İnşallah canım degişmez insan hayal kırıklıgına ugruyor ...Kız korkuttun beni he:) Banada kesin bir şekilde erkek dedi.Ayyy benimde yanlış görmesin önüme gelene de erkek dedim cinsiyeti Ama adam çok emin bir şekilde erkek dedi umarım değişmez
Kızlar emzirirken sorun yaşamamak için şimdiden birşeyler kullanan var mı?
hamilelikten önce erol taştım duygusuz hayırsız taş kalpliydim haylazın uğursuzun tekiydim şimdi biri bana a dese ağlıyorum b dese hıçkırarak ağlıyorum hele bebişle alakalı hayal kurduğumda çok duygusallaşıyorumAl benden de o kadar, ben de hamilelik öncesi pişirirmiş duygusal her şeye takan bi başak burcu olmama rağmen hamileliğimde hep rahat etmeye çalıştım bebeğim içim. Hiç ağlama isteğim bile olmamıştı. Bugün hariç :))
bana balık yağı hapı almamı söylemedi drCanim balik yagi hapini 2 günde bir demir hapini hergün alıyorum ben ..
5 lt su vücuttaki bazı mineralleri silip süpürmesinLütfen bu konuda banada yardımcı olun vitamin hapı kabız ediyor, kayısı falan bahane suyuda en az kesin 5 litre içiyorumda tık yok yine bitki çayı öneRin, bu yüzden hastanelik oldum şurup verdiler maalesef
Bebek annesi elin karninda olsun takip et elinle daha net hissediyosunYa ben şimdiye kadar hiçbir kıpırtıyı bebeğe yormamıştım boş yere heyecan yapmayayım diye ama iki gün böyle aynı yerde pıt pıtlar hissedince heyecan yaptım. O pıt pıtlar sağdaydı, bugünkü pıt pıtlar solda :) bebek midir bu sizce? Yani bir sağda bir solda olur mu? Ya da mesela iki gün hep aynı yerde olur mu? Sorum saçmaysa tecrübesizliğime verin :)
Canim evet icinde balon patlar gibi pit pitlar oluyor onlar bebisin hareketleri gozun aydin senin bebiste baslamis pitpitlara :)Sılam bana da dün akşam oldu gibi ama pat diye sancı girdi sandım tekme miydi ki o tecrübesiz olunca anlamıyoruz
Canim bebek bu bir kontrolde onde gider bir kontrolde normale gider onde gitmesinde hic bir sorun yok canim zaten bi sorun gorse doktorun soylerdi masallah bebegine :)Bugün doktor kontrolümüz vardı kızlar. Bebeğin baş çevresi ve bacak kemiği uzunluğu haftasıyla uygun çıktı ama karın çevresi bir hafta ileri çıktı. Doktor göbekli bir bebek dedi. O an sormadım ama eve gelince aklıma takıldı. Bebeğin göbekli olması kötü bir şey midir? Internette arattım geri olması var ama ileri olması nedir bulamadım. Bi de doktorum hamilelik öncesi kilonla aynısın artık almalısın dedi. Nasıl kilo alacağım bilmiyorum. Kendimi bildim bileli zayıfım ben. Ben zayıf bebek göbekli hayırdır inşallah.Eki Görüntüle 1223278
canim gunde kac kez diye birsey yok ama benimki hemen hemen her saatte pit pitliyor icerden bazen diyorum bu cocuk hic uyumuyormuKizlar kimin bebeği günde kac kez hareket ediyor? Sabah ilk defa duydum bugün tekrar duyarmiyim acaba tecrubeliler duyun sesimi :)
canim 2 cocuk buyuttum hic boyle birseye ihtiyacim olmadi bir yasina kadar emzirdim 1 yasindan sonrada normal beslenmeye alistirdim insallah bundada hic ihtiyacim olmaz bol bol sutumuz olsun biberona gerek kalmasin insallahSterilizatör almayı düşünüyor musunuz? Daha önce alıp kullanan var mı, ne dersiniz gerekli bişey mi?
