm kız:)hepimizin dengesizligi uzerinde demek ki :) benim kocam da dun oturdugumuz yerde kolumu oksarken bi tane tuyu cekti yanlislikla.. vayy sen misin!! sen benim canim acitiyorsun, bir daha beni sevme, boyle sevilirmi insan diye yarim saat hickirarak agladim.. adam da sasirdi kaldi ozur diliyo yanlislik oldu diyo sebeklik yapiyo ama yokk bagladim kollarimi gece boyu suratina bakmadan oturdum
canım zor bir durum Allah eşinede ailesinede adalet nasip etsin bu konudakızlar sagolun desteğiniz için dünden bu yana sinirim biraz yatişti ama yine de tam.geçmedi. maalesef benim Esim ve aile yapisi erkek tarafi üstünlüğünü kabul ediyor acik acik söylenmese de sürekli hissedilen bu. orada daha fazla kalinmali vs. münasip olan buymusgurbette olmasam burada vaktim kisitli olmasa sorun etmem bu kadar ama ailemu çok özlüyorum boyle çifte standart canimi acitiyor bunun için kavgalar da ettim tartistim da ama değişen pek bir sey olmuyor maalesef aslında eşime de kizamiyorum çok fazla ailesinin beklentilerini bildiği için ona gore davranmaya calisiyor. herkes kendi ailesinde kalsin demissiniz boyle bir şeyi hayatta kabul etmez. ben geliniymisim o evin. evlendikten sonra boyle olurmuş mus gurbette olduğuma çok üzülüyorum ama bazen de uzak olmak iyi mi acaba diye düşünmüyor değilim... amaaan bilmiyorum kizlar ikisi de bi yönden iyi bi yönden kötü hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim
canım henüz erken doğuma yakın şöyle bir ay kala lansioh gibi kremler kullanıcaz lanolin içeren kremler, sakın şimdi göğüs uçlarınla oynama doğumu tetikliyorKızlar emzirirken sorun yaşamamak için şimdiden birşeyler kullanan var mı?
maşaallah bebeğine korkma canım benimkide koca göbekli ilk oğlumda koca kafalıydı:)Bugün doktor kontrolümüz vardı kızlar. Bebeğin baş çevresi ve bacak kemiği uzunluğu haftasıyla uygun çıktı ama karın çevresi bir hafta ileri çıktı. Doktor göbekli bir bebek dedi. O an sormadım ama eve gelince aklıma takıldı. Bebeğin göbekli olması kötü bir şey midir? Internette arattım geri olması var ama ileri olması nedir bulamadım. Bi de doktorum hamilelik öncesi kilonla aynısın artık almalısın dedi. Nasıl kilo alacağım bilmiyorum. Kendimi bildim bileli zayıfım ben. Ben zayıf bebek göbekli hayırdır inşallah.Eki Görüntüle 1223278
canım gereksiz bence sen bilirsin tabi ben kaynatıyordumSterilizatör almayı düşünüyor musunuz? Daha önce alıp kullanan var mı, ne dersiniz gerekli bişey mi?
Şöyle özellikleri varmış:
Programlanabilir sterilizatör ve kurutucu,
Bebek maması ısıtma fonksiyonu,
Yumurta pişirme fonksiyonu,
8 dakikada sağlıklı ve güvenilir sterilizasyon,
Geniş gövde, 8 biberon kapasiteli,
İsteğe göre sterilizasyon, kurutma ya da her iki fonksiyonu seçebilme özelliği,
Her tip biberona uygun (Geniş, dar, uzun…)
Dijital LCD ekran,
Kapağı açılmadığında 6 saat steril tutma,
8 dakikada bebek maması ısıtabilme,
Şık ve ergonomik tasarım,
Aksesuarlar içinmini sterilizasyon rafı,
İşlem süresinin geri sayım şeklinde ekranda gösterimi,
Sesli ve ışıklı uyarı sistemi,
Ayrılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir sterilizasyon kapları,
Temizliği kolay, paslanmaz çelik ısıtma tablası,
Otomatik kapanma özelliği,
Sağlam ve güvenilir,
BPA içermez.
olur canım sakin ol yorgunluktanKızlar bana yardımcı olun bugün temizlikfalan biraz yoruldum karnima ara ar sancılar girip çıkıyor böyle bir durum yaşayan oldumu
Merhaba arkadaşlar siz bu resimde ne görüyorsunuz...??? 15 haftalık ultrason resmi ... Dr erkek demişti şimdi ise kız diyor anlamadım... Ne deneyimsiz kadınmış bana pipi resmi verdi şimdide kız diyor...
Merhaba arkadaşlar siz bu resimde ne görüyorsunuz...??? 15 haftalık ultrason resmi ... Dr erkek demişti şimdi ise kız diyor anlamadım... Ne deneyimsiz kadınmış bana pipi resmi verdi şimdide kız diyor...
Kızlar bana yardımcı olun bugün temizlikfalan biraz yoruldum karnima ara ar sancılar girip çıkıyor böyle bir durum yaşayan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?