2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar kimin bebeği günde kac kez hareket ediyor? Sabah ilk defa duydum bugün tekrar duyarmiyim acaba tecrubeliler duyun sesimi :)
Günde kaç kez olduğunu doğuma yakın sayacağız inşallah şimdi hisse de bildiğimiz zaman şükredip sevineceğiz bence etrafimdan öğrendiklerime göre ben saymiyorum kaç kere hareket ettiğini çünkü genelde ben hareket etse diye ne zaman beklesem hareket etmiyor bi gün çikolata yiyip uzaniyordum hissetmek için eşim çocuğu rahat Bırak dedi

6 -7 aylık gibi görünüyom ben benim de zaten vardı göbeğim iyicee kocamaan oldu yerimmm

Benimde öyle Hamile olduğumu bilmeyenler bile konuşurken göbeğime bakarak konuşuyo sormayıncada söylemiyorum hamiş olduğumu

Ben almayı düşünmüyordum açıkçası ama evim bikaç katlı ve ablam mutlaka al ben çok zorlandım geceleri biberon yıka vs dedi.. Sanırım alacağım, benimki kullanmasa bile sonra anlamlara veriririm hepimiz doğuruyoruz sırayla :)))

ben hamilelikten önce daha sulu gözdüm hamile kaldım hiçbişi kalmadı bende bütün hamileliğim bıyunca sadece bi kere hıçkıra hıçkıra ağladım

Al benden de o kadar, ben de hamilelik öncesi pişirirmiş duygusal her şeye takan bi başak burcu olmama rağmen hamileliğimde hep rahat etmeye çalıştım bebeğim içim. Hiç ağlama isteğim bile olmamıştı. Bugün hariç :))

ben hamilelikten önce daha sulu gözdüm hamile kaldım hiçbişi kalmadı bende bütün hamileliğim bıyunca sadece bi kere hıçkıra hıçkıra ağladım

Al benden de o kadar, ben de hamilelik öncesi pişirirmiş duygusal her şeye takan bi başak burcu olmama rağmen hamileliğimde hep rahat etmeye çalıştım bebeğim içim. Hiç ağlama isteğim bile olmamıştı. Bugün hariç :))

canım kolay gelsin ama dolaşım sistemi açısından bu kadar uzun süre hareketsiz kalmamalısın. Normal insanlar için bile bu süre çok uzunken hamileler için çok çok fazla. Arada bir beş dakkada olsa kalkıp yürü lütfen. varis olursun Allah korusun

canım gözün aydın. Aynen beklediğin pıtpıtlar onlar. Minik ayak vuruşları. çok şükür ki ben de bir haftadır hissediyorum. Bazen dışarıdan da görülüyor. Ama eşime hiç denk gelemedi maalesef

Kızlar bana yardımcı olun bugün temizlik falan biraz yoruldum karnima ara ar sancılar girip çıkıyor böyle bir durum yaşayan oldumu

Merhaba arkadaşlar siz bu resimde ne görüyorsunuz...??? 15 haftalık ultrason resmi ... Dr erkek demişti şimdi ise kız diyor anlamadım... Ne deneyimsiz kadınmış bana pipi resmi verdi şimdide kız diyor...

Eklentiler

• image.webp
    87,9 KB · Görüntüleme: 79
Bana da park yataklara çok itici sevimsiz geliyor nedense kullanışlı olduğunu kabul etsem de görünüşden kaybettiği için almayacağım :)))
Bence de hiç göze hitap etmiyorlar, çadır gibi bişey. Ama benim için en uygun şey. Hem evde yer yok hem de güvenli bişey, istediğim odaya götürebilirim vs.

Merhaba arkadaşlar siz bu resimde ne görüyorsunuz...??? 15 haftalık ultrason resmi ... Dr erkek demişti şimdi ise kız diyor anlamadım... Ne deneyimsiz kadınmış bana pipi resmi verdi şimdide kız diyor...
Canım ben resimden tam anlayamadım acaba göbek kordonumu dedim gördüğüm emin değilim. Bizimkinin 16 haftalıkkenki resmini ekliyorum belki karşılaştırman için yardımcı olur.

geçmiş olsun canım
ay canım bende tahammül edemiyorum kimseye

park yatakların alt açma ünitesi oluyor ayrıca almana gerek yok canım
ahh canım hamile olduğumu takan kim ki eşim bile umursamıyor ona kalsa çok alttan alıyormuş bolca beni ağlatarak neyse...

sen çok sıkıntı çektin eşinde karışmasın şu isim işine sonuna kadar senin hakkın bence
canım inşaallah sorun düzeltilir kötü olmuş
Gunaydın canlar. Aşı olan annişler ben dün aşı oldum kolum cok ağrıyo sizde de var mı ağrı?
aynı canım 3-4 gün sürer çok hareket ettirme
Kızlar bugün pişik kremi şampuan konusunu konuşalım mı

Tecrübesiz anne olarak hangisinde hangi marka daha iyi?