Şöyle özellikleri varmış:
Programlanabilir sterilizatör ve kurutucu,
Bebek maması ısıtma fonksiyonu,
Yumurta pişirme fonksiyonu,
8 dakikada sağlıklı ve güvenilir sterilizasyon,
Geniş gövde, 8 biberon kapasiteli,
İsteğe göre sterilizasyon, kurutma ya da her iki fonksiyonu seçebilme özelliği,
Her tip biberona uygun (Geniş, dar, uzun…)
Dijital LCD ekran,
Kapağı açılmadığında 6 saat steril tutma,
8 dakikada bebek maması ısıtabilme,
Şık ve ergonomik tasarım,
Aksesuarlar içinmini sterilizasyon rafı,
İşlem süresinin geri sayım şeklinde ekranda gösterimi,
Sesli ve ışıklı uyarı sistemi,
Ayrılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir sterilizasyon kapları,
Temizliği kolay, paslanmaz çelik ısıtma tablası,
Otomatik kapanma özelliği,
Sağlam ve güvenilir,
BPA içermez.
benim gobegim top yutmusum gibi ya sivri yuvarlak ufak bi gobegim bar cok komikkslm güzel hamişler nasılsınız nasıl gidiyor göbüşler çıktımı
benim zaten göbeğim vardı o yüzden anlayamıyorum çıkıp çıkmadığını
aahh canim niye yorarsin bu kadar kendini yorudugun icin olmustur dinlen yarina biseyin kalmaz insallahKızlar bana yardımcı olun bugün temizlik falan biraz yoruldum karnima ara ar sancılar girip çıkıyor böyle bir durum yaşayan oldumu
canim hic pipiye benzemiyor zaten nasil buna pipi dediki doktor.sezinin resimdeki gibi bacak arasi pipi olursa o pipidir kesin.uzulme erken bile degismis kimileri dogumda ogreniyor erkek degil kiz oldugunuMerhaba arkadaşlar siz bu resimde ne görüyorsunuz...??? 15 haftalık ultrason resmi ... Dr erkek demişti şimdi ise kız diyor anlamadım... Ne deneyimsiz kadınmış bana pipi resmi verdi şimdide kız diyor...
ay ayni benim oglusun pipisi gibi bence boyle bacak arasindan gordum pipiyiCanım ben resimden tam anlayamadım acaba göbek kordonumu dedim gördüğüm emin değilim. Bizimkinin 16 haftalıkkenki resmini ekliyorum belki karşılaştırman için yardımcı olur.Eki Görüntüle 1223533
aman be canim ne takiyorsun sen basindan beri diyosun zaten esinin anlayissiz oldugunu gormemezlikten gel yoksa cok uzulursun evlatlarin icin ya sabirrrahh canım hamile olduğumu takan kim ki eşim bile umursamıyor ona kalsa çok alttan alıyormuş bolca beni ağlatarak neyse...
sen çok sıkıntı çektin eşinde karışmasın şu isim işine sonuna kadar senin hakkın bence
canım inşaallah sorun düzeltilir kötü olmuş
aynı canım 3-4 gün sürer çok hareket ettirme
canım ben niveanın ürnlerini kullandım memnundum da ama israil malı artık almam asla, daha sonra oğlumun cildi hassas olduğu için bioderma diye bir markaya geçtim şampuanda çok memnun kaldım az pahalı ama bitkisel, en son ersağ şampuan aldım ama kaşındırıyor oğlumu geri biodermaya dönücem, bu bebişime de pamuk ve su kullanıcam altını değişirken birde uni baby ıslak pamuk mendilini alıcam dışarda kullanmak için,deterjan olarak dalan roxy sabun tozu öneririm granül alma kalıntı bırakıyor, bez olarak molfixi tek geçerim prima huggis asla denemedim israil malı almam bile bile, bebek katillerinin malını bebeğime kullanamam
canım 24. haftadan sonra düzenli olur günde 15 kere olacak
ateş ölçer braun kullanıyorum basit modeli 8 sn de ölçüyor resmini ekliyorum
Eki Görüntüle 1223529
çok güzel canım bunlar hoşuma gidiyor benimde
canım bu aralar ben bende değilim arada size bakıyorum önemli durumlara cevap yazıp kaçıyorum:) sağol canım amin
çok geçmiş olsun canım maden suyu iç bolca
ha ha hay çok güldüm kız:)
canım zor bir durum Allah eşinede ailesinede adalet nasip etsin bu konuda
canım henüz erken doğuma yakın şöyle bir ay kala lansioh gibi kremler kullanıcaz lanolin içeren kremler, sakın şimdi göğüs uçlarınla oynama doğumu tetikliyor
maşaallah bebeğine korkma canım benimkide koca göbekli ilk oğlumda koca kafalıydı:)
canım gereksiz bence sen bilirsin tabi ben kaynatıyordum
olur canım sakin ol yorgunluktan
son söylenen doğrudur canım
evet canim artik bebeklerimiz bizi duyuyor bol bol konus onunla dogunca senin sesine alisik olarak dogucaktiracaba bu bebişler bizi duyuyorlar mıdır?
