2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bugun gün boyu dişcideyfim artık diş eti ağrısına dayanamadım gıttım hamılelikte olusan diş eti tümörü başlangıcıymış tedavı yapıcak şimdilik temizledı gargara verdı 2 hafta sonra gel dedi günlük 5 kere fırcala kanasın dedi ben yınede doktoruna danışıp tedavı başlıcam inş sizlerde olmaz böle bi durum

Sürekli iyi düşünüyorum ama bi yandanda korkuyorum. İnşallah güzel haberler alicam

Son düzenleme:
Kızlar erva ismi kuran da geçiyor mu acaba geçiyorsa nerde geçiyor ki bilgisi olan var mi

aa cok gecmis olsun.. sikayetin neydi? ben de biraz sikinti yaaiyorum son zamanlarda dis etlerimle ama direniyorum

canim cok gecmis olsun benimde kaniyor surekli dis etlerim haftaya dis dr randevum bakalim bana ne dicek
Sürekli iyi düşünüyorum ama bi yandanda korkuyorum. İnşallah güzel haberler alicam
insallah canim iyi dusun iyi olsun insallah uzme kendini ...
Kızlar erva ismi kuran da geçiyor mu acaba geçiyorsa nerde geçiyor ki bilgisi olan var mi
Ervâ, Peygamberimizin halası (Ervâ bint Abdülmuttalib), halasının kızı ve aynı zamanda Hz. Osman’ın annesinin (Ervâ bint Küreyz) adıdır. Her ikisi de sahabi hanımlardır.

nisanur ismini cok severim dini isim ariyorsan nisa suresi var kuranda anlamida nurlu kadin demek :)

Ayy inş ilerlememiştir bnm saglık güvencem yok oyuzden hep erteledim ama şimdi daha kötü oldu

ne kadar zeytinyağına ne kadar sarı kantoron bitkisi acaba? sarı kantaron denilen şey yağı değilde kuru bitki halinde mi? saklama koşulu oda sıcaklığı mı?

Ölçü olarak bilmiyorum ama internette mutlaka vardır.sarı kantaron normal çiçek gibi tazeyken zeytinyağının içine koyup Güneş'te bekletiyorlar ama mevsim olarak Mayıs Haziran'da bulunabiliyor şu anda yok maalesef ancak güvenilen bir aktardan hazır halde alınabilir.

Canım keşke ihtiyacım olmasa ama çalıştığım için mutlaka biberona ihtiyaç duyacağım. En basitinden sağdığım sütü içirmek için biberon lazım olacak. En fazla 5 aya kadar evde olabilirim ondan sonra işe başlamak zorundayım. Bi de yedirdiğin kapları, kaşığı emziği falan da sterilize edebiliyorsun. Ben en baştan almiycam ama sonra ihtiyaç olursa alırım dedim.
Sana isim olarak benim aklıma gelen Kerem, Erim isimleri var diğer oğluşların isimleriyle uyumlu. İnşallah istediğin isme ikna edersin eşini.

Canım hayırlı haberler alırsın inşallah. 4lü test doğruluk oranı %76, yanılma payı yüksek.

Çok geçmiş olsun canım, diş rahatsızlığı hem zor hem de yıpratıcı oluyor. Normal zamanda da tuzlu su gargarası yapabilirsin günde birkaç kere tedavin bitince yani, çok faydalı oluyor.
Kendime hayret ediyorum, nazar değdirmeyeyim de normalde dişlerim zayıf ve dişetlerim çok hassastır durduk yere kanar, hamilelik için çok korkuyordum dişlerim kötü olacak diye. Çok şükür en ufak sıkıntım yok, kalsiyum da kullanmıyorum inşallah böyle devam eder.

İnş kimsenin başına vermesın rabbım helede hamıleyken dişçi uyusturnadı igne vurmadan temızledı ben mahvaldum bnm oğlanda karnımda halay cektı sıpa kıpır kıpır

Canım haklisin ya calisan anneler icin boyle birsey gerekli olabilir tabiki ben evde oldugum icin aklima gelmedi tabi.arastirirsin uygun fiyata bulursan alirsin canim :)
kerem ismini bende begeniyorumm aklimdaki isimlerden sagolasin

merhabalar,
söylemesi ayıp ama bu gün beyaz sütyen giymiştim, soyunurken bi baktım sağ göğsümden sarı bir şey gelmiş, leke olmuş tam uç kısmı.
irin gibi bi şey. elimi sürmedim göğüs uçlarıma filan ama biraz tedirgin oldum doğrusu.
aranızda böyle bir şey yaşayan var mı ?