Sebamed, Chicco, Nivea, Johnson's baby

ilk olarak bunlardan başlayayım diyorum almaya
canım ben niveanın ürnlerini kullandım memnundum da ama israil malı artık almam asla, daha sonra oğlumun cildi hassas olduğu için bioderma diye bir markaya geçtim şampuanda çok memnun kaldım az pahalı ama bitkisel, en son ersağ şampuan aldım ama kaşındırıyor oğlumu geri biodermaya dönücem, bu bebişime de pamuk ve su kullanıcam altını değişirken birde uni baby ıslak pamuk mendilini alıcam dışarda kullanmak için,deterjan olarak dalan roxy sabun tozu öneririm granül alma kalıntı bırakıyor, bez olarak molfixi tek geçerim prima huggis asla denemedim israil malı almam bile bile, bebek katillerinin malını bebeğime kullanamam
canım 24. haftadan sonra düzenli olur günde 15 kere olacak
kızlar bebek telsizi ve ateş ölçer alıcam tavsiye ettiğiniz bir marka varmı ateş ölçeri braununkini düşünüyorum...kullanıp memnun kalanlar varsa...tavsiyelerinizi bekliyorum...
ateş ölçer braun kullanıyorum basit modeli 8 sn de ölçüyor resmini ekliyorum

Kizlar bende park yatak almayi düşünüyorum ama farkli ve kizim gibi süslü olsun istiyorum bunu cok begendim renkleride var ama bu hosuma gitti sanirim alicam
çok güzel canım bunlar hoşuma gidiyor benimde
efleliiiiiim hanisin nerelerdesin goremedim seni kac gundur ama sagligin sihhatin yerindeymis cok sukur :) sorunlar hamilelikte daha da agir gelir sanirim cabucak atlatirsiniz insallah bu sureci..
canım bu aralar ben bende değilim arada size bakıyorum önemli durumlara cevap yazıp kaçıyorum:) sağol canım amin
çok geçmiş olsun canım maden suyu iç bolca
ha ha hay çok güldüm kız:)
canım zor bir durum Allah eşinede ailesinede adalet nasip etsin bu konuda
Kızlar emzirirken sorun yaşamamak için şimdiden birşeyler kullanan var mı?
canım henüz erken doğuma yakın şöyle bir ay kala lansioh gibi kremler kullanıcaz lanolin içeren kremler, sakın şimdi göğüs uçlarınla oynama doğumu tetikliyor
maşaallah bebeğine korkma canım benimkide koca göbekli ilk oğlumda koca kafalıydı:)
canım gereksiz bence sen bilirsin tabi ben kaynatıyordum
Kızlar bana yardımcı olun bugün temizlik falan biraz yoruldum karnima ara ar sancılar girip çıkıyor böyle bir durum yaşayan oldumu
olur canım sakin ol yorgunluktan

son söylenen doğrudur canım

Reactions: idL
Pooofffff işten eve geldim. Yemek yapıcam sonra da temizlik süpür sil toz al banyo mutfak Ve şu an yapmak istediğim tek şey popomu devirip yatmak
Yarın akşam yatılı misafirim geliyor. Eşime de dedim erken gel temizlik yapıcaz ama nerdeee polatlıdan çıkmış geliyor kendisi artık yemeğe yetişir.

Kız korkuttun beni he:) Banada kesin bir şekilde erkek dedi.Ayyy benimde yanlış görmesin önüme gelene de erkek dedim cinsiyeti Ama adam çok emin bir şekilde erkek dedi umarım değişmez

Bana da arada sancı giriyo gibi oluyo özellikle ani hareketler yaparken bazen unutuyorum yataktan sert kalkıyorum batma gibi sancı olunca elimi karnıma koyup dua okuyorum

Sezin alıntınyapmayı bilmiyorum canım ama bilmiyorum ya hayırlısı olsun ...kadın emin söylemeseydi keşke bende kıyafet falna almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…