canim bebek artik bol bol yer degistirecek bi saga bi sola bi gobek ortasina gecip duracak ilk aylardaki gibi sabit bi yerde olmaz artik.ayrica elleri saga dogru ayaklari sola dogru vurmus da olabilir.bebek kendini nerde rahat hissediyorsa orda olur suan yeri cok rahat bi suyun icinde yuzup duruyor oyle dusunYa ben şimdiye kadar hiçbir kıpırtıyı bebeğe yormamıştım boş yere heyecan yapmayayım diye ama iki gün böyle aynı yerde pıt pıtlar hissedince heyecan yaptım. O pıt pıtlar sağdaydı, bugünkü pıt pıtlar solda :) bebek midir bu sizce? Yani bir sağda bir solda olur mu? Ya da mesela iki gün hep aynı yerde olur mu? Sorum saçmaysa tecrübesizliğime verin :)
canim balik yiyorsan haftada en az 1-2 kere gerek yok ama yok hic balik yemiyorsan bence iki gunde bir kullanbana balık yağı hapı almamı söylemedi dr
nadiren balık yiyorum ama hap illa ki gereklimi
bunu dr ile konuşayım sağol sılacımCanim evet icinde balon patlar gibi pit pitlar oluyor onlar bebisin hareketleri gozun aydin senin bebiste baslamis pitpitlara :)
Canim bebek bu bir kontrolde onde gider bir kontrolde normale gider onde gitmesinde hic bir sorun yok canim zaten bi sorun gorse doktorun soylerdi masallah bebegine :)
yanliz yediklerine dikkat et sutunu,yumurtani yogurdunu yemeyi eksik etme vitamin haplari gunluk duzenli kullan balik yiyemiyorsan balik hapi ic tavsiye ederim canim simdiye kadar 1 kiloda olsa alman gerekiyordu demekki cok iyi beslenmiyorsun daha dikkatli ve duzenli beslenmeye calis :)
canim gunde kac kez diye birsey yok ama benimki hemen hemen her saatte pit pitliyor icerden bazen diyorum bu cocuk hic uyumuyormu
canim 2 cocuk buyuttum hic boyle birseye ihtiyacim olmadi bir yasina kadar emzirdim 1 yasindan sonrada normal beslenmeye alistirdim insallah bundada hic ihtiyacim olmaz bol bol sutumuz olsun biberona gerek kalmasin insallah
benim gobegim top yutmusum gibi ya sivri yuvarlak ufak bi gobegim bar cok komikk
aahh canim niye yorarsin bu kadar kendini yorudugun icin olmustur dinlen yarina biseyin kalmaz insallah
canim hic pipiye benzemiyor zaten nasil buna pipi dediki doktor.sezinin resimdeki gibi bacak arasi pipi olursa o pipidir kesin.uzulme erken bile degismis kimileri dogumda ogreniyor erkek degil kiz oldugunu
ay ayni benim oglusun pipisi gibi bence boyle bacak arasindan gordum pipiyi
aman be canim ne takiyorsun sen basindan beri diyosun zaten esinin anlayissiz oldugunu gormemezlikten gel yoksa cok uzulursun evlatlarin icin ya sabirrr
doguma kadar bekliyorum benim begenecegim bi isim bulursa ne ala yoksa istedigimi koyarim kendim keyfi bilir
evet canim artik bebeklerimiz bizi duyuyor bol bol konus onunla dogunca senin sesine alisik olarak dogucaktir
canim bebek artik bol bol yer degistirecek bi saga bi sola bi gobek ortasina gecip duracak ilk aylardaki gibi sabit bi yerde olmaz artik.ayrica elleri saga dogru ayaklari sola dogru vurmus da olabilir.bebek kendini nerde rahat hissediyorsa orda olur suan yeri cok rahat bi suyun icinde yuzup duruyor oyle dusun
canim balik yiyorsan haftada en az 1-2 kere gerek yok ama yok hic balik yemiyorsan bence iki gunde bir kullan
Bebek annesi elin karninda olsun takip et elinle daha net hissediyosun