Başka bir yere yazdığım yazıyı yanlışlıkla buraya kopyaladım yahu ne antikayım
O da yetmedi birde cevapla dedim burada çıktı mesaj

Aşı olan arkadaşlar geçmiş olsun öncelikle, benimde 2. günüm bitti. Gittikçe ağrısı geçiyor kolumun çok şükür.

Ahh sılam sen dedikçe ben özeniyorum sizin sağlık sisteminize. Hastanede 1 hafta kalma, şeker yüklemesinin adının bile olmaması, 2'li 3'lü vs testlerin olmaması. Ve sanırım her hamilelikte tetanos aşısı da olmuyorsunuz.
Daha iyi bir sistem gibi geliyor bana
Bu arada 2. paylaştığın bebek arabasını daha çok beğendim ben
Birde karnım ağrıyor demişsin. Geçmiş olsun nasıl bir ağrı bu? Geçti mi şimdi?

Sezincim hoşgeldin öncelikle karşılaşamadık bir türlü
Sterilizatör biberon kullanacağın için gerekli bir şey. Birde mamada ısıtıyor demiştin değil mi?
Çalışan anneler nasıl kolaylık varsa öyle yapmalılar, zamandan tasarruf için.

Hareketlerini hissettiklerini düşünen arkadaşlarım, bence kesin hissediyorsunuz artık. Zaten 1-2 güne kadar kesin emin olursunuz.
Artık karnımda fır döndüğünü söyleyebilirim. Tembel diyordum ama aktif oldu tamamen. Karnımın aynı yerinde hissettiğim gibi 2 dk da bir yer değiştirdiği de oluyor. Nihayet eşim eliyle de hissetti. Çoooook bekledik kıpırtısız ama değdi
İçeriden hissetmek ayrı güzel, elle dışarıdan hissetmek çook güzelmiş

Yeni gelen arkadaşımız var hoşgelmiş, sefalar getirmiş.

Ben uzunca bir süre her gün giremeyeceğim. Ama okuyorum yazdıklarınızı. Herkes kendine çook dikkat etsin.

Evet canim benimde arada bir oluyor beyaz bişey kötü bişey olacagini sanmiyorum süt kanallari aciliyordur herhalde.. olmasi normal diye okumustum daha once de

Bu arada belim yattığımda çok ağrıdığı için U şeklinde olan büyük hamile yastıklarından sipariş ettim. Dün geldi.
Henüz 1 gece yattım. Bir kaç gece sonrasında yorumlarımı yazarım. Yatarken rahatsız olan annişler için

Evet canim benimde arada bir oluyor beyaz bişey kötü bişey olacagini sanmiyorum süt kanallari aciliyordur herhalde.. olmasi normal diye okumustum daha once de
nette biraz araştırdım da normalmiş canım ama yine de doktora söylemek gerekirmiş.
teşekkürler cevap için

Böyle arada bir gelip kaçamak cevaplar yazınca kimseyi umursamıyormuş gibi oluyor, çok üzülüyorum.
Öyle bir durum yok. Hepinizle ilgileniyorum ama yazamıyorum sadece. Lütfen kusura bakmayın
İyi geceler herkese

Larkin canım sen bebeginle iyi ol arada gel güzel haberlerini yaz yeter ama cokta ozletme kendini :)
Evet burda tetenoz aşısı 10 yildda bir yapılıyor hamilelikte illa ki yapılacak diye birsey yok ben bikaç sene önce ayagima salata yaparken bıçağı düşürmüştüm acil hastaneye gittigimde yapmislardi o yüzden gerek yok zaten aşı olmama.
Ikili üçlü dörtlü testleri yaptirip üzücü haberler alan arkadaşlarım oldukca bende çok üzülüyorum iyikide böyle birşey yok burda diyorum sonucta rabbim korusun bebekte birsey varsada bunu hamilelik döneminde öğrenmenin bir faydası yok diye düşünüyorum rabbim hepimizin evlatlarının sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin insallah ...

Gingery canım gogusten sarımsı su gelmesi normal hatta dogumdan once süt bile gelebilir. Gigus uckarinla sakin oynama ve dokunma cok hassas oldukları için sikincada bişeyler çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…