canim bebek artik bol bol yer degistirecek bi saga bi sola bi gobek ortasina gecip duracak ilk aylardaki gibi sabit bi yerde olmaz artik.ayrica elleri saga dogru ayaklari sola dogru vurmus da olabilir.bebek kendini nerde rahat hissediyorsa orda olur suan yeri cok rahat bi suyun icinde yuzup duruyor oyle dusun
tabiki konus canim doktorunla benim dr iki gunde bir icmemi soyledi bende o sekilde kullaniyorum :)bunu dr ile konuşayım sağol sılacım
oyy kiyamam annelik boyle birsey iste dunyaya gelmeden ufacik pitirtilari bile nasi mutlu ediyor insaniHii ay ben yerim onu o zamaan :) çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni valla :)
canim insalah sagliklidir bebegin bu testlerin yuzde yuz guvenilirligi yok sonucta uzme kendini rabbim yardimcin olsunArkadaşlar, 4 lü testim yüksek riskli geldi. 17. Haftamdayım. Genetik bi test yaptirdim, yurtdışına gönderdiler. Perşembe günü cikicak sonuclarim. İnşallah sagliklidir bebeğim, çok üzülüyorum. dualarınızı eksik etmeyin olurmu.
Evt cnm hayır olsun saglıklı olsun ama ruyam okadar gercek geldıkıkızıma benzıyen bir sıpaydı :)))hayır olsun canım :) ben rüyamda üç kere falan doğurdumbende hep erkek görüyodum rüyamda kızım olcak hatta babası halası falan da hep erkek gördü. sadece bi kere görmediğim bi çocuğu kızım diye sevdim o rüyam çıktı
Âmin cnm allahım saglıklı sıhhatli versın cümlemize cok gerçekti.Canim bunun hemen hemen aynısı siyah renkli olani eklemistim bende gecen gun bu cok kullanışlı tekerleri cok büyük oldumu cok hantal duruyor ve sürmesi zor oluyor bence bu cocuk arabasi takimi süper :)
Sagolasin canim dun cok halsizdim ve cokbas agrim var bugun uykumu iyi yaptim iyiyim şükür.zorla kendime gecmis olsun dedirttim gibi oldu ama napim kimse birsey yazmayinca bi garip oldum
Sagolasin canim :)
Canim kocandan ilgilenmesini beklersen cok beklersin erkekler bu isin sadece alma kısmında vardır begenip karar vermek sana kalmis.se begen kararini ver o pamuk elini cebine atsin böylece hic sorun olmaz bizim evde işler bu şekilde ilerliyor hicde sorun olmuyor :)
Gözün aydın canım maşallah prensesine darisi bizlerin başına inşallah :)
Insallah canim.evet arka tekerleri buyuk on.tekerleri kucuk bagajimiz cok büyük sorun olmaz ama bende küçük tekerlekli olsun istiyorum bu kadar büyük olmasina gerek yok bencede :)
Allah hayira cikarsin canim bende rüyamda gördüm oglum olucani pipisine kadar ve ruyamin aynısını kontrolumdede gördüm rabbim gönlünce versin inşallah :)
Sagolasin canim ne kusuru naz yapıyorum size iste :)
Ahh canım ailesinden uzak yaşayan ve izne giden herkesin sorunu bu eşler hep kendi tarafında kalinsin istiyor bizim ailemiz hice alınıyor hep.benim kayinvalidemde almanyada yaşadığı halde bizim izin zamanımız da Türkiye de ise benimkide tutturuyor annemlerde kalalim diye ya zaten almanyada beraberiz ama yokki halden anlayan. Bencillikten başka birsey degil bu izinde mahfoluyor maleseff bu sayede cok iyi anlıyorum seni takma esini kafaya ailenle güzel zaman gecirmeye bak :)
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun prensesin :)
Hayırlı olsun canım oglusun :)acele etme daha bende birsey almadım yavaş yavaş aliriz herseyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?